VIRO VAROITUS

Estlax

Teimme lomaosakevaihtokaupan virolaisen yhtiön kanssa. Yritys on rekisteröity Tallinna. Henkilökunta puhuu suomea ja viroa, hyvin luotettavan oloinen. Ei nettisivuja. Koimme tulleemme petetyiksi kaupassa koska lupaukset petettiin, kaikki. Halusimme saada oikeutta. Viro on EU maa joten ajattelimme etta saamme oikeutta. Petyimme. Kotivakuutuksessamme on oikeusturva maksimikorvaus 8000 eur kuluihin ( yleinen suomen oikeusturvavakuutuksissa) ja siitä vastaamme 15% omavastuulla. Käytyämme lakimiestoimistomme joka on hyvä (kallis) keskustelua asiasta he sanoivat että oikeuden käyminen Tallinnassa kaikkine matkakuluineen ,päivärahoineen, neuvotteluineen yms kuluineen muodostuu kaikista vakuutusyhtiön korvauksista huolimatta kymmeniintuhansiin euroihin ja lopputulos ei ole mitenkään varma voitto faktoista huolimatta. Vaikka firma tumittaisiin niin rahoja on turha odottaa, firmat on jo ajetu toisiin nimiin ja suomen valtionkonttori ei maksa näitä korvauksia. Kärsivälle osapuolelle meille. Jos lomaosakkeesi arvo on kymppitonni ei kannata misttään hinnasta haastaa oikeuteen virolaisfirmaa tallinnaan. VAROITUS kaikille jotka tekevät lomaosakekauppaa minkätahansa, vaikka suomalaisen firman kanssa, jonka osoite on rekisteröity viroon tallinnaan tallinna ÄLÄ PISTÄ NIMEÄ PAPERIIN ÄLÄ ANNA OSAKEKIRJAA SIIRTOMERKITTYNÄ HEILLE. Kantapään kautta kokenut.

14

1535

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mknbbvb

      Niinkuin mihin

    • Menarsitä

      Ei tehdä minkäänlaista kauppaa Per Olof Hjalmar Selenius herran kanssa ellei halua tulla petetyksi.

    • Ulofdoop

      Saitteko osakkeet

    • Epstoivo

      Saimme uuden osakekirjan ja annoimme vanhan osakekirjan heille ja 8000 euroa rahaa. Myöhemmin selvisi että nyt tämä saamamme osake on kysynnältään heikkoarvoisempi kuin pois antamanme osake. Nyt se on edelleen myynnissä englannissa ja vain myynti-ilmoitus laskut juoksevat. Kaikki miinuksella.

    • Repe51

      Teit vain huonot kaupat joten kärsi ne nahoissasi ja lopeta surkea uikutus. Eihän tuossa edes ole kyse kuin pikkurahoista. Raha on luonnonvara jota voit aina tienata lisää ja lisää - ja tee ensi kerralla paremmat kaupat. Tsemppiä!

    • juuntti

      Näyttää että edellisen viestin tsemppimies on oikein rahamies, päivät pitkät tahkoo isoja kauppoja, kummaa kun on aikaa olla täälla keskustelupalstalla...tämänkin ajan olisi voinut tutkailla pörssikursseja ja uusia sijoitusmahdollisuuksia. Tsemppia vaan sinulle, tänäänkin on mahdollisuus voitta lotossa. Jos viestin aloittajaa on kusetettu olantakaa niin älä sinä heidän häviötä ilku, osta ärrältä arpa ja toivo että onnesi tänään kääntyy.

    • Kkk12

      Samaa mieltä, provo lomaosakekauppias jolla euro taskussa ja seuraavasta eurosta (uhrista) ei vielä tietoa. Totuus julki vaan näistä kusettajafirmoista jotta lomaosakeen omistajat tulevaisuudessa voivät välttää tämän saastaporuka,

    • tyyterö87

      Ei ole kuin rahaa, ja sait osakkeen ei se ole huijausta. Ei se ole tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa.

      • Oikeahinta

        Noin on. Joillakin on aivan hukassa oikea hintataso. Ei-sesonkiviikkoja saa huutokaupassa muutamalla satasella.


    • Napatequila

      Minne lähtisit lomalle äitisi kanssa?

    • Kuuskaks

      Kävimme täällä Vacation Consult Ou toimisto osoite Word Trade Center Tallinn osoite Ahtri 8 Tallinn VII 7 kerros ja toteaimme että traveltime group eli travel time Tallinna firman vetäjä Meelis Soll otti meidät vastaan. Hän ei muistanut meitä, me muistimme hyvin edelliseltä käynniltä. Tulimme toimistoon koska yritys oli soittanut suomen lomaviikot ilmoituksestamme johtuen, että ostavat meidän osakkeen. Olimme varautuneita ja epäileväisiä johtuen tästä aiemmasta käynnistä Holiday Club Eesti Filiaal toimistossa Tallinnassa, jossa meille oli yritetty pakkomyydä lomaosake. Tämä viikkolomaosake tarjous oli huomattavasti huonompi kuin omistamamme ja rahaa olisi pitänyt laittaa väliin ja ostaja tälle uudelle osakkeelle olisi ollut heti valmiina. Kieltäydyimme. Tämä Meelis tarjosi samalla kaavalla meille uutta osaketta välirahalla ja sillä olisi ollut jo valmis ostaja. Kuuntelimme aikamme ka lähdimme pois. Hän soitteli jälkeenpäin tehden vielä edullisempia tarjouksia. Surkuhupaisaa. Googlasimme hänet ja selvisi että hän on omistajana golden resorts ou ja on ollut mukana Aikalomat ja Tepagroup yhtiöiden toiminnassa.

      • Myöshuijattu

        Samainen Meelis toimii näköjään monen yritysnimen turvin. Olemme kokeneet samanlaisen huijauksen yrityksen nimeltä Travel Time OU kanssa vuonna 2016. Täällä keskustelupalstoilta olen lukenut monista samanlaisista tapauksista ja tätä on saanut jatkua vuosia, joten kysymys on melkoisesta rahasummista. Olen tehnyt sekä rikosilmoituksen, että kuluttajasuojalain mukaisen ilmoituksen, netin kautta, mutta ainoastaan EU:n kuluttajasuojaasiamieheltä sain vastauksen., että he eivät voi tehdä joukkokannetta ja kehoitti ottamaan yhteyttä Suomen Kuluttaja-asiamiehen, joka voisi sellaisen joukkokanteen tehdä. En tiedä miten tämän asian saisi niin julkiseksi, että asia saisi näkyvyyttä ja ihmiset tulisivat esiin oikeilla nimillään, noista kaikista vittuilijoista ( jotka katsovat asiakseen lyödä vielä lisää lyötyjä)
        huolimatta, jolloin asiassa olisi mahdollisuus joukkokanteen tekemiseen tai saisi ainakin heitettyä joitakin kapuloita näiden härskien hujaajien rattaisiin.


      • virokoijarille

    • viranomaiset

      Jos epäilet, että kyseessä on pyramidipeli tai liiketoiminnaksi verhottu rahankeräys, ole yhteydessä poliisihallituksen arpajais- ja rahankeräysvalvontaan.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      20
      1303
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1163
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1161
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1157
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe