Ruokapaikka

kesälomavieras

Hyvät joutsalaiset, laittakaa nyt ihmeessä hyviä ruokapaikkoja joissa olisi kiva käydä syömässä hyvää ruokaa. Olen nyt muutamana kesänä käynyt joutsassa, mutta en ole löytänyt vielä omaa suosikkipaikkaani. Aattoa ja elliä kehuttiin paikallisella kirpparilla, mutta en tiedä onko se hyvä. Ainakaan sen ulkopuoli ei houkuttele astumaan sisään. Se teboili siinä risteyksessä ei ainakaan ole hyvä.

36

2349

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vanhanaikainen

      Ääni Kellarille -aaton ja ellin alakerta!!

    • realiteettiä

      Sinä käyt niin harvoin täällä syömässä siksi tuollaiseen tarpeeseen on vaikea vastata . Kylä kaipaisi myös kaltaisiasi asiakkaita runsaammin niin palvelevia yrityksiä toki kehittyisi .

      • kesälomavieras

        Jep! Käyn noin 3-4 kertaa kesässä joutsassa, ja ohan kiva pikkukylä. Varsinkin sieltä rautakaupassa mikä on hieman keskustan eteläpuolella, saa loistavaa palvelua. Myös kummassakin ruokakaupassa on kiva henkilökunta. S-marketin "etumyymälässä" on aivan loistava henkilökunta. Tokmanni on mukava ostospaikka, jos tietää mitä haluaa, mutta siellä ei kuitenkaan ole juurikaan henkilökuntaa kassojen ulkopuolella, joilta voisi asioista kysellä. Se pitseria siinä keskustassa ei ulkoisella olemuksellaan saa astumaan ovesta sisään.
        Kovin vähän tuntuu paikallisia kiinnostavan auttaa ulkopaikkakuntalaista. Ainahan on mahdollista kääntyä risteyksestä vasempaan, ja ajaa jyväskylään asioille, eihän se matka ole kuitenkaan kuin 60km.


      • polkasevaankaasuu

        Juu, jatka vaan matkaas..ei täällä tollasia marisioita kaivata! Jyväskylässä enemmän ruokapaikkoja niin voit sinne mennä arvostelemaan ulkoista habitusta! Varmaan olet jostain takavintturista kotosin kun et osaa Tokmannilta osataa mitää ilman myyjää! Osta vaikka opas koira joka käy nuuhkimassa joka kuppilan ovellaa jos sulle löytys jotain kyrsää ajomatkan ajaksi.


      • kesälomavieras
        polkasevaankaasuu kirjoitti:

        Juu, jatka vaan matkaas..ei täällä tollasia marisioita kaivata! Jyväskylässä enemmän ruokapaikkoja niin voit sinne mennä arvostelemaan ulkoista habitusta! Varmaan olet jostain takavintturista kotosin kun et osaa Tokmannilta osataa mitää ilman myyjää! Osta vaikka opas koira joka käy nuuhkimassa joka kuppilan ovellaa jos sulle löytys jotain kyrsää ajomatkan ajaksi.

        Kenties ymmärryksessäni on jotain vikaa, kun en tajunnut marisevani? Kommentoin vain, ettei löytynyt juurikaan halukkuutta auttaa ruokapaikan etsinnässä. Ainoan vastauksen sain nimimerkiltä "Vanhanaikainen" joka olikin asiallinen, kiitos siitä. Toki tokmannilta löydän kaikki tarvitsemani perusjutut, mutta aina joskus tulee tarve jollekkin erikoisemmalle asialle jota saa haeskella, mutta ei itse löydä. Tarvittava tuote saattaa olla kaupassa ja sen löytämiseen kaipaisi apua, tai jos sitä ei valikoimassa ole, olisi kiva kun saisi vastauksen, eeti valikoimasta sitä löydy, säästyisi aikaa turhalta etsimiseltä. Jos ruokapaikan ulkonäkö ja siisteys ovat sinulle sivuseikka, niin olkoon niin, mutta kyllä minulle sellaiset asiat merkitsevät aika paljon.
        Kommenttisi on samaa kastia kuin monen pikkukylän useissa vastauksissa kysymyksiin joissa kysellään vastaavanlaisia asioita "Juu, jatka vaan matkaas" on hyvin yleinen kommentti johon ei kannattaisi kommentoida lainkaan. Mielestäni kuitenkin paikallisten kannattaisi vastailla asiallisestä kaikkiin paikkakuntaa koskeviin asiallisiin kysymyksiin, koska se saattaa vaikuttaa usempaankin lähialueen mökkiläiseen tai vaikkapa satunnaiseen ohikulkijaan. Jokainen maksava asiakas on kunnalle ja kuntalaisille positiivinen asia.


    • namimies112

      blaaa...blaahh... näitä samoja juttuja tulee vähän väliä,avuttomien moukkien kyselyjä . Kukaan ei jää kaipaamaan,JKL-ään on lyhyt matka,jospa se apu ja ruoka löytyvät sieltä...

    • Maukasta

      Hyvää ruokaa saa esim.: Kahvila-ravintola Lautturintupa (Oravakivi, ABC:n toisella puolella) Ravintola Kellari ja Marmara Pizza & Kebab. Ei aina kannata tuijottaa vaan sitä ulkokuorta...

    • ajomieseikiirehdi

      minä käyn kauppakäynnilläni aamupäivällä aina k kaupassa ja ostan lämpimiä grillistä eli liha tai kananpoikaa ja nälän tunne lähtee sitten voikin mennä uimalan lihatiskille katsomaan vartaissa roikkuvaa tiukkaa lihaa aaah vesikielellä siinä katselen ray banin takaa niin kiinteä tisseijä niin kiinteä tissejä tulee ihan nuoruus mieleen kun Ajattelee niitä immenkalvoja mitä on puhkottu uimalan välittömässä läheisyydessä
      sen verran muistan että esim joutopäivillä kun burts gebotsi soitti lavalla niin työnnyin juuri samalla hetkellä ah niin tiukkaan emättimeen jossa ei ollut kukaan sitä ennen käynyt. vieläkin muistan sen tiukkuuden vaikka aikaa on jo mennyt siitä noin sadan naisen ajan, mutta mitä siitä sen enempiä
      naine on vielä palvelu ammatissa paikallisessa yrityksessä, vink vink

      • Noloa

        No vähän on naisia sulla ollut jos vaan noin 100. Suorastaan noloa.


    • noworkman

      Kyllä se linja-autoaseman nakkari on oikeasti hyvä. Nikander, vai mikä lie.
      Usein haetaan kebabit, kun siellä hyvät raaka-aineet (hieman kalliimmat) ja annosta saa hieman itse modata. Myyjät myös mukavia. Ajetaan mökille Joutsan läpi, joten osuu reitille.
      Kerran käytiin siinä joutotuvassa isommalla porukalla ja syötiin olevinaan kalliit ja hyvät eväät.
      Jälkiruokakahvi piti erikseen ostaa ja ne ketkä otti, sanoi kassalle että vika reissu teille jos näin on ja näin sanoi kassa asian olevan. Näin on ollut jo monta vuotta meidänkin osalta. Ohi ajetaan tuvasta.
      Pari viikkoa sitten syötiin siinä absissa, muttei seisovan pöydän antimet kummoisia olleet...
      Ei nyt ainakaan heti sellasta fiilistä jäänyt, että heti uudelleen..

      • Liian-pieni-siti

        Onko siellä linja-autoaseman nakkarilla sisätilaa ja pöytiä? En tykkää syödä seisaaltani, enkä sormin.


    • japaskakaikesta

      Täällä on monenlaista paaria,vaikka varpaillaan saapi möksälle menijä hätäisesti varvinsa vetäistä ja pussinsa tyhjentää ässäkaupan taakse.Siitä me täällä nautitaan .Itkemme tyynymme märiksi ,jos vaan ohi ajatte,kaiholla kaipaamme siniverisiä seteleitänne.

    • jcjjcjcjcjcjcj

      Tikanderin kiskan myyjän naamaa ei koskaan näe. Asiointi tapahtuu mahan kanssa kun se on siellä yläpuolella.

    • PaljasMasa

      Löytyyhän täältä Hypoteekki,Tiinan cafee, Huttula, Joutotupa ja jos Leivommäelle jaksaa ajaa niin sieltä löytyy Karoliinan kahvimylly ja Teboil. Kelpaisko niistä joku?

      • Höpöö

        Teboilille nyt ei kannata ainakaan mennä.


    • Näkkileipä

      Aloittajahan oli hieman nyrpeä kulinaristiseen tarjontaan kyläkunnassa . Joten nälkäiseksi hän kylässänne jää , no sehän on oma valinta ja se hänelle suotakoon.

    • menuamenua

      Tiedän yhden "kotiruokalan",jossa mies keittelee munaskuitaan pienessä vesitilkkasessa ja sittenpä tarjoilee kaikille halukkaille upokkaita.Maistuis varmaan kesälomavieraallekin.

    • Roukapaikkojalöytyy

      Karoliinan kestikievarista saa ihanat isot salaatit.
      Tiinan cafeesta saa keitto lounasta!
      Suosittelen molempia ja Kellaria myös.

    • Evp_joutsalainen

      Onhan Joutsassa..kerran Tikanderilta hampurilainen..pihvi mössöä ja muutenkin ei mikään makuelämys. Nälkä siirtyi mutta ei pitkäksi aikaa.
      Tapahtumasta aikaa..oisko ollu 17 kesällä..toivottavasti parantaneet laatua? 😉

    • ruoka

      Marmara ja kellari ovat hyviä ruokapaikkoja keskustassa.

    • Ugugh

      Pizzzeria on hyvä..kellaria kokematta-

    • tiina1231

      mites legendaarinen lautturintupa
      aika hiljaista ollut sielläpäin

    • Keiskari

      Kolmasti olen käynyt siinä kioskissa missä vieressä taksikoppi, joka kerta olen saanut väärällä mausteilla varustetun annoksen, eipähän tarvitse enään käydä siinä kun myyjätkin ovat erittäin tympääntyneen oloisia, hymy olisi kiva asiakas palvelu tapahtumassa. Onneksi leivonmäen teboililta saa maukkaat grilliannoksetkin ja on myös seisova pöytäkin ja erittäin ystävällinen henkilökunta. Palvelun vuoksi olen valmis ajamaan .

    • Syömäri

      Samaa mieltä. Nyrpeää palvelua!!!

    • Eigrillillille

      Ainakin kateellista porukkaa, muistelen ma!

    • RuskeaKieliset

      Oudointahan on ettei ihminen osaa itse valita ruokapaikkaansa . Minulle maistuva ei ehkä ole hänestä .

    • Anonyymi

      Grillillä käy vain paikalliset.ja ne seuraavat penkillä että tuleeko joskus joku ulkokuntalainen.sitten saavat siitä seuraavan tunnin puheenaiheen.ja taas venyi ruokatunti tunnilla.

    • Anonyymi

      Niin vanha ketju, että aloittaja lienee jo kuollut. Yrittäkää keksiä jotakin omaa.

    • Anonyymi

      Uusittu kellari, en ole vielä testannut.
      Tiksunrilli, jos mättöä haluu vetää, saa ite valita mausteet.
      Tiinan kahvilassa ihte tehtyä sapuskaa saa vedellä nokoset ruuan päätteeksi kun ottaa huoneen.
      Abc,llä monta vaihtoehtoa syyä seisovasta pöydästä tai ottaa listalla ja poonukset kaupan päälle.
      Legendaarinen Joutotupakin löytyy tiksua vastapäätä, en vain ole käynyt pariin vuoteen.
      Kyllähän löytyy, mihin vaan voisin mennä, toisissa hyvä palvelu toisissa ei niinkään..

      • Anonyymi

        Mikä sinäkin rontti olet palvelua vaatimaan? Älä nyt nolaa itseäsi.


    • Anonyymi

      Vaikka Rontti olenkin, niin maksan palvelusta.

    • Anonyymi

      Aatto ja Elli on hyvä ruokapaikka. Ja ABC. Huonon palvelun Huttulassa en ruokailemaan pysähdy.

    • Anonyymi

      ABC:llä löytyy ruoat joka lähtöön ja mukavin palvelu.

    • Anonyymi

      Aloituksen tehnyt on jo kuollut nälkään . Aloitus johon vastataan on vuosien takaa

    • Anonyymi

      ABC:llä joudut työsuhteeseen kantaessasi ruokailun jälkeen astioitasi palautukseen. Koska näin teet henkilökunnalle kuuluvaa työtä, joutuu osuuskauppa maksamaan työpanoksesi sivukulut. Jos ei niitä löydy tilintarkastuksessa, niin käräjät odottaa.

      • Anonyymi

        Joudut? Ethän joudu! Sehän on jokaisen oma valinta, viekö itse astiat vai ei.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2387
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1938
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1730
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1183
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe