VTS ja sairastuminen pahasti

SairastunutVTS

Olen erittäin pahasti sairastunut VTS:n vuokra-asunnossa sisäilman toimimattomuuden takia. Sisäilmaan on tullut "raitis"ilmakanavien kautta muiden asuntojen epähygieniset hajut, mikrobit, tupakan ja muiden haitalliseten aineiden vahva haju. VTS ei ole tätä uskonut ja ovat aina käyneet vain tarkistamassa ja "säätämässä" ilmamäärää. Nyt on yli vuoden ollut tuloilma 0.
5:n vuoden aikana ei ole muuta tehty. Kiukuteltu ja väkätetty vastaan. Nyt on vanhasta muovimatosta erittynyt erittäin paljon pahaa ja haitallista myrkkyä tämän takia.
Astma, infektiot, elimistön toxisuus, terveyden menetys totaalisesti vain tällaisen takia.

Onko muita joilla on VTS:n asunnosta terveydellisiä ongelmia? Laitan vaikka myöhemmin sähköpostiosoitteen jonne voit kertoa oman tarinasi ja olla yhteydessä minuun, sillä oikeuteen mennään koska ei olla kuunneltu VTS:n toimesta asioiden oikeaa laitaa, ja nyt on todettu asia terveystarkastajan ja muiden toimesta että näin on asia ja on ollut kauan.
Kaikki dokumentit on onneksi tallessa vuosien varrelta.

7

1150

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • frihappi

      Sato;n asunnossa samat viat, olet häirikkö jos valitat ja huoltomiehet säätävät kaikki pahempaan suuntaan, eli yrittävät "savustaa" ulos.

      • satoisimi

        Satolla on oikeasti ongelma kelvottomien vuokra-asuntotalojensa kanssa. Todellinen terveyspommi ja erittäin tuomittava menetelmä vuokranantajan taholta. Viimeaikoina uutisista on selvinnyt, kuinka Sato asuttaa korkeita vuokria maksavia asiakkaitaan jopa useiden vuosien ajan täysin kelvottomissa hometaloissa.


    • pahajuttuvtsltä

      Aivan hirveää! Terveys on ihmiselle tärkein asia ja jos tuollaisen takia terveys menee niin toivottavasti joutuvat korvaamaan ja kunnolla! Olen kuullut paljon vtsn huolimattomuudesta ja välinpitämättömyyksistä vastaavissa jutuissa, että on ilmanvaihtoa vaan säädelty ja sillä kaikki muka selviää, jopa homeet!! Ihmiset vaan vtsn asunnoissa ovat ns. alempaa keskiluokkaa tai toimeentulotukiasiakkaita (ketään mollaamatta) niin eivät uskalla mennä oikeuteen asti, nurisevat palstoilla mutteivät tee muuta.

      Tuo savustaminen ulos on myös aivan totta. Liian läpinäkyvää muttei vts välitä. Onneksi joku uskaltaa puolustautua!

      Lääkäritkään ei Tampereella valitettavasti ymmärrä sisäilmaongelmien aiheuttamia sairauksia! Täällä pitäisi olla erikseen poliklinikka sisäilmasta sairastuneille ja nykyisten varsinkin keuhkolääkärien ja allergologien ym. opiskella kyllä enemmän asiasta. Niin paljon on jo huonon sisäilman takia sairastuneita jopa loppuiäksi.

      Tsempit täältä ainakin ja peukut pystyyn, pistä vts kyykkyyn oikeuteen törkeistä puuhistaan!

    • KaisaKjs

      Todella ikävää kuulla ja paljon tsemppiä taisteluun hirviötä vastaan. Onneksi sinulla on sisua taistella! Kohtalotovereita on LUKUISIA ja tällaiseen auttaisi varmaan joukkokanne yms.

      Home-ongelmista ei tunnuta välittävän MISSÄÄN isoissa yhtiöissä! Homeesta lähtee mirobeja ja niistä HERMOMYRKKYÄ. Moni ihminen ei tajua, että myrkky on äärimmäisen vaarallista. Ilmankos syövät yms. ovat koko ajan lisääntyneet! Omassa työpaikassani kaksi kuoli syöpään. Olisiko asiaan vaikuttanut todella pahassa kunnossa ollut hometalo, joka vihdoin purettiin. Moni ehti sairastua talon vuoksi monenlaisiin sairauksiin: nivelkipuihin, astmaan, reumaan, hengityssairauksiin...

      Asiaa vähäteltiin ja suhtautuminen ihmisiin oli kaupungin puolelta pöyristyttävää. Kokemuksia myös ystävien puolelta homeasunnossa asumisesta ja vakavasta sairastumisesta (pitkäaikaisen altistuksen seurauksena).

      Ihmiset, jotka eivät itse saa näkyviä oireita homeesta, eivät oikein tajua, että he silti altistavat itseään jatkuvasti hermomyrkyillä ja joku kaunis päivä heille tulee salamana jokin vakava sairaus. Silloin loppuu homesairauksista kärsivien vähättely.

      Oikein paljon voimia taisteluun! Näytä niille! Kannattaa katsoa esim. https://homepakolaiset.fi

    • Anonyymi

      Asuin vuosina 2013-2016 VTS:n luhtitalossa Atalassa. Homeoireita yli 20. Olen vielä tänäpäivänä kärsinyt nivelkivuista, kosketusaroista nivelistä, polvet tuntuvat olevan kipeänä vähäisenkin ilmanpaineen vaihtelun vuoksi.

      Olin homeesta varma, kun palasimme kotiimme viikonlopun reissun jälkeen. Kotona haisi maakellarilta. Haju tuli selvästi keittiön kaappien takaa, hormiin oli luultavasti kertynyt kosteutta. Mitään ei vuokrayhtiö tehnyt asialle. Meillä oli lapsi tuolloin 2-vuotias, kun muutimme asuntoon. Vuoden asumisen jälkeen valitin oireilusta. Vuoden odotimme, ja saimme kaksi miestä testaamaan pienillä mittareilla kosteutta. Ei se mitään auttanut. Sitten odoteltiin puoli vuotta lämpövuotoja testaavaa muikkelia, joka kertoi, ettei koskaan ollut nähnyt yhtä pahoja lämpövuotoja. Kylmin kohta asunnossa oli 15 astetta keväällä. Ilmanvaihto naurettava. Pyykki kuivui kolme päivää ja haisi aivan hirveältä. Silloin VTS sai varoituksen ja kehoituksen korjata lämpövuodot vuoden kuluessa. Homeeseen ei kommentoitu.

      Perheeseen kuului vanhemmat ja lapsi. Lapselle kehittyi astma. Minulla turposi kasvot ja silmät öisin, oksensin verta aamuisin, kaikki hajusteet tekivät allergiaa yhtäkkiä. Näin valkoisia välähdyksiä silmissäni yöllä, aamulla kesti herätä tunteja, nukahtelin myös päivisin, maha turvonnut... ja ne nivelkivut. Se helvetti jatkuu vielä tänä päivänä. Epäilen kärsiväni nivelkivuista loppuelämäni. Lääkärit eivät usko, eikä reumakoe tuottanut tulosta.

      Heitimme kaikki huonekalut muuttaessamme pois. Mitään ei korvattu.

      Kiitos VTS aivan helvetisti tästä. Kiitos.

    • Anonyymi

      Minulla samanlaisia oireita vaikka asun maaseudulla omakotitalossa.
      Johtuu kuitenkin pääosin ilmansaasteista joita kulkeutuu satojen kilometrien päästä kaupungeista, jopa ulkomailta ja aiheuttaa erilaisia vakavia oireita.
      Sateen jälkeen on piha ja katto täynnä erilaisia jälkiä saateista.

    • Anonyymi

      Veitkö asian oikeuteen jos veit kuinka kävi? Meillä koko perhe aikuiset ja lapset ollaan sairasteltu vuosia vts asunnossa, heitä ei kiinnosta pätkääkään oireet.. uutta asuntoa ei saa ja voivotellaan, että huonolle sisäilmalle ei voi tehdä mitään, kun ilmastointi pitäisi vaihtaa sitten jokaiseen asuntoon.. ei kiinnosta vaikka lääkärit ottaneet keuhkokuvia ja todenneet, että sairastuttava sisäilma kotona on todennäköisin syy. Teen töitä perhepäivähoitajana esimieheni laittoi myös vts viestiä, sillä hoitolapsenikin voivat sairastua täällä. Mikään ei tunnu heitä kiinnostavan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2950
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      117
      2174
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1574
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      71
      1033
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      890
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      884
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      795
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      736
    Aihe