Mistä ostitte kissanpennut?

Mistä te ootte ostanut teidän kissat/kissanpennut? Tai tiedättekö te mitään hyvää ja luotettavaa kasvattajaa pääkaupunkiseudulla? me ajateltiin meidän perheen kanssa ostaa kissanpentu :) Meillä on jo yks 7 vuotias kissa, ja ei olla varmoi et sopeutuuko ne yhteen, onko kokemuksia? :) Ja mikä on kissanpentujen hintaluokkaa?

20

780

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • winkkaaja

      Kysele löytöeläintaloilta.Tekisitte hyvän työn, antamalla hyvän ja vastuullisen kodin hylätylle kisulle tai sellasen pennulle.Löytöeläintaloilla on kesäisin paljon myös pentuja.Kannattaa kysellä niistä.

    • kissut

      Coon tuli hesasta kasvattajalta ja maatianen oli ikäänkuin löytökissa. Muutimme perheen kanssa rivitaloon ja pihassa pyöriskeli tosi usein harmaaraidallinen kissa selvästi olisi sisälle halunnut. Naapurustossa on kissoja jotka saavat liikkua vapaasti ulkona, joten en päästänyt sisälle koska se olisi voinut tottua meidän kotiimme eikä enää olisi mennyt omaansa ja omistajat olisivat varmasti huolestuneet. Kerran sitten tuli postilokerolla naapurin kanssa juttua kissoista ja tulin samalla kysyneeksi tunteeko hän kenelle se harmaaraidallinen kuuluu. Kuulemma oli edellisen perheen, muuttivat pois ja jättivät kissan jälkeensä. Niinpä siitä sitten tuli lopulta meidän kissamme. Loishäätöjen ja leikkauttamisen jälkeen sai jatkaa ulos menoansa, mies rakensi kissoile luukun josta pääsevät tutkailemaan ulos maailman menoa.

    • fgfgfh

      Eläinsuojeluyhdistykseltä otettiin. Suosittelen.

    • Rotukissani omia kasvatteja, yksi kotikissa ostettu kasvattajalta jolla on tallikissoja joiden pentu se on. Siitä myös tuli näyttelykissa

    • Heppatyttökissamummeli

      Löytökissataloilla on pentuja
      Aikuinen kissa ottaa pennun ihan hyvin vastaan, muutama päivä voi mennä tutustuessa. Maksoin kotikissanpennusta (maatiainen) 300 e. Oli madotettu ja rokotettu jo kertaalleen
      Rotukissanpennut voi olla 1500 ja ylikin. Itsellä ne on omia kasvattamia

    • Tau

      Katsokaa Helsingin eläinsuojelu yhdistyksestä.

    • olipakko

      Yhdistyksillä pennut maksaa n. 130€-170€ mutta ne on rokotettu,madotettu,sirutettu sekä fiv/felv testattu ja usein myös varhais kastroitu/steriloitu. Lemmikki tasoinen rotukissa rodusta riippuen maksaa 800€-1300€ näillä kissoilla myös madotus,rokotus,varhais kastrointi/sterilisaatio ja fiv/felv testit. Tavallinen maatiainen..noh..valitettavasti hintahaarukka lähtee 0€-680€Jotku hoitaa emon ja pentueen asiallisesti jotku taas ei. Muista että jos on esm. yhdistetty norski ja maatiainen niin kissa on maatiainen vaikka siinä olisi 50% norskia ja sama pätee jos kaksi rekisteröimätöntä norskia yhdistää se on silloin maatiainen siitä vain pyydetään lähes 700€.

      • maatiaisfani

        Nyt käytetään kyllä termiä "maatiainen" pahasti väärin. Maatiaisella tarkoitetaan paikallisesti muodostunutta kantaa, johon nimenomaan ei ole sotkettu jalostettuja rotuja. Norskin ja maatiaisen pentu ei ole maatiaiskissa, vaan sekarotuinen kotikissa. Samaten rekisteröimättömät norskit ei ole maatiaiskissoja, eikä niiden pennustakaan sellaista tule. Termiä maatiaiskissa tupataan käyttämään väärin kaikista sekarotuisista tai rekisteröimättömistä kissoista, vaikka se ei ole ihan sama asia. Oikeestaan kotimaista maatiaiskissaa arvostetaan turhan vähän.


    • Pentukissat

      Kaikki pentuna meille tuleet, omat että sijaishoidossa olleet, paitsi yksi ovat olleet rescue-tapauksia jotka on saatu eläinlääkäriltä, löytölästä ja pari olen itse kylmältä kohtalolta pelastanut. Ilmaisia ovat olleet, mutta niiden hoito ei ole ilmaista eikä halpaa ollut.

      • jonkunhylkäämät

        Hieno et jotkut hoitaa loppuun asti niitä vastuuttomien ihmisten kissojaAikuisia on löytöeläintalot kohta taas pullollaa .Sieltä tosiaan kannattaa valita.


    • hymni

      Torin kautta löysin hyvän ja luotettavan kasvattajan jolta pennun ostin hintaan 350. Eläinlääkärit ja muut toimenpiteet oli tehty paitsi sirutus, mikä laski vähän hintaa. Toinen pentu tuli taloon tuttujen kautta. Eläinkodista kannattaa myös katsoa, mutta silloin on varauduttava siihen että kissa ei ehkä ole sellainen mukava ja hyväkäytöksinen sylilöllö. Monet hylätyt ja kaltoinkohdellut kissat ovat traumatisoituneita ja saattaa aiheuttaa riitatilanteen muiden kissojen kanssa.

      • Kurrnaus

        Kyseessähän ei voi olla oikea rekisteröity kasvattaja vaan kotikissa pentue muiden joukossa. Pahimmillaan pentutehtailija. Jos haluat testata kasvattajasi tietotaidon, kysy emokissojen veriryhmistä. Jos vastausta ei tule, niin asialla on puoskari.


    • tehdäänpä

      kaikki kissat on tullu ns.juorujen kautta.olenpa 1 villikissa laumasta haavilla ottanut.tietenkään häntä vahingoittamatta.tuliki hieno upee elämänkumppani.ystävä.mammanpoika.onneksi nykysin ei villikissoja ainakaan alueellamme ole.tää reviiri on melko puhdas.tiedotus ja valvonta on tehnyt hyvää jälkeä.PALJON on vielä TEHTÄVÄÄ.

      • auttanutpaljon

        Meilläpäin ihmiset loukuttaa pihoillaan,pysyy lasten leikkipaikat siisteinä.Eikä irtikissat kärsi vieraan nurkissa kylmissään .


    • mammanMurut

      Luotettavista perheistä on meidän murut aina ostettu, niin sanottuja tupakissoja. Eli ovat syntymästään asti tottunet ihmisiin, normaaleihin kodin ääniin ja kosketuksiin. Perusturvallisuus kun on kunnossa pienestä pitäen, niin eläimellä, kuin ihmisilläkin, eivät turhia säiky ja ovat ihania!

      • ruttofivyms

        Niin,ne pihan perälle tehdyt puolivillit poikueet,madottamattomista rokottamattomista emoista.Eivät ole se paras vaihtoehto.Voi olla tautisiakin,kun ulkona liikkuu vanhemmat .Tosi surullista,jos pentu heti sairastuu,ja pahimmillaan menehtyy.
        Kannattaa kysyä vanhempien eläinlääkärikäynneistä,madotuksista ja missä yönsä viettävät.Huinoista oloista ei kannata ottaa,se vain lisää kissojen kärsimystä kun touhu jatkuu .


      • Soolo

        Minullakin on n. tupakissan pentu ntt 7vuotias.Heti alusta-alkaen oli sosiaalistettu, ihmisrakas, söi jo lihaa ja kuivamuonaa,

        Nyt Ikinä ei ole ollut sairas ja muutenkin helppo, mitä nyt pentuna pudotteli koriste-esineitä takan reunalta ja kerran TV.N tason päältä. kun oikein juoksi sen päällä. Ei mennyt rikki.
        Nyt siitä on kehittynyt komea kolli, joka tulee hyvin toimeen koirani kanssa. Utelias se on, tutkii kaikkien naisvieraiden käsilaukut jne.


    • ceon

      Rotukissakasvattajilta.

    • HiljaaHyvä

      Kysykää voiko ottaa kotikokeiluun pennun muutamaksi viikoksi, niin näkee tuleeko juttuun vanhemman kissan kanssa. Ja hiljalleen totutatte ne toisiinsa.

    • kissamamma

      Hei! Itse olen saanut kaksi rotukissaa ilmaiseksi lehti-ilmoituksesta. Ne jouduttiin antamaan pois allergian vuoksi. Antaja katsoi että kyseessä oli adoptio eikä bisnes. Ne kissat olivat suuri ilo, vieläkin tulee tosi ikävä. Ne olivat aikuisia kun tulivat, olivat terveitä ja kauniita!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2894
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      539
      2755
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1895
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1887
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1768
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      303
      1704
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1362
    8. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      62
      1163
    9. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      90
      1154
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1122
    Aihe