Tulikiven konkurssi lähellä

Määääääää

Kuulin että Tulikiven rahat on totaalisen loppu, kuulemma kesän aikana tulee konkurssi-ilmoitus. Nyt kannattaa myydä tämän Helsingin pössin surkeimman osaakkeen laput pois kun niistä vielä jotain.

Kuulin myös, että joku Tulikiven sisäpiiriläinen yrittää epätoivoisesti nostattaa Tulikiven osakekurssia "sisäpiiritiedoilla" ympäri internettiä ja samaan aikaan levittää valheellista tietoa muista pörssifirmoista

210

12111

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Numeronmurskaaja2

      Tulikiven osakkeiden päivävaihto: 6.7. 50 kpl. (n. 8€), 9.7. 2140 kpl. (n. 340€l, 10.7. 17345 kpl. (n. 2800€), 11.7. 8935 kpl. (n. 1430€). Vaihto ei indikoi paniikkia. Viiden vuoden muutos on miinuksella vasta noin 65 prosenttia (tappio 96 prosenttia kaikkien aikojen ylimmästä).

      Tulikiven lähettyviltä on jo pitkään kerrottu piensijoittajille "sisäpiiritietoa" ja koko toimiala on haasteellinen. Tulikiven osakkeita ei kannata tällä hetkellä omistaa.

    • Numeronmurskaaja2

      Tulikivi tekee tappiota rakentamisen korkeasuhdanteessa (Q1/2018 tulos ennen veroja -0,8).

      Tulikiven liiketoiminnan tulos verojen jälkeen: -1 200 (v. 2017), -2 100 (v. 2016), -3 900 (v. 2015), -2600 (v. 2014), -4 500 (v. 2013), eli viiden vuoden aikana tappio 14,3 miljoonaa euroa.

      Tulikivi on maksanut vuodesta 2012 osinkoa 0,00€.

      Tulikivi ilmoitti, että se maksoi toimitusjohtajalle ja yhtiön suurimmalle omistajalle kiinteää palkkaa vuonna 2017 183 419 euroa ja lisäksi 19 000 euroa, sekä kokouspalkkioita ja mahdollisesti muita kuluja. Toimitusjohtajan eläkemaksut olivat 32 645 euroa vuonna 2017. Vauhkonen on ollut Tulikivi Oyj:n toimitusjohtaja 23.8.2013 alkaen ja hän on saanut palkkaa, palkkioita tai osinkoja ainakin vuodesta 1997.

      Tulikiven tavoitteena oli saada ”talkkiselvitystyöt” päätökseen kevään 2018 aikana. Tulikivi on pörssitiedotteessa ilmoittanut, että ei ole mitään varmuutta, että myyntiprosessi onnistuu.

      Tulikivi on Balancen Listalla sijalla 132/132. Osake on hintava, sen talous on heikko ja yhtiön tekninen riski on korkea.

    • HENKKA76

      Onneksi en ostanut tätä roskaosaketta vuoden alussa, kehitys vuoden alusta -20,75%. Ennen kuin joulupukki tulee, osakkeen hinta on 0,10€. Tosin näyttää siltä, että Tulikivi on konkurssissa ennen kuin joulupukki tulee.

      Kannaattaa myydä vielä kun tästä jotain saa!

    • Ekonomisti_toimittaja

      Puulämmitysinnostus oli '50 trendi. Mutta sen jälkeen on tullut uusia mullistavia kelsintöjä kuten sähkövalo, Porin-Matti, vesikiertoinen keskuslämmitys, maalämpö, ilmalämpöpumput, aurinkokennot. Niin, ja Nilan.

      Mihin tarvitaan kivikasaa olohuoneessa parhaalla paikalla asuntojen pienentyessä.

      Tosiasiat vaan pitää tunnustaa ja antaa tulikiven mennä.

    • EditMerja

      YLE:n Siirilä kirjoitti 2016, että: ”Omakotien ilmatiiviys aiheuttaa ongelmia takkatalouksissa. Tulisijat eivät vedä, jos ne eivät saa tarpeeksi korvausilmaa. ”

      Kesän helteet osoittavat, että jokin kylmää tuottava innovaatio olisi takoissa tarpeellinen (samalla korvausilma). Nollaenergiatalossa ei tarvita Tulikiven 1980-luvun "designiä".

      Tulikiven mukaan, huonosta taloudellisesta tilanteesta huolimatta yhtiöllä on päivitetyt tuoteperheet.

    • Konkurssi

      Tänään taas reilu 4% miinusta pörssissä.

      Lisäksi:

      "Rakennuslupia myönnettiin maalis-toukokuussa kaikkiaan 11 063 asunnolle, 25,9% vähemmän kuin edellis vuonna... ei taida tietää hyvää Tulikivelle.

      • Konkurssi

        Niin ja edelleenkään siitä talkkikaivoksen myynnistä ei ole kuulunut mitään. Tais olla täys sumutusyritys koko talkkikaivos


    • Numeronmurskaaja2

      Tulikiven nettovelkaantumisaste:
      Q1/2015 : 120,7
      Q1/2016 : 131,8
      Q1/2017 : 138,8

      Q1/18 : 146,7

      Vuosi / Lyhytaikaiset velat
      2015 : velkaa 7,6 M
      2016 : velkaa 10,6 M
      2017 : velkaa 24,4 M

      2018 : ? (suuromistaja Heikki Vauhkosen operatiivinen johtaminen 5 v.)

    • Sienenimu

      Tulee halvalla syliin.

    • AnttiX
    • Koivisto37

      Tämä roskapaperi se vaan valuu koko ajan alaspäin. Talkki-ilmoitusta mainostettiin tulevaksi elokuun loppuun mennessä.. 2 päivää aikaa, luulenpa että mitään ei kuulu niinkuin ei ole kuulunut ennenkään. Ihmeellisesti se yksi Tulikiven hehkuttajakin kadonnut palstalta.

      Kehitys vuoden alusta -32%, pörssin surkein osake. En laittaisi tähän rahojani kiinni tällä hetkellä.

      • Antispämmäri

        Ei ole kadonnut, samaa spämmää monessa keskustelussa, että kalkkikaivoksesta tulikivi saa kohta miljoonia.


    • Sundströmmi

      Otetaanpa ylös. Jokohan kohta saadaan ilmoitusta konkurssiin hakeutumisesta?

      -Talkkikaivoksen myynnistä ei kuulu mitään. Monta vuottahan sitä on jo yritetty myydä, mut kiinnostuneita ei näytä löytyvän. Jos kaivos olisi kannattava ostaa, olisi se myyty jo aikoja sitten

      -Yhtiö keikkuu balacen listan viimeisenä

      -Takkojen myynti ei vedä edes huippusuhdanteessa. Rakentamisen buumi on lopuillaan ja tulee vähenemään tulevina vuosina ja kaikkihan ymmärtää, että tämä tulee tuhoamaan Tulikiven.

      -Todella velkainen yhtiö. Vaikka talkkikaivos sattuisi menemään kaupaksi, ei se ole kuin hetkellinen helpotus Tulikivelle.

      -Yhtiöllä huono johto, TJ:n valitsema nukkehallitus. Kunnon tuuletus yhtiön johdossa voisi saada Tulikiven vielä uuteen nousuun

      Mikään ei oikein puolla ostamaan tätä pörssin hylkiötä. Ei tästä saa järkevää sijoituskohdetta millään, Helsingin pörssistä löytyy paljon parempiakin yhtiötä.

      • Dimppa

        Juurikin näin. Eihän Hesan pörssistä tän huonompaa sijoituskohdetta löydä etsimälläkään. Tälläkin hetkellä lähes -5% taulussa, vuodessa tulta alaspäin lähes 30% Osakkeen vaihto lähes olematonta, koska ei näin huono sijoituskohde ketään oikeen edes kiinnosta, ja miksi kiinnostaisi. Taitaa olla isoilla pojilla tietoa huonosti menneestä kolmannesta kvarttaalista ja myyvät pää märkänä, myisin itsekkin jos tätä roskalappua omistaisin.

        Suositus: VAHVA MYY
        Tavoitehinta 1-2 centimoa


      • Juurikinnäköinen
        Dimppa kirjoitti:

        Juurikin näin. Eihän Hesan pörssistä tän huonompaa sijoituskohdetta löydä etsimälläkään. Tälläkin hetkellä lähes -5% taulussa, vuodessa tulta alaspäin lähes 30% Osakkeen vaihto lähes olematonta, koska ei näin huono sijoituskohde ketään oikeen edes kiinnosta, ja miksi kiinnostaisi. Taitaa olla isoilla pojilla tietoa huonosti menneestä kolmannesta kvarttaalista ja myyvät pää märkänä, myisin itsekkin jos tätä roskalappua omistaisin.

        Suositus: VAHVA MYY
        Tavoitehinta 1-2 centimoa

        Siis minkä näit?
        Juurikin? Mikä se on. Tai mitä sanapari tarkoittaa suomeksi.
        Taitaa olla taas uus- stadilaisten keksimä uusi sana.
        Juurikki on mulle ihan vieras termi. Ja jos sen voi vielä nähdä niin vieraammaksi menee.


    • Räinäne

      Ja lunta puskee taas Tulikiven tupaan, tällä hetkellä -8,61%. Mennäänkö tänään alle 0.15€ ja ennen joulua ollaan alle 0,10€ hinnoissa? Taitaa olla isoilla pojilla tieto, että talkkikaivoksen myynti ei tule onnustumaan. Myykää äkkiä kun tästä vielä jotain saa

    • Pulkkamäki

      Tulikiven tänään julkaistu osari: Liikevaihto jatkoi laskuaan.

      -Liikevaihto -4.2%
      -Liiketulos -49.2%
      -Tulos enne veroja -13.9%
      -Omavaraisuus aste 28.1% (31% vuonna 2017)
      -Nettovelkaantumisaste 146,4% (133,8% vuonna 2017)

      Liikevaihto laskee ja velkaantuminen kasvaa, sellanen pörssin roskalappu sieltä.

      Myönnetyt rakennusluvatkaan ei näytä hyvältä Tulikiven tulevaisuuden kannalta:

      "Erillisten pientalojen myönnetty kuutiomäärä väheni 17,6 prosenttia vuoden takaisesta. Rakennuslupia myönnettiin kesä-elokuussa kaikkiaan 10331 asunnolle. Se oli 14,8 prosenttia vähemmän kuin vuotta aiemmin"

    • HeikkiVauhko

      Tulikivi antoi Q3 osavuosikatsauksen kello 13. ja kello 13.01 jälkeen osakevaihto oli alle 50 euroa. Päivän vaihto alle 1200€. Konkurssi on pörssiviikon lähempänä, sillä nettovelkaantumisaste lähestyy jo 150 prosenttia.

      • Talkkihuijari

        Tulikivi teki ruman tappion tänään.
        Velkaantumisaste 146 %. Liikevaihto -9 %
        Talkki uutisoinnit taitaaki olla sijoittajien huijaamista ja ajan pelaamista johtoportaan taholta ennen konkkaa.


      • JarnoK
        Talkkihuijari kirjoitti:

        Tulikivi teki ruman tappion tänään.
        Velkaantumisaste 146 %. Liikevaihto -9 %
        Talkki uutisoinnit taitaaki olla sijoittajien huijaamista ja ajan pelaamista johtoportaan taholta ennen konkkaa.

        Tulikiven pomo kuulema tienaa 200 000 euroa vuodessa palkkoo, vakka ei osaa ku tehdä tappiota. Kylä on osakkeenomistajien varat nyt mennynä niin se on.


      • KimmoK

        Ei ole kyllä Tulikiven toimari palkkansa arvoinen. Nykyisen toimarin aikana liikevaihto on vain laskenut ja laskenut, velkaamäärä sen sijaan on noussut ruhtinaallisesti.

        Asiallinen toimari olisi jo tajunnut itse jättää uppoavan laivan, Tulikiven toimari ei. Tulikiven nukkehallituskaan ei asialle mitään saa tehtyä.


    • Hessuhei

      Tulikivikin päässyt ihan Arvopaperiin otsikolla:

      "Pörssissä riittää toivottomia tapauksia - "Aina välillä joku guru hehkuttaa, että nyt lähtee nousuun"

      Poiminta itse jutusta:

      ”Samaa ikuisten lupausten sarjaa on myös Tulikivi, jonka finanssikriisiä edeltäneestä splittikorjattuna yli neljän euron huippukurssista on jäljellä muutamia prosentteja. Viime vuosikymmenen ajalta mieleen ei muistu yhtään hetkeä, jolloin osake olisi näyttänyt edes aavistuksen mielenkiintoiselta”

      Varsinkin tämä osuu kyllä niin hyvin tähän yhteen herraan joka täällä, kauppalehdessä ja sharevillessä jauhaa täyttä tuubaa:
      "Pörssissä riittää toivottomia tapauksia - "Aina välillä joku guru hehkuttaa, että nyt lähtee nousuun"

    • maisemankatsoja

      Taitaa monella ihmisellä olla vippejä ja muita ennakkoon elettyjä rahoja negatiivisena kantamisena, että ei se kauppa varmaan käy missään kovin hyvin.
      Korkojen nousu ?
      Mutta nämä aaltomaiset liikkeet ovat aina olleet ja tulee aina olemaan.
      Pelkillä papereilla pelaaminen on varmaan huono ajatus, mutta mitä laulaen on tullut, se viheltäen menee. Niinhän se aina on.
      Saa nähdä vaan, että kuinka laajaa tiputusta tapahtuu.
      Vaalit ovat tulossa ja mokanneet puolueet joutuvat nöyrtymään. Jo aikaisemmin kenkää saaneet puolueet häviävät vielä enemmän. PS taitaa tulla ja napata voiton.

      • MattiNt

        Ennustsan että tulikiven kurssi vuosi tästä eteenpäin on yksi sentti. Perusteluna kyvytön toimari ja vielä kyvyttömämpi talousjohtaja. Selvää konkurssiainesta nääs tämä tulikivi. Suositus:älä koske tähän ellet halua menettää rahojasi.


    • Simpauttaja1

      Tulikiven päivän kurssi kohta alle 0,14 senttiä ! Nyt ollaan menossa alle 10 senttiin ja sieltä kohti 5 senttiä kun seuraava talouden laskusuhdanne koittaa. Kohta tätä saa halvalla nyt on vielä kallista !

    • Mauripe

      Tulikiven markkina arvosta lähti eilen pois 7.46 %. Syöksy näyttää jatkuvan.kuinkahan alas mennäänkään? Joulun veromyyjät tulevat pudottamaan kurssin jo alle kymmenen sentin.selvää konkurssi ainesta.kuluu samaan kategoriaan tiimarin ja ahtiumin kanssa.

    • Noeton

      Konkkaan menossa, kivitakat eivät myy, koska lämpöpumppu on siistimpi?

    • Ere

      Kivitakat ovat jäänne keskiajalta.kurssikin sen kertoo kohta valahtaa 12 senttimoon olisipa karmeaa omistaa tulikiven osakkeita.ei tulevaisuutta eikä osinkkoja

      • game-over

        Omakotitalojen rakentamis aloitukset ovat palanneet 90-luvun jättilamaa seuranneen minimin tasolle ja ennusteiden mukaan taso on pysyvä.
        Vain kerrostaloaloitukset ovat olleet nousussa ja nekin hyytyvät kohta kuin kanan lento.
        Takkamarkkina is OVER. SLUT. The End.


    • Teepussi

      Kuulin että tulikivi yrittää kaupistella talkkia isoille yrityksille. Taitaa olla uutisankka koko homma ainaki sellainen siitä tulee.viimeinen oljenkorsi johdolla pitää uskottavuutta yllä rahottajien silmissä.konkkendaali taitaa olla tulikiven kaapissa piilossa !

    • Laurima

      Aikonaan ostamani tulikivi osakkeiden arvo on romahtanu tähän päivään mennessä -95 %. Eli osakkeet ovat nyt lähes arvottomia. Myisin ne pois mutta ostajia ei tahdo löytyä ja ymmärrän kyllä miksi. Jos mietit tulikiven osakkeiden ostamista, niin mulla on hyvä neuvo...unoha koko juttu.hesan pörssi on täynnä hyviä osingon maksajia.ei kannata haaskata aikaa näihin konkkakypsiin tapauksiin menetät niissä vain rahasi kuten mä.

      • Keijooooo

        Tämähän se olis. En ymmärrä mitä henkilö, joka rahansa tähän roskalappuun laittaa, näkee tässä osakkeessa? Ei osinkoja, liikevaihto laskenut rajusti, velkaa on ja koko ajan tulee lisää.

        Ei tästä kerta kaikkiaan saa mitenkään järjevää tai edes kohtuullista sijoitusta.


      • Jiipe

        Toista se oli pappa Reijon aikaan tulikivi maksoi hyvää osinkkoa ja monen tulikivi omistukset ovatki peräsin noilta ajoilta.kukapa ois uskonu että ostavat kerman saven.nuoremi vauhkonen tuhonnu yhtiön tallouven.heikillä kuulemma 14500 euroa kuukausi palkka vaikka yhtiön tallous kuralla ja omistajat ei oo saanunna osinkkoa 10 vuoteen...vessapaperin arvosia nuo tulikiven osakkeet ei niitä kukaan huoli ristikseen


      • Hjöördis

        Kyllä. Tulikiven pelastus voisi olla uusi toimitusjohtaja, nykyinen kun on saanut tän firman tuhottua aika totaalisesti. Pitäisi Heikki Vauhkosen tajuta itse erota, nykyinen nukkehallituskaan ei tule vaatimaan Vauhkosen eroa.


      • Jiipe

        Näinhän se on.heikki nimitti itelleen sopivat pojat hallitukseen jotta voi nostaa isoa tiliään ja nauraa matkalla pankkiin.heikki on repässy palkkasa tulikiven osakkeitten omistavien selkänahasta jotka ovat joutuneet tekemään OIKEAA työtä ansaitakseen omistuksesa.senttiosakkeeksi tulikivi tullee jäämäänki jos nykynen pomo saa jatkaa ku ei se välitä ku omasta isosta palkastaan


    • HannuHe

      Miten käy Tulikivelle ku korot nousee. Nykysen rahoitussopimuksen Tulikivi teki vain 2019 loppuun. Jos korot nousevat se voi ajaa Tulikiven konkurssiin. Milloinhan mr.markkina alkaa oikeasti hinnotellä tätä riskiä...kyyti voi olla kylmää...

    • muurariheikki

      Tulikiven suuromistaja Katri saanut ehkä sisäpiiritietoa tiskinalta että talkin myynnit ei mene putkeen eikä ostajia ole ja siksi kai myy valtaisaa tulikivipajatsoaan tyhjäks.perjantaina läks fimin ja nordean välittämänä 100000 tulikiven lappua katrilta hyväuskosille piensijottajille.katrilla viel 500000 tulikiven osaketta jotka hän myy ensimmäisille jotka tarttuu syöttiin.

      • EinoI

        Kyllähän tää aika selvältä merkiltä vaikuttaa. Katri on kuitenkin aika iso omistaja Tulikivessä, miksi Katri myisi nyt osakkeensa jos siitä kaivoksesta olisi isoja rahoja tulossa tai että se ylipäätään menisi edes kaupaksi? Eiköhän katrilla sisäpiiritietoa ole ja haluaa nyt nopeasti eroon ennen kuin hinta on lähellä nollaa. Paljonkohan Katri otti takkiin kun tähän pörssin häpeäpilkkuun sijoitti?

        En usko hetkeäkään että tuo kaivos menisi kaupaksi. Vauhkoset haluavat liian isoja rahoja kaivoksesta mutta ei kukaan suostu maksamaan koska tietävät Tulikiven heikon taloudellisen tilanteen ja voivat pitää ostotarjousta alhaisella hinnalla maailman tappiin. Lisäksi kaivoksen avaaminen maksaa maltaita ni ei taida olla taloudellusesti järkevää kenenkään tuota ostaa ellei hinta ole muutamissa kymppitonneissa. Eiköhän se kaivos siirry Tulikiven konkurssin tullessa uudelle omistajalle


      • Yrjö55

        Piensijoittaja tullaan vielä vetämään kölin ali tässä Tulikivi keississä. Sitä ennen piensijoittajien killingit putsataan taskuista oikein huolella kunnon vanhanajan tuulari annilla jonka Tulikivi järjestää viimeisenä keinonaan saada rahaa jostakin.


    • Harvia

      Isot Tulikiven osakkeen omistajat kuten Katri ovat huomanneet että karhumarkkinat osakemarkkinoilla on alkanut ja tätä nannaahan kestää yleensä pari vuotta. Ja Tulikiven osake parin vuoden päästä on 2-3 senttiä. Ymmärtää siis että eräät haluavat myydä nyt 12-13 sentillä...

    • Isomaha

      Kiitos vinkistä, laitan huomenna tulikiven osakkeeni myyntiin kun niistä vielä jotain saa ennen konkurssia

    • Lauri49

      Tulikivi on minulle uusi tuttavuus, mutta näyttää sen tilauskanta olevan 14,7 %, kun taas Componentan tilauskanta on -7.6%. Tilauskantahan kertoo suoraan tulevaisuudesta ja Componentan tilauskannan heikkous povaa konkurssia.

      Haluaisin kuulla, kuka Componentan "100 suurimman listalla" on paremmin perillä Componentan tilanteesta kuin Componenta entinen hallituksen puheenjohtaja Bergholm sekä Herlin, jotka molemmat myyvät kuukausittain yhteensä 3 400 000 osakkeen pottiaan?

      • Lauri_kulta

        Miten se tilauskanta kertoo sen huomisen? 14,7%, näyttää komealta, mutta joskos tuo kasvu on saatu aikaiseksi hinnoittelemalla tuotteet perseelleen? Massavirran kasvu ei välttämättä Lauri49 ole synonyymi sille, että myös viivan alla on 14,7%. Tilauskannan kasvatus ei ole kuin hinnoittelukysymys.


    • Martti52

      Ostin alkuvuonna Tulikiven osakkeita kun luin tältä palstalta että Tulikivi tulee olemaan vuoden kovin nousija. Nyt osakkeeni ovat tehneet yli 30% tappiota...elämäni huonoin sijoitus, myyn Tulikivet heti pois koska vaikuttaa siltä että tämä yhtiö on niin huonossa kunnossa että konkurssi on lähellä. En enää ikinä usko tämän palstan hehkutuksiin Tulikivestä, se talkkikasankin myynti taitaa olla pelkkää valetta

    • oloneuvos64

      Talkki höpinät näyttää olevan sumutusta jolla yritetään lakaista maton alle se tosiasia että Tulikiven tappio ennen veroja oli katsantakaudella 1-9/2018 yhteensä 1.1 MILJOONAA EUROA ! (1-9/2017 vastaava tappio oli 0.9 Me) että laskekaapa siitä paljonko tappio rosenteissa paheni vuoden takaseen.
      Nettovelkaantumisaste näkyy osavuosikatsauksen mukaan olevan 146 %. Karuja lukuja.
      Onko uunifirmoilla niin verinen kilpailu keskenään, että myyvät uuninsa 0 tuloksella kun uunien myynti ei näy kannattavan vai mistä tässä on oikein kysymys ?

      • Hölmöläisen.hommaa

        Ja tämä tilauskannan kasvu loppuvuodella taitaa johtua siitä, että Tulikivi on lopettanut studioitaan ja siirtynyt enemmän rautakauppojen osastoille kauppaamaan kivikasojaan, näin on saatu tilauskanta kasvuun väliaikaisesti kun rautakauppohin on näitä kivikasoja pystytetty. Kassavirrassa nämä rautakauppojen esittelytakat ei tule näkymään


    • Samoin

      Jeesuksen uusi ilmaantuminen maan päälle on ollut vireillä reilun 2000 vuotta. Kuulin moista ja näytti valaisinpylvääseenkin olleen naulittu teksti, missä kyseltiin olenko valmiudessa jos heppu nurkille ilmestyy.
      Turha arvuutella miten Tulikiven käy. Markkinatalous kyllä hoitaa epäkelvot toimijat sivuun bisneksistä. Heikon yksikön karsiutuminen markkinoilta antaa muille mahdollisuuksia.

    • vuosisadanvedätys

      Tulikiven talkki uutiset on pelkkää vedätystä. Ei kannata uskoa niitä.Tämä kun yleisesti hoksataan niin se on hasta la vista tulikiven kurssi. 1 senttiin tippuu kuin kivi. Ja tämä riski on muuten todellinen.

    • Hihhih

      Tulikiven historiallinen "kehitys":

      5v -63.7%
      3v -34.38%
      1v -43.41%
      YTD -40.21%
      3kk -21.89%
      1kk -15.02%
      1vk -4.53%

      Kyllä mahtaa sijoittaa ottaa harmittaa jos on tähän rahansa tuhlannu. Voi sanoa että sama kuin olisi heittänyt rahan takkaan palamaan

      • Hihhhi

        Ja miettikää, tää yks Tulikivi spammaaja huuteli alkuvuodesta, että Tulikivi on vuofen 2018 kovin nousia helsingin pörssissä...-40,23% taulusa tällä hetkellä. Paljonko tullaan alas vielä loppuvuonna? Voikkaisin että reilusti


      • Anonyymi

        Otin rahani pois jo 15 vuotta sitten


    • HeikkiV70

      Ja taas mennään. -5% taulussa ja vaihtokin on iso jo tällä hetkellä verrattuna Tulikiven normaaliin vaihtoon. Katriko siellä taas syytää lappua laitaan ennen konkurssia??

    • joulupukki46

      Kriisiyhtiöllä ja sen kurssilla on jotain toivoa tulevaisuudessa JOS pääposse olisi tolkun mies mutta ei tässä tulikiven tapauksessa.

      Tulikivellä oli vielä vuosituhannen alussa liikevaihtoa 50 Me ja tulosta 5-7 Me/v. Osinkoa tuli silloin ovista ja ikkunoista ja kurssi oli korkealla.
      Mitä ihmettä sitten tapahtui ?Miten tästä tulikin kriisiyhtiö jonka liikevaihto laskee ja velkaantumisaste nousee vuosi vuodelta ja turskaa tulee ovista ja ikkunoista???Kurssi on 11 senttiä ??????Markkinat konkkahinnoittelee tätä..Kannattaisko hakeutua yrityssaneeraukseen?? Jotain varmaan tarttis tehdä no se on tulikiven toimarin,hallituksen ja johtoryhmän tehtävä. Pikkasen hiljasta on ollut...eli heillä ei näytä olevan mitään käsitystä miten tästä selviävät. Spämmääminen suoli24 palstalla ei ainakaan paranna tilannetta sekin aika on pois yrityksen asioiden hoitamisesta..

    • warre37

      Millonhan tulikivi alkaa kerätä kolehtia (anti) omistajiltaan tämähän on väistämättä edessä koht puoliin ? Mikä on Tulikiven kurssi anti ilmotuksen jälkeen...itsellä ei kyllä tee mieli laittaa yhtään euroa kiinni Tulikiveen sen verran epäselvä on yhtiön tilanne tällä hetkellä...

    • tuularpertti

      Tulikivi on käänneyhtiö lukekaas uusin Kauppalehden juttu!Se vaan että Käänne on vaan huonompaan skun oikaistu liiketulos rahoituserien jälkeen 9kk/2017 oli
      - 0.9 MILJOONAA EUROA PERSNETTOA niin vastaava PERSNETTO 9kk/2018 on jo -1.1 MILJOONAA EUROA.
      Velkaantumisaste jo 146 %.
      Tulikiven järjestämä perinteinen tuularianti jossa piensijottajien taskut ja säästöpossut tyhkätään lienee vain lyhyen ajan kysymys. Jostainhan Tulikiven on rahaa saatava, ja anti lienee nopein keino. Talkki myyntiä pidän kunnianhimoisena visiona, mutta kun mahdollisesti kiinnostuneet ostajat tietävät Tulikiven ahdingon eivät ne tässä kohtaa tarjoa talkkialueista paljon mitään, näin veikkaan.

      • Juuuh

        Tulikiven ainut pelastus olisi se talkkikasan myynti, mutta sillekkään kun ei ostajaa löydy. Bisnes hiipuu vuosi vuodelta enemmän. Anti taitaa olla se, mitä tässä tulee tapahtumaan, ja sehän ei tiedä hyvää nykyisille omistajille


    • Juu-uuuuh

      Juu. Kyllä tulikivi on loppu. Predak on kertonut siitä!

    • tosion58

      Joku Fimillä (?...) on tehnyt epätoivoisesti tukiostoja yli 40 000 tulikiven osakkeella. Tämä on ainut syy sille että Tulikiven kurssi ei ole rysähtänyt jo alle 10 sentin. Helppo todeta että Tulikiven kurssi sukellus jatkuu jatkuu ja jatkuu. Harmi omistajien kannalta siellä on paljon kunnon kansalaisia jotka suurin toivein aikoinaan ostivat Tulikiven osakkeita. Vuosituhannen alussa Tulikivi olikin vielä osinkokone. Nyt Tulikivi kamppailee olemassaolostaan.

    • tuulariolli

      Honkarakenteen kurssi putosi negatiivisen tulosvaroituksen seurauksena n.23 pinnaa. Honkarakenteella ja Tulikivellä kummallakin paljon liiketoimintaa Venäjällä jossa ei kuulemma kauppa käy nyt halutulla tavalla.
      Tietää kivisiä aikoja Tulikivelle. Anti on siinä mielessäkin Tulikiven ainut keino selviytyä.

    • joulupallo23

      Joulu negarihan sieltä pärähti oikeen varpusparvena Tulikiveä omistavien silmille Joululahjaksi. Näin Tulikivi muistaa uskollisia omistajiaan. Heikko ajoitus Tulikiveltä, juuri pyhien kynnyksellä kun pörssit sulkeutuvat. Vaikea uskoa että Tulikiven osake on ollut vuosituhannen alkupuolella 7-8 eurossa jonka jälkeen se splitattiin. Kurssi nyt 9 senttiä ...

    • Joonasja

      Lyhyks myyjät kyllä pitää huolen et kriisiyhtiön kurssi pelaillaan 3-4 senttiin jonne konkkafirman kurssi joutaa mennäkki

    • Tvls

      Absin hameväkikö täällä trollaa?

    • heheheh

      Housuissas on absin hameväki.

      Tulikivellä tammikuussa käänteinen tammikuu ilmiö -22%. Kannattaa myydä ennenkuin kurssi on 2 senttiä siellä se on varmuudella. Seuraavan juhlapyhän kynnykselläkö seuraava negari ?

    • Röhiskö

      Ihanko totta. Taivas miten kiinnostavaa😏

    • Pikku-Pekka

      Tulikivikin sai tänään oksennuksensa ulos (tilinpäätöstiedoita 2018)

      Ei mitään uutta sillä rintamalla:

      -Liikevaihto laski taas kerran edellis vuoteen verrattuna
      -Liiketappio kasvoi taas edellis vuoteen verrattuna
      Nettovelkaantumisaste kasvoi taas edellis vuoteen verrattuna

      Ja sama höpöhöpö virsi jatkuu toimarin suusta:
      "Uudet Karelia- ja Pielinen-takkamallistot ovat edelleen lisänneet selvästi jälleenmyyjien ja kuluttajien mielenkiintoa Tulikivi-tuotteita kohtaan Keski-Euroopassa"
      Montako vuotta näiden "uusien" takkamallien kiinnostus on jo kasvanut? Ihme homma että kiinnostus vaan ei ikinä näy firman tuloksessa😀

      Kyllä se niin on että Tulikiven ainut pelastus on että saisivat sen talkkikasan myytyä, heikolta vaan näyttää kun sitäkin on myyty jo vuosia ja ostajaa ei löydy.

      • geologi

        Suomessa on vastaavia talkkiesiintymiä paremmalla sijainnnilla useita. Talkkikiven talkkikivipläntti on vähän kuin haluaisi myydä metivettä kemistä helsinkii.


    • Pallomaha

      Lomautukset alkaa niin joutaa skeidaa kirjottamaan someen?

    • TakatTappaa

      Pientalojen puunpoltto edes auttaa ilmastonmuutosta!

    • Muurarimestari

      Nykyään ihmiset ovat niin laiskoja ja kiireisiä eivätkä ehdi ja jaksa takkoja lämmitellä,sitten vielä vingutaan pienhiukkasista jotka tappaa saman tien kun saunan lämmittää.mailmalla palaa metsiä ja on tulivuorenpurkauaksia niin paljon että on se ja sama saunooko Suomalainen vai ei(tästä on dosentti Helsingistä eri mieltä jonka mielestä kaikki polttaminen on Suomessa kiellettävä kun maapallo tuhoutuu)Uusiin taloihin tulee pellikaminat joita on kiva tuijotella mutta ei niillä lämmityksen kanssa ole mitään tekemistä.Takkamuurausala on poistuva ala,sääli sinänsä mutta muurarit pärjää ilman niitäkin.

    • Birdie66

      Tänään taas Tulikiven vaihto pörssissä pyöreä nolla, yksikään osake ei siis vaihtanut omistajaa. Myyjiä löytyy mutta ei ostajia.. no kukapa haluaisi sijoittaa konkurssikypsään yrityksen, joka on vain tuhonnut omistaja-arvoa nykyisen toimarin aikakaudella.

      • Kiiwisuu

        Mikseihän Tulikivi vaihda toimitusjohtajaa?

        Kun katsoo nykyisen toimitusjohtajan aikaa, näyttää tosiaan siltä, että ei nykyinen toimari ole saanut muuta aikaan, kuin todella ison laskun liikevaihtoon ja velkaa pirusti. Eikö näin huono toimari potkittaisi aika monessa yhtiössä pellolle?


      • Lörtsy

        Juu, kyllä lähes jokaisessa muussa pörssiyrityksessä näin huono toimari kuin Tulikivellä on, olisi saanut jo vuosia sitten monoa.

        Tulikiven hallituksessa häärää Vauhkosen valitsemat omat pojat eli ns. nukkehallitus, jolloin kellään ei ole intressiä vaihtaa toimari, että saavat omat pojat pitää suojatyöpaikkansa. Lisäksi kun Vauhkosella on Tulikivessä määräysvalta, ei toimari tule vaihtumaan ennen kuin Vauhkonen tajuaa itse erota, ja sitähän ei tule tapahtumaan vaan Vahkonen ajaa tämän yrityksen konkurssiin.

        Eipä Vauhkosen näytöillä mitään asiaa minkään muun yrityksen johtoon olisikaan, sopivampi paikka hännelle olisi esim. rakennussiivooja, voi kyllä olla liian haastavaa työtä sekin.


      • Anonyymi
        Kiiwisuu kirjoitti:

        Mikseihän Tulikivi vaihda toimitusjohtajaa?

        Kun katsoo nykyisen toimitusjohtajan aikaa, näyttää tosiaan siltä, että ei nykyinen toimari ole saanut muuta aikaan, kuin todella ison laskun liikevaihtoon ja velkaa pirusti. Eikö näin huono toimari potkittaisi aika monessa yhtiössä pellolle?

        Kyllä sitä voi kokeilla kun talous menee alamäkeen kuten koko suomi vaikka on viisaita politikoita niin huonosti menee hyvinvointi valtiollakin


    • KeijoD

      Tänään vaihto 65kpl, viime perjantaina 0!

      Eli kahden pörssipäivän aikana 65kpl osakkeita vaihtanut omistajaa. Ei taida Helsingin pörssistä löyty toista näin vähän kiinnostuksen omaavaa yhtiötä. Eipä ihme ettei ostajia löydy, yhtiö keikkuu konkurssin partaalla ja bisnes hiipuu vuosi vuodelta

    • Realisti64

      Tänään ilmoitettiin, että rakennusluvat ovat laskussa. Vähemmän lupia, vähemmän tupia ja takkoja. Saattaa rytistä tänään.

    • Rakentaja69

      Loka-joulukuussa asuinrakentaminen väheni 25,8% edellisvuoden vastaavasta ajankohdasta. Ei näytä hyvältä Tulikiven kannalta

      • Syöksykierre

        Tilastokeskuksen ennusteen mukaan rakentaminen tulee lähivuosina vähenemään selvästi.

        Pahalta näyttää Tulikiven kannalta, velkaa yhtiöllä pirusti työt vaan vähenee vuosi vuodelta. Taitaa se konkurssi olla lähempänä kuin arvaammekaan.


    • Rblo

      Pahaltahan tuo on näyttäny jo 10v ja silti vaan tulikivi porskuttaa😁. Ei kannata pidätää hengitystään konkurssia odotellessa

    • Takkalämpösex

      Kyllä takka on ihan kiva lisä kivitalossa omalla tontilla helsingissä , ainut nautinto orgasmin jälkeen mitä muistella luolamiehen elämästä, harva kuitenkaan levittää siperia tiikerin taljaa lämpöpumpun tai maalämpöletkujen päälle kun lempii emännän kanssa.
      Kivempi kuunnella takan räiskettä kun ton lämpöpumpun tohotusta tai muuta värkkiä.
      Ja on täällä kotona aikaa viettää kun velaton on eikä tarvii nöyristellä 24/7 jotain nuorta maalaiskurkoa joka on täällä pullistelemassa parhaat vuotensa.
      Halot tuodaan pihaan mistä palkolliset nakkelee takkaan jos niin halutaan.
      Sähköyhtiöt haluu nämä takat pois bisnestä häiritsemästä.
      Vuokrabetonimajassa ei tarvitse montaa muutakaan välinettä.....

    • 110

      Tulikiven markkina-arvo on nyt 6,8 miljoonaa euroa. Outokumpu luopui Talvivaaran malminetsintähankkeesta vuonna 2004 ja sai siitä 110 miljoonaa euroa. Mielenkiintoista nähdä, saako Tulikivi saman summan talkkihankkeensa myynnistä.

      Outokumpu käytti sopimuksen mukaisen optionsa lunastaa yhdellä eurolla 20 %:n omistusosuuden Talvivaaran nikkelikaivoksen projektiyhtiössä (Talvivaara Projekti Oy), jonka Talvivaaran Kaivososakeyhtiö omistaa. Talvivaara Projekti Oy yhdistellään Outokummun konsernituloslaskelmaan osakkuusyhtiönä vastaten Outokummun 20 %:n omistusosuutta. Tämän omistuksen arvostamisesta käypään arvoon syntyi 110 milj. euron kertaluonteinen veroton tuotto, joka on kirjattu Outokummun tuloslaskelmassa rahoitustuottoihin.
      https://vuosikertomukset.net/resources/Outokumpu/fin/vuosikertomukset/Outokumpu_vuosikertomus_2007.pdf

      • Tk771

        Montako vuotta tuolla hypoteettisellä talkkikaivoksen myynnillä ja siitä spekuloidulla hypoteettisellä myyntisummmalla on tälläkin palstalla spammaten rummutettu ja jopa toisteltu ostotokehoituksia tuohon hypoteesiin nojaten, mutta samaan aikaan alati laskeviin kursseihin?

        - https://www.kauppalehti.fi/porssi/porssikurssit/osake/TULAV

        Ydinongelma

        Miten se hypoteesi, että vaikka Tulikivi saisikin lopulta myytyä jopa siedettävään hintaan talkkiesiintymänsä, vaikuttaa siihen miten Tulikiven ydinliiketoiminta on vuodesta toiseen tappiollista jopa aiemmin pitkään nousseessa rakennussuhdanteessa, joka on nyttemmin hiljentymässä?

        Ulkomaan myynti noin 50% (?) tuotannosta, mutta samat rakentamisen (-kin) taloustrendit vaikuttavat pitkin Eurooppaa.

        Pelkän suuren ja alati kasvavan velkataakan rahoituskustannuksetko ovat estäneet Tulikiveä saamaan toimintaansa kannattavaksi? Epäilen pahoin ongelman olevan paljon laajempi.

        Mihin Tulikivi on kohdentanut vudesesta toiseen kasvaneen velkaantumisensa?

        Valitettavasti, hienoista tuotteistaan huolimatta, Tulikivi on osinkoa maksamaan kykenemätön ja erityisen korkean riskin syklinen sijoituskohde olemattomalla osakkeiden vaihtovolyymillä.

        Jotta Tulikiveen voisi edes harkita hieman sijoittavansa, tulisi sen ensin saada ydinliiketoimintansa ja taseensa vahvasti kannattavalle tasolle pitkällä aikajanalla todistettuna. Edes käänneyhtiön elementtejä ei Tulikivessä valitettavasti ole. Lisähaasteena on pitkään kasvaneen taloussyklin hiipuminen tai jopa uudet 'surprimet' jollakin aikajänteellä.

        Toivon toki Tulikiven menestyvän ja pysyvän kartalla, onhan sillä mainiot tuotteet, mutta nykytilanteessa siitä ei sijoituskohteeksi ole, eikä edes kalkkiesiintymän myynnin hypoteettisen onnistumisen seurauksenakaan. Kertasumma itsessään kun ei taransformoi kuin taikana tappiollista ydinliiketoimintaa tuottavaksi toiminnan ydinongelman poistaen.


    • 20-kertaistuja

      Taitaa Tk771 olla ostohousut jalassa. Aika läpinäkyvää. Jos 110 miljoonaa saadaan talkkiesiintymästä, Tulikiven tämänhetkinen markkina-arvo (6,7 m€) 20-kertautuu.

      • Tk771

        Ydinongelma. Kertositko miten tuo täysin hypoteettinen ja kertaeräinen kauppasumma tekee Tulikiven tappiollisesta ydinliiketoiminnasta tuottavaa?

        Kauppasuman kuittaamisen jälkeen alkaisi hidas kassan polttaminen ilman ydinliiketoiminnan kannattavuutta.

        Helsingin pörssissä on runsaasti ns. turvallisia, ydintoiminnaltaan kannattavia, suuria ja vakavaraisia onsingonmaksajia.

        Miksi edes sijoittaa pineen, kannattamattomaan ja sykliherkkään yritykseen, yritykseen joka ei edes vahvassa ja vakaasa noususyklissä ole saanut ydinliiketoimintaansa kannattavaksi?


    • 110

      Tulikiven osakekurssi on 0,10€ ja 110 miljoonan euroa talkkihankeesta tarkoittaisi 1,83€ osakkeelta. Saataisiin kerralla iso osinko.

      Tulikiven markkina-arvo on nyt 6,8 miljoonaa euroa. Outokumpu luopui Talvivaaran malminetsintähankkeesta vuonna 2004 ja sai siitä 110 miljoonaa euroa. Mielenkiintoista nähdä, saako Tulikivi saman summan talkkihankkeensa myynnistä.

      Outokumpu käytti sopimuksen mukaisen optionsa lunastaa yhdellä eurolla 20 %:n omistusosuuden Talvivaaran nikkelikaivoksen projektiyhtiössä (Talvivaara Projekti Oy), jonka Talvivaaran Kaivososakeyhtiö omistaa. Talvivaara Projekti Oy yhdistellään Outokummun konsernituloslaskelmaan osakkuusyhtiönä vastaten Outokummun 20 %:n omistusosuutta. Tämän omistuksen arvostamisesta käypään arvoon syntyi 110 milj. euron kertaluonteinen veroton tuotto, joka on kirjattu Outokummun tuloslaskelmassa rahoitustuottoihin.
      https://vuosikertomukset.net/resources/Outokumpu/fin/vuosikertomukset/Outokumpu_vuosikertomus_2007.pdf

      • Tk771

        110:lle

        Tuon saman Outokumpu-tiedon copy-paste-spammaaminen maanisesti pitkin foorumeita ei tee talkkikaupasta sen todellisempaa, sen enempää kuin sen haaveillusta hinnastakaan.

        Hypoteesin varassa oleva kassan kertasummalla x kasvu ei möskään tee rakenteellisesti tappiollisesta toiminnasta taikasauvan tavoin kannattavaa.

        Mutta jokainen on vapaa laskemaan "investointinsa" millaisten tahansa fantasioiden ja toiveajatteluiden varaan.


    • tulikivisedänahdinko

      Tulikivi heebon jutut on täysin irti todellisuudesta. Alkaa olla jo epätoivoista toi vedättely tulikivi sedällä.

      Vahva vältä.

    • Asti

      Tuloksessa oli muunmuassa höttövähennys ja verovuoden poistot, yht. 2,9 miljoonaa euroa
      ...elikkä ennen näitä viivan alla oli 1,1 miljoonaa euroa

      höttö ja poistoista lähes koko osuus, sillä ei ollut kassavaikutusta vuodelle 2018
      (2018 investoinnit oli 1,1 ja siitä osa ilmeisimmin poistettiin)

    • MattiKoo

      Onhan tämä Tukikivi-tyypin kirjoitteluissa niin selvää ku****ksen hajua. Jos jollakulla olisi tietoa esim. tässä tapauksessa, että kaivos tullaan varmasti myymään, miksi hän huutelisi netissä ympäriinsä asiasta? Itse ainakin olisin hiljaa ja ostaisin osakkeita kaikella ylimmääräisellä rahalla!
      Todennäköisintä tässä on, että kyseisellä henkilöllä on salkku täynnä raskaasti tappiollisia Tulikiven osakkeita, yrittää nyt kaikin keinoin saada mahdollisimman paljon piensijoittajia mukaan kyytin, että saisi omat myytyä mahdollisimman pienellä tappiolla.

      Sitten kun miettii tätä yhtiötä sijoituskohteena, niin eihän Tulikivestä kyllä todellisuudessa löydy oikeen mitään positiivista signaalia, jonka takia tähän rahaa sijoittaisi.
      Yhtiön ydinbisnes sakkaa erittäin pahasti, edes rakentamisen supersyklin aikana tämä yhtiö ei kyennyt nostamaan liikevaihtoaan, puhumattakaan että olisivat saanet positiivista tulosta. Jokainen voi siitä päätellä, että kun rakentaminen vähenee hurjalla vauhdilla tulevaisuudessa, ei tällä yhtiöllä ole mitään saumaa selvitä. Lisäksi yhtiöllä on velkaa aivan järkyttävästi, yhtiön nettovelkaantumisaste pyörii jossain 150% hujakoilla.

      Talkkikaivostakin on myyty jo vuosia. Miksi kukaan ostaisi kymmennillä miljoonilla talkkikasan kriisiyhtiöltä? Jokaisella kiinnostuneella ostajalla, jos sellaisia edes on, on varmasti tieto Tulikiven todella heikosta taloudellisesta tilanteesta ja voivat vain odottaa yhtiön konkurssia, jonka jälkeen kaivoksen voi ostaa konkurssipesästä puoli-ilmaiseksi. Talkki ei ole mitenkään arvokasta tai harvinaista, kaivoksen avaaminen ja ylläpito maksaa niin paljon, että ei taida olla taloudellisesti kannattava koko kaivoksen ostaminen ja avaaminen, eri asia tietenkin jos kaivoksen saa todella halvalla esim. konkurssipesästä

    • 486me

      Mondo Mineralsilla oli kaksi kaivosta, Sotkamossa ja Outokummussa. Noista Elementis maksoi 23.10.2018 yhteensä 553 m$ (486 m€).
      https://www.mondominerals.com/company/worldwide/

      Tulikiven Suomussalmen talkkiesiintymän myyntiaika on nyt. Jokaisen sijoittajan kannattaa miettiä, mikä on Tulikiven Suomussalmen talkkiesiintymän lopullinen myyntihinta. Tulikiven markkina-arvo on 7,0 miljoonaa euroa.

      • Huijarinhehkutus

        Vai olisiko Tulikiven konkurssin aika nyt? Oothan sä jo vuoden-pari huudellut et myyntiaika on nyt.. Ne jotka viime kesänäkin sun huuhaahan uskoi, ovat nyt sellaset 30% tappiolla osakkeillaan, voivat sanoa soronoo rahoilleen


    • Anonyymi

      Millos se Tulikivi oksentaa ruman alkuvuoden tuloksensa ulos? Taitaa olla karua luettavaa tulossa kun Mr Tulikivi ei ole täälläkään asiasta mitään huudellut?!?

      Entäs talkkiprojekti? Predak huuteli joskus helmikuussa, että alkuvuoden aikana saadaan talkinmyynti-ilmoitus...nyt mennään toukokuussa, se ei mielestäni ole enään alkuvuotta.
      Eipä silti yllätä, Predak huudellu jo muutaman vuoden, että talkkikasan myyntiaika on nyt.. tuskin sitä kukaan ostaa ja se tarkoittaa, että Tulikivi on todella kus***a

      • Anonyymi

        Huomenna julkaistaan, mutta voin kertoa jo nyt, mitä se pitää sisällään:

        -Liikevaihto laskenut
        -Liiketulos laskenut
        -Velka kasvanut

        Toimarin katsauksessa Vauhkosella samat horinat kuin viime vuosina on ollut tapana "Uudet takkamallistot ovat herättäneet edelleen kiinnostusta ulkomaita myöden, mutta ei niitä kiinnostuksesta huolimatta saada myytyä ja se näkyy laskevana liikevaihtona"


    • Anonyymi

      Predak! Joko talkki on käynyt kaupaksi?!

    • Anonyymi

      Tutkimuksien mukaan takan polttaminen vaarantaa lähialueiden asukkaiden terveyden. Tulikiven pitäisi tehdä innovaatioita, mutta liiketoiminnan tulos on tappiollinen ja toimitusjohtaja Vauhkonen jatkaa vuonna 1997 valitsemallaan tiellä.

    • Anonyymi

      Tilastokeskus: Asuinrakentaminen väheni edelleen.

      Rakennuslupia myönnettiin helmi-huhtikuun aikana kaikkiaan 9 196 asunnolle, vuotta aiemmin vastaava luku oli 11 522 asuntoa. Rakennuslupien määrä asunnoille väheni 20,2 prosenttia vuodentakaisesta.

      Huonolta näyttää Tulikiven kannalta. Vähemmän uusia asuinrakennuksi, vähemmän myyntiä -> Tulikiven liikevaihto laskee.
      Q1 osarissa toimitusjohtaja satuli, että vuoden 2019 liikevaihdon arvioidaan kasvavan, ja vertailukelpoisen liiketuloksen arvioidaan olevan voitollinen.
      Liikevaihto laskee tänäkin vuonna ja tulos jää miinukselle, päivä ennen joululomia Vauhkonen antaa taas joululahjan omistajille ja kertoo, että tavoitteisiin ei päästy, koko vuosi on pakkasella, ellei tää pulju tee konkurssia jo ennen joulua

    • Anonyymi

      Kaivosteollisuudessa toimiva infra on erittäin tärkeää. Talvivaara onnistui saamaan yli miljardin velkaa ja meni konkurssiin (pekka osti kaivosoikeudet kahdella eurolla). Jos hallitus rakentaisi rautatien yksityisen yrityksen tarpeisiin keskellä luontoa ja ei mitään, niin maaperää voitaisiin hyödyntää tehokkaammin.

      Toivotaan, toivotaan, että hallitus rakentaa rautateitä 2030-luvulla kansainvälisille yrityksille. Valtaisat avolouhokset lisääntyisivät, mutta ympäristömääräykset ovat Suomessa maailman tiukimpia ja lupaprosesseja pitää edelleen tiukentaa. Vihreä ympäristöministeri suhtautuu kaivosteollisuuden lisääntymiseen ja yritysten tukemiseen varmastikin asiaan kuuluvalla tavalla.

      Tulikiven toimitusjohtaja on onnistunut saamaan liiketoiminnan vuosi vuodelta tappiolliseksi. Jotain tarttis tehrä .

    • Anonyymi

      Aika monenlaisia omakotitaloja olen viime vuosina käynyt katsomassa. Jos talon rakennusvuosi on 1990-2005 löytyy talosta melko hyvällä todennäköisyydellä Tulikivi takka. 2010 jälkeen rakennetuissa en ole nähnyt yhden yhtä Tulikiven takkaa.
      Muoti oli, kukoisti ja sitten se meni. Samalla uusien talojen eristepaksuudet ja lämpöpumpputekniikan kehitys tekivät Tulikiven takat myös teknisesti tarpeettomiksi.
      Aika massiivisen suunnanmuutoksen Tulikivi tarvitsisi, jottei toiminta vain pääty omaan mahdottomuuteensa.

    • Anonyymi

      28.6.2019 klo 10:00 Tulikiveltä tuli alla oleva tiedote, joten ensi kuukauteen asti aikaa ostaa Tulikiven osakkeita 15 sentillä. Harvoin on näin herkullista paikkaa tarjolla pörssissä. Elokuussa 2019 Tulikivi pois senttikerhosta.

      ***

      JORC-raportin arvioidaan valmistuvan ELOKUUSSA 2019

      Tulikivi tilasi helmikuussa 2018 Geologian Tutkimuskeskukselta JORC-koodiston mukaisen malmiarvion Tulikiven Suomussalmen kaivospiirissä sijaitsevasta Haaposen talkkiesiintymästä. Joulukuussa 2018 Tulikivi tiedotti JORC-selvityksen laajenevan kattamaan 12 miljoonaa tonnia Suomussalmen talkkivarannoista. Kairaukset osoittivat esiintymän olevan pinta-alaltaan aiemmin arvioitua suuremman ja jatkuvan laadultaan ja volyymiltaan yhtenäisenä.

      Geologian Tutkimuskeskuksen teettämät laboratoriotyöt viivästyivät aiemmin arvioidusta ja ne valmistuivat kesäkuun alussa 2019.
      JORC-raportin viimeistelytyö on parhaillaan käynnissä. Raportti tulee kattamaan noin 13 miljoonaa tonnia Suomussalmen talkkivarannoista.

      Toimitusjohtaja Heikki Vauhkonen: "JORC-raportin valmistuminen on ollut aiemmin arvioitua hitaampaa. Tehtyjen lisäselvitysten myötä käsityksemme esiintymän hyvästä laadusta ja yhtenäisyydestä on vahvistunut".
      ***

      • Anonyymi

        Mutta piti tulla tiedote satojen miljoonien kaupoista...


    • Anonyymi

      Satojen miljoonien kaupoista...hahahahahahahahahahahahaha huvittavia nuo talkki vitsit

    • Anonyymi

      Huvittavaa tosiaan, onkohan koko talkki show tehty vain etteivät omistajat ala paniikissa myymään osakkeitaan jolloin osake tekis sellaasen syväkyykyn notta..ja rahoittajat pysyy rauhallisina kun on annettu lupaus paremmasta.

      En omista enkä koske pitkällä tikullakaan.

    • Anonyymi

      Tilauskanta Q1/2019 verrattuna Q1/2018:
      Componenta -13,2 %
      Tulikivi 9,8%

      Ensimmäisen tähti on laskeva ja jälkimmimmäisen tähti on nouseva. Homma menee Suutarilla ja Tähtisellä yleensä niin, että Suutari saneeraa firman kuntoon ja Tähtinen myy firman, kuten tapahtui mm. PKC:n kohdalla. Suutari saneerasi Tulikiven kuntoon ja nyt Tähtinen on Tulikiven hallituksen puheenjohtajana.

    • Anonyymi

      Luin vanhasta ylen uutisest et suutarin saneeraus tulikivellä jäi kesken ku vauhkonen anto sille ja koko silloselle hallitukselle potkut. En kyl laittais eurookaan kiinni tulikiveen ku toimintansa tosi epävarmalla pohjalla. miten mahtaa käydä?saapa nähdä yhtiö tosiaankin.

    • Anonyymi

      Kun Tulikivi pääsi Suutarista eroon, sen tilauskanta nousi. Suutari siirtyi hämmentämään Componentaan ja Componentan tilauskanta laski:
      Tilauskanta Q1/2019 verrattuna Q1/2018:
      Componenta -13,2 %
      Tulikivi 9,8%

      Suutari saneerasi Tulikiven kuntoon ja nyt Tähtinen on Tulikiven hallituksen puheenjohtajana ja hoitaa myyntihommat. Sama toistui PKC:n kohdalla, eli Suutari saneerasi PKC:n kuntoon ja Tähtinen myi sen hyvällä voitolla.

    • Anonyymi

      Vertaaks pkc tä tulikiveen?pihalla olet kyl pahasti on se hyvä etten oo hairahtunu ostaan tulikiveä niitä roposia ei nääs enää sais takas

    • Anonyymi

      "Kun Tulikivi pääsi Suutarista eroon, sen tilauskanta nousi"
      Päivän naurut🤣🤣
      Vielä kun Tulikivi pääsisi eroon Vauhkosesta ja Vauhkosen nukkehallituksesta niin voisi olla, että Tulikiven liikevaihto ja tulos nousisivat. Nykyinen johto ajaa Tulikiven konkurssiin, ei mitään epäselvyyttä.

      Tulikiven tilauskannoilla ei ole mitään väliä, tappiota tää puulaaki tekee joka tapauksessa, niinkuin se on tehnyt viimeiset 10 vuotta.

      • Anonyymi

        Jos jatkat tuollaisia henkilökohtaisuuksia, joudut siitä edesvastuuseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos jatkat tuollaisia henkilökohtaisuuksia, joudut siitä edesvastuuseen.

        Missä kohtaa tuossa oli henkilökohtaisuuksia? Minä en sitä ainakaan pysty havaitsemaan.


    • Anonyymi

      Ei taida talkki mennä kaupaksi kun mitään ei kuulu. Ehkä ostaja odottaa että saa kohta talkki kuopat halvalla...

    • Anonyymi

      Eiköhän päästetä Suutari eläkkeelle ja palkataan nuorempi ja dynaamisempi tilalle. Suutari on saanut jo tarpeeksi heikentänyt Componentan liiketoimintaa ja sitä kautta osakekurssia.

    • Anonyymi

      Se että tietoa talkki kuoppien myynnistä ei tule, kertonee jo aika paljon tilanteesta. Mutta hei pysykää toiveikkaina, jospa tänä vuonna tai ensi vuonna tai...

    • Anonyymi

      Meneeköhän Tulikivi konkurssiin jos ne ei saa talkki omaisuutta myytyä ?

      • Anonyymi

        Todennäköisesti


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Todennäköisesti

        Velkojat saavat hyvää tuottoa, mutta konkurssi on kvartaali kvartaalilta lähempänä.


    • Anonyymi

      Minun puolestani saa mennä konkaan. - Mutta siitä huhun alusta on jo toista vuotta! :) :) Huhuja sinne, huhuja, tänne, huhuja joka puolelle!

      • Anonyymi

        Asuinrakentamisen rakennusluvat jyrkässä pudotuksessa. -23 % välillä toukokuu-heinäkuu 2019. Lähde: tilastokeskus.

        Miten käy tulikivelle taantumassa kun on tehnyt persnettoa korkea suhdanteessakin ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Asuinrakentamisen rakennusluvat jyrkässä pudotuksessa. -23 % välillä toukokuu-heinäkuu 2019. Lähde: tilastokeskus.

        Miten käy tulikivelle taantumassa kun on tehnyt persnettoa korkea suhdanteessakin ?

        Ensi viikon perjantaina Tulikivi julkaisee karmeat luvut tammi-syyskuulta, jos firmalla on ollut varaa maksaa laskut nettiyhteydestään. Viimeinen sammuttaa valot. Karua luettavaa todennäköisesti taas tiedossa, konkurssi lähenee


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ensi viikon perjantaina Tulikivi julkaisee karmeat luvut tammi-syyskuulta, jos firmalla on ollut varaa maksaa laskut nettiyhteydestään. Viimeinen sammuttaa valot. Karua luettavaa todennäköisesti taas tiedossa, konkurssi lähenee

        Tulikiven tulos ennen veroja oli tammikuu - kesäkuu välil -0.8 Me persnettoa.Rahat on mennynä pomon ja pikkupomojen konjakeihin ja savulohi voileipiin.osakkeenomistajille jää osinkoksi haiseva kalanruoti ja tyhjät haisevat konjakkipullon hylsyt. On kyllä taso laskenu pappa Reijon ajoista.sillon tulikivi oli oikea osinkko kone nyt jotain ihan muuta...millonhan ilmottavat annista jossa osakkenomistajien taskut putsataan perin pohjin tyhjiksi..talkki satuihin en kyllä ainakaan usko !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tulikiven tulos ennen veroja oli tammikuu - kesäkuu välil -0.8 Me persnettoa.Rahat on mennynä pomon ja pikkupomojen konjakeihin ja savulohi voileipiin.osakkeenomistajille jää osinkoksi haiseva kalanruoti ja tyhjät haisevat konjakkipullon hylsyt. On kyllä taso laskenu pappa Reijon ajoista.sillon tulikivi oli oikea osinkko kone nyt jotain ihan muuta...millonhan ilmottavat annista jossa osakkenomistajien taskut putsataan perin pohjin tyhjiksi..talkki satuihin en kyllä ainakaan usko !

        Helppo veikata et tulikiven velkaantumisaste on noussu lisää.Syömävelkaa pitää ottaa johtajien mätivoileipiin ja konjakkiin kuten meinasit ;) Talkki raaputusarpaan en minäkään usko.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Helppo veikata et tulikiven velkaantumisaste on noussu lisää.Syömävelkaa pitää ottaa johtajien mätivoileipiin ja konjakkiin kuten meinasit ;) Talkki raaputusarpaan en minäkään usko.

        Paljonko on johtoportaan palkat ja kokouspalkkiot? Jos johtajien palkat sidottaisiin tehtyyn tulokseen tulis heidän palkat mielestäni olla ehkä 500 e/kk.kokouspalkkioksi sais kelvata pari kahvikuppia ja pulla palanen. Mutta näinhän ei käy vaan he kuittaavat miljoona euroa palkkoina ja boonuksina ja syövät ja juovat kalleimman mukaan.Firman piikkiin ! :):):)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Paljonko on johtoportaan palkat ja kokouspalkkiot? Jos johtajien palkat sidottaisiin tehtyyn tulokseen tulis heidän palkat mielestäni olla ehkä 500 e/kk.kokouspalkkioksi sais kelvata pari kahvikuppia ja pulla palanen. Mutta näinhän ei käy vaan he kuittaavat miljoona euroa palkkoina ja boonuksina ja syövät ja juovat kalleimman mukaan.Firman piikkiin ! :):):)

        Tiimari,Talvivaara,Tulik...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Helppo veikata et tulikiven velkaantumisaste on noussu lisää.Syömävelkaa pitää ottaa johtajien mätivoileipiin ja konjakkiin kuten meinasit ;) Talkki raaputusarpaan en minäkään usko.

        -Liikevaihto laskenut
        -Liiketappio kasvanut
        -Velkaantumisaate noussut

        Siinäpä se Tulikiven osari pääpiirteiltään on, mahtavaa vain nähdä, kuinka rumia luvut ovat


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        -Liikevaihto laskenut
        -Liiketappio kasvanut
        -Velkaantumisaate noussut

        Siinäpä se Tulikiven osari pääpiirteiltään on, mahtavaa vain nähdä, kuinka rumia luvut ovat

        Joo ei tarvii olla mikään ennustajaeukko että näkee nää ennen osarin julkaisemista. Tulikivi ei pystynyt tekemään voitollista businesta edes rakentamisen huippusuhdanteen aikana. Rakentaminen vähenee koko ajan niin se tottakai näkyy myös Tulikiven tuloksessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo ei tarvii olla mikään ennustajaeukko että näkee nää ennen osarin julkaisemista. Tulikivi ei pystynyt tekemään voitollista businesta edes rakentamisen huippusuhdanteen aikana. Rakentaminen vähenee koko ajan niin se tottakai näkyy myös Tulikiven tuloksessa.

        Millä yhtiöllä on Helsingin pörssin suurin konkurssi vaara? Vastaus: Tulikivellä. Perusteluja löytyy perjantain osarista ruoditaan niitä sitten.

        Talkkivedätyksiin ei kannata uskoa.Joku Tulikiven suuromistaja koittaa vain hypettää jotta arvoton Tulikivi salkkunsa nousis edes plussalle. Että näin sekin arvoitus ratkesi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Millä yhtiöllä on Helsingin pörssin suurin konkurssi vaara? Vastaus: Tulikivellä. Perusteluja löytyy perjantain osarista ruoditaan niitä sitten.

        Talkkivedätyksiin ei kannata uskoa.Joku Tulikiven suuromistaja koittaa vain hypettää jotta arvoton Tulikivi salkkunsa nousis edes plussalle. Että näin sekin arvoitus ratkesi.

        Tulikivi päräytti osarinsa ilmoille.

        Velkaantumisaste jo järkyttävät 170 % pitääkö kohta lisätä nolla perään?? !!!!

        Omavaraisuusaste enää vain 24 % eikä vapaalle pudotukselle näy loppua !!!!

        Kyllä se on Tulikivellä konkurssin paikka ellei talkki haaveet toteudu pika puoliin.

        Rahat loppuu ilman antia ja veikkaan että anti ilmoitus tuleekin ennen Joulua. Ja siinä Tulikiven osakkeita omistavien piensijoittajien tuulitakin taskut tyhjätään perusteellisesti ja tarkoin ja mummot ja papat vedetään kölin alta ! Jos omistaisin niin möisin pois vielä kun talkkihype unelmat kannattelevat kurssia. Jos tulee konkka uutinen niin osakkeita ei ehdi myymään juuri kukaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tulikivi päräytti osarinsa ilmoille.

        Velkaantumisaste jo järkyttävät 170 % pitääkö kohta lisätä nolla perään?? !!!!

        Omavaraisuusaste enää vain 24 % eikä vapaalle pudotukselle näy loppua !!!!

        Kyllä se on Tulikivellä konkurssin paikka ellei talkki haaveet toteudu pika puoliin.

        Rahat loppuu ilman antia ja veikkaan että anti ilmoitus tuleekin ennen Joulua. Ja siinä Tulikiven osakkeita omistavien piensijoittajien tuulitakin taskut tyhjätään perusteellisesti ja tarkoin ja mummot ja papat vedetään kölin alta ! Jos omistaisin niin möisin pois vielä kun talkkihype unelmat kannattelevat kurssia. Jos tulee konkka uutinen niin osakkeita ei ehdi myymään juuri kukaan.

        Onneksi en omista sillä Tulikiven antiin osallistumalla rahat menettää varmasti. On toi kyllä koko ongelmapesäke koko yhtiö.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onneksi en omista sillä Tulikiven antiin osallistumalla rahat menettää varmasti. On toi kyllä koko ongelmapesäke koko yhtiö.

        Jos Tulikivi järjestää annin niin se ei onnistu kuin että pääomistaja, joka omistaa noin 50 rosenttia Tulikiven osakkeista, on annissa mukana. Ja jos omistajina on isoja eläkeyhtiöitä niin heidän tulis kans osallistua antiin. Jos eivät osallistu niin ei meijän tuularien avulla antia läpi viedä. Kyllä siihen tarvittaisiin iso mahojen massia...siis jos sitä heiltä edes löytyy....on tainnu mennä nekin latit makeaan elämään joten se siitä tälläkin kertaa. Talkki arpa lienee ainut mahdollisuus jos on tuuria.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos Tulikivi järjestää annin niin se ei onnistu kuin että pääomistaja, joka omistaa noin 50 rosenttia Tulikiven osakkeista, on annissa mukana. Ja jos omistajina on isoja eläkeyhtiöitä niin heidän tulis kans osallistua antiin. Jos eivät osallistu niin ei meijän tuularien avulla antia läpi viedä. Kyllä siihen tarvittaisiin iso mahojen massia...siis jos sitä heiltä edes löytyy....on tainnu mennä nekin latit makeaan elämään joten se siitä tälläkin kertaa. Talkki arpa lienee ainut mahdollisuus jos on tuuria.

        Niin se vaan laantuu talkkihypekin Tulikiven ympäriltä. Osakkeen hinta näyttää laskevan hitaasti mutta varmasti lähes joka päivä.
        Ei varmaan mene kauaa, kun hinta on taas siellä 0.10€ kantturoissa, siihen kun lisäksi pamahtaa negarin juuri ennen joulua, niin voipi olla että mennään alle 0.10€ ja lujaa vielä ennen kuin vuosi vaihtuu. Nyt kannattaa lyödä laput laitaan kun tästä vielä jotain myymällä saa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin se vaan laantuu talkkihypekin Tulikiven ympäriltä. Osakkeen hinta näyttää laskevan hitaasti mutta varmasti lähes joka päivä.
        Ei varmaan mene kauaa, kun hinta on taas siellä 0.10€ kantturoissa, siihen kun lisäksi pamahtaa negarin juuri ennen joulua, niin voipi olla että mennään alle 0.10€ ja lujaa vielä ennen kuin vuosi vaihtuu. Nyt kannattaa lyödä laput laitaan kun tästä vielä jotain myymällä saa

        Montako kappaletta teinipoika omistaa tällä hetkellä?


    • Anonyymi

      Suomi on suhdannehuipussa ja konkkakivi -34,3 % kolmessa vuodessa (-87,61 % 10 v.). Suhdanne on kääntymässä alamäkeen...

      • Anonyymi

        Julkistaakohan Tulikivi jo perinteiseksi muodostuneen tulosvaroituksen, vähän niinkuin joululahjaksi piensijoittajille jotka suurin talkki toivein hautovat Tulikiven osakkeita salkuissaan ?

        Eiköhän se sieltä pärähdä.

        Miten käy Tulikiven taantumassa kun talouden korkeasuhdanteessakin teki persnettoa ?

        Vastaus on : huonosti, erittäin huonosti. Möisin heti kaikki pois jos olisin erehtynyt ostamaan Tulikiven osakkeita.

        Vain talkki hype kannattelee Tulikiven ATH lukemia.

        Tulikiven osakekurssi tipahtaa kuin kivi kaivoon, jos julkistavat tulosvaroituksen Joulun pyhiksi.

        Ja tuleehan se sieltä, yhtä varmasti kuin Joulupukki tulee Jouluaattona.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Julkistaakohan Tulikivi jo perinteiseksi muodostuneen tulosvaroituksen, vähän niinkuin joululahjaksi piensijoittajille jotka suurin talkki toivein hautovat Tulikiven osakkeita salkuissaan ?

        Eiköhän se sieltä pärähdä.

        Miten käy Tulikiven taantumassa kun talouden korkeasuhdanteessakin teki persnettoa ?

        Vastaus on : huonosti, erittäin huonosti. Möisin heti kaikki pois jos olisin erehtynyt ostamaan Tulikiven osakkeita.

        Vain talkki hype kannattelee Tulikiven ATH lukemia.

        Tulikiven osakekurssi tipahtaa kuin kivi kaivoon, jos julkistavat tulosvaroituksen Joulun pyhiksi.

        Ja tuleehan se sieltä, yhtä varmasti kuin Joulupukki tulee Jouluaattona.

        Ehotan Tulikiven omistajana että Tulikiven pääjohtaja ja hallitus ja johtoporras jäädyttää palkkansa vuodeksi.ja säästyneet 500 000 euroa jaetaan meille pien omistajille Joulu osinkoksi.yhtiön johtajille ei osinkoa ollenkaan vähän niinku tulos tai ulos periaatteella, kannatetaanko ?


    • Anonyymi

      Myin jo edellisen laman aikan kun näin kuinka surkeasti suomea johdetaan

      • Anonyymi

        Oikein teit ku laitot vahinkon kiertämään eli myit tulikivet poijes. Ite tuli ostettua heinäkuussa 2007 tulikiveä isolla kauhalla hintaan 2.7 euroo kappale..kun halvalla luulin saavani sillon.. :( Osakkeesta ei saa nyt ku muutaman sentin joten omistelen niitä muistutuksena miten ei tule ikinä sijottaa.ohje kanssa sijottajille:älä sijota kriisiyhtiöön jolloinen tulikivi vähintäänki tojistetusti on...ja kannattaa aina perehtyä osovaako pääjohtaja työnsä, vai EI...........lienee selvää ettei osaa...mitä ikinä teetki niin elä sijota tulikiveen menetät vuoren varmasti rahasi. toista se oli pappa Reijon aikaa sillon yhtiö makso hyvää osinkkoa. Nyt ei tule kuin lunta tupaan joka ovesta ja ikkunasta mitä talosta löytyy...talkkihupatuksiin en ainakaan usko nehän nyt on puhtaita satuja ainaki.pankkien hyvästä tahosta tuo pulju on vielä pystyssä ja kuinka kauan... se onsitte taas eri asia..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oikein teit ku laitot vahinkon kiertämään eli myit tulikivet poijes. Ite tuli ostettua heinäkuussa 2007 tulikiveä isolla kauhalla hintaan 2.7 euroo kappale..kun halvalla luulin saavani sillon.. :( Osakkeesta ei saa nyt ku muutaman sentin joten omistelen niitä muistutuksena miten ei tule ikinä sijottaa.ohje kanssa sijottajille:älä sijota kriisiyhtiöön jolloinen tulikivi vähintäänki tojistetusti on...ja kannattaa aina perehtyä osovaako pääjohtaja työnsä, vai EI...........lienee selvää ettei osaa...mitä ikinä teetki niin elä sijota tulikiveen menetät vuoren varmasti rahasi. toista se oli pappa Reijon aikaa sillon yhtiö makso hyvää osinkkoa. Nyt ei tule kuin lunta tupaan joka ovesta ja ikkunasta mitä talosta löytyy...talkkihupatuksiin en ainakaan usko nehän nyt on puhtaita satuja ainaki.pankkien hyvästä tahosta tuo pulju on vielä pystyssä ja kuinka kauan... se onsitte taas eri asia..

        Virolainen lelufirma ostanut vähän yli 3 miljoonaa Tulikiven osaketta.
        Onkohan vakuutusyhtiö Ilmarinen tehnyt exitin ja laittanut vahingon kiertämään ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Virolainen lelufirma ostanut vähän yli 3 miljoonaa Tulikiven osaketta.
        Onkohan vakuutusyhtiö Ilmarinen tehnyt exitin ja laittanut vahingon kiertämään ?

        Lelufirma osti lelufirmaa heh, ei tota puljua voi ottaa ku leikin kannalta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lelufirma osti lelufirmaa heh, ei tota puljua voi ottaa ku leikin kannalta

        Rimonne Baltic OÜ: Põhikapital: 24 925 EUR


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rimonne Baltic OÜ: Põhikapital: 24 925 EUR

        Kyllä siellä joku iso omistaja on varmasti mielissään, kun sai myytyä ison potin konkurssin partaalla keikkuvan yhtiön osakkeita virolaisella lelukaupalle. Ja päinvastoin mahtaa tätä virolaista lelukauppaa harmittaa, kun alkaa kakkaa osua tuulettimeen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä siellä joku iso omistaja on varmasti mielissään, kun sai myytyä ison potin konkurssin partaalla keikkuvan yhtiön osakkeita virolaisella lelukaupalle. Ja päinvastoin mahtaa tätä virolaista lelukauppaa harmittaa, kun alkaa kakkaa osua tuulettimeen

        Viime Joulunahan konkkakiveltä tuli negatiivinen tulosvaroitus. Semmonen kutka että tulee tänäkin Jouluna...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Viime Joulunahan konkkakiveltä tuli negatiivinen tulosvaroitus. Semmonen kutka että tulee tänäkin Jouluna...

        Vain vakuutusyhtiöllä Elolla ja Ilmarisella on ollut enemmäin kuin yli 3 miljoonaa Tulikiven osaketta eli toinen on myynyt pottinsa virolaiselle lelufirmalle.
        Tähän siis on tultu, isot ja varakkaat omistaja instanssit ovat yksi kerrallaan jättämässä uppoavan laivan eli Tulikiven.

        Ja uusiksi omistajiksi nousee lelufirmoja, just just...

        Pelastukoon ken voi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vain vakuutusyhtiöllä Elolla ja Ilmarisella on ollut enemmäin kuin yli 3 miljoonaa Tulikiven osaketta eli toinen on myynyt pottinsa virolaiselle lelufirmalle.
        Tähän siis on tultu, isot ja varakkaat omistaja instanssit ovat yksi kerrallaan jättämässä uppoavan laivan eli Tulikiven.

        Ja uusiksi omistajiksi nousee lelufirmoja, just just...

        Pelastukoon ken voi.

        Härre gyd, ei kai Varmalla ole osakkeita kyseisessä puljussa??


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Härre gyd, ei kai Varmalla ole osakkeita kyseisessä puljussa??

        Varmalla on ollut tammikuussa 2017 yhteensä 2.8 miljoonaa Tulikiven osaketta, tällä hetkellä Varmalla ei ole Tulikiven osakkeita eikä varmaan tulekkaan kun pääsi entisistä eroon...

        Marraskuussa 2019 Ilmarisella oli 3,4 milj, Elolla 4,5 miljoonaa ja Fennialla 1.5 miljoonaa Konkkakiven osaketta.

        Ostaako Virolainen lelufirma em. vakuutusyhtiöitten kaikki Tulikiven laput?

        3 miljoonaa lappuahan se jo osti joltain em.vakuutusyhtiöltä.

        Ei tätä enää voi ottaa kuin leikin kannalta. Pelastukoon ken voi...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Varmalla on ollut tammikuussa 2017 yhteensä 2.8 miljoonaa Tulikiven osaketta, tällä hetkellä Varmalla ei ole Tulikiven osakkeita eikä varmaan tulekkaan kun pääsi entisistä eroon...

        Marraskuussa 2019 Ilmarisella oli 3,4 milj, Elolla 4,5 miljoonaa ja Fennialla 1.5 miljoonaa Konkkakiven osaketta.

        Ostaako Virolainen lelufirma em. vakuutusyhtiöitten kaikki Tulikiven laput?

        3 miljoonaa lappuahan se jo osti joltain em.vakuutusyhtiöltä.

        Ei tätä enää voi ottaa kuin leikin kannalta. Pelastukoon ken voi...

        Ai että jatkossa Tulikiven omistaa käytännössä Vauhkonen ja lelufirma virosta.

        Onpa loistavalla mallilla.


    • Anonyymi

      Vajaa vuosi sitten Tulikivi jakoi joululahjat omistajilleen 20.12 negatiivisen tulosvaroituksen muodossa.
      Olisko tänä vuonna samaa turskaa tarjolla 20.12?

    • Anonyymi

      "Yllättävä" negatiivinen tulosvaroitus tulee alle seitsemän pörssipäivän sisään.

      • Anonyymi

        Kiitos vinkistä. Huomasin myös, että yhtiö on konkurssin partaalla, velkaantumiaste on aivan järisyttävä ja rahat on loppu. Pitääkin hankkiutua näistä lapuista eroon heti alkuviikosta


      • Anonyymi

        Sinne mitään suunnitella pelkkää utopiaa ja toiveajattelua sulla.

        Jouluksi tulee varmaan Tulikiveltä negatiivinen tulosvaroitus...kurssi kyykkää uusiin atl lukemiin.


      • Anonyymi

        Vauhkonen saanu kuulemma neuvoteltua jatko aikaa Tulikiven pankkilainoille.. muuten olis konkurssi koittanut.

        Eli kärsimysnäytelmä ja talkki hypetys saa luvan jatkua ..ainakin jonkin aikaa vielä..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vauhkonen saanu kuulemma neuvoteltua jatko aikaa Tulikiven pankkilainoille.. muuten olis konkurssi koittanut.

        Eli kärsimysnäytelmä ja talkki hypetys saa luvan jatkua ..ainakin jonkin aikaa vielä..

        Kainuun Sanomat 18.12.2019
        "Aluehallintovirasto on myöntänyt ympäristöluvan Mieslahden kaivoksen toimintaa varten. Luvan sai Elementis Minerals B.V. Suomen sivuliike , entinen Mondo Minerals B.V. Suomen sivuliike.
        - Lupa koskee yhteensä enintään 500 000 tonnin vuotuista talkkimalmin , mineraalien ja sivukiven louhintaa avokaivoksesta
        - Hakemuksen mukaan malmin kokonaislouhintamäärä on 30 vuoden toiminta-aikana kolme miljoonaa tonnia ja sivukiven louhintamäärä 1,5 miljoonaa tonnia."

        Elementis Minerals / Mondo Minerals ei näy tarvitsevan ainakaan 30 vuoteen miettiä Tulikiven mahdollisen talkkimalmion ostamisesta.
        Miksi lähteä rahtaamaan kivimursketta 200km:n päästä Kainuun ja Kuusamon rajalta kun talkkimineralisaatioita on kymmenittäin rikastuslaitoksen/talkkitehtaan lähiympäristöissä (Kajaani, Paltamo, Sotkamo, ...)?


    • Anonyymi

      Tuolla uudella luvalla ei kateta kuin pieni määrä tarpeesta, kuten yllä olevasta tekstistä käy ilmi.

    • Anonyymi

      Tulikiven Suomussalmen talkkiesiintymä on ylivoimaisesti suurin talkkiesiintymä Suomessa.

      Listaan tähän vain yli 1 miljoonan tonnin (Mt) talkkiesiintymät:

      Tulikivi (Suomussalmi) 19-32 Mt (katso linkki alla)

      Mondo (Sotkamo) Punasuo 12 Mt (toiminnassa alkaen 2010) Uutela 5 Mt (toiminnassa alkaen 2006)

      Mondo (Polvijärvi) Karnukkapuro 3,6 Mt (toiminnassa alkaen 2015) Pehmytkivi 3 Mt (toiminnassa kauan) Vasarakangas 1-5 Mt

      Imerys (Sotkamo) 6 Mt

      Mondo (Paltamo) Maailmankorpi 1-5 Mt Tyynelä 1-5 Mt.

      https://www.tulikivi.fi/uutiset/tulikiven_suomussalmen_talkkiesiintyman_jorc-koodin_mukainen_mineraalivarantoarvio_on_valmistunut_3082019
      Mondon Punasuo on ollut toiminnassa jo yhdeksän vuotta ja Uutela 13 vuotta, joten ne esiintymät alkavat ehtymään. Talkkibisnes on volyymibisnestä ja ostaja arvostaa Tulikiven Suomussalmen talkkiesiintymän isoa kokoa (19-32 Mt).

      • Anonyymi

        Kajaani/Paltamo talkkimineralisaatioita vieri vieressä. Ei niitä montaa kannata yhtäaikaa luvittaa ja aukoa. Suomussalmen esiintymä liian kaukana kelvatakseen kellekään. Piste.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kajaani/Paltamo talkkimineralisaatioita vieri vieressä. Ei niitä montaa kannata yhtäaikaa luvittaa ja aukoa. Suomussalmen esiintymä liian kaukana kelvatakseen kellekään. Piste.

        Mondo Mineralsilla oli kaksi kaivosta, Sotkamossa ja Outokummussa. Noista Elementis maksoi 23.10.2018 yhteensä 553 m$ (486 m€). Elementis oli valmis maksamaan noin puoli miljardia euroa Mondon talkista. Tulikiven markkina-arvo on vain 8 miljoonaa euroa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mondo Mineralsilla oli kaksi kaivosta, Sotkamossa ja Outokummussa. Noista Elementis maksoi 23.10.2018 yhteensä 553 m$ (486 m€). Elementis oli valmis maksamaan noin puoli miljardia euroa Mondon talkista. Tulikiven markkina-arvo on vain 8 miljoonaa euroa.

        Että vain kaksi (2) kaivosta? Puhdasta puppua!!

        Googlatkaapa: tukes kaivokset kaivospiirit

        Ja sinne hakukohteeksi: Mondo Minerals.


        Miten ihmeessä S24-moderaattorit sallivat jonkun trollin joukkopostittaa samoja Tulikiven osaketta mainostavia huuhaajuttuja kopioina vuodesta toiseen?!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mondo Mineralsilla oli kaksi kaivosta, Sotkamossa ja Outokummussa. Noista Elementis maksoi 23.10.2018 yhteensä 553 m$ (486 m€). Elementis oli valmis maksamaan noin puoli miljardia euroa Mondon talkista. Tulikiven markkina-arvo on vain 8 miljoonaa euroa.

        Ja vakuutusyhtiö Ilmarinen lyö laitaan kaikki Tulikivi osakkeensa ennen talkkikauppoja jonka seurauksena olet väittänyt että Tulikiven kurssi kymmen kertaistuu??

        Taitaa päinvastoin Ilmarisella olla jotain negatiivista tietoa Tulikiven asioista kun myy kaiken pois.........vahva vältä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja vakuutusyhtiö Ilmarinen lyö laitaan kaikki Tulikivi osakkeensa ennen talkkikauppoja jonka seurauksena olet väittänyt että Tulikiven kurssi kymmen kertaistuu??

        Taitaa päinvastoin Ilmarisella olla jotain negatiivista tietoa Tulikiven asioista kun myy kaiken pois.........vahva vältä

        Jotain outoa negaa Tulikiven tilanteen taustalla ehkä on...ihan kuin talkki tiedottamisella ja spämmillä haluttais ne lakaista maton alle...siihen liittyy ilmeisesti nämä suomi24 palstan talkki spämmäämiset jota tulee jatkuvalla syötöllä (normaalia..?)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jotain outoa negaa Tulikiven tilanteen taustalla ehkä on...ihan kuin talkki tiedottamisella ja spämmillä haluttais ne lakaista maton alle...siihen liittyy ilmeisesti nämä suomi24 palstan talkki spämmäämiset jota tulee jatkuvalla syötöllä (normaalia..?)

        Pekka Perä osti Outokummulta Talvivaaran kaivosoikeudet 2 eurolla.

        Näinollen talkkien kaivosoikeudet ovat arvottomia. Ja vaikka niistä normi tilanteessa voisi saada enemmän, ei Tulikivi talous ahdinkonsa takia mielestäni voi saada kaivosoikeuksista juuri mitään. Mahdolliset talkin ostajat tietävät Tulikiven kurjan tilanteen paremmin kuin hyvin.

        Veikkaanpa että syy miksi näiden talkkien myynti kestää niin kauan on se, että annetut tarjoukset ovat hinnaltaan niin heikkoja...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pekka Perä osti Outokummulta Talvivaaran kaivosoikeudet 2 eurolla.

        Näinollen talkkien kaivosoikeudet ovat arvottomia. Ja vaikka niistä normi tilanteessa voisi saada enemmän, ei Tulikivi talous ahdinkonsa takia mielestäni voi saada kaivosoikeuksista juuri mitään. Mahdolliset talkin ostajat tietävät Tulikiven kurjan tilanteen paremmin kuin hyvin.

        Veikkaanpa että syy miksi näiden talkkien myynti kestää niin kauan on se, että annetut tarjoukset ovat hinnaltaan niin heikkoja...

        Outokumpu luopui Talvivaaran malminetsintähankkeesta vuonna 2004 ja sai siitä 110 miljoonaa euroa. Mielenkiintoista nähdä, saako Tulikivi saman summan talkkihankkeensa myynnistä. Outokumpu käytti sopimuksen mukaisen optionsa lunastaa yhdellä eurolla 20 %:n omistusosuuden Talvivaaran nikkelikaivoksen projektiyhtiössä (Talvivaara Projekti Oy), jonka Talvivaaran Kaivososakeyhtiö omistaa. Talvivaara Projekti Oy yhdistellään Outokummun konsernituloslaskelmaan osakkuusyhtiönä vastaten Outokummun 20 %:n omistusosuutta. Tämän omistuksen arvostamisesta käypään arvoon syntyi 110 milj. euron kertaluonteinen veroton tuotto, joka on kirjattu Outokummun tuloslaskelmassa rahoitustuottoihin.
        https://vuosikertomukset.net/resources/Outokumpu/fin/vuosikertomukset/Outokumpu_vuosikertomus_2007.pdf


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Outokumpu luopui Talvivaaran malminetsintähankkeesta vuonna 2004 ja sai siitä 110 miljoonaa euroa. Mielenkiintoista nähdä, saako Tulikivi saman summan talkkihankkeensa myynnistä. Outokumpu käytti sopimuksen mukaisen optionsa lunastaa yhdellä eurolla 20 %:n omistusosuuden Talvivaaran nikkelikaivoksen projektiyhtiössä (Talvivaara Projekti Oy), jonka Talvivaaran Kaivososakeyhtiö omistaa. Talvivaara Projekti Oy yhdistellään Outokummun konsernituloslaskelmaan osakkuusyhtiönä vastaten Outokummun 20 %:n omistusosuutta. Tämän omistuksen arvostamisesta käypään arvoon syntyi 110 milj. euron kertaluonteinen veroton tuotto, joka on kirjattu Outokummun tuloslaskelmassa rahoitustuottoihin.
        https://vuosikertomukset.net/resources/Outokumpu/fin/vuosikertomukset/Outokumpu_vuosikertomus_2007.pdf

        Ei Mondo maksa lähes konkka kypsälle yhtiölle juuri mitään talkin kaivuu oikeuksista. Se ostaa ne oikeudet sitten myöhemmin...halvemmalla...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei Mondo maksa lähes konkka kypsälle yhtiölle juuri mitään talkin kaivuu oikeuksista. Se ostaa ne oikeudet sitten myöhemmin...halvemmalla...

        Kun kerran "eino Ikävalkokin" saa copypastata S24-viestiketjuihin höpinöitään, niin pudotan tuolta ylempää viimeisimmän (?) Mondoa koskevan valtakunnallisen uutisen/tiedotteen:

        Kainuun Sanomat 18.12.2019
        "Aluehallintovirasto on myöntänyt ympäristöluvan Mieslahden kaivoksen toimintaa varten. Luvan sai Elementis Minerals B.V. Suomen sivuliike , entinen Mondo Minerals B.V. Suomen sivuliike.
        - Lupa koskee yhteensä enintään 500 000 tonnin vuotuista talkkimalmin , mineraalien ja sivukiven louhintaa avokaivoksesta
        - Hakemuksen mukaan malmin kokonaislouhintamäärä on 30 vuoden toiminta-aikana kolme miljoonaa tonnia ja sivukiven louhintamäärä 1,5 miljoonaa tonnia."

        Ainakin Kainuussa tiedetään ettei louhintakelpoisista talkkimineralisaatioista tule puutetta kymmeniin vuosiin.
        Ja kun tiedetään Kiinan innokkuus omavaraisuuteen raaka-ainekäytössään, niin...kiinalainen talkkitarjonta tulee väistämättä lähivuosina kilpailemaan monipuolisesti globaaleille markkinoille.

        Muuta
        Yksi eniten talkkia käyttävä teollisuuden ala on ollut painopaperiteollisuus.
        Netti, 4G ja 5G:n myötä, näkyy syrjäyttävän kivipaperin Mediavälineenä.
        Google-esim.: Helprint Mikkeli konkurssi


    • Anonyymi

      Liiketulos vuonna 2018 oli -1,0 Me ja tulos ennen veroja -1,8 Me.

      Puolivuosikatsaus 1-6-/2019: tulos ennen veroja -0,9.

      Osavuosikatsaus 1-9/2019: Liiketoiminnan nettorahavirta oli kolmannella vuosineljänneksellä -0,1.

      Nettovelkaantumisaste 1-9/19: 170,5% (146,4%, 1-9/18).

      Yrityksen liiketoiminta ei näytä olevan kannattavaa.

      • Anonyymi

        Karmeita lukuja Tulikivellä ja ei osinkkosta tietoakaan. Jospa Tulikiven hallitus lainaisi lisää rahaa eihän ne sitä muualtakaan näytä saavan. Antaskohan se virolainen lelufirma jonku euron Tulikivelle ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Karmeita lukuja Tulikivellä ja ei osinkkosta tietoakaan. Jospa Tulikiven hallitus lainaisi lisää rahaa eihän ne sitä muualtakaan näytä saavan. Antaskohan se virolainen lelufirma jonku euron Tulikivelle ?

        Luonnollisessa muodossaan talkki sisältää asbestia.

        Kalifornialaisnainen voitti oikeusjutun Colgate-Palmolivea vastaan ja sai 13 miljoonaa euroa vahingon korvauksia.

        Nainen oli käyttänyt talkkia genitaalialueellaan ja sairastunut munasarjasyöpään.


    • Anonyymi

      Mitenköhän tämä vuosi tulee menemään?

      • Anonyymi

        Tulikiven rahat on totaalisen loppu =(


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tulikiven rahat on totaalisen loppu =(

        Juuan kivikeskus asetettu konkurssiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juuan kivikeskus asetettu konkurssiin.

        Juuan kivikeskushan meni konkurssiin jo pari vuotta sitten, tuo on helppo selvittää pelkällä googlettamisella. Toki myös konkurssin jälkeen toimintaa jatkanut Suomen kivitutkimussäätiö on mennyt konkurssiin, mutta siitäkin on lähes vuosi. Joten et kerro mitään uutta.


      • Anonyymi

        Sehän sinulla on tavoitteena että Tähtinen leipoo muutaman sadan millin diilin ja velat muuttuu saataviksi...hurjat on visiot.

        Gasum ja PKC olivat arvokkaita laatufirmoja joiden arvo oli se mitä niistä saatiin.
        Tulikivi taas no riippuu talkki kaupan onnistumisesta, miksi se muuten kestää näin kauan? Eikö ole kiinnostusta vai mistä on kysymys??????


    • Anonyymi

      Ei mikään huonoasia.
      Vihreiden Ville Niinistö pistää höpelönhörhön naurun , kieltää luonnonvarojen käytön kokonaan.
      Punavihreävasemmistolainen hallituhan se ajaa kaikki yritykset ahtaalle ja konkurssiin.

    • Anonyymi

      Ei mikään huonoasia.
      Vihreiden Ville Niinistö pistää höpelönhörhön naurun , kieltää luonnonvarojen käytön kokonaan.
      Punavihreävasemmistolainen hallituhan se ajaa kaikki yritykset ahtaalle ja konkurssiin.

    • Anonyymi

      Q3/2019 -raportti oli Tulikiveltä jo kelpo suoritus:
      liikevaihto kasvoi 3,4 %
      käyttökate edellisenä 12 kuukautena 1,9 miljoonaa euroa
      hinnankorotukset menneet läpi, mikä näkyy myös jatkossa
      ostovelat pienentyneet vuodessa 1,2 miljoonaa euroa (Q3/2018 -> Q3/2019)
      Tulikiven suurimman vientimaan (Venäjä) rupla on vahvistunut erittäin voimakkaasti. Ruplan vahvistuminen sataa suoraan Tulikiven laariin, mikä tulee näkymään Q4/2019.
      konsernin rahavarat ja muut likvidit varat olivat 1,0 (0,7) miljoonaa euroa.
      Suomussalmen talkkivarantojen myynti lähestyy

    • Anonyymi

      Q3/2019 käyttökate nousi 0,4 me v/v. Samanlainen korotus käyttökatteeseen seuraavana kolmena kvartaalina pelkästään noista hinnankorotuksista ja voit kirjoittaa 'käyttökate edellisenä 12 kuukautena 3,1 miljoonaa euroa'. Tähän päälle kaikki muu hyvä. Tulikiven markkina-arvo on yhä vain 9,5 me, joten elämme mielenkiintoisia aikoja.

    • Anonyymi

      Vuonna 2016 Tulikivi maksoi Kivikeskuksen tiloista ja palveluista 53 000 euroa. Tuo on pieni summa, mutta tästä lähtien tuokin summa parantaa tuloslaskelman viimeistä riviä. Säätiöhän on oikeushenkilö, joten Kivikeskuksen lopettamisesta ei koidu Tulikivelle kuluja.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Kiinassa kivihiilen, muista että ollaan Suomessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiinassa kivihiilen, muista että ollaan Suomessa.

        Oho Katri kaatoi laitaan tammikuussa yli
        100 000 Tulikiven osaketta paljonko katuu laitaan helmikuussa? Onko kuullu että talkki neuvottelut on jumissa eikä talkkikuopista ole tarjottu juuri mitään? Jos tulee tallainen pörssitiedote niin Tulikiven kurssi tippuu kuin kivi, ostajia ei edes löydy sen jälkeen...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oho Katri kaatoi laitaan tammikuussa yli
        100 000 Tulikiven osaketta paljonko katuu laitaan helmikuussa? Onko kuullu että talkki neuvottelut on jumissa eikä talkkikuopista ole tarjottu juuri mitään? Jos tulee tallainen pörssitiedote niin Tulikiven kurssi tippuu kuin kivi, ostajia ei edes löydy sen jälkeen...

        Kyllähän noin isolla omistajalla yleensä tietoa löytyy. Kun isot omistajat myy, myy sinäkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllähän noin isolla omistajalla yleensä tietoa löytyy. Kun isot omistajat myy, myy sinäkin.

        Eikös tää sama Katri myynyt viime vuoden puolellakin Tulikiven osakkeitaan?

        Jos myi, niin varmaan myy nyt kaikki loputkin.. eiköhän Katrilla ole sen verran tietoa, että haluaa nyt ulostautua ennen kuin kurssi laskee nollaan


    • Anonyymi

      Oi niitä aikoja kun Tulikivikin oli hyvä sijoitus, nykyään meininki aivan toisenlainen -
      bisnes kuihtuu alta, rahat on loppu ja velkaa aivan hel**tisti. Lisäksi tuolloin Tulikiven johtokin oli hyvä ja asiantunteva, nykyisen toimarin aikana tultu noista huippulukemista vain alaspäin ja nousua ei ole näköpiirissä.

      Helsingin pörssin yksi huonoimpia sijoituskohteita, ellei jopa huonoin... Vahva vältä tälle osakkeelle, konkurssi on enää ajan kysymys.

      • Anonyymi

        Nettovelkaantumisaste 1-9/19: 170,5% (146,4%, 1-9/18). Saa nähdä paljonko on taas tullut huippukvartaalissa lisää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nettovelkaantumisaste 1-9/19: 170,5% (146,4%, 1-9/18). Saa nähdä paljonko on taas tullut huippukvartaalissa lisää.

        Joo ihan hirveää kuraa Tulikiven numerot, 10 vuoden aikana tehnyt toistakymmentä miljoonaa euroa tappiota.

        Kyllä se konkurssi ilmoitus ei ole enää kaukana.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo ihan hirveää kuraa Tulikiven numerot, 10 vuoden aikana tehnyt toistakymmentä miljoonaa euroa tappiota.

        Kyllä se konkurssi ilmoitus ei ole enää kaukana.

        Ei ole kovin himoittuja tulikiven talkkikuopat. Liekö tullut yhtään tarjousta ois ne jo myyty moneen kertaan jos niin harvinaisia ja arvokkaita olis mitä on hehkutettu.


    • Anonyymi

      Tulikiven tulos ennen veroja -1,5M. Taseessa pitkäaikaiset- ja lyhytaikaiset varat vähentyneet verrattuna vuoteen 2018.

      Kotimaan liikevaihto pienentynyt.

      Korollisten nettovelkojen suhde omaan pääomaan oli 200,1%, eli heikko!

      Suomussalmen talkkivarannoista sama lausunto, kuin jo pitkään: On ennenaikaista arvioida esiintymän Mahdollisen myynnin toteutumista tai taloudellisia vaikutuksia.

      Konsernin keskeinen riski on liikevaihdon lasku päämarkkina-alueilla. Taantuma ja ostajien siirtyminen pois kivikasoista... Hallituksella (ja toimitusjohtaja Vauhkosella) on valtuutus päättää osakeanteihin liittyvistä seikoista.

      • Anonyymi

        Antihan sieltä kohta pärähtää pakko kun tulosta ei tule ja rakennuspuoli on sakkaamassa alta.
        Kohta mennään tuulipukujen taskuille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Antihan sieltä kohta pärähtää pakko kun tulosta ei tule ja rakennuspuoli on sakkaamassa alta.
        Kohta mennään tuulipukujen taskuille.

        Kyllä kurssit tulee jatkossa alas se on tosiasia.

        Välinousut ja elpymiset kuuluu karhumarkkinan prosessiin jossa haetaan kurssipohja , jostakin..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä kurssit tulee jatkossa alas se on tosiasia.

        Välinousut ja elpymiset kuuluu karhumarkkinan prosessiin jossa haetaan kurssipohja , jostakin..

        Kyllä lasku jatkuu Tulikivellä ja muilla yhtiöillä tosin sellaisilla yhtiöillä joilla on talous ollut jo tiukoilla kurssilasku voi olla kova.
        Nykykurssi on Tulikivelläkin vielä hype hintainen , siinä on talkki nannaa ainakin 5 senttiä ellei enemmänkin...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä lasku jatkuu Tulikivellä ja muilla yhtiöillä tosin sellaisilla yhtiöillä joilla on talous ollut jo tiukoilla kurssilasku voi olla kova.
        Nykykurssi on Tulikivelläkin vielä hype hintainen , siinä on talkki nannaa ainakin 5 senttiä ellei enemmänkin...

        Ai että Tulikiven järkevä kurssi, kun ottaa huomioon että se on ylivelkaantunut ja tehnyt vuosikausia liiketappiota, tulis olla 5 senttiä? Mielestäni sen pitäis olla 3-4 senttiä itse en ostais silläkään hinnalla kun on riskinä et pörssin henkilökunta ilmoittaa et ko yhtiön kaupankäynti loppuu. Kelatkaa kuka ostaa takkoja nyt kun tiedetään tilanne, valitettavasti ei kukaan..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ai että Tulikiven järkevä kurssi, kun ottaa huomioon että se on ylivelkaantunut ja tehnyt vuosikausia liiketappiota, tulis olla 5 senttiä? Mielestäni sen pitäis olla 3-4 senttiä itse en ostais silläkään hinnalla kun on riskinä et pörssin henkilökunta ilmoittaa et ko yhtiön kaupankäynti loppuu. Kelatkaa kuka ostaa takkoja nyt kun tiedetään tilanne, valitettavasti ei kukaan..

        Kurssien lasku näyttää vaan jatkuvan. Turha luulla Tulikivenkään osakkeella et talkkinannajuhlat jatkuu..


    • Anonyymi

      Myyntilaidalla kuusi kertaa enemmän osakkeita kuin ostolaidalla. Mistäs nyt tuulee?

      • Anonyymi

        Ei saanu Tähtinen myytyä talkkeja vaikka piti olla varma tieto,, Haiskahtaa siltä et anti tulossa jossa tietenkin kerätään tuulitakkien ja housujen taskut puhtaaksi euroista. Rahoilla tietenkin rakennetaan talkkipaja,,,hyvin menee mutta menköön,,,,, tämän kerran,,,,


    • Anonyymi

      Tulikiven rahat on totaalisen loppu, vienti ei vedä ja tärkeä vientimaa näyttää valuuttakurssilla mitaten hitaalta toipumaan . Taidetaan suunnata lähiaikoina tosiasioiden tunnustamisen ääreen.

      • Anonyymi

        Totta, ja kun talkkiesiintymäkin jäi niin sanotusti käsiin, niin aika heikolta näyttää tulevaisuus.
        Varmasti tämä korona tulee näkymään aika rumasti Tulikiven jo ennestään todella heikossa taloustilanteessa


    • Anonyymi

      Kyllä Tulikivi kiinnostaa. Kun Kerman Savi siirtyi Tulikiven omistukseen, niin kohta puolin sen jälkeen hankin pienen erän yhtiön osakkeita. Astiatuotanto kääntyi Heinävedellä kaakeleitten eli uunimateriaalin valmistukseen. Tulipa käytyä itse siellä paikan päällä ostamassa kelpo astioita niitten loppuunmyynnin aikaan. Käytössä ovat edelleen. Sittemmin osake on ollut pettymys. Moni tilanteeseen vaikuttava seikka on tullut esille tässäkin ajatusten vaihdossa. Pullotiiviitten talojen ihannointikin on yksi vaikuttava asia. Semmoista tämmöistä on elämisen meininki ja trendien vaihtelu. Mahtaneeko toisenmoisia aikoja enää ilmaantuakaan...?

      Talkki on nyt sitten oma aiheensa ja messunsa arvoinen asia. Voimme tässä vain toivoa, että talkkiesiintymä jää suomalaiseen omistukseen. Esiintymällä on sen verran merkittävää arvoa, että tasavallan valtiojohdonkin kannattaisi kiinnittää siihen huomiota kaiken koronakohkaamisenkin keskellä. Mahtaisiko Marinin hallituksesta olla suomalaisten luonnonvarojen kotimaisen omistamisen arvostajaksi? Aikaisemmilta ajoilta vihervasemmistolaisetkaan vallanpitäjät eivät ole suomalaisuuden arvostamisesta kunniamerkkejä ansainneet. Voisiko nyt kuviot mennä toisin, kun valtiovarainministerinä on Katri-keskustalainen?

      • Anonyymi

        Tulikiven velkaantumisaste on jo yli 200% ja tappiot tuntuvat vain kasvavan.

        Halvalla Tulikiveä nyt saisi mutta toisaalta iso riski että menee konkurssiin tällainen heikosti johdettu yhtiö jolla ei ole kuin nimelliset kassavarannot.
        Eli en taida ostaa Tulikiveä vaikka yks tuttu taksikuski sitä suositteli.


    • Anonyymi

      Aika paljon on Tulikiven osaketta myyty viime viikkoina J.P. Morganin kautta. Onko myyjänä tämä virolainen lelufirma, joka talven/kevään aikana liputti 5%? Lyhyeksi jäi heidän omistusaika, varmaan ovat isona omistajana saanet jotain tietoa, jonka pohjalta kannattaa äkkiä myydä osakkeet pois, kun niistä vielä jotain saa. Paljonkohan on lelufirmalla vielä osakkeita oksennettavana?

      • Anonyymi

        Siltä vaikuttaisi, että jotain negatiivistä on tapahtumassa koska noin nopeasti omistuksistaan luopuivat.

        Onko korona osunut niin pahasti Tulikiveen, että tästä vuodesta tulee Tulikiven historian huonoin ja lappua pitää alkaa viritellä pikkuhiljaa lukkuulle?
        Ainakin on selvä, että tänä vuonna taas jäädään edellis vuoden lukemista ja plussatulosta taitaa olla turha odottaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siltä vaikuttaisi, että jotain negatiivistä on tapahtumassa koska noin nopeasti omistuksistaan luopuivat.

        Onko korona osunut niin pahasti Tulikiveen, että tästä vuodesta tulee Tulikiven historian huonoin ja lappua pitää alkaa viritellä pikkuhiljaa lukkuulle?
        Ainakin on selvä, että tänä vuonna taas jäädään edellis vuoden lukemista ja plussatulosta taitaa olla turha odottaa

        Oliko virolainen lukenut suomi24 palstalta tulikiven saavan talkkiesiintymän myynnistä satoja miljoonia ja siksi osti talvella ison mällin osakkeita🤣 Nyt kun todellisuus valkeni ja talkkia ei kukaan halunnutkaan ostaa niin laittaa viron lelukauppias osakkeet myyntiin.

        Ei siinä..myisin itsekkin tulikiven osakkeet äkkiä pois jos sellasia omistaisin..en tosin ikinä kyllä sijoittaisi näin surkeaan yhtiöön kuin tulikivi


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oliko virolainen lukenut suomi24 palstalta tulikiven saavan talkkiesiintymän myynnistä satoja miljoonia ja siksi osti talvella ison mällin osakkeita🤣 Nyt kun todellisuus valkeni ja talkkia ei kukaan halunnutkaan ostaa niin laittaa viron lelukauppias osakkeet myyntiin.

        Ei siinä..myisin itsekkin tulikiven osakkeet äkkiä pois jos sellasia omistaisin..en tosin ikinä kyllä sijoittaisi näin surkeaan yhtiöön kuin tulikivi

        Tappiolla luopuivat virolaiset osakkeistaan. Mikä sai heidät myymään noin lyhyen omistuksen jälkeen? Ei hyvältä näytä


    • Anonyymi

      Virolainen siellä taas myy pää märkänä piensijoittajille talven aikana ostamianna, tappiolla olevia Tulikiven osakkeitaan. Osakkeen hinta kävi tänään jo alle 0,11€, mennäänkö tällä viikolla alle 0,10€?
      Vielä on laitaan tulossa iso mälli virolaisen lappuja eli hinta tulee todennäköisesti tippumaan noin 0,05€ kesäkuun aikana

    • Anonyymi

      Viron pojalla oli 2,9 miljoonaa lappua, joista on myyty vasta 1,3 miljoonaa lappua. Vielä on ahto paineella kaatumassa 1,6 miljoonaa lappua laitaan. Vasta sen jälkeen viron pojalla on pussi tyhjänä. Meneekö ennen tuota alle 10 senttiin vai peräti ATLään asti?

    • Anonyymi

      Taitaa lehdet pudota puusta ennen kuin virolainen saa osakkeensa myytyä. Ei ennen ensi lumia tätä kannata ostaa.

    • Anonyymi

      Isomyyjä ( Rimonne Baltic OÜ) palasi tänään myymään J.P Morganin kautta. 0,11 eurossa jäävuori.

    • Anonyymi

      Meinaax et ny 11 sentillä myyntii ja uudestaa 8 sentillä reppuu? Tuollahan tekis 30 pinnaa voittoo!!

      • Anonyymi

        Tulikiven ostelu tuottaa vain tappiota.


    • Anonyymi

      Rimonne Baltic OÜ) myy tänäänkin J.P Morganin kautta. 0,108 euroa myy kumoon aina, kun siihen tavaraa ilmestyy. Vielä 1 500 000 osaketta Rimonnella myymättä. Yleensä tällaiset päättyy loppuoksennukseen eli tässä tapauksessa 0,10 euron alitukseen.

      • Anonyymi

        tulikivi on pörssin seuraava konkkaan menijä kuulin nääs varman vinkin tutulta taksikuskilta joka ei näis yleensä erehdy. Kuulin myös et toimarin liksa on 200000euroa vuodes vaikkei se tee muuta ku juo kahvia ja somettelee puhelimellaan. sinne menee omistajien rahat ei tuu osinkkoa tänäkään vuonna.kyllä harmittaa nämä isopalkkaset herrat jotka juo hyvät konjakit ja syövät rasvaiset lohileivät firman piikkiin siis meidän tuularien piikkiin. Käärivät rahat liiveihinsä ja nauravat räkäisesti meille piensijottajille.rahan tulo ei herroilta näytä loppuvan . Firman piikkiin!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        tulikivi on pörssin seuraava konkkaan menijä kuulin nääs varman vinkin tutulta taksikuskilta joka ei näis yleensä erehdy. Kuulin myös et toimarin liksa on 200000euroa vuodes vaikkei se tee muuta ku juo kahvia ja somettelee puhelimellaan. sinne menee omistajien rahat ei tuu osinkkoa tänäkään vuonna.kyllä harmittaa nämä isopalkkaset herrat jotka juo hyvät konjakit ja syövät rasvaiset lohileivät firman piikkiin siis meidän tuularien piikkiin. Käärivät rahat liiveihinsä ja nauravat räkäisesti meille piensijottajille.rahan tulo ei herroilta näytä loppuvan . Firman piikkiin!

        Tänään tein tällä osakkeella muutaman tonnin tilin kevään ostoilla. Kiitos tulikivi joululahjasta.


    • Anonyymi

      Keskustelun aloittaja yritti pudottaa hintoja, Toivottavasti (hänkin) onnistui, Noihin uutisiin yleensä reagoin päinvastoin.

    • Anonyymi

      Hauska miten väärässä porukka oli täällä.

    • Anonyymi

      Miten niin väärässä? Konkurssii menee. Myykää äkkiä pois!

    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1789
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1391
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1367
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe