2018 Aprillia vakiona?

Apikkaboi

Mietin että ostaisinko 2018 Aprillian niin onko kellään tietoa paljonko kulkee vakiona ja miten saisi kulkemaan 55-60 ilman että poraa kureja pois putkesta?

4

65

  Vastaukset

  • Kyseessä siis sx 50 factory

  • Vakiona kulkee ehkä just ja just 50kmh. Et saa millään kulkemaan 55 ilman että otat kureja pois. Kannattaa ostaa ihan suosiolla käytettynä ni jos vähä virittää niin ei mene takuuta pois.

  • Kulkee sen 45-50 niinku kaikki vakiomopot ja ei saa kulkemaan kovempaa ilman kurien poistoa. Lisäksi aivan helvetin ruma laitos.

   • Mielestäni ulkonäkö voisi kallistua hienoon suuntaan jos mopossa olisi ominaisuuksia jotka saisivat sen haluttavaksi, eli jos minulla olisi tuollainen ja olisin 15v niin sen kulkiessa ja kiihtyessä paremmin kuin muut mopot mieltäisin sen hienoksi. Toisaalta jos ei se kulkisi niin sitten ulkonäkökin alkaisi äkkiä vaikuttaa huonolta. Ja siis vaikkei varsinainen viritys aina kannata niin kurit kannattaa poistaa aina.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   294
   12076
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   227
   7671