uutta poloa ostamassa

muori

käyttäjä kokemuksia polosta.onko lämmin talvella,kuinka kulkee sohjoisella tiellä?manuaalivaihteella vai onko se jo antiikinaikaista.

12

347

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • soiviaPelejä

   Netistä löytyy testejä ja vertailija, ei kun lukemaan. VW on aina ollut hyvä ajoltaan, mutta jotkut mallit eivät ole hyviä lämpiämään, ainakaan vuosia sitten.

  • lämpiää

   Ai, mun kaverit aina ihastelee vag- konsernib autoja talvella, kuinka lämpimiä ne on omiinsa verrattuna.

  • Pappa_

   hiton kylmiä ovat, bensamallitkaan eivät lämpene 10 asteen pakkasilla vaikka ajaisi pitempäänkin, bensankulutus törkeän iso nykyautoksi. öljyä tahtovat kuluttaa jo uutena, paljon sähkö ja tekniikkavikoja. ruosteherkkyys myös paljon moitittu ominaisuus. katselisin aivan muun maalaisia autoja esim. japsi ja ranskalaiset autot.

   • ettäSäJaksatOllaMäntti

    Holisti, älä puhu taas paskaa, sut tunnetaan jo liian hyvin.


  • totuus.sattuu.kovasti

   Volkswagen ei lämmenny edes 30 km työmatkalla kun oli -10 pakkasta, vaikka autossa oli lohkolämmitin ja sisätilan lämppäri, niin matkalla ehti jäähtyä. Kun vaihdoin merkkiä niin muissa lämpöä piisaa.

   Koettakaa nyt ymmärtää että volkkareissa on säästetty kaikessa, ne varusteet mitkä muissa saa vakiona, pitää Volkkarissa ruksata lisähintaan ja auton hinta onkin 5000-10000 yli OVH hinnan. Volkkariin pitää siis ostaa erillinen Webasto lisälämmitin ja pitää sitä ajon aikana päällä jos haluaa ajaa ilman pipoa.

  • VWMAN

   lämmityslaite ei todellakaan riitä edes eteläsuomen talveen, kulutus on jotain aivan muuta oikeassa ajossa kuin mitä valmistaja valheellisesti ilmoittaa, kulutus on yli 8 litran satkulle vaikka ilmoitettu on alle 5litran. ruostuvat nopeasti ja öljyä kuluu uudesta lähtien, itse joudut öljynkulutus remontinkin maksamaan.

   • ZKODAN_paljastaja

    Älä viitsi Holisti-ZKODA jauhaa paskaa asioista joista et tiedä enempää kuin sika tuulimyllystä!


  • JanneK

   Itse hommasin uuuden korimallin Polon tammikuussa. Auto on erinomainen ajettava talvikeleillä, lämpenee nopeasti ja varustelultaan luokkansa kärkeä . Kulutus on 4.3-5.2 litran välissä. Ei ihme, että on pärjännyt testeissä loistavasti. Tein todella hyvän valinnan :-). En keksi mitään moitittavaa.

   • Outohöpöttäjä

    Eikö varusteiden määrä ole siitä kiinni mistä haluaa maksaa??


  • AsianTuntevaOikeasti

   Jos puhutaan uudesta, niin on lämmin ja loistava ajoltaan. Automaattia ehdottomasti.

   • mahtava.vw.jyrää

    Onhan se helevetin hienoa että nyt 100 vuoden kehittely tuottaa tulosta, aiemmin vain rotat lämmitteli volkkarissa ja nekin juuri pysäköidyn auton moottoritilassa.


  • Vpn

   Huhtikuussa sain uuden polon ja olen ajanut 7000km.ei ole öljyä syönyt ja auto on lämmin. Ajettavuus tosi hyvä ja en löydä mitään valittamista.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kaikkea hyvää

   Emme enää tapaa.
   Ikävä
   201
   2101
  2. Haluaisin tutustua suhun

   kunnolla. :) Millaista sun elämä on ollut. Puhua kaikesta maan ja taivaan välillä. Tunnut merkitykselliseltä ihmiseltä elämänpolullani. Aika näyttää..
   Ikävä
   138
   1344
  3. Kumpa tietäisin mies

   Mitä päässäsi liikkuu. Niin tietäisi miten toimia..
   Ikävä
   142
   1205
  4. Zelensky ei halua neuvottelupöytään.

   Lukasenkan ehdotus ei käy. Kokeilisi edes, olisihan se sitten nähty saako keskustelu mitään aikaan. Eikö nyt kannattaisi kokeilla kaikki mahdollinen s
   Maailman menoa
   446
   980
  5. Voi ei! Selviytyjät-luovuttaja Virpi rehellisenä vaikeasta päätöksestään: "Ei ole pelkoa, että..."

   Voi ei… Olisit nyt Virpi jatkanut kisan loppuun asti! Olisit voinut vaikka voittaa! Lue Virpin perustelut luovuttamiselle: https://www.suomi24.fi/vii
   Tv-sarjat
   26
   747
  6. Työpaikkaromanssit...

   Onko ihan tuhoon tuomittuja juttuja?
   Ikävä
   59
   661
  7. Siihen ei voi vastata

   Mutta luin sen. Erittäin ihana kirjoitus, kiitos 🥺. En omi. Olen tuntenut kauan sitten samalla tavalla. Se on pitkä tarina jota en kirjoita tähän. M
   Ikävä
   37
   643
  8. Paperittomille täydet Kelan edut! Suomalaiset 1500:- kk palkalla töihin.

   Ohisalo ja vihreet vihaa Suomalaisia , kuinka paperittomalle joka livahtaa jostain vaan Suomeen .annetaan paremmat edut kuin Suomalaiselle?
   Helsinki
   102
   568
  9. Mies, olen tullut siihen tulokseen

   ..Että tempperamenttini on sinulle liikaa.
   Ikävä
   74
   566
  10. Aatteles kulta

   jos oltais eletty keskiajalla niin ei oltais ees tavattu 🤗. Silloin oli keski-ikä 30-35v. Ihanaa kun olet ❤.
   Ikävä
   62
   528
  Aihe