Mansikkatyttöä laiturilla

Liquid

- No nyt on sitten viimeiset päivät käsillä täällä Pykäläisen kesäsiirtolassa!, Pykäläisen isäntä julisti.

No niin oli, Sonja ajatteli. Hän ei olisikaan enää jaksanut nähdä ainoatakaan Polkaa tai Senga Senganaa, sillä ne kummittelivat jo punaisina pisteinä hänen silmissään ja tulivat jopa uniin. Nyt mansikanpoimintasesonki alkoi olla vihdoin ohitse ja poimijatyttöjen työ läheni loppuaan.

- Tatjana ja Vera jatkavat tänään vielä pellolla. Keräävät mitä vielä viimeviikon raakileita on ehtinyt kypsyä, ukko Pykäläinen tuumaili, - Sillä välin voisit Sonja siivota vähän tätä teidän kämppää taas talviteloille. Pyykit ja liinavaatteet kerään sitten viimeisenä.

Mansikkatyttöjen käytössä ollut maatilan sivurakennus oli asuttavassa kunnossa vain kesäaikaan. Tytöt olivat jo pitkin viikkoa valmistelleet lähtöä, siivonneet jääkaapin ja hellan, pesseet ikkunat ja lakaisseet lattiat.

- Hyvältä näyttää, Pykäläinen sanoi työn jäljen tarkastettuaan, - Mutta onpas tuo talja mennyt tahmaiseksi...

Pykäläisen isäntä tarkoitti nukkavierua porontaljaa, joka oli ollut tyttöjen kämpän lattian ainoa pehmike ja koristus.

- Tatjanalta kaatui siihen kokista..., Sonja selitti kertomatta, että Tatjana oli lorauttanut colajuomaa harmaanvalkealle vuodalle ihan tarkoituksella. Kokiksella piti peittää taljaan jäänyttä koppuraista tahmeutta, kun tytöt olivat sen päällä leikkineet Pykäläisen viisitoistavuotiaan pojan kanssa ja tämän spermat olivat tyttöjen leikin seurauksena kastelleet taljan aika perusteellisesti.

- Siinähän sinulle päivän viimeinen homma, Pykäläinen keksi, - Voisit kokeilla jos tuo kokis lähtisi pienellä pesulla irti. Saunalta löydät mäntysuopaa ja voit yrittää jynssätä avuksi vaikka karkealla harjalla. Saunalta löytyy lämmintä vettä, mutta mukavinta kai on jynssätä laiturilla. Näin helteellä ehtii talja vielä kuivuakin hyvin. Pidä loppupäivä vapaata, taljanpesun jälkeen voit vaikka käydä uimassa ja saunoa.

Painavaa taljakääröä kainalossa retuuttaen Sonja saapui Koskeloveden rantaan tilan rantalaiturille, jolle hän rojautti koko painavan kuormansa. Saunalta löytyi mäntysuopaa ja lämpimähköä vettä. Muutenhan vettä oli koko järvi täynnä, joten viisainta oli tosiaan taljan pesu ulkosalla.

Talja oli auki rullattuna niin iso, että reunat menivät laiturin ylitse. Huuhteluveden nostaminen järvestä olisi märkää puuhaa, joten Sonja päätti säästää housujaan ja paitaansa riisuen ne pois. Rintsikat ja pikkarit saisivat tähän touhuun riittää, kun aurinko paistoi täydeltä terältä eikä kukaan ollut katsomassa. Saippuaisen työn jälkeen voisi vielä pulahtaa järveen uimaan. Ihanaa!

Sonja kasteli taljan ämpärillisellä vettä ja lorautti päälle mäntysuopaliuosta käyden sitten kontalleen karvaisen vuodan päälle harjaamaan harmaanvalkeaa lattiamattoaan. Pitkän puurtamisen jälkeen koko talja oli saippuaisen vaahdon peitossa, ja työskentely sen päällä kontallaan kävi yhä liukkaammaksi. Sonjan polvet ja käsivarret olivat aivan saippuavaahdon peitossa, ja polvet alkoivat lipsua liukkaalla pinnalla. Tästä olisi helppo luiskahtaa veteen aina kun kumartui kauhaisemaan sangolla järvivettä, Sonja ajatteli. Sonjan punaiset pikkaritkin kastuivat Sonjan istahdettua välillä märälle, saippuaiselle taljalle istumaan. No, voisihan pikkarit vaihtaa saunan jälkeen.

Siinä pylly pystyssä porontaljaa harjalla hinkatessaan Sonja oli kohta kuulevinaan ääniä takanaan. Taakseen katsahtaen hän pelästyi hieman. Tulija ei ollutkaan Vera tai Tatjana, vaan isännän viisitoistavuotias poika Petteri! Ja tässä Sonja oli, saippuaisella laiturilla alusvaatteisillaan.

Toisaalta, ajatteli Sonja samassa, ei kai tämä sen pahempaa olisi kuin tulla nähdyksi uimapuvussa. Olihan tämä näin kesällä ihan säädyllinen asu, ja sitä paitsi, olihan tuo poika onnistunut jo kerran näkemään myös enemmän paljasta pintaa paitsi Sonjasta, myös Tatjanasta ja Verasta näiden aiemmin kesällä leikittyään pojan kanssa. Sonja muisti yhä tapahtuman, jonka jälkiä hän itse asiassa oli parhaillaan putsaamassa. Oikeastaan tapahtunut oli vaivannut Sonjaa siitä lähtien, olivathan tytöt olleet aika julmia nuorelle Petterille, suorastaan käyttäneet tätä hyväksi.

- Hei, Petteri tervehti, - Kuulin isältä, että sä tulit tänne mattopyykille...

Sonja asetti kätensä otsalleen häikäisevältä auringolta suojaamaan ja vastasi: - Joo. Tai taljahan tää on.

Sonja katsoi pellavapäiseen Petteriin ja tiesi, että vaikka Sonjan asu olikin tähän tarkoitukseen korrektiuden rajamailla, oli nyt ehkä ainoa tilaisuus pyytää Petteriltä anteeksi tyttöjen aika rivoa käytöstä.

- Kuule, Petteri..., Sonja aloitti vaivautuneesti, - Mua on vähän vaivannu se viimeviikkonen, kun me...silleen. Ei ollu niinku tarkotus...

Petteri ei tiennyt mitä sanoa, mutta näytti vaivautuneelta hänkin.

- Siis niinku...me oltiin aika julmia...sä et varmaan ois halunnu et silleen..., Sonja jatkoi.

- Ei se mitään, Petteri yritti vastata, - Se oli ihan...tai en mä tiedä...

Pojalle oli selvästi vaikea jatkaa, mutta hän päätti kuitenkin: - Sä oot aina ollu niin mukava. Mieluiten mä olisin halunnu olla sun kanssa...niinku istuu ja jutella ja...silleen...

Petteri vaikeni ja Sonja tunsi hellyyden aallon käyvän lävitseen. Nyt Sonja vain vahvistui uskossaan, että pojalle oli tehty vääryyttä. Jotenkin Sonja halusi hyvittää pojalle kaiken tämän. Sonja taputti kuivaa laiturinpätkää vierellään ja istui itse saippuasta valkoiselle taljanreunalle. Viittausta totellen Petteri istui hänen viereensä.

- Miltä susta tuntui...katsella meitä silleen, Sonja kysyi Petteriä kädestä ottaen. Sonja ja kyllä kai Petterikin hyvin muisti, ettei homma ollut katselemiseen jäänyt. Olihan pojan koko pikkuinen penis tehnyt tuttavuutta Sonjan kutittelevan kielen ja lämpimän, hurjasti imevän suun kanssa.

- Hyvältä...varsinkin.. kun sä..., Petteri tunnusti, - Mutta mä olisin halunnu olla sun kanssa kahdestaan.

Sonja heltyi nyt lopullisesti.

- Haluisitko sä nyt...vähän kokeilla, Sonja kuiskasi.

Sonjan käsi asettui pojan paljaalle polvelle sivellen reittä jo hieman shortsin reunan sisäpuoleltakin. Hänen huulensa hakeutuivat pojan huulille ja kohta Sonja suuteli kokeneen varmasti yhä arastelevaa maalaispoikaa. Tällähän sitä olisi pitänyt aloittaa silloin viime viikolla, eikä haukkaamalla poikaparan ainokaista heti suinpäin lutkuteltavaksi.

Auringossa lämmennyt, vaikkakin litimärkä ja saippuainen porontalja alkoi vetää Sonjaa puoleensa. Sonja painautui valloittavan pehmeälle taljalle kyljelleen ja Petteri kävi hänen vierelleen. Kohta Sonja oli kierähtänyt selälleen ja Petteri painautunut hänen päälleen. Kiihkeä suuteleminen jatkui, ja Sonja auttoi Petteriä riisumaan ”Suonenjoki – mansikkapaikka” –T-paitansa. Sonjan selkä lätsähti litimärälle taljalle maiskahtaen. Tytön koko vartalo oli saippuasta liukas, ja saippua tarttui hänestä myös pojan puolialastoman vartalon iholle. Sonja ojensi kätensä selkänsä taa ja avasi rintsikoiden hakasen heittäen täysin saippuoituneen kangaspalan viereensä laiturille, josta onnettomat rintsikat kyllä heti luiskahtivat järveen jääden veteen kellumaan. Siitä ei Sonja enää välittänyt. Sonjan paljaat tissithän poika olikin jo nähnyt...

Tavoittaakseen jälleen sen vaatetuksen tason, jossa he olivat oppineet toisensa tuntemaan viikko sitten, repi Sonja myös Petterin shortsit pois pojan alushousujen mennessä samaa tietä. Petterin puolijäykkä penis oli taas esillä Sonjan ihailtavana ja tällä kertaa ilman Tatjanan tai Veran kilpailua tai väliintuloa. Jos pojalta oli viimeksi jäänyt jotain saavuttamatta, oli hän saava siitä korvauksen aivan kohta. Hän saisi maistaa Sonjaa itseään.

Sonja tarttui liukkaaksi käyneellä saippuaisella kädellään pojan pikkuiseen penikseen rohkaistakseen sitä nousemaan yhä enemmän. Kohta ei poika enää arkaillutkaan Sonjan kosketusta, vaan alkoi tunnustella varovasti Sonjan saippuaisia rintoja. Petterin pieni suippo penis kasvoi Sonjan hellässä kädessä.

Yhä selällään makaava Sonja oikoi asentoaan mäntysuovasta liukkaalla porontaljalla ja viittasi Petteriä tulemaan päälleen. Samalla Sonja riisui pikkuhousunsa paljastaen näin ensi kertaa loputkin vartalostaan Petterille - myös kaiken sen, mitä poika ei ollut vielä nähnyt.

Petteri painautui saippuaista alastonta mansikkatyttöä vasten keksien alkaa hinkata rintakehäänsä ja vatsaansa Sonjan päällä. Sonja oli niin liukas, että tämä hänen päällään mustekalamaisesti muljahteleva poika tuntui todella kiihottavan hyvältä. Varsinkin, kun pojan hieroessa itseään ylös ja alas tämän selvästi kovana tuntuva penis seikkaili malttamattomana Sonjan paljaiden reisien välissä tökäten aina välillä, kuin Sonjaa koetellen, tytön pillunkarvoitusta. Aivan kuin poika olisi koputellut kolkuttimellaan ovelle, jota Sonja ei kohta kestäisi olla avaamatta...

Sonja kikatti ihastuneena. Miten hauskaa tässä olikaan, avoimen taivaan alla lämpimässä auringonpaisteessa märällä porontaljalla maaten, päällä oppimishalukas nuori poika, jolle saisi kohta olla ensimmäinen seksinopettaja!

- Ootko sä tehny sitä ennen tytön kanssa?, Sonja kuiskasi Petterille hieman vakavoituen. Poika pudisti päätään peläten oliko vastaus oikea. Sonjaa se ilahdutti erityisesti. ”Olisin siis ensimmäinen, ihanaa…”

Sonja vei kätensä heidän saippuaisten vatsojensa välistä Petterin seisovalle pienelle penikselle ja sitä kuin sokeaa opastaen veti sen häpyhuuliaan vasten. Sonja työnsi lantiotaan eteenpäin ja pojan esinahasta kuoriutunut pieni terska oli puolittain Sonjan sisällä jo ennen kuin poika oikein ehti tajutakaan mitä oli tapahtumassa. Huomaten vehkeensä liukuneen nuoren naisen sisään ilman mitään kipua tai kiristystä Petteri uskaltautui myös itse painamaan kaluaan syvemmälle. Jotain kasvunvaraa nuoren uroksen kepissä oli, sillä Sonja tuskin tunsi Petterin penistä sisällään. Jollain tapaa se nippa nappa kosketti pillun seinämiä, mutta isompi ja paksumpikin olisi nuoren naisen vaativaan pilluun helposti uponnut.

Mutta nyt oli tarjolla vain tätä, ja siihen Sonjan oli tyytyminen. Petteri rynkytti kaluaan Sonjan sisään ja Sonja tunsi selkänsä liukuvan liukkaalla porontaljalla. Hyvä että eivät vielä molemmat putoaisi laiturilta veteen! Sonja piteli Petteriä tämän kiveksistä pojan nussiessa yhä rytmikkäämmin Sonjan vastaanottavaista pillua. Ihanasti poika myös kopeloi Sonjan kauniita rintoja kumartuen välillä suutelemaan Sonjaa huulille kaluaan silti Sonjan sisältä päästämättä. Sonja nosti lantiotaan puskien pojan lanteita vasten joka työnnöllä, jotta kalu näin pääsisi hieman syvemmälle hänen syvässä pillussaan, mutta pohjaan asti lyhyt penis ei tainnut ylettyä. Liukkaiden vartaloiden temmellyksessä Petterin liukas vehje luiskahti ulos Sonjan lemmenluolasta.

- Voi ei!, Sonja vaikeroi haluten kalun heti takaisin sisäänsä. Hetken Sonja tunki paria sormeaan pilluunsa välittämättä siitä, että tuotakin toimitusta Petteri seurasi suurella mielenkiinnolla. Sormet upposivat pientä kalua syvemmälle Sonjan päättäessä pienellä masturboinnilla pohjustaa tulevaa orgasmia, jonka hän kuitenkin halusi saada Petterin kalu sisällään. Sonja halusi olla se, joka olisi vienyt Petterin poikuuden. Oli ihana ajatus saada olla jollekulle se ensimmäinen…

Sonja kierähti kyljelleen porontaljalla keskeyttäen hetkeksi mahlojaan valuvan pillunsa sormettamisen. Petteri katsoi Sonjaa lumoutuneena kalu vankasti tanassa, mutta lumousta kesti vain hetken. Nopeasti Sonja kierähti ympäri niin, että Petteri jäi hänen alleen. Sonjan lantio lepäsi pojan vatsan päällä kalun seistessä Sonjan pyllyvaossa. Käsillään Sonja otti tukea pojan rintakehästä ja katsoi poikaa kysyvästi silmiin.

- Nyt mennään..., sanoi Sonja sitten varmana asiastaan, nosti hieman lantiotaan ja pojan kaluun tarttuen ohjasi sen liukkaille – ei onneksi kuitenkaan kirvelevästä saippuasta liukkaille - häpyhuulilleen. Yhdellä survaisulla Sonja heittäytyi Petterin lyhyen pojanseipään päälle. Kalu upposi niin syvälle kuin se oli upotakseen, ja Sonja aloitti villin ratsastuksen Petterin päällä. Sonjan kiinteät rinnat pomppivat kiivaan ratsastuksen tahtiin, ja Sonjasta oli oikein mukavaa, että poika tarttui niistä kiinni pidellen niitä hytkymättä paikoillaan ja niillä leikkien.

Pojan kapea penis viilasi edestakaisin Sonjan kuumassa kirnussa, ja Sonja tunsi pillunneteidensä valuvan valtoimenaan pitkin pojan kalunvartta tämän nivusiin ja jo muutenkin märälle ja liukkaalle porontaljalle. Poika pyöritteli käsissään Sonjan yhä saippuaisia tissejä venyttäen ja nipistellen Sonjan nännejä. Sonja nojautui taaksepäin kalu yhä sisällään alkaen pyöritellä liukkaita rintojaan omissa kämmenkupeissaan.

Tuo näky oli Petteri-pojalle liikaa. Yrittäen puskea kovasti alta vastaan yhä syvemmälle Sonjan pillun uumeniin poika oli saamassa ensimmäistä orgasmiaan naisen kanssa.

- Anna tulla vaan, anna tulla!, Sonja usutti.

Pojan penis tuntui räjähtävän Sonjan uumenissa ja taitavana vatsanpohjalihasten käyttäjänä Sonja supisteli pilluaan pojalle nautintoa tuottaen antaen kirnunsa lypsää pojasta viimeisetkin mehut. Vähää ennen pojan laukeamista Sonja oli tuntevinaan jonkinlaista kihelmöintiä itsekin. Oliko se tulossaan oleva orgasmi vaiko käsittämätön tunne siitä, että joku oli nähnyt heidät…?

- SAATANAN SAATANA!, kuului Pykäläisen isännän ääni saunarannan suunnalta.

Kuinka kauan isäntä oli siinä seissyt, siitä ei Sonjalla ja Petterillä ollut käsitystä, mutta nyt he toimivat molemmat aika nopeasti. Sonja vetäisi porontaljan reunaa peitteekseen ja Petteri kiirehti koppaamaan alushousunsa ja vetämään ne suinpäin jalkaansa. Isäntä otti useita vihaisia askeleita järvilaiturin suuntaan, mutta pysähtyi sitten ja nyrkkiä heristäen karjaisi pojalleen:

- Petteri! Heti kotiin sieltä! Niin kuin olisi jo!

Sonja peitteli strategisia paikkojaan taljan alle isännän katseilta suojaan, mutta isäntä ei tullutkaan lähemmäs, vaan kääntyi laiturilta takaisin poikansa jo juostessa isää vastaan ja tämän ohi kohti tuparakennuksia mäen toisella puolella.

- Ja sinä!, isäntä huusi Sonjalle aivan kuin tytön nimen unohtaneena, - Sinä älä näyttäydy täällä enää koskaan! Palkathan maksettiin eilen? Saat lähteä heti! Ja tuo poronreuhka: sen saat viedä mennessäs! Sitä ja sinua en halua täällä koskaan nähdä!

Sonjasta kohtaus – ainakin jälkeenpäin ajateltuna - muistutti sitä pyhäkoulussa kerrottua tarinaa siitä, kun Aatami ja Eeva karkotettiin paratiisista. Siinä oli puhuttu jostain hedelmistäkin, sekava tarina.

Muovikassiin tungettu vettä valuva porontalja vierellään Sonja odotti maantien varressa liftiä kohti Joensuuta miettien, että Paratiisista Eeva sai kyllä Aatamin mukaansa, mutta ei juuri vaatteita. Mitähän Aatami ja Eeva olisivat tehneet porontaljalla?

3

7843

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lassi pikkuinen

      Miten sinne Suonenjoelle pääsisi mansikkafarmille kesäduuniin?

    • Boju

      toi oli tosi hyvä juttu kuten se edellinenkin....
      LISÄÄ samanlaista... !!!

    • 00000000000

      aika mainiota..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      148
      2418
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1968
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1948
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      86
      1743
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe