Hämeenlinnasta suomen pysäköintikeskus

Kansalaiset ympäri valtakuntaa haluavat pysäköidä autonsa erityisesti hämeenlinnalaiseen pysäköintitaloon.
Ilmoita


Jormalta tulee kohta.
Ilmoita
Parkkipomo lupasi paimentaa autoilijat parissa vuodessa parkkitaloihin. Siihen nähden esim. Kaivoparkin autiuttaan loistava yläkansi on varsin surullinen näky.
Ilmoita
Kuulin että eräs valtuutettu sanoi kun goodman valmistuu niin kaivoparkki on täynnä maksavia asiakkaita. Että tämmöinen viisas valtuutettu oli Hämeenlinnan valtuustossa. Onneksi tämä valtuutettu ei ole enään valtuustossa.
1 VASTAUS:
Päättäjien päälle kuulemme käytäisiin sinä vaiheessa kun Goodmanniin ei mahdu ostoksille, mottoritiellä on ruuhkia ja kaikki eivät millään mahdu pysäköimään Goodmaniin omaan halliin. Lisäksi Goodmannin 600 uutta myyjää tarvitsevat vakipaikan Kaivoparkista. Näin meitä viihdytti eräskin valtuutettu.
+Lisää kommentti
Nyt joukolla hakemaan invakortteja, silloin voitte parkkeereta keskustassa ihan mihin vaan. Itse sain invakortin helmikuussa, eikä P- ongelmia ole ollut. Kortin saa suht helposti.
Ilmoita
Miltä tuntuu kiihottua itsestä. Kaikki samasta IP osotteesta mutta kiva että parkkimaksu vituttaa sinnuu.
8 VASTAUSTA:
Kiitos kun kysyit ja voinkin ilolla vastata Kokdem-Ääliön puolesta koska sitä tolvanaa pitää aina mollata ja muutenkin kun kaikki ilkeys ja kauna sekä roskaposti tulee KokDem-Trollaamon omasta IP-Osoitteesta Tervakoskelta jonka päivystyksessä KokDem-ääliö vahtii haukkana kaikkia hiekkaparkkialueita missä voisi kieltää pysäköinnit ja luoda keinotekoisen tarpeen torinalusparkkipaikan rakentamiseen keskustan kerrostalogrynderien iloksi ja tarpeeseen verorahoin kustannettuna!
Sinun kannattaa pysäköidä kotona koska muuten tulet käryämään ratista.
jarnoko muuttamassa pois??
Jarno muutti 7v. sitten.
Tarkoitin tietysti jarmoa.
Jarmo ja Mervi ovat palkkansa ansainneet. Kukaan ei nimittäin ole koskaan missään tehnyt yhtä huonoa tulosta noilla resusseilla.
Patalappu ehkä korkeintaan. Jarno tietysti myös.
Patalappu ei oo ostellut edes huvilatontteja rikkaille, kaatopaikkoja rokkareille, eikä perunapeltoja autokauppiaille.
+Lisää kommentti
Aseman viereen rakennetulle parkkipaikalle kannattaa viedä auto , peräkärryt , asuntovaunut sun muut vehkeet. meidä kaupungin järkevät valtuutetut ja Jarmo ovat päättäeet että sinne vaan kaikki kulkuneuvot. Itse meinaan viedä sinne peräkärryni. Voi helvetti kun nämä kaupungin päättäjät on ........ mistä ne kaikki tänne käpykylään on tulleetkin.
4 VASTAUSTA:
Näivelinna on kyllä kaikkien epäonnistuneiden poliitikkojen kaatopaikka. Samaa voi sanoa myös hallinnosta ja johtajista
Kannattaa viedä autot, peräkärryt, asuntovaunut ja muut vehkeet kirjoitit. Kannattaa? Kannattaa? Oletko ullu.
Meillä on 2 autoa ja 2 peräkärryä Loimalahdessa. Miksi ne kannattaisi viedä asemalle. En tiedä.
Koska kirjastonitkijä sanoi niin. Syy selvinnee sitten kun hän saa ensin selvitettyä päänsä?
+Lisää kommentti
Pysäköinti on väline ei keino sanos jokun kokoomusnaikkonen. En vieläkään tajua tuota lausetta, miten siis väline eroaa keinosta, jos pitää keksiä joku keino jolla jonkun saa auki, pitää siis olla joku väline. Ahaa, nyt mä tajusin. Väline on jo melkein.
Ilmoita
Pakko se olis noihin parkkitaloihin lisää autoja saada, ettei joudu jokainen mummo maksaan vaipparahoistaan niitä tyhjiä ruutuja.
Ilmoita
Useat hämeenlinnalaiset ovat huolestuneet torinalusparkkipaikkojen riittävyydestä, eihän niitä ole vielä yhtään. Pysäköinti on Hämeenlinnassa kasvava ala, onhan täällä jo pitkään eletty pysähtyneisyyden aikakautta.
Ilmoita
Gunnareiren konserttiin painetussa lehtisessä muistettiin mainita kaikille faneille, että Hämeenlinnan keskustasta häviää kohta 600 parkkiruutua.
Ilmoita
Tämän vuotisessa Tapahtuu Tapahtumattomassa Puistossa lehdykässä ei taida olla kovin montaa sivua ja ei ainakaan mainintoja Torinalusparkista ja muiden parkkipaikkojen poistosta keskustasta sekä Torinalusparkin tarpeellisuudesta Hämeenlinnalle ja Hämeenlinnalaisille. Tapahtumattoman ruohikkokentälle betonielementtien seuraan mahtuu kyllä vielä autoja parkkiin (Seponkin) ja samalla voi nauttia alueen ravintolamaailmasta ja muista laadukkaista palveluista mitkä aikoinaan oli oikein lehdessä mainittu tulevan alueelle.
Ilmoita
Taas tule yksi pysäköintitalo Hämeenlinnaan. Kolmen kilometrin sisällä on kohta kolme parkkitaloa. Ilman muuta pitää rakentaa torin alle pysäköintipaikat. Miten kaikki .......... poliitikot ja virkamiehet ovat pesiytyneet tänne käpykylään.
3 VASTAUSTA:
Sopii hyvin myös pysäköintikeskus,
koska tämähän on jo ollut iät ajat Suomen pysähtyneisyyskeskus, stagnaatioseutu!
Pahoitin ja muutan taas tänäänkin Poriin.
Ja keität aamukahvit?
+Lisää kommentti
Eikö vieläkään saada Evon Niemisjärvelle pysäköintitaloa? Siellä ihmiset pysäköivät holtittomasti mäntyjen väliin, eivätkä ymmärrä, ettei ilmaista pysäköintiä ole.
1 VASTAUS:
Vitutus innostaa aina.
+Lisää kommentti
"Maksuvälineeksi Kaivoparkissa käyvät käteinen ja useimmat pankki- ja luottokortit. Tunnin pysäköinti maksaa euron. Vuorokauden pysäköinti maksaa 12 euroa. Alakerran kuukausipaikkojen sopimushinnat vaihtelevat tarpeesta riippuen 30–110 euron välillä (sis. alv), yläkerrassa hinnat ovat halvemmat. Ylä- ja alakerrassa on tarjolla myös vuosipysäköintiä."

Missä välissä hämppylästä on rakentunut stadia suurempi metropoli jonka keskuksessa ei ole tilaa edes autoille?
3 VASTAUSTA:
Samaan aikaan kun junat lakkasivat pysähtymästä/asemalta lopetettiin palvelut. Seuraavassa vaiheessa pöhinätautia aletaan lennättää autoja Saksasta ja Keski-Euroopasta pysäköitäviksi.
Kirstulan asemahan olikin sopivasti varattu autojunille.
PitkätukkaElyynVinkumaan kirjoitti:
Kirstulan asemahan olikin sopivasti varattu autojunille.
Tarkoitata siis sitä juna-asemaa, jonka itse Iisakki Kieronki lupasi veli-Markulle. Kieronki oli innokkaana puuhaamassa myös moottoritierampin rakentamista keskelle Kirstulan tyhjää horsmapeltoa sekä Kaurialan autokauppojen pakkomuuttoa kaavamuutoksella Markun syliin SCC-tiloihin.
On siinä Iisakillä vielä selvittämistä raastuvassa, mikä sekoitti päänupin noin pahasti. Olisiko luvattu paksu pinkka riihikuivaa SCC-tileiltä bulvaanien kautta???
+Lisää kommentti
So so. Nyt sohasit ampiaispesää.
3 VASTAUSTA:
Ei lainkaan. Oikeus sohasi ja anto Kari Ilkkalalle kovan SCC tuomion.
NiinOn kirjoitti:
Ei lainkaan. Oikeus sohasi ja anto Kari Ilkkalalle kovan SCC tuomion.
Aaah, ihana mies, mies on miehelle tarkoitettu. Tulethan taas kanssani Aulangolle, on musta Bemari jonka nuppia voit hivellä. Ethän petä enää?
Aika haastava sanavalinta.
+Lisää kommentti
Hitto kun tossa ajelin aamulla parhaana shoppailupäivänä siis VR:n ilmaisparkin ohi, niin muutama hassu auto. Jos täällä ei edes ilmaispaikat vedä, miten sitten maksulliset. Arkisin muuten muutama toriparkkia vaativa päättäjä hipsii ilmaisparkista keskustaan, ihan vaan tiedoksi, jotta puhuvat sitten paskoo, kun väittävät ettei ilmaista ole. Tosin nämä ovatkin varmaan niitä "Pendelöijiä"
8 VASTAUSTA:

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Olet vain kateellinen...
Ilmaisesta parkkipaikasta ei ole ketään tarvinnut vielä kadehtia. Tai V*ttu onhan. Kerran v*ttu yritin Linnanmäelle, eikä löytyny edes maksullista mistään, mutta sitten yheltä kuulin että oli ollu lähiparkin automaatti jumissa ja eikä niille maksanut mitään. Mulle maksoi laiton jalkakäytävä ja 60 ekee. Plus koko köörin rannekkeet. isukin liksa olikin siinä. Syödäkin pitäs.
Älä shoppaile.
Mieti. tyhjä kadunvarsiparkki maksaa HML 340 ekee/year ja mitään takeita ei oo paikasta kun ovat ainoat jäljellä ovat 45 kiekkopaikkaa tyhjillä kaduilla.
Saako ihmisille siis myydä parkkiruutuja, jotka ei välttämättä ole edes vapaana?
JotainRajaa kirjoitti:
Saako ihmisille siis myydä parkkiruutuja, jotka ei välttämättä ole edes vapaana?
Muualla kutsutaan huijaukseksi.
Meillä sitä kutsutaan epätoivoksi.
Sinulla ei ole edes muuta vaihtoehtoa kuin epätoivo.
+Lisää kommentti
En ole koskaan maksanut centtiäkään pysäköinnistä Hämeenlinnssa. Okei olen kävellyt pari minuuttia jostain, mutta mitä sitten. Olisin kyllä maksanut, jos homma olisi järkevää mutta kun ei ole. En maksa, koska ilman tilanpuutetta rahastus on periaatteessa laitonta. Vähän sama kuin hengitysilmakin rupeaisi maksamaan. Ilmaista hengitysilmaakaan ei kai ole, joku senkin maksaa, okei on sen asfaltin joku joskus maksanut, mutta viekää mun puolesta pois voin parkkeerata myös soralle.
Ilmoita
Olisi viisainta kieltää ilmainen pysäköinti kaikkialla Hämeenlinnan alueella. Easy Park vaan kaikille luuriin ja sillä maksu.
1 VASTAUS:
Kyllä. Pysäköijä maksaa kulut.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Hämeenlinnasta suomen pysäköintikeskus

Kansalaiset ympäri valtakuntaa haluavat pysäköidä autonsa erityisesti hämeenlinnalaiseen pysäköintitaloon.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta