Tyttöystävän äidin kanssa saunassa

Mies_Oulusta_51v

Tämä tapahtui joskus -90 luvulla ja tarina on tosi. Olin silloin noin 25 vuotias nuori mies ja olimme silloisen tyttöystäväni kanssa hänen vanhempiensa luona viettämässä iltaa. Tyttikseni isä pyysi minut kanssaan saunomaan ja hänellä oli koskenkorvapullo mukana lauteilla. Napistelimme juomaa lauteilla. Tyttiksen isä oli naukkaillut pullosta jo aiemmin siinä määrin, että alkoi osoitella väsymyksen merkkejä. Niinpä hän lähti horjuen suihkun kautta nukkumaan. Tyttöystäväni oli myös jo mennyt yöpuulle. Jäin yksin lauteille ja nauttimani kossu alkoi mukavasti kihahtaa kuumassa löylyssä päähäni. Jonkin ajan kuluttua tyttikseni tuolloin noin 50 vuotias äiti tuli pesuhuoneeseen huhuilemaan että pääseekö hän pian saunaan vai voiko tulla jo heti löylyihin. Humalasta rohkaistuneena lupasin tulla heti. Tyttikseni äiti "Maija" kiipesikin hetken perästä suuret rinnat pomppoillen alastomana viereeni lauteille. En meinannut saada silmiäni irti suurista rinnoista ja vaikka kuinka koitin ajatella muita asioita, alkoi kaluni osoittelemaan kovenemisen merkkejä. Tämän huomasi myös Maija, koska kysyi: Onko mukavat näkymät?
Vastasin hieman häpeillen että no kieltämättä on. "Anna vaan seistä rauhassa, ei minua haittaa", sanoi Maija hymyillen. Kyrpäni alkoi seistä entistä juhlavampana ja ummistin häpeillen silmäni. Säpsähdin kun Maijan käsi tarttui kulliini ja alkoi liikutella esinahkaani edestakaisin. Se teki niin hyvää että voihkin nautinnosta. Mutta sitä ei kestänyt kauaa. Maija irroitti otteensa kullistani ja sanoi: "Lähden suihkuun, tule pesemään selkäni". Kyrpä pystyssä laskeuduin Maijan perässä lauteilta. Maija oli selin edessäni ja löi saippuan käteeni sanoen: "Alahan hankaamaan".
Aloin levitellä saippuaa Maijan selkään ja pian saippuasta liukas käteni eksyi myös pakaroille. Kyrpäni seisoi niin että jouduin vetämään peppuani taaksepäin, ettei kova kyrpä osuisi Maijan takamukseen, mutta en onnistunut siinä, koska maija tyrkytti peppuaan minuun päin. Annoinkin haluilleni periksi ja kohta kyrpäni oli maijan peppuvaossa. Levittelin saippuaa jo maijan suurille rinnoille ja tunsin käsissäni kovettuneet nännit. Maija alkoi liikutella takapuoltaan niin että kaluni liikkui edestakaisin hänen peppuvaossaan. Maija alkoi huohottaa hiljaa ja kumartui eteen päin: "Laita se sisääni" hän huokaili. Työnsin kullini takaapäin maijan märkänä litisevään pilluun ja aloin työnnellä. Kiihdytin tahtia ja pian jo nussin tyttöystäväni äitiä takaapäin eläimen raivolla. Ei mennyt kauaa kun tunsin Maijan pillun alkavan supistella ja samalla tunsin että nyt lähtee lasti itsellä liikkeelle. Pumppasin niin että Maijan perseposket läpsähtelivät ja karjaisten laskin spermani maijan sykkivään pilluun. Maija vetäytyi irti minusta ja avasi suihkun. Suihkuttelujen jälkeen hän sanoi minulle että tästä ei sitten puhuta. Ei puhuttu eikä tapaus enää toistunutkaan, vaikka usein sitä toivoin.

4

19876

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pottukukko

      ..milloin näit tuon unesi.))))

    • Siitä_vaan

      Pyydä lisää

    • Kkkkk

      Alko itellä kans seisoon. Mut toi Siitä_vaan on oikeassa, pyydä lisää

    • HyväVävyMökillä

      Saunassa ei oltu, sillä kertaa, vaan anopin kesämökin saunarannassa. Vaimo oli nukuttamassa puolitoistavuotiasta tytärtämme mökissä, nukahtanut sinne ehkä itsekin, anoppi ottamassa rannassa aurinkoa ilkosillaan. Siellä mökillä oltiin alasti aina lämpimällä säällä. Appiukko oli töissä, minulla ei oikein mitään tekemistä, joten vaeltelin siinä tontilla kelteisilläni ja ajatuksissani.

      Anoppi huikkasi ohi mennessäni, että voisinko levittää aurinkoöljyä hänen selkäänsä. Tein niin kuin pyydettiin, olinhan jo lujasti osa sukua. Levittelin öljyä käsivarsiinkin, vielä vähän alemmaskin selkää. Siitä alkoi jo pakaroiden alue, ja jotenkin siinä lämmössä ja yhteisessä raukeassa tunnelmassa rohkaistuin öljyämään anopin pakaratkin. Eikä hän säikähtänyt, vaan päinvastoin tuntui tykkäävän, otti siinä vatsallaan vielä rennomman asennon - ja levitti jalkansa.

      Sepä säväytti. Ja tajusin että minulla alkaa seistä, ellei ollut alkanut jo sitä ennen. Että mitä se tarkoitti? Halusiko anoppi, että jatkaisin kuin muina miehinä ja rasvaisin anopin hutturan?

      En sentään uskaltanut, vaan hieman vielä öljyä pakaroihin levittäen lopetin. Anoppi kiitti, vilkaisi olkansa yli, ja taisi olla hieman pilkettä silmäkulmassa. Jäin siihen viereen istumaan, katselemaan järvelle ja rauhoittelemaan seisovaa elintäni.

      Vielä vuosien päästä olen miettinyt, mitä olisi tapahtunut, jos olisin sittenkin uskaltanut kokeilla. Tuotinko anopille pettymyksen?

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1506
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1247
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1218
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1218
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe