2018 Aprillia vakiona?

Apikkaboi

Mietin että ostaisinko 2018 Aprillian niin onko kellään tietoa paljonko kulkee vakiona ja miten saisi kulkemaan 55-60 ilman että poraa kureja pois putkesta?

4

51

Vastaukset

 • Kyseessä siis sx 50 factory

 • Vakiona kulkee ehkä just ja just 50kmh. Et saa millään kulkemaan 55 ilman että otat kureja pois. Kannattaa ostaa ihan suosiolla käytettynä ni jos vähä virittää niin ei mene takuuta pois.

 • Kulkee sen 45-50 niinku kaikki vakiomopot ja ei saa kulkemaan kovempaa ilman kurien poistoa. Lisäksi aivan helvetin ruma laitos.

  • Mielestäni ulkonäkö voisi kallistua hienoon suuntaan jos mopossa olisi ominaisuuksia jotka saisivat sen haluttavaksi, eli jos minulla olisi tuollainen ja olisin 15v niin sen kulkiessa ja kiihtyessä paremmin kuin muut mopot mieltäisin sen hienoksi. Toisaalta jos ei se kulkisi niin sitten ulkonäkökin alkaisi äkkiä vaikuttaa huonolta. Ja siis vaikkei varsinainen viritys aina kannata niin kurit kannattaa poistaa aina.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Takaisin ylös

Luetuimmat keskustelut

 1. Julman näköinen Martina

  Gaalaan tullessa häntä haastateltiin . Tavallaan.... tavallaan... tavallaan. Koko ajan hoki tavallaan sanaa. Mekko oli kaunis mutta Mara ei oikein on
  72
  1089
 2. Nykäsen Pialta pääsi itku

  Nykäsen leski itkee, kun gäntä ei kutsuttu vastaanottamaan Matti Nykäselle Urheilugaalassa myönnettyä palkintoa urheilun Hall of Fameen pääsystä. Palk
  45
  818
 3. Miksi ihailet häntä?

  Onko jotenkin erityinen?
  Ikävä
  73
  771
 4. Häränvirasta löytyi ruumis

  Perjantaiaamuna löytyi naisen ruumis Häränvirrasta. Mitähän on tapahtunut ja kuka lienee?
  Äänekoski
  17
  471
 5. Martina häikäisi Venla -gaalassa

  Martina sai kehuja sekä puvustaan että kauneudestaan.
  62
  463