Mellakka festarit Kantolaan!!

Miksi tällainen uusi festari järjestetään Linnanpuistossa? Mitä ihmettä sillä Kantolan alueella tehdään, kun siellä ei voi mitään tapahtumaa järjestää.
Paljonko siihen on tuhlattu veromarkkoja ja kuka päättäjä/virkamies lupaa uusia festareita Linnanpuistoon. Sanoisi että festarit ok, mutta Kantolassa. Vai asuuko hän Kantolan vastarannalla ja ei halua siksi festareita sinnepäin?
Wanajafestarit ymmärrän Linnanpuistossa, koska ovat siinä olleet jo alusta asti, mutta kaikki uudet tapahtumat Kantolaan.
Ilmoita


Koska kantola on huono paikka järjestää festareita. Ei kukaan halua mennä festareille jonkun teollisuusalueen keskelle.
Ilmoita
Sari Rautio totesi Facessa, että hänestä kaupunkifestarit keskustassa ovat aivan hieno juttu. Mitähän Sari sanoisi, jos festarit pidettäisiin hänen kotiovellaan ja volumet tietysti maksimissa?
Saisi samalla haistella festarivieraiden jättämää kusen ja oksennuksen tuoksua kotinurkissaan.

Rautio hauskuutti lukijoita jälleen (kylläkin tahattomasti) aivopierullaan, kun kertoi Kantolan "puiston" OLEVAN IHAN NORMAALI PUISTO muiden kaupungin puistojen joukossa!! Haloo pahviaivo-Sari!! Kantolan nurmikkokenttä ei todellakaan ole normaali puisto, 1) Koska siellä ei ole mitään puistoon kuuluvia istutuksia tai puita ja ympäristö on ulkonäöltään hylättyä ja todella rumaa teollisuusaluetta ja 2) normaalin puiston multakerroksen alla ei ole vaarallisia ongelmajätteitä kuten Kantolan Tapahtumattomuuspuistossa on.
Sari kehui lisäksi, että onhan Kantolassa ollut lukuisia muitakin tapahtumia kuin jättikonsertteja.
Niiiiiinn, onhan niitä, kun väkisin siirrteään jotain tapahtumia pois keskustasta esim. lasten talviulkoilutapahtuma siirrettiin järjettömästi tasamaalle Kantolaan. Highland games-minikokoiset voimamieskisat siirrettiin Linnanpuistosta kantolaan (oliko peräti 20 katsojaa yleisönä??). Linna Cruising haalittiin Kantolan nurmikolle, mitä voi pitää järjettömänä alustana jenkkiautojen sutimiselle.
Tämä kaikki on kuitenkin aivan väkisintehtyä muuttoliikettä Kantolaan, kun Käkönen ja kumppanit yrittävät epätoivoisesti näyttää, että on siellä jotain toimintaa. Onneksi ihmiset ovat kuitenkin valveutuneita eivätkä usko tällaiseen Käen järjestämään farssifasadi-toimintaan Kantolassa.
1 VASTAUS:
Usko ihmisyyteen on välillä koetuksella kun lukee näitä juttuja. Eihän festareita kenenkään ulko-ovella ole järjestetty! Samalla kaavalla jonkun ulko-ovella on: junarata, moottoritie, markkinat, kauppakeskus, poliisilaitos jne. Ja vieläpä 24/7!

Luulen arvaavani kuka edellisen kommentin kirjoitti. Sama kuka jaksaa jauhaa kirjastosta päivästä toiseen...
+Lisää kommentti
Hei miksi tätä samaa aina kerrataan......Kantolaa ei voida käyttää muiden toimivien organisaatioiden puolesta maksullisiin tapahtumiin kuin sopimuksen mukaisesti vain tapahtumien yksinoikeudet omistavaan Live Nationiin !

Tälläisen sopimuksen on Kantolasta tehneet Hämeenlinnan kaupunki/Live Nation.
Live nation on kansainväilnen ja iso tapahtumajärjestäjä joten joku Kantola on pikku juttu isossa organisatiossa.

Kaikki muunti, niin liput kuin muut palvelut tapahtuma-alueella on jyvitetty sopimuksessa LiveNationin yksinoikeudeksi, kaikki kadunvarren PopUp-myyntipisteet on sopimuksen ulkopuolella.

Jos tästä nyt ymmärrätte miksi kantolassa ei ole tapahtumia, kiitos huonon sopimuksen kuin myös LiveNationin karsinoinnin kantolan osalta, kantola on kuitenkin niin pieni ja syrjäinen paikka maailmanluokan tapahtumajärjestäjälle ja tilannetta ei helpota uudet tulokkaat, Hyvinkään lentokenttä eikä Lahden kisapuisto puhumattakaan sitten Helsingin stadionin valmistumisesta!

Kiitos kokDem kun tärväsitte turhuuteen nämäkin 5 miljoonaa euroa tyhjään puistoon!
Ilmoita
Joo hönöt kun päättää,veronmaksajat häviää. Pitäisi olla toisinpäin. Tiedän erään pikkukaupngin jossa rakennettiin autokauppiaalle tilat,no sehän meni konkkaan ja jäi veronmaksajien syliin.
Näitä typeryksiä vedätetään jokapuolella ja ovat niin röteitä päättäjiä...
1 VASTAUS:
Tavastehusissa hönöjä riittää.
+Lisää kommentti
Mitä järkeä oli tehdä idioottimainen sopimus, joka sitoo kaupunkia ja on rahallisestikin todella mitätön? Noh, ei ole ihme, sillä asioista päättävät ovat sipimusen tasoa itsekin🤮
1 VASTAUS:
Siinä oli varmasti se syynä että haluttiin saada näyttävä,suuri ja kokenut ohjelmanjärjestäjä jolla on raskasta meriittiä tapahtumajärjestelystä (Live Nation) niin se olisi se Tapahtumapuiston *sisäänajaja* toisin kuin Hämeenlinnan kaupungilla itsellään ei tietenkään ole taitoa eikä kokemusta tuon laatuisesta järjestelystä!

Nyt kun sopimus on tehty, Live Nationin keikkakalenteri ei Kantolaa kaipaa, sillä on ohjelmajärjestäjänä suuremmat intressit muualla Suomessa kuin *pihtisynnyttää* joku piskuinen rokkipuistikko Hämeenlinnassa.
Kaupungin *kädet* on sidottu sopimukseen jolloin kaupunki itsessään ei voi järjestää siitäkään syystä konserttia ilman live Nationin suostumusta edes Kiemungin pelastamiskonserttia siitä SCC-tuomiostaan.
Muutenkin sen *pelastuskonsertin* järjestely olisi moraalitonta ja mautonta siihen sen enempää kantaa ottamatta!
+Lisää kommentti
Pitäkää nyt päänne kiinni. Sairasta vali vali valittamista jostain vitun puistosta ja festareista. Jos linnanpuiston festarit häirii, niin muuttakaa helvettiin siltä kulmalta. Ei vaan, kiukutelkaa vaan helvetin idiootit ja joutukaa päästä lomalle yhden paskan puiston takia.
Ilmoita
+1 edelliselle
Ilmoita
Kyllä Linnanpuiston konsertit ovat käytännössä aivan toisten asuntojen eteisessä. Konserttilava ja saat.analliset kaiutinröykkiöt ovat suoraan keskusta asuintaloja kohden ja melu on myös asuntojen sisällä taatusti niin kova, että pölyt ja laastit tippuu seiniltä ilman harjaamista. Täytyisi sitoa hymyilevä pahvi-Rautio kiinni kaiutinkompleksiin, niin saisi varman ekstaasin ilmaiseksi.
Ilmoita
Kyllä Hämeenlinnalaiset päättäjät osaavat nuo sopimusasiat. Tapahtumaton uisto kasvaa heinää ja ylläpitokustannukset rasittavat koko ajan kaupungin taloutta. Konsertit ovat ihan jossain muualla nyt ja tulevaisuudessa.
2 VASTAUSTA:
Vaahtopää taas asialla mutta unohti kertoa että Helsingin kaupunki saa kaikki stadikan lipputulot kaikista tilaisuuksista. Tätä täysin tietämätön vaahtopää toistaa.
On-nolla kirjoitti:
Vaahtopää taas asialla mutta unohti kertoa että Helsingin kaupunki saa kaikki stadikan lipputulot kaikista tilaisuuksista. Tätä täysin tietämätön vaahtopää toistaa.
Ylläkirjoittava KokDem-Vaahtopää taas on tietävinään Helsingin kaupungin lipputuloista jotakin joka ei tietenkään pidä edes paikkaansa mitä hän väittää ja toisekseen se Helsinki ei mitenkään nyt kuulu Hämeenlinnan Tapahtumapuiston ja Live Nationin kanssa tehtyyn sopimukseen puistikon tapahtumajärjestelyihin ja kustannusjakotilityksiin !
Hämeenlinnan kaupunki saa puiston tapahtumapäivistä vain maavuoratuloutuksen ja Live Nation lipputulot ja alueen myyntituotot omaan kassavirtaansa lyhentämättömänä tulona!
+Lisää kommentti
Järjestäjä ei halunnut mellakkaa Kantolaan.
4 VASTAUSTA:
No ei halunnutkaan kun se olis hiukan maksanut extraa. Live Nation ei ota kilpailijoita reviirilleen ihan soup, soap & salvation meiningillä.
Mellakka on kaupunkifestivaali ja siksi se paikan valitsi. Et tunne edes termiä joten annan olla. Kantolalla ei ole tekemistä asian kanssa.
24775 kirjoitti:
Mellakka on kaupunkifestivaali ja siksi se paikan valitsi. Et tunne edes termiä joten annan olla. Kantolalla ei ole tekemistä asian kanssa.
Nyt tiedät sinäkin. Wikipedia:"Mellakka tarkoittaa väkijoukon suorittamaa väkivaltaa, joka on yleensä mielipiteenilmaus tai reaktio johonkin epämiellyttävään tapahtumaan. Mellakoiden mahdollisia syitä voivat esimerkiksi olla hallitusvallan toimet kuten verotus tai asevelvollisten kutsunnat, uskonnolliset erimielisyydet tai urheilutapahtumat. Mielenosoitus saattaa kärjistyessään muuttua mellakaksi.

Suomen rikoslain 17. luku kieltää mellakan, väkivaltaisen mellakan sekä väkivaltaisen mellakan johtamisen"
Voivoi se on festarin pelkkä nimi.
+Lisää kommentti
Helvatan torvelo!! Kaupunki on kaupunkilaisten, ei minkään Mellakka nimisen mölyporukan.
Kerro osoitteesi, niin järjestetään sinulle ihan oma kaupunkifestivaali yöaikaan niin, että homeet ja raplingit tippuvat lääväsi seiniltä metelin voimasta!!!
8 VASTAUSTA:
Naurukatu 17 ö 2.
Veikkaan Harakkamäkeä
Nimenomaan. Kaupunki on kaupunkilaisten eikä sinun.
OikeaOsoite kirjoitti:
Nimenomaan. Kaupunki on kaupunkilaisten eikä sinun.
Tavattavissa osoitteessa Raatihuone/Valtuustosali valtuuston kokousaikaan!
Tervetuloa !
Kilautit kaverille. Muista kiittää.
painu nyt hevosen sinne näinen iänikuisine kilaua kaverille, muuta poriin ja sitten jotain ikkala-juttujen jankkausta iäisyyteen ja hamaan tappiin saakka. Tuohon vaivaasi on lääkitys, tervekeysskuksenkin voi nykyään ihan ite valita!
Sinun olisi hyvä valita heti terveyskeskus.
Älkää uikuttako.
Linja - autoaseman vieressä juntta junttaa terästä, maahan aamusta klo 07,00 - klo 20,00 tai myöhempään.
Me asumme kanssa täällä.
+Lisää kommentti
Nyt on tullut kaupunkilaisilta/ veronmaksajilta niin paljon ritiikkiä, että jatkossa ei viranomaiset antaisi ainuttakaan lupaa Linnanpuistoon. Luvat tultaisiin myöntää ainoastaan Kantolaan Tapahtumapuistoon. Esittäisin , että myös Elomessut tultaisiin pitämään Kantolassa. On muistettava, että luvat myöntää poliisiviranomaiset, ei kaupunki, joten tähän meteliin varmaankin saadaan loppu.
3 VASTAUSTA:
Kun kerran festareita on järjestettävä kansalle ja ne Hämeenlinnan päättäjät jotka ovat täysin ryssineet sopimuksella Kantolan Tapahtumattoman monopolisoinnin vain yhden tapahtumajärjestäjän temmellyskentäksi niin Linnan Puistossahan niitä WirtsaFestareita järjestetään ihan niin kauan kuin Tapahtumattoman sopimus on nykyisen toimijan kanssa voimassa.
Sopimus on todella kamala ja Helsingissä kaupunki saa kaikki stadikan lipputulot kaikista tilaisuuksista. Olen monta kertaa kertonut kuinka siellä osataan ja täällä on pelkkii osaamattomia.
Olet väärässä. Useimmat ovat kiitelleet festareita ja niiden sijaintia. Sä voit olla netissä vaikka presidentti jos huvittaa.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Mellakka festarit Kantolaan!!

Miksi tällainen uusi festari järjestetään Linnanpuistossa? Mitä ihmettä sillä Kantolan alueella tehdään, kun siellä ei voi mitään tapahtumaa järjestää.
Paljonko siihen on tuhlattu veromarkkoja ja kuka päättäjä/virkamies lupaa uusia festareita Linnanpuistoon. Sanoisi että festarit ok, mutta Kantolassa. Vai asuuko hän Kantolan vastarannalla ja ei halua siksi festareita sinnepäin?
Wanajafestarit ymmärrän Linnanpuistossa, koska ovat siinä olleet jo alusta asti, mutta kaikki uudet tapahtumat Kantolaan.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta