Tallinnassa on vaarallista syödä huippuluokan ravintolassa.
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/201807202201085673_u0.shtml
Ruokamyrkytys
19
1675
Vastaukset
- Viron.Hygenia
Ei ole mikään ihme saada Tallinnassa ruokamyrkytys.
- OsataanSitäTäälläkin
Eikä Helsingissä...
- SilverO
Tälläisillä helteillä pitää muistaa ettei vaan osta kesgturgilta mitään ruokatavaraa, vitriinit suorastaan hehkuu kuumuutta ja lihatuotteet märkenee silmissä.
Helposti ei suomalaiset käsitä, ettei virossa ole mitään rajaa myynnille saati hygieniapassia.- taas.kännisen.harhoja
Kaikki Keskturgin lihatuotteet ovat kylmätiskeissä.
- Ruikkuperä
Risteily aluksilla on myös kylmää sontaa tarjolla, en syö kuin pahdettuja pähkinöitä.
- Näkö.Meni
Virossa on erittäin suurivaara saada viinamyrkytys, kaupat on pullollaan metanolia sisältäviä väärenettyjä viinoja
- Kiinassa.suurta.herkkua
Yksi ravintolamaailman tolkuttomuus on tartar-pihvi. Raakaa jauhelihaa ja raakaa kananmunaa. Minulle pitäisi maksaa aika paljon että söisin sitä. Miksei tarjota keitettyä kananmunaa jossa on sisällä juuri syntymässä oleva kananpoika.
- Kokki.3
Klassinen tartarpihvi onnistuu myös kotikeittiössä, kun raaka-aineet ovat laadukkaita ja veitsi terävä. Tartarpihvi kannattaa aina valmistaa laadukkaasta suomalaisesta naudanlihasta.
- Oma.Syy
Kuka lähtee Viroon syömään raakaa jauhelihaa näillä helteillä, minä vaan kysyn?
- NOA
Viron parhaaksikin valitussa ravintolassa Tallinnassa puhkesi viime viikolla salmonellaepidemia, jonka tiedetään tarttuneen yli 20:een ravintolan asiakkaaseen ja vieneen heistä suuren osan sairaalaan.
Vuonna 2014 perustettu NOA-ravintola sijaitsee noin kymmenen kilometriä Tallinnan keskustasta kaakkoon Viimsin ja Tallinnan rajalla. Tyylikäs, merinäköalalla varustettu illallispaikka on suomalaistenkin suosiossa. - gurmeeta
Kokki.3 kirjoitti:
Klassinen tartarpihvi onnistuu myös kotikeittiössä, kun raaka-aineet ovat laadukkaita ja veitsi terävä. Tartarpihvi kannattaa aina valmistaa laadukkaasta suomalaisesta naudanlihasta.
Tartarpihvin valmistus: ostetaan raakaa auhelihaa ja syödään se kun päälle on rikottu raaka kananmuna.
- BihviKetku
Tartarpihvi eli raakapihvi on herkullinen mutta mielipiteitä jakava ruoka. Raaka, hienonnettu liha muotoillaan pihveiksi ja tarjotaan useimmiten munankeltuaisen, suolakurkun ja kapristen kanssa. Viinille hankalien lisukkeiden vuoksi tartarin varmin juomavalinta on vaalea, raikas olut.
- Alko.Pasi
Oksettaa jo Tallinnassa käyntikin, muttaa kun on pakko,viinaa pitää saada!
- aitoa.lihaa
BihviKetku kirjoitti:
Tartarpihvi eli raakapihvi on herkullinen mutta mielipiteitä jakava ruoka. Raaka, hienonnettu liha muotoillaan pihveiksi ja tarjotaan useimmiten munankeltuaisen, suolakurkun ja kapristen kanssa. Viinille hankalien lisukkeiden vuoksi tartarin varmin juomavalinta on vaalea, raikas olut.
Oikea tartarpihvi on kun vuolee lehmän kyljestä puukolla siivun ja syö sen heti.
- TARTARPIHVI
TARTARPIHVI
Tartarpihvi on raakaa lihaa - naudan sisäpaistista veitsellä raaputettua (ei missään nimessä lihamyllyllä jauhettua). Lihan on oltava laadukasta ja ehdottoman tuoretta. Tartarpihvin kanssa on yleensä tarjolla suolakurkkua, punajuurta, kapriksia, sipulia ja raaka kananmunan keltuainen. Nämä lisukkeet voi lautasella sotkea lihan sekaan, mutta itse tykkään ottaa haarukkaan lihaa ja sen päälle hippusen jokaista lisuketta. - Tahtoo.Tatari
Kyllä tulee olemaan Tallinnassa tataripihvi jättimenestys, jonot tulee olemaan pitkät.
- PihviJoonas
Mistä Tallinnassa saa tataripihviä? pitääkö ehdä pöytävaraus?
- ja.vielä.maksavat.siitä
Onko Suomessa niin pöljää porukkaa että menevät Tallinnaan syömään raakaa jauhelihaa.
- jauheliha
Näillä helteillähän tartar on vallan mainio valinta. Taalvella voisi ajatella.
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 467645
- 334223
- 573715
- 503200
- 172876
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons652581- 562427
- 512388
- 402339
- 162286