Kokemuksia Sorcolor Oy

Onko muilla kokemuksia Sorcolor Oy:stä. Maalaus olisi maksanut 9000 e ja pohjatyöt olisi tehty painepesurilla! Miten tällaista huijausta voidaan edes tarjota? Painepesurilla pestäessä vesihän tunkeutuu rakenteisiin ja homehduttaa koko talon! Törkeää huijausta! Naapurissa maalasivat ja tulivat meille tyrkyttämään. Jälki oli sitä mitä alaikäisiltä tekijöiltä voi odottaa, eli luokatonta.
1
Ilmoita


35 Vastausta

Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.


Kokemusta on! Katon pesussa ei suojattu asukkaan pihaa ollenkaan! Kaikki kalusteet ja piha ihan paskassa! Jälkiä ei tietenkään siivottu. Maalausjälki oli 15v kesähessu tasoa. Ikkuvat ja ovet osoittain tai kokonaan maalattu umpeen.
1 VASTAUS:
Pitääkö paikkansa että nää ottaa omakotitalon katon maalauksesta 6000 euroa ja muut firmat tekevät 3000 eurolla saman?

Kannattaa kilpailuttaa muut paikalliset ennen kuin näiltä ostaa. Ei kannata mennä harhaan ja nuoria pojan kloppeja sääliä.
+Lisää kommentti
Sorcolor teki vuosi sitten tarjouksen katon maalauksesta. Aivan järkyttävän kallis. 45 €/neliöltä! Restakodin tarjous 30 € / neliö ja paikallisen maalausyrittäjän 15 €/neliö. Ei varmaan tarvitse arvailla, kuka sai lopulta urakan.
1 VASTAUS:
Juuri olen riitauttamassa maalausjälkeä ...yli 9000€ maalaus , sudittu niin kuin kun 6 wee sutisi ... joka puolelta paistaa vanha maalipinta , ja kuulema maalaavat vain yhden kerroksen , jos haluaa toisen kerroksen , se on lisähintaa ...täysin huijari firma , ja niin ala-arvoista työtä , etten ikinä ole tavannut ..
+Lisää kommentti
Tjaa a, meillä kävi sorcolor myös maalaamassa keväällä, ei ollut jäljessä kyllä mitään moitittavaa! Nuoret miehet juuri näitä parhaita maalareita, jaksavat tehdä pitkää päivää jotta autorahat tulisi tienattua;) Nopeaa ja hyvää jälkeä, maalarit todella rentoja ja mukavia! Ja painepesurista sen verran, se on ulkolaudoituksen vaihto edessä teillä jos pääsee painepesurilla menemään seinän sisään, ei normaalikuntoisessa talossä vain pääse...
1 VASTAUS:
Oletko työntekijä vai omistaja?
+Lisää kommentti
Itse ainakin oletan että maalausliikkeeltä saa ammattilaisia työt toteutukseen. Tämä ko. firma käyttää alaikäisiä ja kaikkea muuta kuin alan osaajia.
Saman lopputuloksen todennäköisesti saa kun pitää talkoot...
2 VASTAUSTA:
Kyseinen firma käyttää nuoria sen takia kun maksavat mitä sattuu ja jättävät lakisääteiset työajanlyhennys rahat maksamatta ja uhkailevat jos omiaan pyytää
Tiilikaton pesu ja pinnoitus oli aika surkea esitys.
- Sopimuksessa luki, että asiakkaan omaisuus suojataan. Yksi 2x3 pressu oli pojilla mukana. Hain itse harsoa Bauhausista ja suojasin kaikki seinät ennen maalausta (valkoinen KAHI tiilitalo, katto tumma harmaa). Sammaleita saa vieläkin keräillä tontilta ja seinistä, kun suojasin vasta pesun jälkeen.
- Sopimuksessa myös luki, että alumiiniset työsuojelun vaatimusten mukaiset telineet sisältyvät hintaan. Pojilla oli vain yhdet alumiinitikkaat mukana.
- Sopimuksessa myös luki, että rännien ja syöksytorvien pesu sisältyy. Ei niillä alumiinitikkailla oikein ylettynyt 6m korkealla olviin räystäisiin. Yrittivät ensin pestä joillakin kemikaaleilla, eihän siitä mitään tullut. Annoin pojille Mäntysuopaa ja sillä lähti helposti. Ei se lopputulos vieläkään hääppöinen ollut.
- Lisäksi katon maalasi oppipojaksi esitelty poika. "Vähän vanhempi kaveri teki sen aikaa muita hommia, oli ison osan ajasta yleensä puhelimessa.
- Katto piti käsitellä kahteen kertaan. Toinen käsittely tehtiin minun laskujen mukaan muutamassa tunnissa (340m2)??? Kaveri vaan sanoi, että ohjeiden mukaan olisivat muka käyttäneet maalia. Saa nähdä, miten 5v:n takuuajan kestää.
SUOSITTELEN KIERTÄMÄÄN KYSEISEN FIRMAN MAHDOLLISMIMMAN KAUKAA JA KÄYTTÄMÄÄN AMMATTIMIEHIÄ, JOS NIITÄ JOSTAIN LÖYTYY. NÄYTÄÄ OLEVAN NIIN, ETTÄ KUKA VAAN VOI VÄITTÄÄ OLEVANSA AMMATTIMIES TAI PERUSTAA MAALAUSFIRMAN!
+Lisää kommentti
Aivan järkyttävää jälkeä ja hinta niin korkea ettei mitään järkeä! En suosittele kenellekkään. Olisin maalannut itse paljon paremmin. Maalia kaikkialla kalusteissa ja järkyttävä sotku jätetty...
Ilmoita
Tragikoomisin tuntein seurasin naauriyhtiön remonttia. Työntekijät kesätyöläisiä, eivätkä olleet ammattimaalareita. Katon painepesuripuhdistuksen jälkeen pihat ja irtamisto täysin sotkettu, sillä riittävää suojausta ei tehty.
Ilmoita
On mukava huudella nimimerkin takaa. Taitaa olla kateelliset taas liikenteessä? Ei kukaan pese seinää painepesurilla ja alaikäisten käyttäminen on täyttä valhetta. Hävetkää nettitrollit!

Jos teillä on huomauttamista työn jäljessä, niin ottakaa yhteys suoraan yritykseen. Ei se täällä auta huudella.
1 VASTAUS:

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

mitä siihen sanot, jos olenkin kilpailevan yrityksen palveluksessa?
+Lisää kommentti
Ahkeria maalareita meillä oli töissä, kun heidät maalaamaan pistettiin. Ei mitään moitittavaa. Muutenkin fiksun, lepposen ja asiallisen olosia kavereita.
Ilmoita
Järkyttävän kallis hinta ja jälki huono. Olisiko firman syytä tarkastaa hintansa? Tekevät huonoa jälkeä kiireellä muutamassa päivässä, ei ole ihme,että jäljessä näkyy. Kauhea kiire saada rahat ihmisiltä pois. Kyseisen firman palveluita en käytä enää.
1 VASTAUS:
Oletko reklamoinut suoraan firmalle?. Heillä kuitenkin tehdään aina tyytyväisyyskysely työn valmistuttua. Ovat saaneet arvosanan keskiarvoksi 4,6, kun max. on 5. Mistäs moinen tulee, jos noin paskaa jälkeä tehdään?
+Lisää kommentti
Teetimme pientä maalaustyötä tarjouksen mukaan kattoremontin yhteydessä. Työn tekikin sitten kesätöissä oleva opiskelijapoika, ei mitään alan koulutusta eikä kokemusta. Onneksi osasin neuvoa. Ja antaa jopa paremmat työvälineet. Ikävä että homma on pelkkää bisnestä, lehtitietojen mukaan hyvinkin kannattavaa sellaista.
Ilmoita
Just lähetin yhteystietoni heille... Noo, jos menee ”vituiks” , niin kuin lähes kaikilla ko. firmasta negatiivisesti kommentoineille näköjään on mennyt, niin laskutan 120€ / h menetetystä omasta hyötytöajasta, + vitutuslisät 240€ / kpl riippuen firman asenteesta... Palaan asiaan, kun on asiaa!
Ilmoita
Maaalasin taloni 3 vuotta sitten. Öljymaalilla oli maalattu 27 vuotta aikaisemmin ensimmäisen kerran. Vaimon kanssa homma kesti eläkeläisltä noin kuukauden. Mitään raappaamista ei ollut kun ei oltu käytetty lateksia. Kulut olivat alle tonnin.
Ilmoita
Onko tämä firma vielä pystyssä ?
Ilmoitimme TES:n mukaisten velvoitteiden hoitamatta jättämisestä.
1 VASTAUS:
On pystyssä. Ota suoraan yhteyttä myyjään tai toimialueesi yksikön päällikköön. Täällä tuskin kukaan pystyy sinua auttamaan.
+Lisää kommentti
Hyvä kun täällä anonyymit maalausyrittäjät mustamaalaavat yritystä joka on mullistanut markkinaa alalla. Jos joku tämän perusteella jättää kaupat tekemättä niin lähdekriittisyys on kyllä aika matalalla tasolla. Eiköhän ne tulokset ja asiakaspalaute joka yritykselle tulee kerro enemmän kuin anonyymit trollit keskustelupalstoilla. Kateellisia olette heille. T. Tyytyväinen asiakas ja sivustaseuraaja
1 VASTAUS:
Älä väitä itseäsi "tyytyväiseksi asiakkaaksi". Kyllä kaikki arvaavat minkä firman palveluksessa oleva siellä kirjoittelee.

Kyllä kaikki joilla on silmät päässä näkevät jo tuon yrityksen nettisivuilta että tekijöinä on ilmeisesti mitään maalausalan koulutusta omaamattomia "kesähessuja" ja hinnat on tapissa.

Edelleen. Kysykää niiltä paikallisilta pitkän linjan hiace miehiltä tarjouksia, niin saatte laatua halvemmalla.

Maalariammattilaisen tunnistaa siitä ettei se tule nuorien poikien kanssa hienolla luxus mersulla pihaan antamaan tarjousta kiiltävässä kauluspaidassa ja hiukset geelissä, vaan hiacella ja maalisissa vaatteissa.
+Lisää kommentti
Lupasivat postilaatikkoon jätetyssä mainoslehtisessään ovensa avanneille suklaalevyn ja Sormokkaa (kahvipaketin?).

Avasin oven ja sovittiin jopa että tulevat tekemään tarjouksen maalausurakasta.
Tulivat sitten tekemään tarjouksen joka oli ihan käsittämättömän kallis, eikä kahvipakettia tai suklaalevyäkään näkynyt.

Muuten asiallisen oloinen firma, selittivät työvaiheet selkeästi ja kertoivat etteivät pese seiniä painepesurilla ja maalaustyön ajaksi laittavat muovit terassille ja maahan.

Muutaman tonnin kun olisi hinnasta tiputtanut, niin olisin ehkä tosissani harkinnut.
Ilmoita
Minulle tarjosivat painepesua vielä vuosi sitten. Oikein selittivät kuinka tehokasta se on. Tuntui arveluttavalta. Kehuivat miten paljon ovat tehneet niin! Nyt kysyin uuden tarjouksen niin kertoivat ihan päinvastaista. Yrityksen olisi hyvä olla rehellinen ja vastata teoistaan, tästä kokonaisuudesta jäi kiero vaikutelma ainakin minulle. En tehnyt tilausta.
Ilmoita
Ihan normaali toimenpide se pesurilla seinien pesu. Jos siitä eristeet kastuu niin ei ole pelkän maalauksen tarpeessa. Eikä sitä vettä räystäänalusiin ajeta
1 VASTAUS:
Painepesurilla ei pidä maalata seiniä ikinä!
Paineella vesi tunkeutuu väistämättä väliseinän!
Itse otin heiltä tarjouksen vastaan mutta emme tehneet kauppoja oman rahapulani takia. Hinta ok ja firma luotettavan oloinen
+Lisää kommentti
Meillä töissä kävi tekrmässä lattiaa. Liukas kuin luistin rata vaikka oli tilattu ns märkälattia. Koulupojat ei tienny uhtään mistään mitään. Työnjohtaja oli sentään saanut todistuksen.
Ilmoita
Tätä tekstiä kun lukee, niin miksi vidussa te tilaatte mitään, kun tunnutte olevan itse mestareita. En kai minäkään opeta teitä naimaan. Eli, kiipeä itte sinne katolle köntys.
Ilmoita
Hieno asia että opiskelijoilla on kesäduunia, se on fakta. Silti tulee ajatus, että onko kattorakenteiden maalaus ja maalaus ylipäätään sellaista duunia mitä sosiaalitieteiden opiskelija pystyy parinpäivän pikaisen perehdytyksen jälkeen tekemään niin että jälki on hinnoittelun mukaista, eli A1 ammattilaatua. Miksi ylipäätään koulutetaan vuosia pintakäsittelijöitä ammattikouluissa, jos ammattimaalariksi pätevöityy parissa päivässä. Myös kotitalousvähennyksen hurmoshenkinen korostaminen tuntuu olevan muotia samoin kuin kaikilla kiertävillä lessufirmojen remonttikauppureilla. Ei tonnin eläkkeestä kuukaudessa paljon vähennyksiä tehdä.
Ilmoita
Meninpä halpaan. Mukavan tuntuinen naisihminen soitti ja aloitti että olet osallitunut maalausarvontaan. No kun sattumoisin asia on ajankohtainen ja olenhan minä kaikenlaisiin arvontoihin nimeni laittanut. No joka tapauksessa huomioni sai kun luulin voittaneeni. Kävikin ilmi että ihan ilmaisen arviointikäynnin tekevät kilpailuun osallistuneille. Nyt kun olen lukenut tätä keskustelua täällä niin taidankin peruuttaa sovitun ajan ......
Ilmoita
Nokialle ko.firma jakanut esitettään. Pitäisi vastata puhelinumeroon xxxxxxxxxxx jos ei halua heidän tulevan minulle tarjoustaan tekemään. No en aio vastata. Maksaahan tuokin jo jos pitää viestejä lähetellä vaikkakin lupaavat tuoda sen kahvi paketin jos varaat ajan ennakkoon ( kuntoarvio ). Epäilyttävää toimintaa !
2 VASTAUSTA:
Kun tein sopimuksen uuden talon ulkomaalauksesta kysyin 2 itselleni tärkeää kysymystä. 1. Onko teillä ammattimaalarit? Vastaus oli kyllä. 2. Tehdäänkö maalaus pensselillä? Taas vastaus oli kyllä. Tilasin työn ja mitä sain, kaksi kesätyöntekijää, jotka ei maalauksesta tienneet mitään. Tai olivat kuulemma käyneet firman oman koulutuksen. Meillä kävi pari työnjohtajaakin ja kun kysyin miten heillä ulkomaalit sekoitetaan, niin kuulemma niin kuin maalikaupassa. Otettiin purkin reunasta kiinni ja heilutettiin pari kertaa. Sanoin, ettei maali noin sekoitu vaan kunnolla vaikka kepillä pohjia myöden. Eivät olleet moisesta sekoittamisesta kuulleetkaan. Vaikka oli sovittu, ettei ruiskumaalausta tehdä, niin kun silmä vältti, eikä oltu paikalla, oli kesäapulaiset, työnjohtajan käskystä maalanneet ruiskulla. Viikko piti vahtia mitä tapahtuu ja kaikenmaailman työnjohtajia ja aluejohtajakin kävi useamman kerran katsomassa miten hommat sujuu. Lopputulos on kohtuullinen, mutta se miten siihen päästiin, on paljon kiinni siitä, että piti uhrata oma lomaviikko ja vahtia koko ajan maalausta. En todellakaan suosittele!
Anonyymi kirjoitti:
Kun tein sopimuksen uuden talon ulkomaalauksesta kysyin 2 itselleni tärkeää kysymystä. 1. Onko teillä ammattimaalarit? Vastaus oli kyllä. 2. Tehdäänkö maalaus pensselillä? Taas vastaus oli kyllä. Tilasin työn ja mitä sain, kaksi kesätyöntekijää, jotka ei maalauksesta tienneet mitään. Tai olivat kuulemma käyneet firman oman koulutuksen. Meillä kävi pari työnjohtajaakin ja kun kysyin miten heillä ulkomaalit sekoitetaan, niin kuulemma niin kuin maalikaupassa. Otettiin purkin reunasta kiinni ja heilutettiin pari kertaa. Sanoin, ettei maali noin sekoitu vaan kunnolla vaikka kepillä pohjia myöden. Eivät olleet moisesta sekoittamisesta kuulleetkaan. Vaikka oli sovittu, ettei ruiskumaalausta tehdä, niin kun silmä vältti, eikä oltu paikalla, oli kesäapulaiset, työnjohtajan käskystä maalanneet ruiskulla. Viikko piti vahtia mitä tapahtuu ja kaikenmaailman työnjohtajia ja aluejohtajakin kävi useamman kerran katsomassa miten hommat sujuu. Lopputulos on kohtuullinen, mutta se miten siihen päästiin, on paljon kiinni siitä, että piti uhrata oma lomaviikko ja vahtia koko ajan maalausta. En todellakaan suosittele!
Facebook sivuilta arvosteluni poistettiin samantien.
+Lisää kommentti
Ihan sama mistä yhtiöstä hakee kokemuksia niin aivan paskaa tuntuu olevan kun täältä tulee lukemaan. Täällä kirjoittelee työttömät/kunnan/kaupungin miehet ja naiset ketkä on omaan elämäänsä kyllästyneitä paskanjauhajia peukalo keskellä kämmentä. Tälläkin yrityksellä on taatusti referenssejä olemassa, niin kysykää ihmeessä suoraan niiltä, kenelle ovat työn tehneet.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Kokemuksia Sorcolor Oy

Onko muilla kokemuksia Sorcolor Oy:stä. Maalaus olisi maksanut 9000 e ja pohjatyöt olisi tehty painepesurilla! Miten tällaista huijausta voidaan edes tarjota? Painepesurilla pestäessä vesihän tunkeutuu rakenteisiin ja homehduttaa koko talon! Törkeää huijausta! Naapurissa maalasivat ja tulivat meille tyrkyttämään. Jälki oli sitä mitä alaikäisiltä tekijöiltä voi odottaa, eli luokatonta.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta