Mopopojat tappavat vanhuksia kuumuuteen

mitentyhmävoiollahyryllä

Nyt helleaallon aikana on tärkeää viilentää vanhusten huoneistot yöllä tuulettamalla. Hyrynsalmella tämä ei onnistu, kun mopopojat ajelevat pitkin raittia ilman äänenvaimintimia. Poliisia ei ole näkynyt aikoihin yöliikennettä valvomassa, niin on mene äitynyt aika villiksi. Saamme olettaa, että n. 3-5 vanhusta saa ennenaikaisen lähdön tänä kesänä Hyryllä juuri näiden päristelijöiden takia. Poppiautokuskit joutaisi kanssa ampua.

85

3080

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • niskalaukausehkäainoa

      Nyt on vanhempien otettava ohjat, jos niitä koskaan edes on ollutkaan. Jos hommaa vekaralleen ihmistenhäirintälaitteen, niin pitää myös kantaa vastuu, ettei häiriö muodostu liian suureksi. Vanhemmilla on vastuu!

      • kyylätkyylät

        Tämän keskustelun avaaja voi muuttaa vaikka vittuu Hyrskältä,
        se on ihan pökö.


    • Napakkabasso

      Jos ei ääntä kestä, olisi kannattanut tarkemmin miettiä, kun talon rakensi kylänsuoralle kjheeeh . Laitan taas popmasiinan laulamaan ja massiiviset 6*9 kaiuttimet jytisemäön, siinä alkaa naaraat kostumaan hyvistä mytkeistä, kannattaisi sullaki corollan hattuhyllylle laittaa 6*9, ni heti loppuisi morsiammeltasi pääkipeä ja saisit useammin kuin kerran vuodessa khääääääjjjj

      • pienetonympyrät

        Teinipojan unelmia Hyrynsalmelta, josta ei muuta kosteaa vakoa löydy kuin poitsun oma hikinen persvako saunakuumassa corollassa...


      • freudisti

        Kaikkea se seksuaalinen pidättyväisyys teettääkin uskovaisten kakaroilla.


      • orvell

        "Jos ei ääntä kestä, olisi kannattanut tarkemmin miettiä, kun talon rakensi kylänsuoralle kjheeeh ."
        Täytyypä olla yksinkertainen tyyppi, joka tuollaista kirjoittaa


    • humppaonpoikaakotona

      Huvittaa nuo rämisevät discokotterot. Miten lapsellista ajella auton lasit selällään ja koittaa kerätä huomiota rämisevillä rekkareilla.

      • Sobwuufer

        Sulla pitesi kokeella milte tunttuu ku passo lyÖ tahtie nii ett nahkakuulat lepattaa naattia musiikista ja pian seemensyöksyst, va et sie tiie jos jenssenistä Yle puhette vaen kuuntelet


    • Ekakerta_sais_tulla_jo

      Soidinmenot jolla haetaan naaraiden huomiota, tavoitteena yhdyntä.

    • Passoapumputipumputi

      Ennen tuli eka kerta kun pyöritteli naesta tanssiissa muutamie kertoja.
      Tietysti piti myös jutella sopivasti.
      Kamppeet piti olla siistit. Housut piti olla kunnolla jalassa.
      Mussoa tietysti autoratioloista kuunneltiin. Se oli kuitenkin hillittyö se vollyymi.
      Nyt vaan jyskytellään menemään.
      Soahaanko elläessään tuolla menolla?

      • Guggigang

        Ajat muuttuu bro.
        kyllä saa;)


    • mopomiitti

      Heh,heh nehän on tahallaan ajamassa aiheuttaakseen mahdollisimman paljon kärsimystä esim.työttömille,eläkeläisille ja sairaille koska ne eivät kuulemma tuota tarpeeksi Hyryn kriisi kuntaan rahnaa,kuluttaa vaan.Liekkö juurikin kuunnelleet vanhempien ruokapöytä keskustelut ja laittaneet itsensä likoon miellyyttääkseen vanhempiaan.
      Älkääkä missään nimessä tilatko tuotteita netistä kun ne voi ostaa "pilkka hintaan"Hyryn yrittäjiltä;DDD Nimittäin saattaa melu silloin nurkillasi lisääntyä.

    • mopomiitti

      Lisään vielä.Tyttöjen suosion puutteen vuoksi voi ahdistaa niin paljon ettei muuta tiiä kun ilkeyden tekoset.Ei olisi hyvä olla katkera jo ennen rippikouluikää.

    • Kuseejapahast

      Me Hyrynsalmelaiset ollaan taitavia paskoon omaan pesään. Haukutaan Hyrynsalmelaisia kun nämä tekee naapuripitäjissä kolttosia taikka rikoksia mutta nämä oman kylän rikolliset puuhastelut lakastaan maton alle.. Pääasia on tuottaa rahaa. Kaikki muut joutaa multiin????
      Tuottavat saa melastaa miten lystää monessa sukupolvessa, kun ne kerta tuottaa. Ei välitetä vaikka maine kiirii maailmalle, mustaakin mustempana ja kaikki potenttiaaliset rahaa tuottavat pysyy visusti pois.

    • Saatananvätykset

      Korvatupot korviin, jos ei ääntä kestä. Pääsee paljon helpommalla.

      • Taasyksälykäskommentti

        Tervetuloa Hyrynsalmen luonnon rauhaan.... HEI, MUISTA OTTAA KORVATUPOT MUKAAN.!


      • Saatanannutipää
        Taasyksälykäskommentti kirjoitti:

        Tervetuloa Hyrynsalmen luonnon rauhaan.... HEI, MUISTA OTTAA KORVATUPOT MUKAAN.!

        Yöllähän sinne luontoon mennäänkin


      • mopomiitti

        Saatanannutipää on nimimerkkinsä veroinen?;D


    • MarkiisiKyliltä

      Helevetti soikoon ku ei saa myöskään mopopojat ottaa huilie ku muorin retaleet painattaa kylän raittie hallenneet pakoputket pöristen

    • Jumputijum

      Sukurutsa tekee tepposia ihmisen aivotoiminnassa.

      • utelijas

        Kerro ihmeessä minkälaisia tepposia? Milloin huomasit mainitsemasi asian?
        Mitä olet itse viimeksi teppostelut?
        Rohkeaa, että olet noin avoin elämästäsi.


      • mopomiitti

        Semmonen tietää,teräväpäinen, joka saa alkunsa normaalisti.Sanotaanko näin ,että itsestään selvää normaali ihmiselle kaikki järjenjuoksu mikä on muita ihmisiä huomioon ottamista hyvällä tavalla=EMPAATTINEN,SENSITIIVINEN


    • Murmelii

      Nuoret on nuoria ja nuorten huvit. Aina on mopoiltu ja popiteltu. Muutama älykääpiö sopii joka vuosiluokkaan, jolla pitää popit soida muita kovemmin. Koitetaan kestää.

      • mopomiitti

        RAJANSA KULLAKIN HUVILLA.On kyllä ajeltu mopoilla muttei JUMALAUTA HÖYLÄTTY YHTÄ PIKKU PÄTKÄÄ eestaas yötä,päivää.
        Hox,Onko muut huomanneet ,että tää jatkuva tyhjänpäivänen eestaas höylääminen alko vasta 2 kesää sitte,eikä vaan mopoilla vaan juuriikin Jumputijum lisääntyi/säännöllistyi tuossa Hyrynkeskustassa.Ennen sitä oli suht koht normaalia moottoriajoneuvojen käyttöä.


      • aivai
        mopomiitti kirjoitti:

        RAJANSA KULLAKIN HUVILLA.On kyllä ajeltu mopoilla muttei JUMALAUTA HÖYLÄTTY YHTÄ PIKKU PÄTKÄÄ eestaas yötä,päivää.
        Hox,Onko muut huomanneet ,että tää jatkuva tyhjänpäivänen eestaas höylääminen alko vasta 2 kesää sitte,eikä vaan mopoilla vaan juuriikin Jumputijum lisääntyi/säännöllistyi tuossa Hyrynkeskustassa.Ennen sitä oli suht koht normaalia moottoriajoneuvojen käyttöä.

        kylänhöylääminen päästä päähän on ollut iänajan paikkakunnan tapa.


    • lhsduiyhgfrkgnlkg

      Polliisille soetin ja aekovat tulla tarkkailemaan tilannetta useammin ja mopetit syynätä.

      • JudgeRoyBean

        No juurikin niin, ja poliisista hyvää päivää; Kun maijalla saapuu sumppisalmelta Salmelan kohtaan, koko kylä tyhjenee kun taikaiskusta. Ei ole viritettyjä mopoja liikenteessä, ei ylinopeuksia, ei höpöheinää huulessa eikä mitään muutakaan laitonta. Puskaradio toimii.

        Että voisiko kerrankin koettaa siiviliautolla...tai vaikka kahdella.


      • mopomiitti

        NÄIN JUURI,SIVIILIAUTOLLA KYLILLE!!!!!Tai peltipoliisit!!!!Koirat ja Kissat kärsii myös.Jos ei empatia kyky riitä ihmisiin niin ajatelkaa edes eläimiä.Huom!Tytöt varsinki vois poikia neuvoo,kun ovat eläinrakkaita enimmäkseen.


    • nojopasonkovaääninen

      Edestakaisin liikkuu hyryläisnuorenmiehen esinahka kotioloissa. Edestakaisin hän kaahaa kylän raittia. Lapsi ei ole tullut kuulluksi, niin hän haluaa tulla huomatuksi ja kun kukaan ei huomaa, otetaan äänenvaimentaja pois moposta tai hommataan autonrahjaan suppari. Olisi siinnä monelle ammattiauttajalle työsarkaa.

      • fonboganoffi

        Juuri tuo edestakaisuus ja turvalliset rutiinit kertovat kyseessä olevan autistisen skitsofreniaan taipuvaisen kehitysvammaisen.


      • ennustelija

        Siinä torinkulmalla on "ammattiauttaja" palvelupiste. Opetukseenhan on aina riittävästi budjetoitu, joten sieltä "palvelurahaa" löytynee? Oppisivat huomaamaan elämän olevan muutakin kuin äänenvaimentimia tai suppareita.
        Myytävänä olevat kiinteistöt alkaisivat heti kaupaksi menemään. Lisääkin pitäisi rakentaa. Rauhallinen, mukava kirkonkylä toisi yhä enemmän asukkaita pitäjään.
        Hyrynsalmesta muodostuisi napapitäjä maakuntaamme. Ja mikä parasta. Meidänkin, pitäjän parhaimman suvun mopoilijoista tulisi kunnan virkamiehiä.


      • mopomiitti

        Tämä juurikin ihmetyttää miksei
        me Yritteliäät Hyryläiset tajuta tätä poittia.Kukaan ei osta kiinteistöä tämmössestä mölypaikasta saatikka taloa ja lisäänny siinä.
        Tämmösestä keskustan alueen tyhjenneistä asunnoista vissiinki hyötyy viimekädessä Kunnan omat vuokra-asunnot joissa ei kysyntää muuten.
        Paradoksaalista siitäkin tekee asukas valinnan tiukkuus ja luottotiedottomilta vaadittavat monen kuukauden takuuvuokrat.Vai olisiko tarkoitus juurikin saada näin Yleiseen edunvalvontaan ihmisiä joita sitten voitaisiin kontroloida (ei pääse pois kunnasta tai muuttamaan enään yksityisen vuokranantajan as.eli rahan tulo kunnalle näin taattu.
        Spekuloida saa.Ei voi ku ihmetellä.


    • Murmelii

      Poliisi ei ole lastenkasvattaja kyllä se kotoa täytyy löytyä

      • fonboganoffi

        Ei ole vanhemmuutta jos vanhemmat vammaisia. Silloin on yhteiskunnan tehtävä väliintulo. Vammaisuus ja skitsofreenistyyppiset autismikirjon sairaudet ovat yleisiä pienillä sisäsiittoisilla paikkakunnilla. Kysymys on lähinnä lääketieteellinen.


    • metsurikuulokkeilla

      Ymmärrän kyllä että mukavahan se on mopolla ajaa, mutta nykymopoissa ei kuullosta tyhjäkäyntiä olevan ollenkaan kun pitää kaasua leipoa kokoajan. Ohjaustangosta kiskotaan kytkintä luistattaen että eturengas etes vähän nousisi tienpinnasta. Koko yö kiskotetaan ettei meikäläinen saa nukutuksi ja aamulla pitäs kuudeksi töihin. Prkle kunhan koulut alkaa tulen neljältä mopopoikien ikkunoiden alle moottorisahaa huudattamaan. Mopoilkaa sitten silmät solmussa kouluun.

      • Ryömiäs

        Senkus nouset aikasemmin. Hyvähän se on kuntoilla.


      • mopomiitti

        Suotavaa kuitenkin olisi osan päässeen jonnekkin kouluu ,ammatti tai muu tulevaisuuden hyve.
        Mut voihan tämäkin kirjoitus yllyttää jäämään syrjäytyyn yhteiskunnasta ja vetään mopolla tai autolla edelleen samaa rutiinia päivästä,päivään kuten Dingon Levottomassa Tuhkimossa kerrotaan.Vihan voima näes on sokaiseva voima.
        Katsokaas nykyään ei oteta palautteista opiksi,palaute on nyt vittuilua aina(mustavalkoista ajattelua) ja siihen vastataan alkukantaisesti ,pahentaen tilannetta.


      • Anonyymi

        Yöllä nukutaan eikä kytätä kuka piru kylällä ajelee. Tavan talon sisälle ei mopon äänet kuulu. Ja kuka pitää ikkunoita auki yöllä, ei kukaan. Ilmastointi pitää hoitaa muulla tavalla. Ja kun täällä vanhuksetkin valittaa, ettei saa yöllä nukkua. No ei kaitse nukuta yöllä kun päivät nukutaan.


    • TMKemppainen

      Nämä samat mopoiljat ovat nyt ylä asteen pihalla. Kerros talon välistä tullaan koulun pihalle revittämään mopoja. Siinä matkassa muuan volovomies. Yöt yhtä helevettiä. Kuuluu hyvin kerrostaloon. Alakasi jo koulut.. muutama joutilas parin kympin päälle oleva on hommannu isot mopot ja ajavat pitkin kyliä meteli koneilla. Tutkisi joku ilta siviilipoliisi kaikkien vehkeet. Sakkoja varmasti kaikille.

      • hoplaaa

        kerrostalo on yhdyssana


      • Moporasisti

        Iso kirjain alkuun ja piste loppuun.


    • Muuallakin

      Itä-Suomen Poliisi
      1. elokuu 2013 ·

      Aamuöinen avautuminen, osa 1000

      Avoin kirje teille, arvoisat mopo- , kevari- tai muuten vaan alaikäisen lapsen vanhemmat. Viesti ei suoranaisesti koske kaikkia, mutta toimikoon yleistys nyt tehokeinona. Mahtaako mielessänne liikkua syväkin huoli, kun rakas lapsenne lähes joka arki- ja viikonloppuilta säntää iloisesti kaasutellen tai muuten vaan vihellellen kavereidensa kanssa kylille ja raiteille? Vai kuuluuko se mielestänne ko. ikään ja hyvä vaan, kun on kavereita ja värkki millä pärrätä? Ja eihän se teitä häiritse, varsinkin kun unen läpi kuulette torstaina klo 04, kun rakas pikku teininne kaartaa turvallisesti ja melkein tyhjäkäynnillä pihaan. Seuraavalla kerralla voisitte iloisen moikka-huudon sijaan pyytää mopoilevaa huollettavaanne ajamaan menopelillään ympäri taloanne esim. klo 24-03 välisen ajan. Voitte vaikka yhdessä kellottaa, paljonko rinkiin kuluu aikaa ja mittariin (jos sellainen ihme löytyy) kertyy kilometrejä yön aikana. Ja lyhyelläkin suoralla luonnollisesti hana auki, niin naapuritkin tykkää. Tästä saatte hieman osviittaa, miltä tuntuu esim. Kiteen keskustassa tai ihan vaan missä tahansa Pohjois-Karjalan taajamassa asuvista, nukkumista yrittävistä ja työssäkäyvistä kansalaisista. Teidän kullannuppunnehan ei tarvitse sellaisia asioita, kuten esim. töihin tai kouluun heräämistä onneksi vielä miettiä. Ja poliisin hommiahan nuo tuommoiset häiriöihin puuttumiset on.

      Nyt kannattaisi kumminkin herätä, kuunnella ja osoittaa vanhemmuutta tai huoltajuutta taikka edes hieman aikuista ryhtiä. Koulut ovat kohta alkamassa ja teidän jälkikasvuanne painelee yöt ympäriinsä häiritsemässä muita ihmisiä. Osa mopoilee tai on muuten vaan päissään viikonpäivästä riippumatta. Aika harva alaikäinen itse omistaa menopeliään tai saa siihen edes bensaa hankittua ja alkoholin ostaminenkaan ei onnistu kovin helposti. Eli pitäisi olla aika helppoja konsteja kontrolloida ja valvoa tekemisiä. Lisäksi kulkupelin mittarin tarkastaminen esim. illalla ja aamulla antaa hieman osviittaa, missä ja minkä verran on paineltu. Jos mittariin on yön aikana siunaantunut useampi kymmenen tai jopa sata kilometriä, on jollakulla nukkumista yrittäneellä ollut taas tuskaisa yö.

      Poliisi toki puuttuu häiritsevään mopoiluun ja moottoripyöräilyyn ja yrittää sitä valvoakin, mutta kun kesäöinä olisi aika lailla muutakin, valitettavasti kiireellisempää tekemistä. Resursseista en viitsi tässä yhteydessä marista.

      Kimmokkeena tälle avautumiselle oli torstaina noin klo 02.30 Hammaslehden keskustassa sattunut episodi. Häkestä häiriö- ja metelikeikka (mopopojat hakkaa ikkunoita). Kaksi poikaa ajoi yhdellä mopolla paikalle tullutta poliisipartiota vastaan ja pysäytysmerkistä huolimatta karkuun. Seurauksena kaatuminen ja lyhyt juoksukisa, jossa törkeän rattijuopumuslukeman puhaltanut mopokuski jäi kakkoseksi. Kyydissä ollut poika pääsi karkuun, toivottavasti kunnossa muutenkin kuin juoksunopeuden osalta.

      Poliisia karkuun ajamisesta on tälläkin seinällä tai palstalla ollut useita, yleensä surullisia kertomuksia ja varmasti löytyy sellaisiakin vanhempia, joiden mielestä on hienoa yrittää ja päästä kyttiä karkuun. Ja jos jää kiinni, rakas lapsi pitäisi saada heti kotiin juomaan lämmintä kaakaota, mielellään ennen veri- tai tarkkuusalkometrikoetta. Nyt ei näin käynyt, vaan matka jatkui Tikkamäen (sairaalan) kautta Lammintielle (putkaan), alaikäisyydestä huolimatta. Vanhemmille soitetaan toki jo yöllä ja toivottavasti ovat asiasta kiinnostuneet. Aina eivät ole tai eivät ainakaan vastaa puhelimeen.

      Suokaa anteeksi yleistys. Suurin osa nuorista on, tai ainakin heistä kasvaa kunnon kansalaisia.

      Yön yleisjohto Sami

    • Kohtaraikaakorpi

      Huomenna muuten levii pakka iha kokonaa saa illalla tulla kuuntelemaan kun istolla popitetaan sielun kyllyydestä

      • shoot-em-all

        antaa paukkua vaan sitä saa mitä tilaa


    • huolestuneempi

      se poikonen, mikä ajelee punasenoranssit huomioliivit päällään virittetyllä mopolla < 80 km/h, niin hän tarvitsee varmasti jotain ammattiapua. Eikö löydy jotain kuraattoria, että ottaisi tissiensä väliin!

      • hytttiväylä

        Ne on dimexit ja änkkäri pako putkesta jäi kotiin.


      • mopomiitti

        Onkohan enään edes alaikänen?Näkyy noi jokku yrittäjät kehuvan pojan menopelii eli tukevan tätä harastuksessaan.
        Näin tuossa alkukesästä kuinka pyysivät oikein näyttämään miten mahtava menopeli on.Ei voi ymmärtää.


    • antaahanpentujenrällätä

      hyryllä on kaikki ilmeisen hyvin jos mopopojat on suurin murhe.

      • voivoivolvomies

        18v.ja yli, ei oo pentu enään.Vihainen nuori aikuinen vaan.Itsensä kanssa sinut oleva, ei kiduta muita ihmisiä,eläimiä tai tuhoa mitään vaan pyrkii yhteiseen hyvään ympärillään.Eikä tarvi olla edes uskossa;)


    • mopomies69

      Saahan sitä tulla kasvokkainkin sanomaan vai onko mopot liian pelottavia? :)

      • keittiöpsykolgi

        Herrat ja narrit, 69 on vittuuntunut ei tuottaviin ihmisiin.Siinä samassa kärsii vanhukset,lapset,eläimet ja oma elämä.Tuskin vihaisuus pitemmän päälle kivaa on?Taikka sitten on jo luovuttanut toivonsa.


    • Jumputijum

      Kyllähän sitä netissä uskaltaa ihmisie anonyyminä haokkua ja solvata. Aekuiset ei se netissä vikisemine aota asiaan.

      • Iamdiscasting

        En kyllä näe tässä keskustelussa haukkumista.Eikä itsensä arvosteleminen ole sitä,esim.Nimimerkkissä näkyy tällaista itsensä morkkaamista ainakin;DDD Se sallittakoon.Tosiasiosta puhuminen on myös sallittu valehtelu ei.


    • Köppä

      Imekäähän ukon ja akan mätingit paskaa ja keskittykää omiin asioihinne

    • AjatustenEmäjoki

      Hyryllä ajaa kilvettömällä mopolla jatkuvaa rallia ilm. kortiton pikkunassikka. Reitti kulkee hyryntieltä vonkalle ja taas hyryntielle. Poliisien saapuessa paikkakunnalle wuatsappi rinki hälyttää ja kas; ei ole enää mopoja, ei rattijuoppoja, eikä mitään muutakaan rikollisuutta. Kun miekkataksi häipyy, kaikki palaa ennalleen. Tuttu meno jatkuu.

      • Iamdiscasting

        Näin on nähty.Pimeessä veetään myös reippaasti yli nopeus rajoitusten,ihan hirvittää nuorten puolesta.Jossakin vaiheessa se lasahtaa,satunnais laskelmien mukaan ei mene kauan kun lasaretti tai hauta kutsuu.
        Kohta jonku nuoren vastuuntuntoinen vanhempi vastaa tähän,tyyliin:'Omappa on hautajaisemme.Älä ukko jauha paskaa,imekää munaa.
        Mikä taas kuulostaa todella aikuismaiselta.
        Täällä huudellaan nimimerkin taa piiloutumisesta mutta mihin piiloutuu ralliporukka,jump,jump autot ja muut kun MAIJA ILMESTYY NOIN KIRKON KOHILLE????Sallikaa mun nauraa,keh,keh!Reilumeininki ja neuvon annan muillekkin.'Niin metsä vastaa kun sinne huudetaan.


    • Kuppamummo

      Ette tekkää oo mittää esimerkillistä porukkaa. Vittu baarissakaa saa olla raohassa ettei joku vanaha kurppa tuu vittuileen ja uhkaileen.

    • akanryöstäjä

      Kyllä on paska keskustelu,joku elämäänsä vittuuntunut aikuinen on ruvennut nimimerkin takaa
      huutelemaan,osoittaa todella paljon miehisyyttä nuoria kohtaan.
      Kyllä teidät mopomiesten ja poppimiesten vihaajat tunnetaa,voitas raottaa tuota salaperäistä
      verhoa senverran että pelastuslaitoksen porukka on kertonut miten meidänkylän ylipalomieskin
      rehentelee mopopojille.
      Näyttää siltä että tuolla pelastuslaitoksen porukalla ei ole käsitystä yleensäkkään siitä, mikä on
      vaitiolovelvollisuus.
      Mutta ei mennä tuossa asijassa pidemmälle,pysytään mopoissa.
      mutta jos mies kantaa pelastuslaitoksen virkapukua pikku kylällä,luulisi osaavan olla
      myös siviilissä sen arvoinen,vain onko eläköitynyt ylipalomies jättänyt perinnöksi mopoasijat.
      Kyllä teitä löytyy muitakin jolla on jokinkin asteinen kusi noussut päähän,ja paskantärkeily
      joka asijassa löytyy.
      Eikös tehdä Hyrynsalmelaiset niin että ruvetaan oikein tosissaan,riitelemään ja vittuilemaan
      toisillemme joka asijasta,jopa vaikka tuosta jonninjoutavasta polkupyörällä ajosta,
      kun joku veivaa päivät pitkät turhaa pyörällä kylänraittia edestakaisin,samalla kyyläten
      muut ihmiset,varsinkin pikkuisen äänekkäämmät vehkeet.sairasta perkele.
      Sitten kun on se isoriita pystyssä ,niin kaikilla täällä on mukava olla,eikö niin.
      Ai niin,unohtui sanomatta miten pöljiä on nuo kierot kepulaiset.
      Kyylätään taas jatkossakin.KIITOS.

    • VälittäväVanhenpi

      Hei! Sain vinkin omalta nuoreltani täällä olevasta osin asiattomasta keskustelusta. Olen puhuttanut näistä muutamia ”häirikköjä”. Hyvin on ymmärtäneet ja myöntäneet mikä on homman nimi. Kylällä ja kouluilla nuoret viettää aikaa kun arkkolakaan ei ole auki. Mopot on pelkkä huoli kaikilla aikuisilla. Huoli pitäisi olla muistittomista ja älyttömistä vanhusautoilijoista. Ei tajua tästä maailmasta mutta ajetaan silti. No sitten nämä mopot. Osalla mopot kulkee. Suurimmalla osalla on ihan virittämättömiä. Nyt iltasin on nuorten mukaan rauhallinen paikka olla yläasteen pihalla. Olen myös kysynyt noilta koskitiellä olevilta asujilta häiriöstä. Niitäkään ketään ei kuulema häirihde. Autojen nopeudet vain huoletti kun vanhuksia ja lapsia liikkuu mutta mopoista ei ollut mitään haittaa. Missäänkö nämä nuoret ei saisi olla? Ei nämä nuoret tule maailmalta takaisin tänne jos tämmöinen kuva jää omasta kylästä. Soittakaa suoraan meille vanhemmille kun tunnutte tietävän ketkä ovat näitä häiriköitä! Ei tuomita kaikkia.

      • Lohiloorti

        "Olen myös kysynyt noilta koskitiellä olevilta asujilta häiriöstä. Niitäkään ketään ei kuulema häirihde. "
        Koskitiellä asujilta? Onhan täällä monta muuta tietä kaava-alueella. Jatkapa kyselyäsi. Koskitiellä koulun jälkeehän asuus pitäjän suuripalkkaisia napahenkilöitä. Meneekö sinne monikaan ajopeleineen häiriköimään?


    • PieniHetkivain

      No, niin, kuten tiedättekin, röyhkeät huumehemmot aloittivat vahvistetun rummutuksen netissä. Nyt rynkyttää hedonistista huumemusakkia monta laitetta, soundi toistuu, se on aivan kuin kauppojen musak, mutta se on nykyaikaista.

      Joku kyselikin näiden ukkojen osoitteita, minäpä taidan lähettää tänne ainakin aluksi 3-4 tunnetusta "rosvopesäkeestä.". Jos joku on niitä vahvempi, kävisi vääntämässä aparaatit kiinni.

      Kuka moderoi, kun ei pääse viesti lähtemään?
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15347413/puuttukaa-metelointiin-internetissa

    • keepiste

      Hyryllä ei muuta ääntä ole ku moponrääkkäys,kertoo nuorison älykkyys osamäärän.

      • keepisteOnPelle

        Älykkyysosamäärä on yhdyssana, kertoo sinustakin aika paljon kun et yhdyssanoja hallitse.


      • Onjooo

        Aika pälli


    • EntinenNuori

      Nuorille pitäisi järjestää tekemistä. Olisi vaikka käsitöitä, piirustusta, yhteislaulua, pihapelejä, piilosilla oloa, tvistiä, ruutuhyppelyä, nuotiopiirejä ja vaikka sun mitä. Ei ennen vanhaan loppunut tekeminen kesken, vaan nykyään kun on ainuastaan vitut ja mopetit käytössä niin ei muuta kun rällätään.

      • Lolxd

        Onhan meillä tekemista mut se on vähän muuttunu noista sun nuoruusajoista;)


      • KampiAkseli

        Näin on! Kyllä tekemisiä piisaa mutta ei niihin ole onneksi pakko mennä! Saa ajaa mopolla jos haluaa emme me elä Neuvostoliitossa tai Hitlerjugendissa!


      • Texwiller

        Me asutaan "Villissä Lännessä".


    • Texwiller

      Kiva olisi tietää vieläkö mopoillaan ja rallia ajetaan Palolaitoksen ohittavalla tiellä?
      Entäpä höylätäänkö Muistotietä eestaas yöllä?tai siinä vieressä olevia teitä?Entäpä Hiilimiiluu?ja muita "hyväosasten "unia ja terveyttä häiriten??Ei taideta,EI?

    • Kävelyllävaan

      No niin... Ensin kiitokset niille havahtuneille nuorille, jotka ovat asentaneet mopoonsa äänenvaimentajan. He ovat ymmärtäneet, että elämme poikkeusaikoja, kuten alustuksessakin on räntätty, eli tällaisena hellekautena meidän tulee pelata yhteen, että mahdollisimman moni meistä selviytyy.
      Täällä on joku esittänyt, että keskustan taloissa asuisi vain joitain luusereita. Useinmiten keskustan taloihin ovat asettuneet työssäkäyvät henkilöt, joille todella merkitsee, mitä jää palkan jälkeen käteen. Ahma-Hakan vuokrat ovat sitä tasoa, että siellä asuvan ei kannata töissä käydä, vaan jättää vuokrakulu yhteiskunnan maksettavaksi.
      Eli, jos nämä keskustan asukkaat joutuvat lähtemään melun vuoksi, niin kylmäksi jää täällä moni kuvitalo ja tämäkö oli jonkin kirjoittajan hartain toive? Jos meinaatte, että keskustan talot pysyvät käytössä, niin niiden asukkaille on annettava myös arvoa ja asumisviihtyvyyttä, eikä häirittävä heidän asumistaan ilta toisensa jälkeen uhmamielellä. Jos keskustan talot tyhjenevät (mikä uhka on koko ajan knkreettinen), kuolee Hyrynsalmi.
      Olen tavannut täällä Hyryllä paljon sellaisia nuoria, jotka ovat jo pelkällä hyvällä käytöksellään antaneet osviittaa siitä, että parempaan voitaisiin mennä. Yleensä kaikki Hyrynsalmelaisnuoret, joita olen kohdannut. Yleensä nuorten kohdalla haitanteko ja häirintä on ajattelemattomuutta, mutta kun asia kerrotaan, niin käytös muuttuu. Mukavia lapsia. Ja kun ajatellaan vielä, millaisissa ulkoisissa paineissa nykynuoret elävät. Kun vain osaisi heille joku kertoa, että paras olet sellaisena aitona, kuin olet.

      • TexWiller

        Entäpä miten saahan äänenvaimentaja muutamaan JUMP,JUMP autoon.Resonoi astiakaapit yms.Ompa tippunut yksi kippokin,onneksi oli muovia.
        Olen samoilla linjoilla että keskustan taloissa asuu A-luokkaa ja että Kunnan vuokrat korkeat sekä liian tiukka tämä takuuvuokra juttuki,koska pienitulosten asumistuki voidaan suoraan ohjata vuokranantajalle.Sekä kerta se on ensimmäinenki vuokran maksun suhteen,enemmän kait se on riski kun jo tieto maksuhäiriöistä.


    • haapotie

      Ei muuta kuin suorua persiiseen. nii

    • Anonyymi

      Kuka viitsisi tehdä kansalaisaloitteen mopo-ja jumputusrallista! On se kumma kun tällaista häirintää tehdä.
      Jos joku menee torille laulamaan ja kitaraa soittamaan niin hetken päästä heti poliisit häätämässä pois "häiriön aiheuttajaa"!!

      • Anonyymi

        Mitään ei tapahtunut.


      • Anonyymi

        Jospa se torin laulava soitaja on ollut epämusikaalinen.


      • Anonyymi

        Se pahenee vaan vuosi vuodelta. Kannattaa vaihtaa asuin paikkaa. Vaikka kylään jäisi yksi ikiteini, se voi ajaa tienraitilla huuattaen bassojaan ja kaahata siinä koko sen ajan kun se itse on hereillä. Se tarkoittaa jatkuvaa häiriöö.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se pahenee vaan vuosi vuodelta. Kannattaa vaihtaa asuin paikkaa. Vaikka kylään jäisi yksi ikiteini, se voi ajaa tienraitilla huuattaen bassojaan ja kaahata siinä koko sen ajan kun se itse on hereillä. Se tarkoittaa jatkuvaa häiriöö.

        Viime yönä jytisi basso


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Viime yönä jytisi basso

        Hyvä juttu että jytisee.Siitä tykätään.


    • Anonyymi

      Hauska juttu helteet ei vielä ajankohtinen

    • Anonyymi

      No voi hyvänen aika!

    • Anonyymi

      Huomenna tuloo pikkusen BEISSIEE!!!!

    • Anonyymi

      Tänään supparit soi koko yön torilla ja muualla kylällä!

    • Anonyymi

      no niin

    • Anonyymi

      Hyvin paukahteli viikonloppunaki passo!

    • Anonyymi

      Miksei kaikki voisi ajaa sähköautolla jotta maailmapelastuisi, parasta musiikkia korvilleni olisi viikonloppuna köyhien itku

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1796
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1391
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1376
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1352
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe