En pidä itsestäni auta

Olen melkein 13v poika täytän ens viikolla ja olen läski. Siis kirjaimellisesti olen 65kiloa ja murrosikä ei ole alkanut. Olen myös omasta mielestäni ruma ja ainakun katson peiliin haluaisin vain itkeä. yritän aina peitellä vatsaani koulussa ja julkisilla paikoilla.

Olen yrittänyt ja yritän vieläkin saada painoa alas, Ja parempaa mieltä mutta kun olen luonteeltani pessimisti se on todella vaikeaa minulle.




Joten voisiko joku piristää minua ja jutella minulle täällä tyttö tai poika ei väliä.

19

295

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KylläSeSiitä

      Moikka! Mä tiiän tunteen, itekkin kärsin kovasti ulkonäköpaineista mutta se kuuluu tähän ikään. Vertaan tosi useesti itteeni malleihin (olen tyttö siis) ja ihmisiin jotka on käyny monissa kauneusleikkauksis. Mutta pitää vaan yrittää tiedostaa se että kaikki on kauniita omalla tavallansa eikä mullakaa oo samallaista kroppaa ku jollain tytöllä joka ei syö ku yhen aterian päiväs. Mutta jos sua paljon häirittee sun painos nii kannattaa aloottaa vaikka pari kertaa lenkillä/salilla käyminen ja muista se että syöt vaan terveellisesti koska syömättömyydestä seuraa vaan enemmän haittaa eli jos sun pitää näännyttää itteäs ja on kokoajan nälkä nii dietti ei oo hyvä. Syöt vaa terveellisesti ja liikut niin siitä se lähtee! :) Ja muista että ihan sama mitä painat ja miltä näytät oot hyvä just noi

      • Kiitos voisin vaikka heti käydä ulkona kävelemässä. Kuinka vanha sä muuten oot?


      • ok kävin 6km lenkillä


    • MirandaUusi

      Moi, itse oon saman ikäne ku sä ja oon tyttö. Mulla taas on vaikea masennus. Se alko 4 vuotta sitten ku mun isä kuoli. Siitä asti, ja peinenpänä mulle on tapahtunut kaikkea, ja mua syrjitään, haukutaan, välillä nauretaan ja tuijotetaan. Sitten mua opettajat ei ymmärrä, eivät usko, eivätkä kuuntele. Vaikkakin siis olen tunnollinen, ystävällinen, hoidan asian aina loppuun ennenkuin alan toista. Eli ei voisi siis sanoa, että olisin sellaista tyyppiä että kulkisin jengeissä, joissa on alkoholia ja huumeita, ja et koulu menis huonosti. Mun numerot on ihan hyvät, sillä mä panostan kouluun niiku aika hyvin että saan hyvän työpaikan. Minullakin on ulkona näkö paineita, mutta olen saanut tukea äidiltäni ja naapuroltani. Siis he ovat sanoneet mulla psri adiaa, jos joku ei pidä sinusta älä sinä kuitenkaan vihaa häntä, sillä hän itse tekee siinä hallaa itselle. Se ihminen joka väittää ettei ole hyvä sellaisenaan, on aika pahasti väärässä. Olit läski, laiha, pieni tai iso. Nii se sun ulkonäkö, ja ulkoinen kauneus ja laiheus tai paksuus ei merkitse mitään. Vaan se sisäinen kauneus merkitsee, ei ulkonäkö. Ulkonäkö ei puhu itse ihmisestä mitään, vaan se sisäinen kauneus. Ei ketään saa tuomita ulkonäöllö, ja sillä mistä sä tykkäät ja millane sä oot. Sillä se on väärin, ja todella väärin siis. Ainoa keino on vain yrittää pysyä vahvana, ja yrittää saada aikuisilta tukea asiaan. Itse olen tavallidta pikkasen hitaampi kuin muut ja käyn pienryhmässä, vaikka tietysti on isossakin luokassa joitakin tutenja. Mutta se että on vammaisuutta, sekään ei kerro ihmisestä. Sillä meillä enemmän tai vähemmän vammaisillakin on omat mielipiteemme, arvomme ovat samat kuin teillä jotka ette oo kuten me, mekin voimme säda töitä. Tai no, ainakin siis osa. Mut joo, oon saanu vaikean masennuksen. En jalsa olla enää, oon vaa nii väsyny, en saa unta, viiltelen ja ties mitä. Oon palanu loppuun. Nii loppuun etten jaksaisi mitään. Mutta jos kuten mulla, on edes pari ihmistä tukena, nii se on edes yksi ja viimeinen hyvä asia.

      Mut joo, tässä oli sulle millaista mulla on. Voitkin jo päätellä että miltä minusta tunruu. Voit päätellä että kaikki ovat samanarvoisia, ja hyviä just sellasinaan siis ku on.

      Ps. Tämä ei ole helppoa, mutta näin se vain on.


      Moi!

      • Kiitos :)


      • MirandaUusi

        Ole hyvä vaan.


      • MirandaUusi kirjoitti:

        Ole hyvä vaan.

        Otan osaa myös


      • MirandaUusi
        Olkkuz kirjoitti:

        Otan osaa myös

        No, kiitos.


    • vanhaukko16kgpois2kk

      Kokeille tätä kun heräät lähdet reippaalle kävelylle syömättä/juomatta mitään kävele et hiki irtoaa reilusti ja sitten kotia suihkuun ja syömään ;) ja sun pitää katsoa netistä mitä kannattaa syödä, on tärkeeä tietää mitä voi/saa syödä ;) se ei ole tärkeää mitä ei saa syödä :) kaikki vihannekset on yes, ei peruna. hedelmät ok
      Netti on täynä neuvoja....
      jos sulla on kasvupyrähdys kesken (varmaan on) älä laihduta vaan otta selvää mitä voit syödä..

      Muista se lenkki herätessä ;)

      • Juu koitan huomenna


      • vanhaukko16kgpois2kk
        Olkkuz kirjoitti:

        Juu koitan huomenna

        Ja sitten tee se joka päivä vaikka väsyttäisi ja nouse ylös koulupäivinä 30-45 minsaa aikaisemmin uskon et puoltuntia riittää kun reippaati kävelet tietysti voit juosta tai hölkätä niih ja tietysti suihkuun sen jälkeen. Uskoisin viikossa kahdessa alkaa näkymään hyviä tuloksia, kun muistat katsoa mitä laitat suuhusi ;) unohda kaikki vaaleat leivät, makaroonit, pastat, riisit, ei pulla ei mtn makeaa,.perunaa päivässä 1-2 max.
        Näkkäri, ruisleipä, kaurapuuro, hedelmiä, vihanneksia, marjoja "raakana"

        Siis vältä kaikkea missä on sokeria ja hiilihydraatteja... alkuun kun syöt paljon vihanneksi ja hedelmiä alkaa kylläkin kusettamaan ja silloin on tarve yleensä päästä nopeasti vessaan ;) tietyt vihannekset ja heldelmät poistavat kehosta nesteitä(vettä) ja yleensä onkin lihavilla paljon nestettä kehossa sillä kaikki ei oo rasvaa :)
        Teen sulle vaikka viikonlopun aikana listan mitä syödä... en kerro mitä ei saa syödä vaan ainoastaan mitä kannattaa syödä...

        Painat 65kg mutta kuinka pitkä olet?
        Kuitenki sinun syötävä että kasvaisit, et varmaan halua jäädä 13vee mitaiseksi.

        OK?


      • Ok olen 162cm


      • vanhaukko16kgpois2kk
        Olkkuz kirjoitti:

        Ok olen 162cm

        Mä väsään listaa mitä hyvä syödä huomenna ;) nyt väsyttää ja parempi tehdä se huomenna :)


    • Kfkgngbrbrbfjfjf

      Ei siinä mitään kunhan muuten olet hyvä henkisesti älä syö herkkuja silloin kun tekee mieli tee jotain muuta mukavaa

      • Kiitos 👍


    • ylämäki_alamäki
      • Kiitos


    • vanhaukko16kgpois2kk
    • vanhaukko16kgpois2kk

      Olkkuz

      Teho-ohjelman ensimmäisinä viikkoina vähennetään hiilihydraattien määrää, jolloin kehon insuliinitaso pysyy alhaalla ja rasvanpoltto lähtee vauhdilla käyntiin.

      - Kahden viikon jälkeen hiilihydraatteja lisätään ruokavalioon maltillisesti. Roskaruoalle täytyy silti heittää hyvästit. Kahden viikon jälkeenkin hiilihydraatit napataan hyvistä ruoka-aineista, kuten marjoista ja hedelmistä.

      Levävaaran mukaan ensimmäisten viikkojen tiukkaa ohjeistusta voi jatkaa pidempäänkin, kunhan syö muutamana päivänä viikossa reilummin hiilihydraatteja.

      - Jos pitää hiilihydraatit jatkuvasti alhaisina, se voi haitata kilpirauhasen toimintaa.

      Levävaara jätti tietoisesti ohjelmasta maito- ja viljatuotteet pois, koska nämä ovat hänen mukaansa usein esimerkiksi ruoka-aineyliherkkyyksien takana.

      - Kannattaa katsoa, miten tuotteiden karsiminen näkyy omassa olotilassa ja kehossa.

      Painonpudotuskuurin jälkeen maito- ja viljatuotteita voi lisätä ruokavalioon oman tuntemuksen mukaan. Myös maltillinen herkuttelu on sallittua.

      - 1-3 vapaamuotoisempaa ateriaa viikossa ei tuloksia kaada, Levävaara lupaa.

      Viikot 1-2

      Aamupala: Muutaman kerran viikossa kahden kananmunan kasvismunakas voihin tai kookosöljyyn paistettuna. Sekaan esimerkiksi pinaattia ja sipulia ja oheen tomaattia, kurkkua, parsakaalia tai muita vihanneksia. Muina päivinä aamupalana voi olla lohta ja kasviksia / Pihvi ja kasviksia.

      Lisäksi: 1 kuppi kahvia mustana tai tilkalla kermaa.
      Lounas: Reilu kanasalaatti, tilkka oliiviöljyä.
      Välipala: Pikkunälkään avokado / Suurempaan nälkään graavilohta tai leikkelettä, avokadoa ja kurkkua salaatinlehteen käärittynä / Vihersmoothie.
      Päivällinen: Naudanliha-kasviswokki (ilman nuudeleita tai riisiä).
      Iltapala: Reilu annos parsakaalia ja kalkkunaa, jossa esimerkiksi valkosipulia ja yrttejä.

      Viikot 3-4

      Aamupala: Marjapirtelö sokeroimattomaan mehukeittoon tai mantelimaitoon. Sekaan kotimaisia mustikoita, mansikoita tai muita marjoja, banaania, avokadoa. Lisää mukaan esimerkiksi 1 rkl hampunsiemeniä ja 2 rkl heraproteiinia tai riisiproteiinia / Muutaman kerran viikossa kahden kananmunan kasvismunakas voihin tai kookosöljyyn paistettuna. Sekaan esimerkiksi pinaattia ja sipulia ja oheen tomaattia, kurkkua, parsakaalia tai muita vihanneksia.
      Lisäksi: 1 kuppi kahvia mustana tai tilkalla kermaa.
      Lounas: Naudan ulkofileepihvi voissa paistettuna, parsaa ja lisäkesalaatti pinjansiemenillä.
      Välipala: Hedelmä, manteleita 10 kpl. Liota mantelit yön yli, jotta ne sulavat helpommin.
      Päivällinen: Kalkkunaa, bataattia ja reilusti salaattia.
      Iltapala: Uunilohta ja uunikasviksia, kuten lanttua, porkkanaa, punajuurta.

      Viikot 5-6

      Aamupala: Kaurapuuro kotimaisilla marjoilla ja 1-2 kananmunaa / Marjapirtelö sokeroimattomaan mehukeittoon tai mantelimaitoon. Sekaan kotimaisia mustikoita, mansikoita tai muita marjoja, banaania, avokadoa. Lisää mukaan esimerkiksi 1 rkl hampunsiemeniä ja 2 rkl heraproteiinia tai riisiproteiinia / Muutaman kerran viikossa kahden kananmunan kasvismunakas voihin tai kookosöljyyn paistettuna. Sekaan esimerkiksi pinaattia ja sipulia ja oheen tomaattia, kurkkua, parsakaalia tai muita vihanneksia.
      Lisäksi: 1 kuppi kahvia mustana tai tilkalla kermaa. tai teetä
      Lounas: Vaaleaa lihaa tai kalaa sisältävä reilu salaatti tilkalla oliiviöljyä / Kanawokki kasviksilla / Halutessasi desi tummaa riisiä tai kvinoaa.
      Välipala: Hedelmä, manteleita 10 kpl. Liota mantelit yön yli, jotta ne sulavat helposti / Marja-hedelmäsmoothie.
      Päivällinen: Vaalea lihaa tai kalaa, desi vaaleaa riisiä, kasviksia.
      Iltapala: Uunilohta ja uunikasviksia, kuten lanttua, porkkanaa, punajuurta.
      Ruokajuomana vesi. Nauti heti päivän treenien jälkeen hedelmä ja/tai heraproteiinidrinkki.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      0
      7917
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      176
      1744
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1114
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1113
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      61
      1015
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      191
      934
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      910
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      876
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      813
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      704
    Aihe