Toyotassa ei ole ruosteongelmia

faktan-tarkistus

On törkeä valhe väittää että Toyotassa olisi ruosteongelma, Toyotan epätoivoiset kilpailijat ovat palkanneet trolliarmeijan levittämään valheita Toyotan ruosteongelmasta peittääkseen omat ongelmansa.

29

325

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaikkivalhetta

      Valhetta kaikki linkit ja valokuvat ja autolehtien testit???
      Mihinkään ei voi enää luottaa.
      Volkkarin päästöskandaali oli just samanlainen keksitty juttu kilpailijoilta.

    • Käänteitrollausta

      Kannatti varmaan aloittaa taas yksi uusi ketju asiasta. Takaa että asia pysyy etusivulla. Mitä useampi ketju aiheesta on, sitä varmemmin lukijat yhdistävät Toyotan ja ruosteen.
      Olisikohan trolli itse asialla...

    • Isott

      Tässä VI Bilägare lehden ruostetestejä ja arvioita Toyotan osalta (40 kpl) , skaala ruostesuojauksen arvioinnissa on 1-5. Toyotan yleisin arvosana on 2/5 joskus harvoin arvosana 3/5. http://www.vibilagare.se/test/rost?make=150

      • Ne.ruotsalaiset

        Huomaatko, että testi on ruotsalainen? Millä perusteella sen voi olettaa pätevän Suomessa?


      • Seostettua

        Matalat pisteet seurausta, kun joku arvio jollain perusteella (esim. onko muovilevyt hyviä vai ei, keräävätkö ne kosteaa likaa) uusien autojen suojauksia.
        Kun tutkitaan sitten vuosien päästä, onkin todettu että useat ne mitä on pidetty uutena parempina, ovatkin ratkaisuina olleet huonompia ja autot pahemmin ruosteessa mm. Passatit.

        Myöskin tarkastelun ajankohta vaikuttaa, onko toisessa automallissa siirrytty jo liuotinpäästöjä vähentäviin suojauksiin ja toisessa on vielä paremmat perinteiset suojaukset.
        Onko sinkitys riittävä kriittisissä kohtia jne. näissä vaikuttaa myös raaskiiko ostaja asennuttaa uutena etupyörille roiskelevyt helmoja suojaamaan jne. nämä näkyy sitten aikaa myöten, lehtien jutuissa ei sinkkipaksuuksia ole mitattu.

        Kyllä Toyotissakin on ruosteongelmaa, mutta ainoa selkeä tapaus on ne jenkkien lava-autot, joita ei eurooppaan tuoda.


      • aasialainenKusetus
        Ne.ruotsalaiset kirjoitti:

        Huomaatko, että testi on ruotsalainen? Millä perusteella sen voi olettaa pätevän Suomessa?

        Tajusitko, että Toyotat on samanlaisia Ruotsissa ja Suomessa ja olosuhteetkin aika lailla samanlaisia? Kun autoissa ei ole minkäänlaista suojausta tehtaan puolesta ja alustaan on laitettu muovinpaloja keräämään suolaa ja kuraa, niin katastrofi on valmis ja tämä huomattu Toyotan autoissa jo 2-3 vuoden käytön jälkeen. Noloa kun auto alkaa mätänemään 20tkm aikana kun muille se on ns. sisäänajoa jonka jäelkeen auto on parhaimmillaan.


      • entinenaivopieru

        Menikö nyt kuiteskin puurot ja vellit sekaisin.
        Testissä mitataan ruostesuojausta, ei ruostumista- kaksi täysin eri asiaa.
        Olen omistanut monenmetkkisiä autoja, myös toyotia, täytyy sanoa että sillä kokemuksella jos autoa pitää vaikka 8v ,voit ihan huoletta ostaa toyotan pellienkin puolesta, jos taas pidät autoa 15v tai enemmän kannattaa auto ruostesuojauttaa jo uutena, oli merkki mikä vaan.
        Mitä tulee maalipinnan virheisiin, moni muu merkki on paljon huonompi.
        Helppo tapa on silmäillä vaikkapa yleisesti parkkipaikoilla 5-8v autoja, huomaa äkkiä että käsitykset voivat eurolasien takana muuttua.


      • ÄnPoengs

        VI Bilägare numeroarviot ovat arvioita miltä heidän mielestään uuden auton ruostesuojaus näyttää, ei miten ne on muutaman vuoden päästä aikuisten oikeesti ruostunut ja siinä onkin sitten eroa. Käytännössä moni tuolla paremmat pisteet saanut on pahasti ruosteinen pintapelleiltään 10 vuotiaana ja suuri osa huonommat pisteet saaneista hyvä kuntoisia.


    • NäinSeVaanOnAina

      Autolehdissä ovat kauhistelleet jo vuosia Toyotan onnetonta suojausta ja nopeaa ruostumista.

    • IlmastonVaikutus

      Kukaan alle 20 vuotta vanhan Toyotan omistaja ei kehtaa väittää Tojon ruostuvan. Ei nimittäin näy sellaisia parkkipaikoilla eikä tien päällä. Tietysti jossakin vaiheessa Toyotakin ruostuu, mutta moni muu merkki on silloin ollut jo vuosia paalissa. Erityisesti kaikki eteläisen Euroopan merkit, Fiatit, Seatit ja ranskalaiset ovat ruosteelle alttiita, ne on suunniteltu kuivaan Välimeren ilmastoon, Toyotan kotimaassa taas kosteus on voimallista ja siksi myös sen vaikutus otetaan suunnittelussa huomioon ja on aina otettu.

      • Hola__

        Kauppojen parkkipaikoilla kulkiessa on helppo tehdä analyysiä mistä autoista pintapellit kukkii parhaiten ja ylivoimainen voittaja on saksalaismerkit ja pakuissa erityisesti vitot, sehän onkin oikeasti espanjalainen...


      • Itseruostuva.hybridi

      • totuus.toinen

        "Toyotan kotimaassa taas kosteus on voimallista ja siksi myös sen vaikutus otetaan suunnittelussa huomioon ja on aina otettu."
        Siellä auton käyttöikä on noin 5 vuotta, joten ruostesuojausta ei tarvitse tehdä viimeisen päälle eikä ruostumista huomioida sen enempää korin rakenteiden suunnittelussa.


    • paras_on_paras

      Minulla oli aikaisemmin VW Golf ja Skoda Octavia ja ne ruostuivat ihan silmissä. Nyt on Toyota Avensis eikä ruostu.

      • muiden.huolia

        Minulla on monia autoja muttei yhtään Toyotaa, joten en ole tarvinnut edes ajatella auton ruostumista


      • HolistinAivopierut

        Holistilla on ollut ja on lukuisia mielikuvitusautoja ym...


    • papan.hengessä

      Jo palstan entinen tojotietäjä corollapappa valisti, että Toyotan käyttämä teräs on vähähiilistä ja siten vähemmän altista ruosteelle, eipä siis ruostu.

      • Takaluukun.tuulettaja

        Just näin. Tämän palstan tojotistit ovat nimenomaan näitä hihhuleita joilla on täysin oma todellisuus.


    • aasialainenKusetus

      Ja autolehtien kestotesteissä aina valehdellaan ja kaikissa tutkimuksessa vääristellään asiat Toyotan tappioksi, näin uskoo sokea ja tyhmä suomalainen trolli.

      • Jahwoll

        Onneksi on itsellä näkö vielä kunnossa. Tuossa tuli juuri katsottua kuinka komeasti alkaa kukkimaan ja ruostumaan alle 4 vuotias kohtuullisen vähän ajettu saksalaismerkki pyörän kaarista.
        Mutta eihän se olisi kestotestissä näkynyt vaikka auton moottori olisi purettu kuinka atomeiksi.


    • ei toyotat ole koskaan ruostuneet vaikka ikää ja ajokilometrejä olisi runsaastikkin. eräs vakavista mielenterveys ongelmista kärsivä pitkäaikaistyötön luuseri nyt yrittää vain kääntää skodan erittäin nopean ruostumisen toyotan syyksi jostain ihmeen syystä, joka meille lukijoille on jäänyt hiukan epäselväksi. olisiko syynä vain toyotan ylivoimainen myyntimenestys ja laatutilastojen ikuinen ykkössija selityksenä järjen valon hiipumiseen... kuullostellaan.

      • JaOmatPeukutPeräänHihii

        Holisti on sitkeä ja kovin tyhmä. Kyllä muutkin ovat lukeneet faktat autolehdistä ja netistöä, eli turha sinun on yrittää kääntää selvää asiaa toiseksi. Eli Toyota on pahin ruostumaan ja se tapahtuu ennätysajassa.


      • Nippusidekosla
        JaOmatPeukutPeräänHihii kirjoitti:

        Holisti on sitkeä ja kovin tyhmä. Kyllä muutkin ovat lukeneet faktat autolehdistä ja netistöä, eli turha sinun on yrittää kääntää selvää asiaa toiseksi. Eli Toyota on pahin ruostumaan ja se tapahtuu ennätysajassa.

        Lehtien jutut ovat olleet arvioita ruostesuojauksesta ihan samanlailla kuin folkkari on aina niissä maailman paras eikä siinä ole mitään vikoja ja huijauksia.
        Faktat ovat sen sijaan jotain muuta ja ne voi tuolla liikenteessä ja korjaamoiden pihoilla havaita jokainen ihan itse, ilman mainosrahoja.


    • pahintaKusetustaRuoste

      Toyotan ylivoimaa on nopein ruostuminen ja toisena tulee epämukavuus ja tehottomuus.

    • PVesanen

      joku yrittää selvästi käännellä skodan ruostumisen toyotan niskoille. syytä ei voi kuin arvailla..

    • tulevaisuusKuvaKauheaa

      Lainaus toisesta ketjusta ja tämän jälkeen Toyota on tehnyt säästökamppikset tuotannossa ja lisää tulossa seitsemän uuden johtajan toimesta jotka on palkattu vain säästöohjelmaa varten, voihan kauhistus mitähän kuraa sieltä tulee tulevaisuudessa?
      "Muutama ote Tuulilasin ruostesuojausartikkelista koskien Avensista, muut mallit yhtä huonolla tolalla

      - Aiemmin suojaus oli parempi. Sekä ulkopuolisissa että sisäpuolisissa pinnoissa oli näkyvissä jo alkavaa pintaruostetta

      - esimerkiksi runkopalkkien etuosat ovat aivan paljaana. Levyjen etureunoja ei myöskään ole kunnolla kohotettu, joten rapa pääsee helposti levyn ja korin väliin.

      - Kivisuihkulle erittäin altis paikka, helmakotelon takapää, on muotoiltu huonosti. Se kaartuu sisään ja alaspäin muodostaen ”seinän”, eikä mekaanisista suojausta ole ollenkaan.

      - Osa saumakiteistä on aika rujon näköisiä.

      Ja sitten pahin:

      - Sisäpuolisissa koteloissa ei ole minkäänlaista ruosteenestoainetta, ja ruostuminen oli jo paikka paikoin alkanut. Ovien vedenpoisto on järjestetty hyvin. Sen sijaan sisäinen suojaus ei, ja ovienkin sisäpinnoilla oli jo alkavaa ruostumista. Takaovien ulkopinnassa on kiveniskuteipit aroissa kohdissa.

      Toyota ruvennut säästämään kaikesta. Tuleva ruostefloppi!"

    • vanhassa.vara.parempi

      Ruoste on näin helteillä pieni ongelma, kun autossa ei ole ilmastointia ja lämppäri puhaltaa kabiiniin kuumaa ilmaa.

      • ikkunatAukiJaReumatismi

        Toyota, vähiten ilmastoitu auto. Säästävät vaarit ei käytä ilmastointia, koska se maksaa ja heillä on käärinliinoissa taskut.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1346
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1282
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1194
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1167
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe