Aihe

Kokemuksia Sorcolor Oy

Pöyristynytnaapuri

Onko muilla kokemuksia Sorcolor Oy:stä. Maalaus olisi maksanut 9000 e ja pohjatyöt olisi tehty painepesurilla! Miten tällaista huijausta voidaan edes tarjota? Painepesurilla pestäessä vesihän tunkeutuu rakenteisiin ja homehduttaa koko talon! Törkeää huijausta! Naapurissa maalasivat ja tulivat meille tyrkyttämään. Jälki oli sitä mitä alaikäisiltä tekijöiltä voi odottaa, eli luokatonta.

65

5578

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • raumanlukkoseppä

   Kokemusta on! Katon pesussa ei suojattu asukkaan pihaa ollenkaan! Kaikki kalusteet ja piha ihan paskassa! Jälkiä ei tietenkään siivottu. Maalausjälki oli 15v kesähessu tasoa. Ikkuvat ja ovet osoittain tai kokonaan maalattu umpeen.

   • Anonyymi

    Pitääkö paikkansa että nää ottaa omakotitalon katon maalauksesta 6000 euroa ja muut firmat tekevät 3000 eurolla saman?

    Kannattaa kilpailuttaa muut paikalliset ennen kuin näiltä ostaa. Ei kannata mennä harhaan ja nuoria pojan kloppeja sääliä.


  • Kilpailuttaja

   Sorcolor teki vuosi sitten tarjouksen katon maalauksesta. Aivan järkyttävän kallis. 45 €/neliöltä! Restakodin tarjous 30 € / neliö ja paikallisen maalausyrittäjän 15 €/neliö. Ei varmaan tarvitse arvailla, kuka sai lopulta urakan.

   • Ammattitaidotonta

    Juuri olen riitauttamassa maalausjälkeä ...yli 9000€ maalaus , sudittu niin kuin kun 6 wee sutisi ... joka puolelta paistaa vanha maalipinta , ja kuulema maalaavat vain yhden kerroksen , jos haluaa toisen kerroksen , se on lisähintaa ...täysin huijari firma , ja niin ala-arvoista työtä , etten ikinä ole tavannut ..


   • Anonyymi
    Ammattitaidotonta kirjoitti:

    Juuri olen riitauttamassa maalausjälkeä ...yli 9000€ maalaus , sudittu niin kuin kun 6 wee sutisi ... joka puolelta paistaa vanha maalipinta , ja kuulema maalaavat vain yhden kerroksen , jos haluaa toisen kerroksen , se on lisähintaa ...täysin huijari firma , ja niin ala-arvoista työtä , etten ikinä ole tavannut ..

    Meillä töhrimällä tehty maalaus piti maalata kokonaan uusiksi.


  • Väinökki

   Tjaa a, meillä kävi sorcolor myös maalaamassa keväällä, ei ollut jäljessä kyllä mitään moitittavaa! Nuoret miehet juuri näitä parhaita maalareita, jaksavat tehdä pitkää päivää jotta autorahat tulisi tienattua;) Nopeaa ja hyvää jälkeä, maalarit todella rentoja ja mukavia! Ja painepesurista sen verran, se on ulkolaudoituksen vaihto edessä teillä jos pääsee painepesurilla menemään seinän sisään, ei normaalikuntoisessa talossä vain pääse...

   • Anonyymi

    Oletko työntekijä vai omistaja?


   • Anonyymi

    Nuoret tytöt näyttää työtä tekevän...istuvat tupakkatauot omassa autossa tienvarressa.
    Harjalla näytti pesevät seinää....


   • Anonyymi

    Perus huonoa maalausta. Töissä ei näytä olevan kuin hyvä laskuttaja.


   • Anonyymi

    Tämä on ihan samaa propagandaa kui mainokset.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Oletko työntekijä vai omistaja?

    Oletko kilpailija?


  • Näinmeillätänääntäällä

   Itse ainakin oletan että maalausliikkeeltä saa ammattilaisia työt toteutukseen. Tämä ko. firma käyttää alaikäisiä ja kaikkea muuta kuin alan osaajia.
   Saman lopputuloksen todennäköisesti saa kun pitää talkoot...

   • Jorvin

    Kyseinen firma käyttää nuoria sen takia kun maksavat mitä sattuu ja jättävät lakisääteiset työajanlyhennys rahat maksamatta ja uhkailevat jos omiaan pyytää


   • Anonyymi

    Tiilikaton pesu ja pinnoitus oli aika surkea esitys.
    - Sopimuksessa luki, että asiakkaan omaisuus suojataan. Yksi 2x3 pressu oli pojilla mukana. Hain itse harsoa Bauhausista ja suojasin kaikki seinät ennen maalausta (valkoinen KAHI tiilitalo, katto tumma harmaa). Sammaleita saa vieläkin keräillä tontilta ja seinistä, kun suojasin vasta pesun jälkeen.
    - Sopimuksessa myös luki, että alumiiniset työsuojelun vaatimusten mukaiset telineet sisältyvät hintaan. Pojilla oli vain yhdet alumiinitikkaat mukana.
    - Sopimuksessa myös luki, että rännien ja syöksytorvien pesu sisältyy. Ei niillä alumiinitikkailla oikein ylettynyt 6m korkealla olviin räystäisiin. Yrittivät ensin pestä joillakin kemikaaleilla, eihän siitä mitään tullut. Annoin pojille Mäntysuopaa ja sillä lähti helposti. Ei se lopputulos vieläkään hääppöinen ollut.
    - Lisäksi katon maalasi oppipojaksi esitelty poika. "Vähän vanhempi kaveri teki sen aikaa muita hommia, oli ison osan ajasta yleensä puhelimessa.
    - Katto piti käsitellä kahteen kertaan. Toinen käsittely tehtiin minun laskujen mukaan muutamassa tunnissa (340m2)??? Kaveri vaan sanoi, että ohjeiden mukaan olisivat muka käyttäneet maalia. Saa nähdä, miten 5v:n takuuajan kestää.
    SUOSITTELEN KIERTÄMÄÄN KYSEISEN FIRMAN MAHDOLLISMIMMAN KAUKAA JA KÄYTTÄMÄÄN AMMATTIMIEHIÄ, JOS NIITÄ JOSTAIN LÖYTYY. NÄYTÄÄ OLEVAN NIIN, ETTÄ KUKA VAAN VOI VÄITTÄÄ OLEVANSA AMMATTIMIES TAI PERUSTAA MAALAUSFIRMAN!


   • Anonyymi

    Mikset sitten laittanu talkoita pystyyn


  • Huijattuolo

   Aivan järkyttävää jälkeä ja hinta niin korkea ettei mitään järkeä! En suosittele kenellekkään. Olisin maalannut itse paljon paremmin. Maalia kaikkialla kalusteissa ja järkyttävä sotku jätetty...

  • Vierestäseurannutnaapuri

   Tragikoomisin tuntein seurasin naauriyhtiön remonttia. Työntekijät kesätyöläisiä, eivätkä olleet ammattimaalareita. Katon painepesuripuhdistuksen jälkeen pihat ja irtamisto täysin sotkettu, sillä riittävää suojausta ei tehty.

  • Lainsuojaton

   On mukava huudella nimimerkin takaa. Taitaa olla kateelliset taas liikenteessä? Ei kukaan pese seinää painepesurilla ja alaikäisten käyttäminen on täyttä valhetta. Hävetkää nettitrollit!

   Jos teillä on huomauttamista työn jäljessä, niin ottakaa yhteys suoraan yritykseen. Ei se täällä auta huudella.

   • lainsuojaton
    toimaribongrip kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    mitä siihen sanot, jos olenkin kilpailevan yrityksen palveluksessa?


   • Anonyymi

    Tässä lähdin lukemaan kommentteja kun olen ottanut yhteyttä firmaan ja kuukauden ajan yrittänyt saada vastausta maalin lohkeilemiseen. Viime kesänä maalattu ja takuu aika pitäisi olla 2 vuotta. Ei ole trollia mutta ei vastausta firmasta kuuluu. Mun suositus on että kiertäkää tämä firma kaukaa.


   • Anonyymi

    Mitäs muuta tuo '-,lainsuojaton', on kuin nomimerkin takaa huutelua? Mainitsit viestissäsi asiasta koskien muita..

    Parhainn
    Anna Titkänen


  • ViimeKesällä

   Ahkeria maalareita meillä oli töissä, kun heidät maalaamaan pistettiin. Ei mitään moitittavaa. Muutenkin fiksun, lepposen ja asiallisen olosia kavereita.

   • Anonyymi

    Surkeeta jälkeä tulee. Huonosti puhdistetut pohjat ja maalaus aivan ala-arvoista.


  • Pettynyt1

   Järkyttävän kallis hinta ja jälki huono. Olisiko firman syytä tarkastaa hintansa? Tekevät huonoa jälkeä kiireellä muutamassa päivässä, ei ole ihme,että jäljessä näkyy. Kauhea kiire saada rahat ihmisiltä pois. Kyseisen firman palveluita en käytä enää.

   • Jylppy66

    Oletko reklamoinut suoraan firmalle?. Heillä kuitenkin tehdään aina tyytyväisyyskysely työn valmistuttua. Ovat saaneet arvosanan keskiarvoksi 4,6, kun max. on 5. Mistäs moinen tulee, jos noin paskaa jälkeä tehdään?


   • Anonyymi
    Jylppy66 kirjoitti:

    Oletko reklamoinut suoraan firmalle?. Heillä kuitenkin tehdään aina tyytyväisyyskysely työn valmistuttua. Ovat saaneet arvosanan keskiarvoksi 4,6, kun max. on 5. Mistäs moinen tulee, jos noin paskaa jälkeä tehdään?

    Varmaan puhdasta kusetusta sekin ja jos kysely tehdään heti kun maalattu niin ei se maali siitä seinästä kuitenkaan päivässä irtoa.


  • Kattoremontti

   Teetimme pientä maalaustyötä tarjouksen mukaan kattoremontin yhteydessä. Työn tekikin sitten kesätöissä oleva opiskelijapoika, ei mitään alan koulutusta eikä kokemusta. Onneksi osasin neuvoa. Ja antaa jopa paremmat työvälineet. Ikävä että homma on pelkkää bisnestä, lehtitietojen mukaan hyvinkin kannattavaa sellaista.

  • OkTaloAsukas

   Just lähetin yhteystietoni heille... Noo, jos menee ”vituiks” , niin kuin lähes kaikilla ko. firmasta negatiivisesti kommentoineille näköjään on mennyt, niin laskutan 120€ / h menetetystä omasta hyötytöajasta, + vitutuslisät 240€ / kpl riippuen firman asenteesta... Palaan asiaan, kun on asiaa!

  • ei.olla.kädettömiä

   Maaalasin taloni 3 vuotta sitten. Öljymaalilla oli maalattu 27 vuotta aikaisemmin ensimmäisen kerran. Vaimon kanssa homma kesti eläkeläisltä noin kuukauden. Mitään raappaamista ei ollut kun ei oltu käytetty lateksia. Kulut olivat alle tonnin.

   • Anonyymi

    Öljymaali, ainoa oikea maali


  • ELYselvittää

   Onko tämä firma vielä pystyssä ?
   Ilmoitimme TES:n mukaisten velvoitteiden hoitamatta jättämisestä.

   • ELYauttaa

    On pystyssä. Ota suoraan yhteyttä myyjään tai toimialueesi yksikön päällikköön. Täällä tuskin kukaan pystyy sinua auttamaan.


  • Anonyymi

   Hyvä kun täällä anonyymit maalausyrittäjät mustamaalaavat yritystä joka on mullistanut markkinaa alalla. Jos joku tämän perusteella jättää kaupat tekemättä niin lähdekriittisyys on kyllä aika matalalla tasolla. Eiköhän ne tulokset ja asiakaspalaute joka yritykselle tulee kerro enemmän kuin anonyymit trollit keskustelupalstoilla. Kateellisia olette heille. T. Tyytyväinen asiakas ja sivustaseuraaja

   • Anonyymi

    Älä väitä itseäsi "tyytyväiseksi asiakkaaksi". Kyllä kaikki arvaavat minkä firman palveluksessa oleva siellä kirjoittelee.

    Kyllä kaikki joilla on silmät päässä näkevät jo tuon yrityksen nettisivuilta että tekijöinä on ilmeisesti mitään maalausalan koulutusta omaamattomia "kesähessuja" ja hinnat on tapissa.

    Edelleen. Kysykää niiltä paikallisilta pitkän linjan hiace miehiltä tarjouksia, niin saatte laatua halvemmalla.

    Maalariammattilaisen tunnistaa siitä ettei se tule nuorien poikien kanssa hienolla luxus mersulla pihaan antamaan tarjousta kiiltävässä kauluspaidassa ja hiukset geelissä, vaan hiacella ja maalisissa vaatteissa.


   • Anonyymi

    Kiitokset haluan lähettää Henrille joka pesi ja maalasi katomme sekä talon maalareille Olivialle ja Topiakselle, kaikki olivat reippaita ja tunnollisia tekijöitä ei mitään moitittavaa työn jäljestä. Toivottavasti tämä menee johdon tietoon.


   • Anonyymi

    Bull shittiä! Mitä tarkoittaa mullistanut markkinaa alalla? 🤣🤣


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Älä väitä itseäsi "tyytyväiseksi asiakkaaksi". Kyllä kaikki arvaavat minkä firman palveluksessa oleva siellä kirjoittelee.

    Kyllä kaikki joilla on silmät päässä näkevät jo tuon yrityksen nettisivuilta että tekijöinä on ilmeisesti mitään maalausalan koulutusta omaamattomia "kesähessuja" ja hinnat on tapissa.

    Edelleen. Kysykää niiltä paikallisilta pitkän linjan hiace miehiltä tarjouksia, niin saatte laatua halvemmalla.

    Maalariammattilaisen tunnistaa siitä ettei se tule nuorien poikien kanssa hienolla luxus mersulla pihaan antamaan tarjousta kiiltävässä kauluspaidassa ja hiukset geelissä, vaan hiacella ja maalisissa vaatteissa.

    Ilman ajokorttia kännissä 😂😂


  • Anonyymi

   Lupasivat postilaatikkoon jätetyssä mainoslehtisessään ovensa avanneille suklaalevyn ja Sormokkaa (kahvipaketin?).

   Avasin oven ja sovittiin jopa että tulevat tekemään tarjouksen maalausurakasta.
   Tulivat sitten tekemään tarjouksen joka oli ihan käsittämättömän kallis, eikä kahvipakettia tai suklaalevyäkään näkynyt.

   Muuten asiallisen oloinen firma, selittivät työvaiheet selkeästi ja kertoivat etteivät pese seiniä painepesurilla ja maalaustyön ajaksi laittavat muovit terassille ja maahan.

   Muutaman tonnin kun olisi hinnasta tiputtanut, niin olisin ehkä tosissani harkinnut.

  • Anonyymi

   Minulle tarjosivat painepesua vielä vuosi sitten. Oikein selittivät kuinka tehokasta se on. Tuntui arveluttavalta. Kehuivat miten paljon ovat tehneet niin! Nyt kysyin uuden tarjouksen niin kertoivat ihan päinvastaista. Yrityksen olisi hyvä olla rehellinen ja vastata teoistaan, tästä kokonaisuudesta jäi kiero vaikutelma ainakin minulle. En tehnyt tilausta.

  • Anonyymi

   Ihan normaali toimenpide se pesurilla seinien pesu. Jos siitä eristeet kastuu niin ei ole pelkän maalauksen tarpeessa. Eikä sitä vettä räystäänalusiin ajeta

   • Anonyymi

    Painepesurilla ei pidä maalata seiniä ikinä!
    Paineella vesi tunkeutuu väistämättä väliseinän!
    Itse otin heiltä tarjouksen vastaan mutta emme tehneet kauppoja oman rahapulani takia. Hinta ok ja firma luotettavan oloinen


  • Anonyymi

   Meillä töissä kävi tekrmässä lattiaa. Liukas kuin luistin rata vaikka oli tilattu ns märkälattia. Koulupojat ei tienny uhtään mistään mitään. Työnjohtaja oli sentään saanut todistuksen.

  • Anonyymi

   Tätä tekstiä kun lukee, niin miksi vidussa te tilaatte mitään, kun tunnutte olevan itse mestareita. En kai minäkään opeta teitä naimaan. Eli, kiipeä itte sinne katolle köntys.

  • Anonyymi

   Hieno asia että opiskelijoilla on kesäduunia, se on fakta. Silti tulee ajatus, että onko kattorakenteiden maalaus ja maalaus ylipäätään sellaista duunia mitä sosiaalitieteiden opiskelija pystyy parinpäivän pikaisen perehdytyksen jälkeen tekemään niin että jälki on hinnoittelun mukaista, eli A1 ammattilaatua. Miksi ylipäätään koulutetaan vuosia pintakäsittelijöitä ammattikouluissa, jos ammattimaalariksi pätevöityy parissa päivässä. Myös kotitalousvähennyksen hurmoshenkinen korostaminen tuntuu olevan muotia samoin kuin kaikilla kiertävillä lessufirmojen remonttikauppureilla. Ei tonnin eläkkeestä kuukaudessa paljon vähennyksiä tehdä.

  • Anonyymi

   Meninpä halpaan. Mukavan tuntuinen naisihminen soitti ja aloitti että olet osallitunut maalausarvontaan. No kun sattumoisin asia on ajankohtainen ja olenhan minä kaikenlaisiin arvontoihin nimeni laittanut. No joka tapauksessa huomioni sai kun luulin voittaneeni. Kävikin ilmi että ihan ilmaisen arviointikäynnin tekevät kilpailuun osallistuneille. Nyt kun olen lukenut tätä keskustelua täällä niin taidankin peruuttaa sovitun ajan ......

  • Anonyymi

   Nokialle ko.firma jakanut esitettään. Pitäisi vastata puhelinumeroon xxxxxxxxxxx jos ei halua heidän tulevan minulle tarjoustaan tekemään. No en aio vastata. Maksaahan tuokin jo jos pitää viestejä lähetellä vaikkakin lupaavat tuoda sen kahvi paketin jos varaat ajan ennakkoon ( kuntoarvio ). Epäilyttävää toimintaa !

   • Anonyymi

    Kun tein sopimuksen uuden talon ulkomaalauksesta kysyin 2 itselleni tärkeää kysymystä. 1. Onko teillä ammattimaalarit? Vastaus oli kyllä. 2. Tehdäänkö maalaus pensselillä? Taas vastaus oli kyllä. Tilasin työn ja mitä sain, kaksi kesätyöntekijää, jotka ei maalauksesta tienneet mitään. Tai olivat kuulemma käyneet firman oman koulutuksen. Meillä kävi pari työnjohtajaakin ja kun kysyin miten heillä ulkomaalit sekoitetaan, niin kuulemma niin kuin maalikaupassa. Otettiin purkin reunasta kiinni ja heilutettiin pari kertaa. Sanoin, ettei maali noin sekoitu vaan kunnolla vaikka kepillä pohjia myöden. Eivät olleet moisesta sekoittamisesta kuulleetkaan. Vaikka oli sovittu, ettei ruiskumaalausta tehdä, niin kun silmä vältti, eikä oltu paikalla, oli kesäapulaiset, työnjohtajan käskystä maalanneet ruiskulla. Viikko piti vahtia mitä tapahtuu ja kaikenmaailman työnjohtajia ja aluejohtajakin kävi useamman kerran katsomassa miten hommat sujuu. Lopputulos on kohtuullinen, mutta se miten siihen päästiin, on paljon kiinni siitä, että piti uhrata oma lomaviikko ja vahtia koko ajan maalausta. En todellakaan suosittele!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kun tein sopimuksen uuden talon ulkomaalauksesta kysyin 2 itselleni tärkeää kysymystä. 1. Onko teillä ammattimaalarit? Vastaus oli kyllä. 2. Tehdäänkö maalaus pensselillä? Taas vastaus oli kyllä. Tilasin työn ja mitä sain, kaksi kesätyöntekijää, jotka ei maalauksesta tienneet mitään. Tai olivat kuulemma käyneet firman oman koulutuksen. Meillä kävi pari työnjohtajaakin ja kun kysyin miten heillä ulkomaalit sekoitetaan, niin kuulemma niin kuin maalikaupassa. Otettiin purkin reunasta kiinni ja heilutettiin pari kertaa. Sanoin, ettei maali noin sekoitu vaan kunnolla vaikka kepillä pohjia myöden. Eivät olleet moisesta sekoittamisesta kuulleetkaan. Vaikka oli sovittu, ettei ruiskumaalausta tehdä, niin kun silmä vältti, eikä oltu paikalla, oli kesäapulaiset, työnjohtajan käskystä maalanneet ruiskulla. Viikko piti vahtia mitä tapahtuu ja kaikenmaailman työnjohtajia ja aluejohtajakin kävi useamman kerran katsomassa miten hommat sujuu. Lopputulos on kohtuullinen, mutta se miten siihen päästiin, on paljon kiinni siitä, että piti uhrata oma lomaviikko ja vahtia koko ajan maalausta. En todellakaan suosittele!

    Facebook sivuilta arvosteluni poistettiin samantien.


  • Anonyymi

   Ihan sama mistä yhtiöstä hakee kokemuksia niin aivan paskaa tuntuu olevan kun täältä tulee lukemaan. Täällä kirjoittelee työttömät/kunnan/kaupungin miehet ja naiset ketkä on omaan elämäänsä kyllästyneitä paskanjauhajia peukalo keskellä kämmentä. Tälläkin yrityksellä on taatusti referenssejä olemassa, niin kysykää ihmeessä suoraan niiltä, kenelle ovat työn tehneet.

   • Anonyymi

    Työ on tehty, susi tuli. Sitten tarjotaan sudelle häntää.


  • Anonyymi

   Ei se ol niingo tyhmä jog paljo pyytää vaan jog magsaa

   T. Ol niingo gotonas

  • Anonyymi

   Nykymaalausten mukaan yhtiön logohan kuuluisi olla sorrycolor....

  • Anonyymi

   Kyllä näyttää huonolta. Aikataulu viikkoja myöhässä. Maalilammikoita pitkin pihaa ym. Talon ympärillä käynyt 'metsuri' jättäen kaikki roskat pihalle. Pieni kynnysmaalaus olisi 'kaunistanut' jäljen, mutta EI OLLUT SOPIMUKSESSA!!
   Odotellaan 'lopputarkastusta'!
   Lievää voimakkaammin pettynyt.

  • Anonyymi

   Bisnestä ei muuta. Kysy itseltäsi oletko valmis maksamaan tuplahinnan työstä jonka saattavat suorittaa amatöörit? Älkää uskoko myyntitykkejä tai yrityksen sisältömarkkinointia. Jos maalarin hinta päivältä on yli 500e niin suosittelen kysymään yritykseltä mihin se perustuu? Älä ole tyhmä. Se on ihmisten tietämättömyys mikä näitä yrityksiä ja toimintamalleja ruokkii. Eläkäisiähän nämä huijaavat niin paljon kuin mahdollista. On täysin normaalia, että rak.alasta tietämätön saattaa tehdä huonoja valintoja. Ilmeisen normaalia on myös joidenkin yritysten tapa huijata minkä pystyvät. Tietämätön maksaa yli markkinahinnan opiskelijan tekemästä työstä. Voittokate näissä on yli 300%. Se on laillista. Älä osta.

   • Anonyymi

    Ei muuta mutta kuulostaa jännältä jos asiakas maksaa työstä 1000€ ja firman kate on yli 3000€.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei muuta mutta kuulostaa jännältä jos asiakas maksaa työstä 1000€ ja firman kate on yli 3000€.

    Totta kai se kato voi olla 2 000 € kun työ ukot maalaa. Sor colrlin pensselit näyttää vanhojen mummojen tuheroilta. En ostaisi mitää siitä virmasta. Milloinkahan virman toimari kommentoi tänne perkele..


   • Anonyymi

    500€ päivältä on todella vähän ja mielestäni aivan liian vähän maalauksessa. Sinulla ei ole mitään käsitystä yritystoiminnan menoista ja työnantajakuluista palkanmaksussa. Itse hinnoittelen pyöreästi 1000-1500€ per päivä, jolloin pääsen juuri ja juuri kuiville. Yrittäminen on erittäin kallista ja on ihan eri pyytää naapurin Raipe auttamaan penslaamisessa kuin ostaa työ yritykseltä. Hintaan pitää sisällyttää vakuutukset (kallis), verot, välineet (todella kalliit), kirjanpito- ja taloushallintokulut, työnantajamaksut, myyjän ja maalarien palkkakulut, maalit, matkakulut, toimistokulut, välineistön huoltokulut, riski (todella kallis) ja paljon muita kuluja. Huomaa että olet koko elämäsi renkinä tehnyt töitä ilman mitään ymmärrystä yrittämisestä. Ota pää pois sieltä vasemmistokuplasta ja mieti vähän elämää.


   • Anonyymi

    Voittokate heillä on noin 8% luokkaa, joka yrittämisen riskin huomioiden on hyvin kohtuullinen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Voittokate heillä on noin 8% luokkaa, joka yrittämisen riskin huomioiden on hyvin kohtuullinen.

    8% mistähän sen keksit, tuolla myyjä/edustaja laumalla puhutaan 27-35% katteesta.


  • Anonyymi

   Nyt näyttää tällainen aktiivinen myynti ja markkinointi levinneen sukituksista ym. maalaushommiin. Tyypillistä näille näyttää olevan, että myyntiorganisaatio on erittäin osaavaa, markkinointimateriaalit ovat ammattimaiset, autot on hienosti teipattu jne. Heidän markkinarakonsa perustuu yhtäältä aktiiviseen myyntiin ja toisaalta siihen, että ns keltaisilta sivuiltakaan ei ole aivan helppo löytää luotettavaa remonttireiskaa. Nuoremmille tiedoksi, että keltaiset sivut olivat puhelinluettelossa (niin, mikä ihme sekin on...) yritysten ilmoituskanava.

   Meille myytiin pari vuotta sitten viemärien sukitusta. Otin kaverit vastaan kun asia oli ajankohtainen. Hinta 44.000, koska talo on iso. Kuvasivat ensin ja huonoltahan se näytti, kun viemärit oli vanhat. Hinta oli hirveä ja arvelutti, että kestääkö viemärit sukitusta kun ovat jo niin huonot. Kysyin remonttireiskalta, joka meille oli saunaremontin tehnyt, että mitä kustantaa jos tehdään perinteinen putkiremontti. Se maksoi 25.000 ja siihen sisältyi kylpyhuoneen täysremontti ja muidenkin pintojen uusinta missä piti lattia avata (ei kylppärin kalusteita). Tehtiin perinteinen putkiremontti. Remonttireiskalla oli kumppanina putkifirma ja sähköfirma, mutta meillä sopimus vain remonttireiskan kanssa. www.pekkapori.fi Suosittelen!

  • Anonyymi

   En suosittele missään nimessä. Paljon sotkua ja korjattavaa. Auto ja muuta omaisuutta myös maalissa ja taloon jäi pieniä vaurioita. Eivät ottaneet näistä vastuuta, vaan kiertelivät asian niin, et vauriot olisivat jo talossa olleet. Näin ei kuitenkaan ole. Missä tahansa tapauksessa, ottaisin maalauksen muualta maksoi mitä maksoi.

  • Anonyymi

   Todella samaa mieltä

  • Anonyymi

   Mukavaa myyntityötä mutta itse tekeminen jotsin aivan muuta. Amattitaito puuttuu täysin. Maalausjälki vastaa nuorten tekijöiden ikää, sama kun olisi kesätyöläisiä palkannut lehti-ilmoituksella.
   Suosittelen valitettavasti välttämään kyseistä yritystä

  • Anonyymi

   Nämä tekijät markkinoivat kattojen huoltoja aika ihmeellisellä tavalla. Kattoremontin tappaja: eli maalataan katto ja luvataan että nyt on kattoremontti siirretty useaksi kymmeneksi vuodeksi. Voin kertoa n.
   20v kattoalan kokemuksella että nämä lupaukset ovat HUIJAUSTA!

  • Anonyymi

   Kokemusta ko firmasta. Tekivät sopimuksen tiilikaton pinnotuksesta elokuulle 2020 mutta eivät. sitä koskaan tulleet tekemään ( huonot ilmat jne selityksiä)... ÄLÄ tee sopimusta heidän kanssaan. Laitetaan varoitusta jakoo pk alueella

  Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   136
   8535
  2. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   131
   8398
  3. Oho! Vappu Pimiä yllättäen myös Kokkisota-juontajaksi - Sikke Sumari pois äkillisestä syystä

   Maajussille morsian, TTK ja nyt myös Kokkisota. Pimiällä riittää vientiä... https://www.suomi24.fi/viihde/oho-vappu-pimia-yllattaen-myos-kokkisota-juo
   Kotimaiset julkkisjuorut
   101
   4527
  4. Kaikki kuorma-autot joista ei näe oikealle sivulle, on laitettava ajokieltoon.

   Selvä rakenteellinen vika. Vika on ollut vuosikymmeniä tiedossa. Mitä ovat tehneet autotehtaat ja autojen katsastajat? Aluksi pitää poistaa oikeanpuo
   Maailman menoa
   131
   2946