Jyväskylän Suurajot

oikea-urheilija

Suurajot ovat taas täällä sotkemassa luontoa ja ihmisten maaseudun rauhaa. Ajelisivat vaan siellä JKL:ssä. Eihän se ralli ole edes kunnon urheilua kun äijät vaan istuu ja vääntää rattia, samaten jotkut F1-ukot. Kaikkihan tuollaista jaksaa tehdä mutta kun laitettaan sukset jalkaan niin katsotaan kuka on oikea urheilija. Kuka menee vauhdilla mäen päälle, taitaa ne ratin vääntäjät sammua eka mäkeen.

Kelirikon jälkeen tiet on saatu kuntoon niin nyt ne möyhennetään sököksi ja sotketaan tien pientareen, lahmataan pellot, sotketaan rakennuksia, nakkipaperia ja tölkkejä joka puolella, kakkaa, pissiä jne.

Ei jatkoon. Olisi aika lopettaa tuollainen vouhotus ja saastutus!

64

1219

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Egonkohotus

      Pitäähän kylän saada huomiota.

    • Hallintojohtaja

      Suurajot ovat kaupunginhallituksen (lue kaupunginjohtaja Tuonosen & kumppanit)) erityisessä suojeluksessa, kuten myöskin paikallinen jazz-tilaisuus.
      Saamme kuulemma paljon myönteistä tunnettavuutta. Pelkkä biotalous- hypetys so. höpötys ei nimittäin yksin riitä.

    • Ralliarallia

      Kyllähän kaikki mäen päälle hiihtää, ammattilaiset aineitten avulla että olisivat ekoina siellä.... Laitetaanpa ne sun hiihtäjät ajamaan vaikka neljäks tunniks maastopyörillä mehtään, ei taida tulla mitää ku ei saa aineita eikä voi nojailla sauvoihin kun voimat loppuu...

      Antaa rallien tulla, tuovat yhdessä päivässä enemmän näkyvyyttä ja rahaa äänekoskelle kuin hiihtäminen ikinä on äänekoskelle tuonu

    • äkäslompo

      Hiihtäjä voi mennä hiihtelemään nyt näin kesäaikaan sinne äänemäkeen tai vaikka keiteleelle siellä nyt suksi luistaa hyvin tietysti voit ottaa ne rullasukset ja naurattaa ihmiset kipeeksi.

    • Mörtinmasa

      Tai suksia vittuun. Ne hiihtäjät.

    • Kuntourheilija

      Ratinkääntäjien mielestä kyseessä urheilutapahtuma???

      • Ralliarallia

        Jos se semmoseks on merkattu, niin silloin se on urheilutapahtuma :D


      • killekalle

        Edelleenkin se on a u t o u r h e i l u a jos et ymmärrä sitä niin ei voi mitään tämä sama räksyttäjä on aiemminkin täällä trollannut samasta aiheesta ja tiedetään kyllä kuka olet. Menikö kaikki joskus pahasti överiksi???


    • räksyttäjä

      Autojen ja veneiden päristelykilpailut joutaa lopettaa kokonaan. Ei se ole urheilua. Huonokuntoiset jätkät vääntää kaasua ja rattia ja pilaavat ja saastuttavat paikat. Illalla pärisee suu kaljavaahdossa ja koukistaja lihasta treenataan. Siinä on noiden "urheilijoiden" tyhjennysharjoituksetkin. Kaljalasin tyhjennyksen.

    • Arvo.Pohja

      Muistaako kukaan taannoin Kuhnamolla järjestetyt hauenuistelu SM- kisat? Urheilua vai luonnonsuojelua?

    • wrooomwrooom

      Mahtavaa kun rallit tulee,nyt nautitaan!!!

    • Fiskaren

      Eiköhän ne haukikisat olleet parasta luonnonsuojelua. Palastettiin satoja luontokappaleita kitumasta paskavedestä!

      • onkimies

        Siis luonnonsuojelua! Onko muita perusteltuja mielipiteitä?


    • klomerttus

      Suurajot taas täällä,upeeta,loistavaa ja hyväksyttävää.Hiihtäjäkin voisi mennä niitä katsomaan niin ei tarvitse auton anteneja tai potkia niitä lommoille.

    • Pärinäääääää

      Kohta pärisee! Tuskin maltan odottaa bensankatkuista Koivistonkylää!

    • rallivahti

      Varokaa vaan pärinäturistit ja ääliökaljankittaajat. Saattaa olla tuulilaseja naarmuilla ja renkaita mennä puhki tavallista enemmän tänä vuonna kun on tietyömaiden vuoksi jäänyt sepeliä huonoihin paikkoihin. Antennejakin saattaa todella kääntyillä kin tuulee niin kovasti...

      • rallittulloo

        Renkaita saa lisää rengasliikkeesta tuulilaseja taas autolasiliikkeestä,muuta johonkin korpeen ja syö viherruohoa muutu jänikseksi sillä siitä pääsee...hahaha....


    • Daa

      Hyvä että tulevat niin saadaan tähänkin paskanhajuseen kylään vähän elämää.

    • Toivotaan

      vaan että Äänekosken päättäjät tulee järkiinsä ja antavat porttikiellon tuollaiselle ralliröpötykselle.
      Mutt ei tuo oikein siltä näytä kun ei onnistu edes asunto-osakkeidenkaan hankkiminen, mitä todellisuudessa ei tarvitsisikaan hankkia. Aika töppöhönöjä koko porukka.

      • tahtoisinkuulla

        kerroppa,millä konstilla tuppukylän päättäjät antaisivat sen porttikiellon?


    • Toiivo

      Kaupungin järjestyssäännon nojalla noin ensin alkuun. Luvanvaraista toimintaahan tuo on, teiden sulkeminen. Jos poliisihallinto saa kielteistä suositusta ko asiasta niin lupaa ei takuulla heru!

    • iso-osaava-hyvätapainen

      FAKTAA : -Ralli tuo satoja miljoonia rahaa paikallisille yrittäjille. Ralli tuo mainosta Suomelle maailmalla hyvänä tapahtumien järjestäjänä. Rallin parhaita ajajia ovat usein myös Suomalaiset kuljettajat. Mutta jos nämä ei käy jonkun laatuun, Suomessa on vapaus muutamaksi päiväksi vaihtaa paikkakuntaa missä oleilee. Muutaman nillittäjän takia ei miljardibisnestä siirretä muualle. Päivänselvää.

      • PitääLopettaa

        Täysin joutavaa touhua. Kilpailisivat vaikka polkupyörillä. Tollainen ratin kääntely on naurettavaa!
        Katsojat paskovat ja oksentelevat kännissä kaikki paikat. Jotkut jopa väittävät lajia urheiluksi, se jos joku on tyoeryyden huippu.


      • iso-osaava-hyvätapainen

        PitääLopettaa = varmaankin sellainen kädetön ja jalaton imbesilli yksilö joka haluaa viedä miljoonien ihmisten ilot. Onneksi maailma ei toimi noiden sairaiden vaikuttimien tahtiin. PitääLopettaa on aivan diktatuurimaionen nimimerkki koska ei edes mitään perusteluja ollut viestissä. Jätän omaan arvoonsa jatkossa .


      • Kultapossut

        Olisikohan muutaman nollan pilkkuvirhe? Onhan se hienoa kun ko kylä näkee miten muualla örvelletään, koska omalla kylällä ei teetä eikä kivennäisvettä väkevämpää nautita!


      • Jfkekdjfdj
        iso-osaava-hyvätapainen kirjoitti:

        PitääLopettaa = varmaankin sellainen kädetön ja jalaton imbesilli yksilö joka haluaa viedä miljoonien ihmisten ilot. Onneksi maailma ei toimi noiden sairaiden vaikuttimien tahtiin. PitääLopettaa on aivan diktatuurimaionen nimimerkki koska ei edes mitään perusteluja ollut viestissä. Jätän omaan arvoonsa jatkossa .

        Siellä on varmaan isomahainen-osaamaton-huonotapainen ja heikosti koulutettu. Väität että Suomessa miljoonien ihmisten ilo on autolla hurjastelu. En usko että Suomessa on noin paljon, noin typeriä ihmisiä 😊


      • RattiRotta

        "PitääLopettaa" nimimerkin takana kirjoittele Pelle. Otetaanko jo heti huomenna auto tallista ja istutan sut pelkääjän paikalle ja vedetään vyöt tiukalle. Kerro siinä sitten vauhdin huumassa kuinka ratin kääntely on naurettavaa. Kun oot saanu alushousut vaihdettua ja käsien ja jalkojen tärinän loppumaan, saat ilman muuta kokeilla perässä omia taitojasi tuolla pätkällä. :)


    • megaajotoikein

      Huvittava sanonta tuokin: Jyväskyläläisten Suurajot :D

      Kukaan oikea kaupunkilainen ei ole rallien aikaan kaupungissa... turisteja täynnä koko kylä silloin...

      • ajetaanvaan

        Eihän ne pelkästään Äänekosken käpykylässä ajele ja tapahtuma on Neste Rally nimellä,kannattaa päivittää tietonsa .Aina löytyy kannattavia ja kielteisiä ihmisiä tälle tapahtumalle silti ei voi muutama vihervasemistolainen estää tapahtumaa.


    • pärinätpois

      Pärinärallit pois ja OIKEAA urheilua tilalle niin kansanterveyskin alkaa kasvamaan. Kone vie velttoja kuskeja ja kansa ryyppää ja reuhuu ja sotkee. Joku taaskin jää varmasti joku örveltäjä jonkun töppökuskin alle. Tällaistahan tää on, olevinaan urheilua. Saa nähdä milloin tullaan järkiin ja kielletään tällaiset turnajaiset?

      • lippis.sinapissa

        Kyllä minä uskon että ammattitasolla ralliauton ajaminen on kovaa hommaa, mutta mitäs niille rapamahaisille rallinkatsojille tehtäisiin? Makkarat ja kaljat pois, dieetti päälle ja lenkille. Noin ensi alkuun.


    • taatana

      Mun mielestä tuommoset katkerat ihmiset, jotka ei osaa kuin olla kieltämässä kaikkea, pitäisi pistää suojarinteelle suljettujen ovien taakse pariks kuukadeksi. Saatais myö normaalit ihmiset nauttia kesästä ja tapahtumista.

      Ajettaispa koivston ek vaikka kolmekin kertaa :D

    • taata

      Mitähän ne Suojarinteellä tekisi, autiossa kylässä. Laitos ei ole toiminut varmaan 15 vuoteen?

      Sinnehän oikeastaan voitaisiin majoittaa ne kaikki örveltäjän, saisivat pitää bileitään rauhassa, niillä tonteillahan on totuttu kuseen ja paskaan! Katsoisivat screeniltä pärinää ja pärisisivät itse samalla. HIH!

      • rallyfinland

        taatalla on taatan jutut,taidat itse päristä et edes tiedä millä nimellä kyseinen tapahtuma järjestetään ostiko äiti sinulle uuden läppärin vaiko älypuhelimen?Saitko lahjaksi leikkiauton?


    • kuntomies

      Lopettakaa ralliääliöt se kaljan kittaaminen ja halvan roskaruoan syöminen. Sen näkee ukosta heti minkä lajin äijä kun pelastusrengas lilluu vyötäröllä ja leukaheltat heiluu kun sössöttää joutavaa hevosvoimista. Menkää kuntoilemaan ja lopettakaa tuollaiset pölvästit harrastukset. Ei täällä tuollaisia saastutuskilpailuja tarvita, toivottavasti järki joskus voittaa ja pierua tulee vähemmän.
      Niin aivoista kuion toisestakin päästä.

    • rallypaholainen

      On se niin mahtavaa jälleen päästä katsomaan kunnon rallia ja nauttia olutta siinä oheessa,muutama makkara ja kauniita naisia mukana ei se ole tämän ketjun aloittaja päässyt sieltä metsästä pois edes suksillaan,ostas ralliauton ja ajelis sillä iltaisin katsellen kauniita naisia laittas sukset katolle.

      • UrheilijaM

        Toiset saa kauniita naisia ilman ralliautoa 😊


      • Ralliarallia
        UrheilijaM kirjoitti:

        Toiset saa kauniita naisia ilman ralliautoa 😊

        Totta, makestahan niitä löytyy 🤣🤣 , jos vaan tilillä on katetta, hyi saatana


    • Johtoauto

      Varmaan vip-teltta jo pystytetty ja kannattaa keskeyttää loma perjantaiksi ettei mene turhaan lomapäivä shampanjaa juodessa?

      • Johtoauto2

        Hyvin sanottu. Näihän se menee; yhteinen kassa on pohjaton.


      • johtoauto3

        Aika kateellista sanoisin,mennään rallia katsomaan ja oluet kylmässä vähän makkaraa ja naisia..


    • kahtomaan

      Joo menkää naiset katsomaan,jos ette tiedä. Siellä ne huonosti koulutetut,puolikaljut,huonohampaiset peräkammarin juntit örveltää kaljapurkki kourassa . Maha roikkuu paljaana pallien korkeudella ja sortsit niin alhaalla,että hädintuskin kakkonen peittyy. Tietty lippis päässä. Houkutteleeko?

      • lollorally

        Hyvin koulutettu muusikonretku siinä.... hah kukkakepit iskee vaan bändäreitä ja latelee tänne "viisauksia"..


      • soittajansormet
        lollorally kirjoitti:

        Hyvin koulutettu muusikonretku siinä.... hah kukkakepit iskee vaan bändäreitä ja latelee tänne "viisauksia"..

        Jo kauan sitten "jörkka" sanoi että lukeminen kannattaa aina,dorka. Ja kouluttautuminen kannattaa aina,vaikka muusikoksi. Koska silloin esim saa pillua. Toisin,kuin sinun kohdallasi juntti. Mutta eihän siinnä mitään,jos se rallin katsominen tekee munissa mukavaa. Niitä rallivideoitaahan on sit kiva katella itteensä hinkatessa,eikä äitikään paheksu.


      • lokmann

        Olen sentään akateemisesti koulutettu rallifani jolla elämässä kaikki hyvin eikä tarvitse soittaa nokkahuilua ja poltella yrttejä saadakseen persettä toisin kuin näillä edupelleillä jotka tarvitsee päteä täällä haukkuen rallikansaa.


      • sontaa
        lokmann kirjoitti:

        Olen sentään akateemisesti koulutettu rallifani jolla elämässä kaikki hyvin eikä tarvitse soittaa nokkahuilua ja poltella yrttejä saadakseen persettä toisin kuin näillä edupelleillä jotka tarvitsee päteä täällä haukkuen rallikansaa.

        Älä jauha paskaa. Sä et todellakaan ole akaateemisesti koulutettu. Jos olisit,niin sun ei tarvitsisi sitä erikseen mainita. Toisekseen täällä ei notku ihmiset joilla on kaikki elämässä hyvin. Kyllä täällä notkuu syrjäytyneet ja ne joilla muuten menee huonosti. Lueppa vaikka tuhat kommenttia täältä,niin huomaat,että täällä ei todellakaan ole ketään korkeakouluja käyneitä. Ja toteaminen,että kouluttautuminen kannattaa ei mielestäni ole rallikansan haukkumista. Taas tuo,mitä tuossa yläpuolella on katsojista todettu ei totisesti ole kaukana todellisuudesta.


      • ralleymann
        sontaa kirjoitti:

        Älä jauha paskaa. Sä et todellakaan ole akaateemisesti koulutettu. Jos olisit,niin sun ei tarvitsisi sitä erikseen mainita. Toisekseen täällä ei notku ihmiset joilla on kaikki elämässä hyvin. Kyllä täällä notkuu syrjäytyneet ja ne joilla muuten menee huonosti. Lueppa vaikka tuhat kommenttia täältä,niin huomaat,että täällä ei todellakaan ole ketään korkeakouluja käyneitä. Ja toteaminen,että kouluttautuminen kannattaa ei mielestäni ole rallikansan haukkumista. Taas tuo,mitä tuossa yläpuolella on katsojista todettu ei totisesti ole kaukana todellisuudesta.

        Siellä veti öllikkä herneen nenäänsä vai menikö koko pelto,koita nyt rauhoittua ja seurata ralleja niin saat muuta ajattelemista,olisi sinulle varmaan jotain hommia voitu järjestää sieltä rallipolulta vaikka makkaran paistoa olisi muuta tekemistä kuin täällä kytätä,ei silti olet varmaan oikeassa äitisi mielestä.


    • sprottinen

      Onkohan nuo peräkammarin juntit koskaan pillua nähneetkään muualla kuin kuvassa?
      Taitaa olla mennyt tumputuksen puolelle, poikaporukassa sekin.

      • gotlettinen

        Kyllähän peräkamarin pojat p....n ovat nähneet. Ihan livenäkin. Iltaisin kun ovat katselleet kun äiti riisuu.
        Tumputtajilla on yksi ominaisuus, jota ei muilla ole. He nimittäin saavat keltä haluavat ja milloin haluavat. Heh heh!


    • urheilutoimintaa

      Kyllä siellä näkyy monenlaista "hiihtäjää" olevan järjestysmiehinä ym. parkkipirkkoina. Siis nämähän ne oikein hölmöjä ovat,eikä katsojat,jotka ovat siellä viihteellä. Nää onnettomat talkoolaiset siellä pakertaa pitkää päivää kuuntelemassa humalaisten vittuilua. Ja mitä saavat palkakseen,halvan grillimakkaran ja kenties nesterally lippiksen. Urheiluseura saa jonkun onnettoman korvauksen,joka ei ole edes sitä,mitä maksaa AKK:n herrojen illallinen. Nämä todellakin on niitä hölmöjä,jotka tämän turhuuden mahdollistavat Miettikääpä ite,paljonko se korvaus on tehtyä työtuntia kohden! Näin ne herrat teitä kusettaa.

    • juuriniin

      Tällaisiin ilmaistyöntekijöihin se alkaa perustumaan koko työelämäkin. Hallitus saa päättää mitä vaan muka työllisyyden nimissä ja porukka tekee duunia vaikka ilmaiseksi kunhan kehutaan että työllisyys paranee. Kyllä - orjatyöllisyys paranee. Tällaisten vässyköiden takia suureksi osaksi maassa on asiat persiillään kun ei osata vaatia työstä korvausta. Herrat vetää suunnattomia palkkioita ja voittoja mutta tyypit vaan tekee niska limassa ja hiki päässä hommia, herrat nauraa, ryyppää ja huoraa rahat. Tuollaiset tyypit alkaa vaikka rikkureiksi työelämässä.

    • suleiman

      Voithan järjestää keppihevoskisat niiden nokineniesi kanssa.

    • HeliSige

      Juopot hirnuu hulluudesta.

    • TietämätönNainen

      Anteeksi tietämättömyyteni. Voisiko joku kertoa kuka ralleissa on urheilija???
      A: Järjestysmies B: Makkaranmyyjä C: Ralliauto???

      • Tietämättömyys

        D: Entä keitä ovat tämänkertaiset ns. VIP-vieraat? Mitä tämä lysti maksoi Äänekosken veronmaksajille?


      • leuhantter
        Tietämättömyys kirjoitti:

        D: Entä keitä ovat tämänkertaiset ns. VIP-vieraat? Mitä tämä lysti maksoi Äänekosken veronmaksajille?

        Rallikusi on autourheilija, parantakaamme hiukan sinun yksinkertaista ajattelutapasi ,voitaisko me vaikka ajatella että sinä olisist se tietämätön trolli joka vastaat jopa omiin kysymyksiisi,voisitko alkaa vaan hiihtämään ja keräämään ittees?


      • NäinOn
        leuhantter kirjoitti:

        Rallikusi on autourheilija, parantakaamme hiukan sinun yksinkertaista ajattelutapasi ,voitaisko me vaikka ajatella että sinä olisist se tietämätön trolli joka vastaat jopa omiin kysymyksiisi,voisitko alkaa vaan hiihtämään ja keräämään ittees?

        Ei kuski voi olla autourheilija 🤣 Auto voi olla urheilija ja kuski ohjaa autoa


      • orvikolmes

        Auto on urheilija ,,reps!!!!!!!huutonaurua ,,auto on urheilija ...kukahan sitä autoa ajaa ??


      • rallikusi
        leuhantter kirjoitti:

        Rallikusi on autourheilija, parantakaamme hiukan sinun yksinkertaista ajattelutapasi ,voitaisko me vaikka ajatella että sinä olisist se tietämätön trolli joka vastaat jopa omiin kysymyksiisi,voisitko alkaa vaan hiihtämään ja keräämään ittees?

        vääntö ratkeaa sillä,että luette oikein. Leuhantter tarkoitti autourheilija on rallikusi. Ja se rallikusi haisee pätkien varrella ja ennenkaikkea Jyväskylässä viellä pari viikkoa.


      • NainSemannoo
        orvikolmes kirjoitti:

        Auto on urheilija ,,reps!!!!!!!huutonaurua ,,auto on urheilija ...kukahan sitä autoa ajaa ??

        Kuski ajaa mutta ratinkääntö ei ole urheilua. Voima tulee moottorista joten auto on urheilija 🤣


    • Kuntomies

      On siinä taas siivoaminen pazkoissa, kuzissa, nakkipapereissa, tölkeissä ja muissa laatoissa ja sotkuissa. Ja kaikki hoituu helteessä ilomielin ilman palkkaa. Sillä aikaa voitot on jo melkein ryypätty ja saunottu ja muuten jaettu. On niitä tavanturilaita ihmisiä, mutta palvelijoista ja herroista yhteiskunta koostuukin, ei se muuten pyörisikään!

      • rattimies

        On siinä taas katekraa kitinää,jouduitko itse siivoamaan ilman palkkaa ja oliko se sinulta pois?


      • LopettakaaKokoTouhu

        Näin se aina menee, normaali ihminen vie sotkussa roskakoriin. Rallituristit eivät kuulu tuohon normaalien joukkoon.


    • Kuntomies

      Kuntomies ei siivoa ilman palkkaa, mutta ei kyllä sotkekaan, toisin kuin jotkut aivopieruiset kaljaörveltäjät teiden varrella. Harmi että ketään ei jäänyt huonokuntoisen kuskin alle tänä vuonna.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      105
      1806
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1417
    3. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      6
      1386
    4. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1309
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      144
      1303
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1260
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1237
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      647
      1192
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      1058
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      13
      1028
    Aihe