DJT on tyhmiä

vituttaaa

Miksi suomen yökerhoissa djt ovat niin vitun tyhmiä ja soittavat vain jotaan poppia tai suomirappia mikä ei ole mitään yökerho musiikkia ja jos kysyt djl;ta jonkin Dance biisin niin ei löydy ja väittävät vielä että se ei ole tanssikappale.

18

541

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaihtaisialaa

      En itsekkään ymmärrä mikä heitä vaivaa luulevat vissiin että ovat radiosuomipopilla töissä kun tuollaista paskaa soittavat olen myös monta kertaa kysynyt jotain aika tunnettua dance musiikkia mutta ei vain löydy jostain syystä mitään dancea ja kehtaavat vielä väittää että ei ole tunnettu artisti tai ei ole tanssibiisi mutta itse soittelevat jotain Antti Tuiskua ja Spektia tms ja sitten esim Don Diablo ei ole tanssimusiikkia heidän mielestään. Jos kyseessä on artisti Joka esim spotifyssa kuulu top500 kuunelluiman artistin listaan niin kyllä se on melko tunnettu artisti silloin.

      • Tottapuhut

        Kyllä luulis löytävän minkä biisin tahansa. Voihan noita kotioloissakin soitella mitä tahansa vaan keksii. Ne ei haluu vaan soittaa yleisön toiveita ja vetoaa siihen, että ei ole saatavissa tai sitte tosiaan on tosi tyhmiä tai k.. Noussut päähän.


      • Mafia
        Tottapuhut kirjoitti:

        Kyllä luulis löytävän minkä biisin tahansa. Voihan noita kotioloissakin soitella mitä tahansa vaan keksii. Ne ei haluu vaan soittaa yleisön toiveita ja vetoaa siihen, että ei ole saatavissa tai sitte tosiaan on tosi tyhmiä tai k.. Noussut päähän.

        Tai sitten eivät itse edes saa päättää mitä soittavat kuten eivät radiotkaan suomessa ja sentakia radiokin soittaa niin paskaa musiikkia kun toimivat levy yhtiöiden mielen mukaa.


    • spotifybusines

      Miksi eivät voi soittaa vain spotifysta musiikkia käyttäen laillista business versiota josta löytyy kaikki biisit niin olisi paljon helpompaa kaikille näin tehdään esimerkiksi tallinnassa.

    • huhuhuh

      Menet minne tahansa muualle paikkaan missä on taustamusiikkia niin siellä soi yleensä tanssimusiikki tms. Menet paikkaan missä on tanssilattia ja kuuluisi tanssia niin siellä soi poppia tai rappia tai sitä 90 luvun dancea. Esim. vaatekaupat huoltoasemat jopa lelukaupoissa ja kodintekstiili kaupoissa taustamusiikki on dancea tms ainakin pk seudulla mutta yökerhossa soitetaan vain laita se laita se kumipuku päälle anteeksi mutta mitä vittua?

    • jossainmättää

      Kysyt dj:ta jonkin biisin niin ei löydy yleensä ikinä ja aina sama laulu musiikkibaarin terassilla on dj joka soittaa elektronista musiikkia mutta aivan paskaa sellaista kysyn häneltä jonkin kappaleen joka mielestäni sopii terassille kuten sam feldt vastaus ei voi soittaa ei sovi baarin tyyliin, no yökerhossa kysyn jonkin dance/house kappaleen ei löydy koska ei ole tunnettu artisti muuten vaan artistin kappaleet myyvät platinaa spotifyssa viikossa no sitten baari illan päätteeksi menen hesburgeriin syömään ja siellä sitten kuulen dancea ja unohtuu ne antti ruiskut mitä yökerhossa kuuli.

    • well.played.sir

      Voi kiitos hyvistä soittovinkeistä!

      Täytyypä huomenna soittaa putkeen Don Diablon Switch ja Anthem, sekä SYML x Sam Feldt - Where's My Love (Sam Feldt Edit).

      Sitten sä kuitenkin tulet valittamaan, että "miksi soitat noin vanhoja biisejä" ja "mikset soittanut Feldtiltä Summer On You, kun se on niin paljon parempi" ja "tää on huono" ja "tätä ei kukaan tanssi" samaan aikaan kun lattia on täynnä ja mä huokaan ja vaihdan työhöni ja asiakkaiden pätevyyteen masentuneena takaisin soittolistalle Tuiskut ja Cheekit ja Spektit.,.

      Asiakas on silti aina oikeassa, niin olit näidenkin artistien suhteen. Burger maistuu paremmalta näitä kuunnellessa!

      Propsit kuitenkin sulle, jos heität keskarit sille vitun tyhmälle DJ:lle, jolta menet pyytämään Tiëstoa ja joka sitten soittaa tätä:
      Tiësto & Dzeko ft. Preme & Post Malone - Jackie Chan

      • dssadsadsa

        jos soittaisit sam feldtin summer on youn sijast wheres my love niin miksi valittaisin siintä että soitat vanhaa koska wheres my love on uudempi kuin summer on you tosin jos yökerhossa soisi tuo summer on you club edit niin en valittaisi ja eihän wheres my love ole mikään yökerhoon sopiva vaikka muuten hyvä biisi onkin. Omalla paikkakunnalani yleensä jos soi jokin cheek spekti tai antti tuisku niin silloin kaikki vain notkuvat lasien kanssa pöydissä mutta silloin kun dj sattuu pistämään jonkin dance kappaleen soimaan niin tanssilattia täyttyy melko nopeasti. Ja viimeksi kysyin juuri Tiesto ja ehdotin Coming Home niin dj totesi että ei löydy mutta laitan jotain tiestoa ja eikö hän sitten pistänyt juuri tuon Jackie Chanin soimaan että hyvä arvaus sinulta.


    • Eimenestymuka

      Tämä on myös erikoista että jotkin djt sanovat että dance ja house musiikki ei menesty kaupallisesti muta silti melkein joka ikisessä kaupassa soi dance ja housea.

    • KumiPuku

      Kumi puku päälle päälle

      Suomi rap on sitä parast musanderiiii

    • gggj

      Kysyin kerran dj:lta Diplon Audio CID Remixiä sanoi että löytyy mutta päätti sitten laittaa sen normaalin version joka on kuin tuutulaulu en ymmärrä mitä hänen päässään oikein liikkui.

    • aivanturhia

      Djt ovat yökerhoissa aivan turhia olisi paljon järkevämpää jos siellä vain soitettaisiin oikeanlaista taustamusiikkia kuten monessa muussa maassa näin tehdäänkin.

      • Mitäsmejuntit

        Ahahahahaahahahahhaaaa ja vielä HA. DJt on se mikä erottaa yökerhon baarista... Valitettavasti me suomalaiset ollaan suurimmaks osaks niin juntteja että jos vähän "Tuntemattomampi" biisi tai biisi mitä ei osaa laulaa soi niin se on paska mesta... aikoinaan oli kyllä hyvä kun DJt soitti yhden tunnetun biisin ja kolme ns tuntematonta meiningillä! mutta nykyään ne ei pysty soittamaan tuolla tyylillä koska olemme JUNTTEJA!


      • fgddcf

        Suurinosa kappaleista mitä djt suomen yökerhoissa soittavat ovat jotain suomirappia tai poppia miksi he eivät soita dancea kun tanssilattialla kerta ollaan.


      • Anonyymi
        Mitäsmejuntit kirjoitti:

        Ahahahahaahahahahhaaaa ja vielä HA. DJt on se mikä erottaa yökerhon baarista... Valitettavasti me suomalaiset ollaan suurimmaks osaks niin juntteja että jos vähän "Tuntemattomampi" biisi tai biisi mitä ei osaa laulaa soi niin se on paska mesta... aikoinaan oli kyllä hyvä kun DJt soitti yhden tunnetun biisin ja kolme ns tuntematonta meiningillä! mutta nykyään ne ei pysty soittamaan tuolla tyylillä koska olemme JUNTTEJA!

        djtä ei tarvita kyllä taustamusiikki palvelu käyttöön vaan aina uudet kappaleet ja ammattilaiset räätälöineet listat


    • Anonyymi

      Viimeksi kun kävin yökerhossa niin sanoin päin naamaa että mikä helvetti siinä on kun tänään kävin vaatekaupassa siellä kyllä jumputti tanssikappaleet näytin tuota kappaletta ja dj myönsi kyllä itsekin että kaupoissa soi tuollaiset ja senkin myönsi että itse kuuntelee tuollaista :D vastausta ei tullut miksi ei soita yökerhoissa sitten


      Kappale
      Staring at the Sun-Little Boots

      • Anonyymi

        Eihän niiltä koskaan mitään vastausta kysymykseen saa itsekin kysyin Arty - Save Me Tonight Kappaletta Dj:lta ja ei tietoakaan mistään sen tyylisestä musiikista ja jokin JVG Ikuinen Vappu vaan soi.


    • Anonyymi

      Eipä tarvi yökerhoihin mennä kotona vetelee viinaa ja soittaa oikeeta musaa säästää rahaa. Tosin ei niitä naisia kotona ole jos niitä vaan etsimässä on

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1916
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1858
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1640
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe