Telia nostaa perusmaksua 63 %

telia-mtv3-cmore

Mini-liittymä, joka toki on kälynen ja hidas, on kuitenkin riittävä monelle, joka ei soittele paljon. Sen perusmaksu nousee 3 EUR --> 4,90 EUR. No eihän siihen hinnankorotukseen kuole, mutta prosenteissa se on aika kova.

11

350

Vastaukset

 • Pari vuotta sitten DNA nosti kännykkäni perusmaksun 67 sentistä viiteen euroon.

 • Vielä vuonna halppis-liittymän 2016 perusmaksu oli 1 euro, silloin nostettin kuukausimaksu kolmeen euroon, samalla tuli yllättäen ja pyytämättä veloitukseton mininetti. Netin nimellinen nopeus on 256 kbit/sek, mutta tuntuu että operaattori tahallaan sitä vielä hidastaa, saadakseen asiakkaat vaihtamaan nopeampaan liittymään.

 • Teelian täytyy kerätä asiakkailtaan vähän rahaa, että saa yritysostonsa rahoitettua.

  • Ei paljoa heidän ostoksensa kiinnosta. Äänestän jaloillani ettei heidän marmorilattianssa naarmuunnu.


 • Vielä muutama vuosi takaperin perusmaksu oli 69 senttiä kuukaudessa.
  Melkoisia prosentteja on tullut lisää ja tulee vielä enemmän!

  Minkäslainen loppu olikaan ahneella?

  Saavat tyrkytellä mitä vaan,
  vaihdan takaisin oman kylän lankapuhelimeen.

 • Perusmaksun korotus 0.69 eurosta 4.90 euroon tarkoittaa 7-kertaista korotusta! Onko se edes missään suhteessa minkäänlaiseen ahneuteen?
  Moni vanhus ei tarvitse minkäänlaista nettiyhteyttä kapulaansa lisäämään automaattisia kuluja.

 • Moi 4G maksaa 6 euroa/kk. Enää ei olla 4 gt/kk nettiliittymästö kaukana..

 • Telia sai parin MILJARDIN sakot lahjonnasta joten jonkun ne pitää maksaa.
  Arvatkaapa maksaako ne osakkeenomistajat vai asiakkaat? ;)

 • Telialta olen vaihdellut pois pikku hiljaa liittymiä. Mutta osaa nämä kaikki laskuttaa kuitenkin nousu
  suhdanteisesti.
  DNA:lta olin suorastaan pakotettu lähtemään kun laskuja eivät millään osanneet lähettää oikein. Ei millään ja aina sain maksaa korkoja ja ylimaksuja ja virheet oli heidän ei minun.
  Soittelivat monta kertaa perään kun 6 liittymää vaihtui pois ja eivät millään voineet myyjät käsittää että vika on heidän itsensä ei minun joka maksan aina laskuni ajallaan vuodesta toiseen.
  Voin siirtyä dna:lle jos maksaavat tililleni 1500€ korvauksena. JA kaikki liittymät pitäisi olla irrallaan milloin vain pois siirtymisen tähden kun homoaa että taas on laskutus väärin.

  Telialla on takkuisin ja epäloogisin käyttöliittymäkin joka on yksi syy miksi valun muualle. Saunalahtielisa.

  • Dnan lasku on hyvin selkeä. PITÄÄ katsoa vain, miltä ajalta lasku on. Minulla on puhelinliittymät niin että laskun ilmoitus tulee 20 pv ja eräpäivä on5 pv. Tämä on kuitenkin heinäkuun lasku, joka pitää maksaa siis 5/9 . Kun maksan on uutta laskua jo yli kuukausi. Jos sanoisin irti liittymän olisi vähintään kaksi laskua vielä tulossa. Se ei mene kaikkien kaaliin selittämälläkään.


 • Suomessa kaikki saa sen 500 euroa kuukaudessa selviytyäkseen. Vuokrakin maksetaan. Ei kyllä pitäisi olla mitään vaikeuksia maksaa liittymistä.

  Ostakaa halpa android älypuhelin ja Moi:lta rajaton 4g netti 18e/kk. Sitten asennatte chat sovelluksen ja selaimen. Älypuhelimella saa sitten kaikki asiat hoidettua ilman että tarvitsisi soittaa tai tekstata.

  Tietenkin niille jotka ei elä nykyajassa, heille pitäisi olla halpa sim millä saa soitettua ja tekstata. Tai sitten joku opettaisi kuinka asiat saa hoidettua netin välityksellä. Saa valita ihan vapaasti ottaako vanhentuneen vai paremman pienellä vaivalla.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.