Taksikitinä

Kuipako

Mitä mieltä olette uuden taksilain aiheuttamasta taksikuskien kitinästä?jos taksiautoilu on noin huonoa hommaa eikös se kannattais lopettaa.itse en ainakaan tekisi vaan hakeutuisin muihin hommiin.mutta tietysti jos ei osaa muuta hommaa ja perse on leveämpi kun hartiat niin eihän siitä silloin mitään tule.........

38

1286

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tätämieltä

      Mä olen taksimiesten linjalla. Lahkolaispelle kätyreineen pitäs polkee suohon. Kansanvalta on kaapattu suomalaisilta markkinaherrojen haltuun. Ja nuo herrat pistää kaiken lihoiksi. Suomen kansalle ei jää kuin tuulen huuhtoma perse ja lauma määkiviä mamuja.

      • Saamaamieltä

        Juuri näin.


    • Kuipako

      Vastauksesi ei liittynyt mitenkään aiheeseen.oletko kiipulasta?

      • Omituinenhöpö

        Taidat olla hiukan tyhmä.


    • Kuipako

      Eikös yhdellä taksisuharilla ole 15000 euron verorästit?protestilistalla.

    • Tyoton

      Kylä taksikuskit jaksaa kitistä kaikki on tullut valmiina Ei oo tarvinnu mitään tolpalle vaan ja ajaa sinne perse penkissä Ei minkäännäköistä palvelualttiutta onneks nyt tulee takaisin hieman

    • Kuipako

      Paskarantu housuissa helvetillinen hienhaju ylipaino=?

    • Justjoo69

      En ole paljoa nähnyt kuskeja kitisemässä, kyllä enimmäkseen kitisee asiakkaat edelleen korkeista hinnoista ja kela takseista. Ennen kitistiin siitä, että taksit saa helppoa rahaa hoitamalla kela ajot... No moni ei aja niitä enää, olisitte tyytyväisiä nyt.

    • Janakkalanruletti

      Kyllähän niitä taksimiehille verorästejä kertyy, kun kuntalaiset ajelee ugrimeiningissä mielummin huumepäissään ja verolaput kun taksarille kolisee postiluukusta, oli kyydittäviä tahi ei.

      Poliisin tiedote 11.07.2018 klo 10:13 Häme

      "Tiistaina aamupäivällä valtatiellä 3 noin 30-vuotias mies kuljetti pakettiautoa, jossa oli nastarenkaat alla keskellä kesää. Hän puhalsi nollatuloksen, mutta huumausainepikatesti oli positiivinen. Hänellä oli hallussaan pienehkö määrä huumausainetta. Tapausta tutkitaan rattijuopumuksena, huumausaineen käyttörikoksena ja liikennerikkomuksena."

      "Keskiviikkona aamuyöllä Turengissa poliisi mittasi vastaan tulleelle henkilöautolle nopeudeksi 90 km/h rajoituksen ollessa 70 km/h. Autoa kuljettanut noin 35-vuotias mies puhalsi nollatuloksen, mutta huumausainepikatesti oli positiivinen. Hänet oli määrätty ajokieltoon viime joulukuussa ja hän oli jäänyt kiinni kortitta ajosta kerran tänä kesänä. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja liikennerikkomuksesta."

      • Voisunkanssa

        Ei ne verot noista taksareille tuu vaan kertyy alvin mukaisesti =D


    • Kuipako

      Jos yrittäjä ei osaa hoitaa raha-asioitaan niin tuskin se on kenenkään muun aiheuttama ongelma.todella kaukaa haettu syy-yhteys

      • tulevaisuuttako

    • Kuupastakovippasi

      Lehden haastattelussa sanottiin ettei kelan ajoista jää mitään?voiko joku olla niin tyhmä että ajaa ajoja omalla kustannuksella?autoilijat ei tee edes eväitä vaan syövät toisiaan

      • poliittinenhulluus

        Suomesta on tullut pikkuhiljaa tällainen selviytyjien maa, missä politikot haalii tekopelastettavia, joita sitten saattohoidetaan suoraan keskiluokkaan, kun samaan aikaan oman maan kansalaisten on itse selviydyttävä omin voimin. Tekopelastettaville luodaan saumoja lakimuutoksilla, jotka vievät sitten vuosia hommansa hyvin hoitaneilta leivän pöydästä ja hukuttavat velkataakan alle. Puhumattakaan tulevaisuudestamme, lapsistamme joille ei uria luoda, eikä saatohoideta keskiluokkaan.
        Kelakyydit on vain yksi esiin noussut ongelma kusipäisestä lakikikkailusta, joka olisi pitänyt ottaa huomioon sylttymyllyä pyörittäessä. Nyt sitten edestään löytävät minkä taakseen jättivät. Onhan ministereillä hillotolpat valmiina ja siellä audit. Ajakoot kelakyytejä. Saahan ne siihen oikein kulukorvauksia ja sopeutumiseläkettä.


      • Tapparanmies

        Harmittaako kun helppo leipä poistui pöydästä ja nyt tarttee tehdä töitä sen eteen mikä ennen tuotiin valmiiksi pöytään?


      • Kekdgggh
        Tapparanmies kirjoitti:

        Harmittaako kun helppo leipä poistui pöydästä ja nyt tarttee tehdä töitä sen eteen mikä ennen tuotiin valmiiksi pöytään?

        Tämä!


    • Kuupastakovippasi

      Tuo edellä oleva ei liity aiheeseen.olet ilmeisesti taksiautoilija kun et ymmärrä asiaa.yritetään uudestaan:ONKO JOKU AUTOILIJA TODELLA NIIN TYHMÄ ETTÄ AJAA ESIM.KELAN AJOJA JOS NIISTÄ EI JÄÄ MITÄÄN.näin lehtijutussa annetaan ymmärtää

      • Suharinvaimojarenki

        Tiedän että niistä jää ja hyvin jääkin. Niin jää sote ajoistakin. On helppoa leipää.


      • taaxi
        Suharinvaimojarenki kirjoitti:

        Tiedän että niistä jää ja hyvin jääkin. Niin jää sote ajoistakin. On helppoa leipää.

        0 = myös tulos.


    • Uudistuksenpuolesta

      Parturiliikkeitä tulee partureiden viereen mutta jokainen heistä pärjää eikä kitinää kuulu. K market on S marketin vieressä eikä kitise siitä vaan kumpikin pärjää. Takseja tulee lisää niin heti taksarit kitisee ja haukkuu uudet tulokkaat. Tähän tultiin kun valititte pimeistä takseista eikä työt maistunut vaan kaik aika meni kollegoiden kyttäämiseen ja valittamiseen. Ny ei oo niin paljoo pimeitä takseja. Nyt saa valita työajat ja päivystyspaikat itte. Ja hinnatkin kun enne perustelitte muiden päätökseksi niin nyt voitte valita nekin ja ottaa vastuun itse. Tähän on tultu ja paluuta ei ole. Palveluasenteenne ratkaisee kuka pärjää alalla vielä 2020 luvulla.

      • Sierranratti

        Tämä!


      • Suhaajakauhu

        Palveluasenne, saatavuusmahdollisuus ja alttius nimenomaan ratkaisee.


    • Joukahainen

      Saadaan tursan mamutkin työttömien listalta pois kun työkkäri alkaa tarjoamaan maahanmuuttajataustaisille maksuttomii (yrittäjä)kursseja taksareiksi =)

    • Suharikunkku

      Ei sinne taksihämeeseen kantsi kuuluu kun niiden tilausnumero on 0600 alkuinen eikä enään 03 alkuinen niin ei pääse soittaan jos on palvelunumero (viihde) esto päällä. Tilauksia kännykkänumeroon enemmän tulee kun sinne ja syynä juurikin palvelunumero niin ei ihmiset pääse kun ei toimi jos esto.

    • Asiakkaitavttaavalitus

      Niihä ne lehdessäkin kirjoitti että asiakkaista joka 37. On valittanut mutta taksareista joka 4. Antakaa mahdollisuus muutokselle ja lopettakaa taksarit se itkeminen! Tätä halusitte nii tän saitte!

      • Valittakaamuualla

        Saa sitä valittaa mutta valittaminen asiakkaalle on emämunaus johon sortuvat


    • Ubervaltaaalaa

      Janakkalaan jätetty 17 uutta hakemusta. Varmistus trafilta.

    • Kuupastakovippasi

      Kyllä ne tunnistaa....perse leveämpi kun hartiat

      • Siistiruumis

        Se vaaditaan jo taksilupaa hakiessa että ruumiinrakenne on päärynä. Käy kattoon vaikka tolpalta.


    • Chevyvan49

      Kenellä oli valkoinen vanha Mersu ajeli taksikupu katolla?? Oliko luvat kunnossa??

      • valopilkku365

        Otin kyydin kun reilusti halvempi. Olipa mukava pitkästä aikaa matkustaa vanhan Mersedeksen kyydissä, pehmeä penkki ja mukavan pehmeä kyyti toisin kuin monessa uudessa.


      • Säälittävää

        Täällä jo kuskit kirjoittelee itte =D


      • Hetkimenitajutaasia

        Ahahaha. Repesin. Pokkaa kehuskella että kyytien halpuudesta ja penkkien pehmuudesta itse taksarin. Ahahahah! Nolo on oikea sana kuvaamaan nimimerkkiä valopilkku365 =D


    • Kaupunginasiakas

      Ei niille kannata euroakaan maksaa mistään kyydistä. Suurin osa vakkarikuskeista ex isäntiä jotka tehny konkurssin ryssimällä raha asiansa. Sitte on ne päärynät jotka imenyt sitruunaa naaman täys kun sen verran happamia ollut vuosikymmenet. Sit on ne nuorikot jokka kuvittelee ittestään liikoja. Muutama hyvä vanha isäntä (=luottokuski) on joukossa mutta neki miehet on jo eläkkeellä tai viimestään kohta ovat eläkkeellä. Kateus,ahneus ja juoruilu kuvaavat tän paikkakunnan takseja parhaiten.

      • Markkufaniylitorniosta76

        Vieläkö se psykoosikohtauksia saava kirvesmies ajaa? Entä se anorektikko pimu joka tunnettiin asiakkaitten kaa pelehtimisestä? Ajaako golfkenttien kuningas vielä? Taksikapteeni kalkkipää oli aikoinaa kova kuski. Oon tipahtanut täysin kärryiltä kun asunut jo reippaan vuoden tois puol suommee.


    • Pimeäntaksinasiakas

      Onneks ei voi tilata taxia keskuksesta kun palvelunumeroksi muuttunut ja täst liittymästä ei voi soittaa palvelunumeroon kun estot päällä

      • Palvelunumerohuonoa

        Sama ongelma äidillänikin kännykkäliittymässä. Tietääkö joku ketkä ajaa janakkalassa vielä niin voisi suorasoittoa ottaa kun asioille pitää äidin päästä?


    • rahallasaamersullapääsee

      Lopettakaas nyt tuommoinen paskanjauhaminen. Kyllä taksikuskit ovat mukavia ja asiakaspalvelutaitoisia. Täällä on turha itkeä kenenkään. Menkää itkemään taksitolpalle kasvotusten jos pitää palautetta antaa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      43
      2240
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      52
      1759
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      41
      1563
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      44
      1520
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1475
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1451
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      4
      1375
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1294
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      9
      1253
    Aihe