Phu quociin

Vietnam81

Jaahast. Tuli varattua reissu Phu Quociin hotelli Sol beach houseen. Lähtö olisi 11.1.2019. Onko kokemuksia hotellista/phu quocista yleensä? Kuvien ja videoiden perusteella hotelli ainakin näyttää kivalta. Onkohan paljon muita suomalaisia yleensä saarella?

6

294

Vastaukset

 • Meillä sama lento ja kohde, mutta hotellimme on Seat Star. Ihan täpinöissä ollaan.

 • Mekin suunnittelemme matkaa Sea Star-hotelliin. Olisi kiva kuulla mitä tykkäätte! Minkälaisen huoneen valitsitte?

  • Me otettiin standard huone kun näytti hotellin omilla sivuilla ihan kivalle. Jälkeenpäin oltiin vaihtamassa parempaan mutta 1200e oli turhan paljon.


 • Pitää näköjään itsekin käydä vilkaisemassa miltä Phu Quoc:issa nykyään näyttää. Viimeksi kun kävin oli lentokentän kiitorata siinä missä on nykyisin Võ Văn Kiệt niminen tie... Silloin tuo saari oli aika lailla paratiisin omainen. Samaan aikaan ei tullut vastaan muita suomalaisia, eikä kovin montaa ulkolaista muutenkaan, mutta nykyäänhän sinne on suorastaan suoria lentoja suomesta, silloin ainoat lennot olivat 2-3 päivittäistä lentoa Saigonista ATR72 koneilla. Mietin vain, onko Vietnamissa vielä sellaisia paratiisikätköjä kuin millainen Phu Quoc oli vielä 13 vuotta sitten? En tarkoita, että turistit varsinaisesti pilaavat matkakohdetta, mutta on se aika upea tunne kun saaren "paras" hiekkaranta on käytännössä yksin sinun käytössä. No oli miten oli onnittelut matkakohteen valinnasta, upea saari, eikä satelliittikuvan perusteella vieläkään aivan täyteen rakennettu, joten tilaa riittänee 13 vuodessa 20 kertaistuneesta turismista huolimatta.

 • reissu varattu 3.1.2019 Phu Quociin Thien Thanh hotelliin..osaatteko sanoa pääsekö sieltä käymään esim. Saigonissa ja onko pitkä matka? Mitä paikkoja kannattaa käydä katsomassa?

  • Jos ensimmäiset lennot Phu Quociin olivat juuri Saigonista, niin tuskin niitä lentoja on lakkautettu...kone toki on vaihtunut suurempaan
   Nykyisin vähän päivästä riippuen +/-7 lentoa päivässä. 1 tunti 5 minuuttia.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  174
  3484
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  18
  1056