Apua auttakee

Ne tuomitti mut melkein puolen millin korvauksiin ja se on väärin että mä joudun tekemisistäni vastuuseen. Mähän olin kaupunkin edustaja ja sain ohjeet sieltä.

LAKI: Mutta etkö ottanut selvää ennakolta että osakeyhtiölain mukaan hallituksen jäsen edustaa vain ja ainoastaan yhtiötä ja ajaa vain sen etuja hallituksessa. Sinun olisi myöskin tullut ottaa osaa kaupungin järjestämille kursseille, missä olisi selvinnyt, että hallituksen jäsen kantaa henkilökohtaisen vastuun kaikista yhtiössä tehdyistä päätöksistä.

Mutku mä en kerinny kurssille, enkä mä voinut tietää enkä muistaa mittään. Tää on niin kamalaa et mulle nousi ihan kuume ja miksei se Sartsa järjestäkkään sitä rokkikonserttia jolla mä pääsisin vastuustani, auttakee mua nyt prekele joku, juhakin käänsi mulle selkänsä stana . Mun muijakin sano et mä oon kärsiny vääryyttä, auttakee nyt joku. Se ritskukin karkas sinne ulkomaille ja jätti mut yksin vastaamaan kaikesta ja nyt on jo tulossa seuraava oikeudenkäynti jossa multa vaaditaan milliä kele.

LAKI: Niin seuraavassa oikeudenkäynnissä vaaditaan tosiaan miljoonaa siitä syystä että toimitusjohtajan palkka yhtäkkiä tuplattiin, ilman mitään syytä ja sinä olit hallituksessa hyväksynyt tämän.

Mut kun päärahoittajakin sen hyväksyi niin en kai mä voinut sitä kieltää.

LAKI: Siis hetkinen, eihän sitä rahoittajaa lopulta ollut olemassakaan

Niin tai siis se lupas ainakin rahottaa kaiken. Sartsa auta nyt prekele

LAKI: Että oikein lupasi - menisitkö vaikka nukkumaan vähäksi aikaa, jospa täti tulee lukemaan sinulle vaikka satuja unta odotellessa.
Ilmoita


En ole kuullutkaan SCC tuomittu Kari Ilkkalalla on uusi case menossa mutta kai tiedät mitä kirjotat tai muuten olet käräjillä???
Ilmoita
KokDem-trollipaska on kuullut harhoissaan päänsä sisältä jälleen sen ainoa nimen, joka hänen kupan syömiin aivoihin mahtuu.
Koeta nyt trollipaska jo lopultakin yrittää ymmärtää, että oikeuteen on menossa vain rakas oppi-isäsi Tervakosken Einstein eli Iisu Kiaronki sekä toinen kelmi eli Ritsku.
Ei Iisun oikeudenkäynnit lopu vielä tulevaan tapaukseen, koska hänen ja rikostoveri Ritskun laittomuuksien lista on todella pitkä.
Saamme nauraa vielä moneen kertaan lehtikuville, missä Kiaronki istuu syytettyjen penkillä. Voin vain kuvitella, miten Iisun hätäinen katse, syyllinen ilme ja nieleskely tallentuvat ihmisten muistiin.
Iisun tarina on hyvä opetuscase niille, jotka pyrkivät Iisun tapaan huipulle pelkän röyhkeyden ja puoluemandaatin turvin ja yrittävät tietenkin samalla lytätä itseään viisaammat kokdem-sisäpiirin ulkopuoliset sekä herjata ja väheksyä asioista tietäviä tahoja.
Summa summarum: Iisu saa nyt nauttia oman paskankylvön ja mm. Persuja kohtaan harjoittaman törkeän dissaamisen seuraamuksista. Epärehellisyydestä ja törkykäytöksestä saa aina jossain vaiheessa rangaistuksensa.
On todella nautinnollista, että Kiaronki saa nyt rangaistuksen siitä, mitä vääryyttä on tehnyt myös veronmaksajien rahoja tuhlaamalla ja liittoutumalla huijareiden kelkkaan.
1 VASTAUS:
Totta joka sana ylläkirjottaneella, siitä saa tuo vaivanen Kok/Sdp-ääliökin taas uutta itkunaihetta, kärsiköön vaan unettomista öistä ja kaivakoon kuvettaan jos aikoo osallistua iisukin pelastustiimiin, ite en osallistu!
+Lisää kommentti
Tässä männäviikolla oli Hämeen Sanomissa artikkeli vihapuheesta. Yhtenä vihapuheen tunnusmerkkinä mainittiin toistuva virheellinen yhteen henkilöön kohdistuva kirjoittelu. Tuo Ilkkalaan kohdistuva saman mantran toisto vuodesta toiseen täyttää erinomaisesti nämä vihapuheen kriteerit. Ja nykyäänhän vihapuheisiin tartutaan ankaralla kädellä, siitä saa kovat tuomiot ja joutuu vetäytymään pois julkisuudesta. Vain yhteydenotto poliisin vihjesivuille riittää...
3 VASTAUSTA:
Niitä kukaan lue.
Samaa mieltä *Kosgteh* kanssa. Iisakki Kiemunkiin kohdistuu jatkuvasti vihapuheita jotka sisältävät jatkuvaa valehtelua ja herjauksia ja kunnianloukkauksia jotka kohdistuvat myös Iisakin läheisiin. Olen tehnyt niistä rikosilmoituksen joten toivomasi parannus on tulossa.
Kiitos tätä on odotettu.
+Lisää kommentti
Avaus täyttää kaikki vihapuheen merkit.
2 VASTAUSTA:
Olen kauhean vihainen kun sinä olet vihainen että minä olen vihainen.
Ei sinullakaan rakkautta näytä olevan. Linnaan vaan sinäkin.
+Lisää kommentti
Eikös sulla ole ketään rahakkaita kavereita kuten Vekkulit? Ainiin, ne ovat hylänneet sinut jo ajat sitten eivätkä halua sekaantua mihinkään sotkuihin. Liikemiehiä kun ovat, toisin kuin sinulla ei ollut liikemiestaitoa. Olisiko kenties kannattanut käydä HHJ- kurssi (hyväksytty hallituksen jäsen)??

Jälkeenpäin on turha itkeä. Mites sitä sanotaan, tyhmästä päästä kärsii koko ruumis.
1 VASTAUS:
Tyhmästä päästä kärsii ... Iisusta tuli todellinen poliittinen ruumis.

Arkadianmäki ja Iisakin isot haaveet kansanedustajan paikasta vaihtuivat etupenkiksi paikallisessa oikeussalissa. Siis suoraan syytettyjen penkille, sinne terävään kärkeen.
+Lisää kommentti
Ai kauheeta nytkö on vihapuhetta kun kerrotaan faktat, ai kauheeta auttakee muakin poliisi poliisi ja vielä syytettäkin pukkaa voi kauheeta sentään.
5 VASTAUSTA:
Ekonoomin kanssa samaa mieltä. Kari Ilkkala sai kovan SCC tuomion ja pakkolähtö politiikasta pois ja fakta on eikä kauheeta vihapuhetta
Niin joo mutta eiköös Kiemunki itse anna luvan arvioida samalla omiakin tekemisiään tuossa ihan selkokielellä, ei hän itseään voi tuossa yhteydessä pois sulkea, lukekaa itse, alla aiheesta linkki valtakunnanmediaan ja aihettä käsittelevä otanta uutiseen....olkaa hyvä! :

https://www.iltalehti.fi/uutiset/2015122220870094_uu.shtml
------------------------------------------------------------------------------------------------
*Kiemunki otti asiaan tuoreeltaan kantaa omilla Facebook-sivuillaan.*

– Minun ja muiden syytettyjen näkökulmasta tässä on kyse länsimaisen sanan- ja lehdistönvapauden kulmakivistä, ja asia varmasti katsotaan tarvittaessa eurooppalaisia tuomioistuimia myöden, Kiemunki kirjoitti.

Kiemungin mukaan ”kyseinen lehtijuttu ja tapaus vertautuu monelta osin suoraan ajankohtaiseen ministeri Hanna Mäntylän (ps) tapaukseen”.

– Olisi täysin käsittämätöntä, jos keskeisessä poliittisessa tehtävässä olevan henkilön toimintaa ja moraalia ei voisi julkisuudessa kyseenalaistaa tämän henkilökohtaiseenkin elämään liittyvien asioiden osalta, kun samaan aikaan netti on täyteen uhkailuja suoraan ihmisten henkeen ja terveyteen liittyen.

Kiemungin lisäksi syytteeseen joutuvat Kaupunkiuutisten päätoimittaja Kari Karppinen ja SDP:n Hämeen Kaiku -lehden päätoimittaja Pekko Oksanen.
---------------------------------------------------------------------------------------------

Siinä suoraa Kiemungin omaa analyyttistä tekstiä ja hänen osaltaan nyt tässä arvioidaan mainitun henkilön toimintoja ja työn moraalia julkisuudessa josta hän itse juuri edellä kirjoittaa !
Samaa mieltä Ilkkalan toimia pitääkin arvioida ja tuomioo myös.
hyväEkonoomi kirjoitti:
Ekonoomin kanssa samaa mieltä. Kari Ilkkala sai kovan SCC tuomion ja pakkolähtö politiikasta pois ja fakta on eikä kauheeta vihapuhetta
Petteri tais saada myytyy kirjan Turenkilaiselle mummolle. Rahat meni lyhentämättömänä nelikirjaimiseen, mitä sitä suotta siivua verottajalle maksaa. Nyt alkaa pohja jo häämöttää Marabello pullossa ja pakkohan sitä oli tänne taas tulla kirjoittaa SCC, Ilkkala ja kova tuomio.

Ei Petteri ole kok tai dem, Petteri kuuluu vasemmistoliittoon johon kuului jo äitikin, isästä ei ole tietoa.
Miksi sotkin taas Ilkkalan kovan SCC tuomion tähänkin ???
+Lisää kommentti
"Avaus täyttää kaikki vihapuheen merkit." kertoo Linnaan. Vai täyttää vihapuheen merkit, no jos sinä löydät tuosta vihaa niin mummosi oli sitten mies, hahhaa teeppä sitten heti rikosilmoitus
2 VASTAUSTA:
Ei minustakaan Kari Ilkkalan kovaan SCC tuomioon ole kohdistunut vihapuheita.
Ilopuheita.
+Lisää kommentti
Ii Vanki Kiemunki voi ihan itse vastata tekemisistään tai tekemättä jättämisistään niinkuin jokainen muukin joutuu vastaamaan!
Ii Vanki vaan elätteli lapsenuskossaan itsestään liikoja ja keskittyi riitelyyn enemmän kuin asioihin ja oikeaan hoitokulttuuriin niinkuin 10 vuoden tai kahden hallintokultturin nuijamieheltä olisi voinut odottaa....!
1 VASTAUS:
Samaa mieltä että oikeus näytti Persuille kaapin paikan Kari Ilkkalan kovan SCC tuomion tiimoilta.
+Lisää kommentti
Mainio avaus ja täyttä totta joka sana
2 VASTAUSTA:
Miltä tuntuu kehua itseään? Kukaan muu ei kehu.
Fjjfqfc kirjoitti:
Miltä tuntuu kehua itseään? Kukaan muu ei kehu.
Kysy tuota KokDem-Trollolta, hänhän kehuskelee lyhyillä vasteajoilla tapansa mukaan aina omia kirjoituk...eikun sepustuksiaan...hän tietää itsekehuskelun tunteen !
+Lisää kommentti
Kari on todellinen miesten mies ja kaupunkilaisten rakastama sankari. Hän uskaltaa vastustaa rikollisen kodem-mafian koplauksia ja on aina puolustanut veronmaksajien etuja.
Iisu taas on ollut osa mädältä haisevaa kokdem-sisäpiiriä. Nautin Iisun ansaitusti saamasta kohtalosta, mikä on täysin oikein kaiken sen epärehellisyyden, kieroilun ja törkyilyn jälkeen, missä Iisu on ollut osallisena yhdessä ja erikseen Ritskun, Sartsan, Tapsun, 2 x Juhan, Tarjan, mylläri-Jopen ja Pasi V:n kanssa.
Ilmoita
All☝️😳ekirjoitan täysin edellisen kirjoittajan mielipiteen!
Riitaisa Kieronki saa nyt katsoa peiliin ja itse tykönään miettiä mitä hyvää oikein tuli tehtyä hallintonuijamieskautenaan kuluneen 10 vuoden aikana.
12 VASTAUSTA:
Samaa mieltä nyt loppui Pilkkalan riitely kovaan SCC tuomioon ja pakkolähtöön politiikasta pois lopullisesti. On aikaa katsoa peiliin.
Allekirjotan täysin edellisen kirjoittajan mielipiteen.
Ankeuttaja kirjoitti:
Allekirjotan täysin edellisen kirjoittajan mielipiteen.
Niinkuin juuri aiemmin jo sanoinkin, tuo onneton KokDem-Trollo, hänhän kehuskelee lyhyillä vasteajoilla tapansa mukaan aina omia kirjoituk...eikun sepustuksiaan...hän tietää itsekehuskelun tunteen !
Tuossa yllä se taas nähtiin.
Tuossa taas nähtiin lyhyt vasteaika perzuikkiidioottitrollihönö.
Pilkkalakiittää kirjoitti:
Tuossa taas nähtiin lyhyt vasteaika perzuikkiidioottitrollihönö.
😳☝️ -KokDem-päivystäjäidioottitrollihönöllä oli itellään kuitenkin vain 6 minuutin vasteaika, siinä se on paraskin puhuja lyhyistä vasteajoista!
Onnittelut perzuikkiivystäjä vain 5 min. vasteaika.
Persjaskaa kirjoitti:
Onnittelut perzuikkiivystäjä vain 5 min. vasteaika.
Todellaki huono laskupää kokdem-päivystyksessä, ei osaa edes vasteaikoja laskea saati sitten kaupungin talouden kestävyyskykyä kaikkine hömppähankkeineen.
Surkeeta ja laskutaidotonta kokDem-sakkia!
Hyvin laski ja tietysti perzuikkihörhö hermostui.
Hyvin-laski kirjoitti:
Hyvin laski ja tietysti perzuikkihörhö hermostui.
Petterillä vieläkin riittäny juomat?
Eihän Persut osaa lopettaa edes valehtelua.
Tyyppivikaa kirjoitti:
Eihän Persut osaa lopettaa edes valehtelua.
Oliko viime yönä uniaikaa Kok/Sdp-päivystäjällä yhtään?
Kok/Sdp-trollaamon, päivystysvuoro vaihtuu?
Onko Perttu itse vuorovastaavana esimiehenä?
Kiitos kun kysyit mutta en voi vastata toisen puolesta vaikka kaveria tulee aina auttaa. Soittele K.Arille vankilaa se tietää SCC vuorovastaavat. Onnea matkaan.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

+Lisää kommentti
Lisää kokdem-vitutusta, kiitosssss.....
4 VASTAUSTA:
Tässä sinulle paljon. Kari Ilkkala sai kovan SCC tuomion.
Vittutusthehee kirjoitti:
Tässä sinulle paljon. Kari Ilkkala sai kovan SCC tuomion.
Petteri ota huikka! Olet meidän Mies!
Vittutusthehee kirjoitti:
Tässä sinulle paljon. Kari Ilkkala sai kovan SCC tuomion.
Hei SCC kovatuomio jannu, ookko sama kaveri ku murobbs "lopenuupunut", se joka valittelee että viishenkisellä perheellä vain 18€ päivässä safkaan?
scckovatuomio kirjoitti:
Hei SCC kovatuomio jannu, ookko sama kaveri ku murobbs "lopenuupunut", se joka valittelee että viishenkisellä perheellä vain 18€ päivässä safkaan?
Sama. Asuu Lopell ja 9 kania joille syöttää kaalia ja ihan persauki. Perhettä 7.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Apua auttakee

Ne tuomitti mut melkein puolen millin korvauksiin ja se on väärin että mä joudun tekemisistäni vastuuseen. Mähän olin kaupunkin edustaja ja sain ohjeet sieltä.

LAKI: Mutta etkö ottanut selvää ennakolta että osakeyhtiölain mukaan hallituksen jäsen edustaa vain ja ainoastaan yhtiötä ja ajaa vain sen etuja hallituksessa. Sinun olisi myöskin tullut ottaa osaa kaupungin järjestämille kursseille, missä olisi selvinnyt, että hallituksen jäsen kantaa henkilökohtaisen vastuun kaikista yhtiössä tehdyistä päätöksistä.

Mutku mä en kerinny kurssille, enkä mä voinut tietää enkä muistaa mittään. Tää on niin kamalaa et mulle nousi ihan kuume ja miksei se Sartsa järjestäkkään sitä rokkikonserttia jolla mä pääsisin vastuustani, auttakee mua nyt prekele joku, juhakin käänsi mulle selkänsä stana . Mun muijakin sano et mä oon kärsiny vääryyttä, auttakee nyt joku. Se ritskukin karkas sinne ulkomaille ja jätti mut yksin vastaamaan kaikesta ja nyt on jo tulossa seuraava oikeudenkäynti jossa multa vaaditaan milliä kele.

LAKI: Niin seuraavassa oikeudenkäynnissä vaaditaan tosiaan miljoonaa siitä syystä että toimitusjohtajan palkka yhtäkkiä tuplattiin, ilman mitään syytä ja sinä olit hallituksessa hyväksynyt tämän.

Mut kun päärahoittajakin sen hyväksyi niin en kai mä voinut sitä kieltää.

LAKI: Siis hetkinen, eihän sitä rahoittajaa lopulta ollut olemassakaan

Niin tai siis se lupas ainakin rahottaa kaiken. Sartsa auta nyt prekele

LAKI: Että oikein lupasi - menisitkö vaikka nukkumaan vähäksi aikaa, jospa täti tulee lukemaan sinulle vaikka satuja unta odotellessa.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta