Gallup, milloin pitää alkaa käyttää uima-asua?

Plöörrr

Eli otetaan tälläinen gallup

1. Missä iässä mielestänne pojan/tytön ei ole soveliasta olla enää alasti uimarannalla ja pitäisi alkaa käyttämään uima-asua?

2. Oleltko itse ollut alasti uimarannalla jos olet niin kuinka vanhaksi asti, jos olet ollut alasti niin miksi päätit olla käyttämättä uima-asua?

3. Jos olet aina käyttänyt uima-asua miksi et ole halunnut olla alasti uimarannalla minkään ikäisenä?

12

855

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 15vuotias

      Tuossa 15-16 vuoden iässä on asiallista ruveta käyttämään.

      Siinä iässä jo ensimmäiset karvat kasvavat monen pojan pippelin päälle, vaikka alkuun lyhyitä ovatkin.

      Myös tytöillä rupeavat rinnat pikkuhiljaa kasvamaan, ja ulkoisten ukuelimien ympärille rupeaa ilmestymään joko kikkaraa tai suorempaa karvaa.

    • Greeedd

      Riippuu varmaan ihan mieltymyksistä, ite olin pippeli paljaana aina kun mahdollista silloin kun oli tyttöjä paikalla, ennollut nakupellenä ainostaan rannalla vaan myös esim. talon leikkipihalla jossa oli samasta talosta ikäisiäni tai vanhempia tyttöjä paikalla, tällöin tosin pidin päällä t-paitaa joka ei kuitenkaan peittänyt pippeliä.

      • Mun mielestä se riippuu enemmän siitä missä ollaan. Mä olisin mielelläni ollut rannalla alasti ainakin siihen asti kun karvat ja tisut alkoi kasvaa, mut täällä Helsingissä en kehdannut kun ei kukaan muukaan mun ikäinen ollut. Mut kun ollaan serkkujen kanssa mökillä maalla ilman ns. vanhuksia, niin me kaikki ollaan iloisesti ilkosillaan vaikka kaiket päivät, niin tytöt kuin pojat. Tänä kesänä vanhin meistä on 21-vuotias ja nuorin viiden.


      • Keppu
        HihheiHelsingissä kirjoitti:

        Mun mielestä se riippuu enemmän siitä missä ollaan. Mä olisin mielelläni ollut rannalla alasti ainakin siihen asti kun karvat ja tisut alkoi kasvaa, mut täällä Helsingissä en kehdannut kun ei kukaan muukaan mun ikäinen ollut. Mut kun ollaan serkkujen kanssa mökillä maalla ilman ns. vanhuksia, niin me kaikki ollaan iloisesti ilkosillaan vaikka kaiket päivät, niin tytöt kuin pojat. Tänä kesänä vanhin meistä on 21-vuotias ja nuorin viiden.

        Joo se on aika harvinaista nähdä joku alasti rannalla. Mua se tosin haitannut, oli tosi pienikokoinen joten olin vielä aika vanhakin poikana melkein 13 vuotiaaksi asti pippeli paljaana rannalla. Pippelini oli myös aika pieni vaikka ei nyt enää tietty ihan mikään pikkupojan pippeli kun kiveksetkin olei laskeutunut. Olin aina ainut joka oli alasti eikä se haitannut yhtään vaikka toisinaan jotkut tytöt tuijotteli ja naureskeli ja kysyivät einö mua yhtään nolota olla pippeli paljaana


      • Erkko Kivikosken elokuvassa Kesällä kello 5 (1963) on helsinkiläisrannalla kuvattu parin kolmen minuutin pätkä ja mun silmilläni arvioiden vanhin nakuilija on viisi- tai kuusivuotias. Jotkut nuorten naisten bikinit on kuin kesämökin keittiön verhokangasta. (Mä olen vanhaa elokuvasukua - isän vaari piti aikoinaan leffateatteria. Tällaisista elokuvista on kiva bongata ennallaan pysyneitä paikkoja. Varsinkin Maunu Kurkvaaran 1960-luvun Helsinki-leffat on ihan kuin dokumentteja.)


      • Keppu
        HihheiHelsingissä kirjoitti:

        Erkko Kivikosken elokuvassa Kesällä kello 5 (1963) on helsinkiläisrannalla kuvattu parin kolmen minuutin pätkä ja mun silmilläni arvioiden vanhin nakuilija on viisi- tai kuusivuotias. Jotkut nuorten naisten bikinit on kuin kesämökin keittiön verhokangasta. (Mä olen vanhaa elokuvasukua - isän vaari piti aikoinaan leffateatteria. Tällaisista elokuvista on kiva bongata ennallaan pysyneitä paikkoja. Varsinkin Maunu Kurkvaaran 1960-luvun Helsinki-leffat on ihan kuin dokumentteja.)

        Joo kuten sanoin olin poikkeustapaus että olin noin vanhaksi asti kilukallena. Vaikea olisi ollut kuvitella että samanikäiset tytöt olisivat olleet alasti rannalla kun niillä oli tuossa vaiheessa jo tisut kasvaneet ja varmaan oli jo karvoitustakin alapäässä, mutta meitsiä se ei haitannut vaan juoksentelin pippeli ja kassit heiluen iloisesti rannalla


      • hipsuvarvas--99
        Keppu kirjoitti:

        Joo kuten sanoin olin poikkeustapaus että olin noin vanhaksi asti kilukallena. Vaikea olisi ollut kuvitella että samanikäiset tytöt olisivat olleet alasti rannalla kun niillä oli tuossa vaiheessa jo tisut kasvaneet ja varmaan oli jo karvoitustakin alapäässä, mutta meitsiä se ei haitannut vaan juoksentelin pippeli ja kassit heiluen iloisesti rannalla

        Aijai, iloista ja ennakkoluulotonta poikaa olisi ollut kiva katsella...

        Mä olin 13-vuotiaana maalla äidin ja kahden alakouluikäisen serkkutytön kanssa autolla tulossa kaupunkimatkalta. Oli jumalattoman kuuma päivä ja äiti ehdotti että poiketaan tuolle tutulle sivutielle ja hypätään uimaan. Mulla ei ollut uimapukua mukana mutta kun pikkutytöt heitti kaikki vaatteet pois ja juoksi järveen niin mä tein saman tempun kun paikalla ei ollut muita. En tiedä olisinko kehdannut jos olisi ollut.

        Serkkujen kanssa on käyty samassa paikassa naku-uinnilla tänäkin kesänä, tytöt ja pojat hilpeästi yhdessä. Sinne pikkutien varteen ei edes paikkakuntalaiset usein "eksy" vaikka ranta on tosi ihana.


      • Kujjju

        En mä pystyisi olemaan alasti toista sukupuolta olevien serkkujen edessä, ei sukulaisten kesken olla alasti, tuntemattomien edessä ei olisi ongelmaa. Olin muuten kerran tälläsessä tilanteessa, olin kesäleirillä ja siellä oli yhteisuinti, uimapaikka oli jonkun matkan päässä majapaikasta ja olin unohtanut uimahousut huoneeseen. Kysyin ohjaajilta neuvoa ja sanoivat että voin uida alasti jos se ei haittaa mua, ohjaajat sanoi etukäteen tytöille että einsaa nauraa kun yksi poika tulee olemaan alasti. Niinpä sitten olin ainoona alasti siellä, paikalla oli noin komenynntä muuta tyttöä ja poikaa, olin silloin 11 vanha.


    • boys14v

      Oltiin tänään uimassa kavereitten kanssa , kellään ei ollut uikkareita mukana. Uitiin boksereilla, Kavereilla oli mustat bokserit ja mulla punaset. Nää on vähän kuin uikkarit tälläset tiukat. Tosi hyvät jalassa. Ollaan kaikki kolme 14vee.

    • Alastikokosuku

      En tiedä meillä maalla olemme lähes aina alaste eikä se ketään ole häirinnyt aineskaan vielä.
      Me olemme ikä haarukalla 5- 18 ja se viimeinen on poika jolla sojottaa sen penis vissiin 15-18 tuntia
      joka päivä. Se on normaalia antakaa kakaroiden olla sanovat vanhukset meille.

    • Vhhgy

      Silloin kun karvat alkaa kasvamaan

    • Runkkupoika

      Kun ollaan yleisessä paikassa ja on muita paikalla olis hyvä kun on aloittanut koulun niin vähintään housut koipiin on mun mieli piteeni tästä asijasta. Mutta kun on vain kaveri porukassa ja hiljainen paikka eikä ole liikaa yleisöä. Vaatteet pois ja alaste veteen se joka on eka on meidän diktaattorimme tunnin sanoo joku. Ja me kavereiden kanssa vaatteet pois päältä. Me olemme kaksi poikaa 14v ja kaksi likkaa 14 ja 15v. Se porukan vanhin on yleensä meidän pomona ja minä sen leluna eli eniten munat ulkona. Ja ainut syyni on olla kilttiä poikaa sille. RAKKAUS eli olen siihen pihkassa. Ja se on sen kyllä huomannut ja käyttää minua törkeesti hyväkseen.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1933
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1496
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1418
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      23
      1412
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1385
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe