Ventovierasta laiturilla

Pitsi

Se oli niitä kesän parhaimpia päiviä kun aurinko paistoi kirkkaana ja lämpimänä ja järvi kimalteli houkuttelevasti. Olin karannut vanhempieni kesämökille pakoon arjen murheita ja velvollisuuksia. Makasin nyt laiturilla punaisen huovan päällä katsellen taivasta ja haaveillen.

Auringonsäteet polttivat kuumana valkealla vartalollani. Hyväilin sormillani lämpimiä nännejäni ja aloin tuntea kiihottavaa kihelmöintiä alapäässäni. Laskin nyt käteni pilluni suulle ja tunsin lempimän vanan karkaavan pillustani huovalle. Voihkaisin ja levitin vähän ihanan turvonneita häpyhuuliani ja aloin hitaasti huokaillen hankaamaan kostunutta vakoani. Levitin sormillani pillumehuja klitorikselleni ja aloin nopeasti pyörittelemään sitä sormillani. Inisin nautinnosta ja unohdin olinpaikkani. Pilluni supisteli nopeasti ja vuosi mehujaan. Minä vain nautin...

Äkkiä tunsin vieraan käden rinnallani. Säikähdin ja vilkaisin hätääntyneenä vierasta, selvästi minua vanhempaa miestä joka tuijotti nälkäisin silmin limasta kiiltelevää pilluani. Olin niin yllättynyt ja paniikissa etten ymmärtänyt edes vastustella kun hän painoi minut tiukasti laituriin ja kampesi melkein väkivaltaisesti haarani erilleen. Hän otti taskustaan pitkän köyden jolla sitoi jalkani laiturin päätyihin kiinni niin että edelleen sykkivä pilluni oli mahdollisimman levällään hänen silmiensä alla. Mies laski lämpimän kätensä pillunsuulleni ja aloin rentoutua. Olin ilmeisesti loman vuoksi vähän höyrähtänyt päästäni kun annoin hänen pitkien sorminsa alkaa tutkivasti hipelöidä kosteaa vittuani.
Aivan yllättäen hän painoi lujasti kaksi sormeaan tiukkaan ja kihelmöivään reikääni ja alkoi vikkelästi liikuttelemaan niitä siellä. Tunsin oman pilluni kiimaisen tuoksun voimakkaana ja kiihotuin entistä enemmän. Toisella kädellään mies alkoi hypistellä pikkuruista pyllyreikääni ja hitaasti työnsi etusormeaan koskemattomaan anukseeni. Inisin kuin pieni huora hänen sormeillesaan pilluani ja toisaalta pumpatessaan sormeaan perseessäni. Aivan yhtäkkiä hän lopetti. Katsoin pettyneenä ja anovana yhä täysin vierasta ja puhumatonta miestä. Pillumehuni valuivat reisilleni ja minä tartuin jälleen omilla sormillani tutisevaan reikääni ja annoin miehen katsella. Hieroin häpyäni ja huokailin.
Mies repi housut jaloistaan ja paljasti upean, täysin jäykistyneen ja suonikkaan kyrvän jota alkoi runkata samalla kuin tuijotti hullaantuneena touhuani omassa vitussani.

Toivoin saavani pian tuntea tuon ihanan komeuden syvällä reiässäni. Mutta valitettavasti mies muutaman vedon jälkeen veti housut taas jalkaan, käveli pois laiturilta ja jätti minut ja pilluni näytille laiturille. Yritin katsoa taakseni ja kauhistuneena tajusin hänen astelevan sisään lukitsemattomaan mökkiini!
Jäin kiimaisena ja vihaisena laiturille kun kuulin hänen kolistelevan keittiössäni.

Onneksi kuulin pian hänen askeleensa laiturilla. Mies oli löytänyt pikkuhousuni joilla hän sitoi silmäni niin etten saattanut nähdä mitä hän touhusi. Yhtäkkiä tunsin jotain kirvelevän kylmää ja kovaa aukollani. Jäätä! Tajusin miehen löytäneen pakastimestani jääpaloja ja upotti niitä nyt kuumaan ja kiimaiseen reikääni. Puristin jääpalan tiukasti syvälle lihaani ja tunsin sen sulavan. Pilluni vuosi omia mehujani ja jäiden sulaa vettä pitkin huopaa ja pakaroitani. Nautin tästä uudesta tunteesta ja van voihkin ja kiemurtelin sidottuna huovallani.

Mies katseli kiihottuneena minua, ja kärsimättömänä työnsi päänsä haaroihini. Hetken hän vain nuuhki vittuni tuoksuja ja alkoi sitten laiskasti ja kiduttavasti nuolemaan suloisen pehmeällä kielellään pilluani. Hän näykki klitoristani ja herkutteli mehuillani ja minä ulisin nautinnosta. Sitten viimeinkin hän kaivoi jälleen uskomattoman kalunsa esiin ja työnsi sen voimakkaalla työnnöllä kokonaan syvälle, syvälle reikääni. Hän alkoi tahdikkaasti pumppaamaan kyrpäänsä tiukassa reiässäni ja puristeli samalla hellästi rintojani. Minä tärisin kauttaaltani, suutelin miehen niskaa ja olin onneni kukkuloilla.
Sain mahtavan orgasmin orgasmin perään kunnes mieskin lopulta päästi kuuman lastinsa jonnekin syvälle pilluuni. Sanaakaan sanomatta hän pukeutui, vapautti jalkani laiturista ja käveli pois. Minä tulin vielä monena päivänä masturboimaan laiturille mutta koskaan mies ei palannut.

1

2000

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Polttivatpilluni

      Auringonsäteet polttivat pilluni. Säikähdin ja ja ulisin hätääntyneenä,"Jäätä reikääni"! Yhtäkkiä vilkaisin hätääntyneenä haaroihini. Auringonsäteet polttivat nyt perseessäni. "Jäätä anukseeni", ulisin paniikissa. Laskin paniikissa lämpimän vanan huovalle. Inisin hätääntyneenä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1913
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1486
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1408
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      16
      1398
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1375
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe