Suuren pyllyn alla

- Haista v***u! Janica huusi Tomille, riita, mistä lie taas alkunsa saanut oli taas meneillään.
- V****t haista mitään, paina akka helvettiin täältä, jos ei miellytä, tai ei tuo sinun iso perseesi varmaan edes ovesta ulos mahtuisi, jäisit siihen kiinni vaan karmeihin!
Janica oli sanokaanko nyt, BBW (Big Beautiful Woman) sellainen 180 senttiä pituutta, paino kolmenumeroinen varmasti. Tomin kommentti siis tavallaan osui, mutta Janican reaktio siihen oli varmasti jotain muuta mitä Tomi ajatteli...

Janica nappasi Tomia hänen pitkästä letistää kiinni huutaen - Ja sinähän haistat! Tomi yllätettiin täysin, ei miesparka ehtinyt juuri reagoida kun Janica jo hänet oli raahannut parin metrin matkan sänkyyn ja tyrkännyt selälleen siihen. Janica hyppäsi samantien Tomin päälle hajareisin ja tarttui jälleen hänen hiuksiinsa siirtäen sitten itseään eteenpäin niin, että Tomin pää oli hänen reisiensä välissä.
- Haista nyt kunnolla!! Janica kiljui, siirtäen itseään vielä eteenpäin nyt niin, että Tomin suu oli täysin hänen allaan, estäen häntä hengittämästä muuta kuin nenänsä kautta. Tomi hengitti kiivaasti, yrittäen saada Janican pois päältään, samalla tietenkin haistaen, no sitä mitä Janica hänen alunperin oli käskenytkin haistaa. Ei Tomi mihinkään päässyt. Janica lukitsi hänen kätensä omillaan tiukasti patjaan siirtyen vielä eteenpäin estäen nyt Tomin hengityksen kokonaan. Hän kuuli vaivoin Janican sanat:
- En ole muuten käynyt suihkussa tänään...
Tomin olo oli todella tukala, hän todella taisteli päästäkseen irti ja saadakseen henkeä. Janica ei suinkaan tahtonut vahingoittaa Tomia, joten hän silloin tällöin nosti itseään juuri sen verran ylös, että Tomi sai tarpeeksi happea pysyäkseen tajuissaan. Tomi tunsi kuitenkin voimiensa heikkenevän, hän oli kuumassa ja voimakkaasti tuoksuvassa vankilassa, vähitellen hän luovutti taistelun ja keskittyi vain ottamaan happea aina kun Janica mahdollisuuden antoi.
- Noin, juuri noin, haista minua... ORJA!, viimeinen sana sai Tomin taas palaamaan tähän maailmaan, mitä Janica meinasi nyt, he eivät olleet koskaan olleet mitään BDSM-harrastajia, mutta Tomi oli joskus sellaista ehdottanut...mutta ei NÄIN päin, Tomi oli haaveillut olevansa se, joka alistaa toista.

Janica jatkoi leikkiä vielä muutaman hetken, sitten hän nousi ylös, Tomi ehti miettiä, että nyt tämä olisi ohi, mutta niin väärässä hän olikaan, Janicalla meni vain sekunti ja hän oli taas Tomin naamalla, nyt niin päin, että hänen naamansa oli Tomin jalkoihin päin. Jälleen hän tarttui Tomin ranteista kiinni ja painoi mahtavan kokoisen pyllynsä tiukasti Tomin naamalle. Tomi tunsi, kuinka hänen nenänsä upposi syvälle Janican kuumaan peppureikään sisään. Tomi ei yhtään saanut henkeä, mutta Janica oli taas armollinen: - Hengitä...haistele... ota kunnolla henkeä nyt kun saat, hän sanoi kiimaisella äänellä itsekin henkeään haukkoen suorastaan. Hän antoi Tomille nyt aikaa pari syvää hengenvetoa, jotka Tomi ahneesti otti, suoraan Janican pepusta. Sitten hän taas laski itsensä tiukasti Tomin naamalle niin, ettei Tomilla ollut mitään saumaa hengittää...

Jatkuuko?

2

3282

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jatkuu:

      Janica ei koskaan ollut tuntenut itseään näin vahvaksi, valta joka hänellä juuri sillä hetkellä oli sai hänet kiihottuneemmaksi kuin koskaan. Hän päätti nyt milloin Tomi hengitti, Tomin nenä tuntui täydelliseltä hänen pepussaan, Janica hengitti yhä kiivaammin, äkkiä hän havahtui, kuinka kauan sitten hän viimeksi antoi Tomille henkeä, samalla tämä ajatus katosi kun Tomi yritti pois hänen altaan, Tomi yritti nostaa päätään, kääntää sitä, potki jaloillaan villisti (tämän Janica huomasi vasta nyt). Mutta eihän Tomi päässyt yhtään mihinkään. Janicalle Tomin liikkeet olivat viimeinen etappi matkalla kohti orgasmia, hän laukesi rusentaen reisillä Tomin ennestään jo kovin tukalassa paikassa olevaa päätä. Janica kiljui ja vapisi, tärisi ja huusi suoraa huutoa, hän ei koskaan ollut kokenut näin voimakasta orgasmia, kaikki loppuu aikanaan ja niin Janica palasi tähän maailmaan, lysähtäen Tomin vartaloa vasten.

      Tomi veti henkeä palaten vähitellen sieltä jostain, jonne me kaikki aikanaan päädymme, mitä tapahtui? Hän ei hetkeen tiennyt, mutta tuttu tuoksu palautti hänet hetkeen, ja kun hän avasi silmänsä hän näki mitäpä muuta kuin Janican suuren pyllyn vielä osittain hänen naamansa päällä.
      - Janica, hän sanoi heikolla äänellä, sitten uudestaan vähän kovemmin. Janica säpsähti, miten Tomi voi ei kai hänelle käynyt pahasti, mutta Tomin äänen kuuleminen helpotti heti. Kunnossa se on. Janica mietti hetken tilannetta, hän oli juuri tullut rajummin kuin koskaan, ja hän oli edelleen Tomin päällä, miehen, jota hän oli käyttänyt röyhkeästi hyväkseen tähän orgasmiin päästäkseen. Samalla Janica tajusi mitä hän tahtoi, orgasmi oli ollut jotain niin tajutonta, että hän tarvitsi lisää, Tomi oli edelleen hänen allaan tosiaan, eikä itseasiassa ollut tehnyt mitään hänen edellisen orgasminsa eteen, kuinka laiska mies hänellä onkaan, Janica oli itse joutunut orgasminsa tekemään...

      Janican pylly alkoi laskeutua taas tiukemmin Tomin naamalle, nyt Janica vastasi Tomille,
      - Niin rakas, tykkåsitkö? Nyt saat sitten myös tehdä jotain... NUOLE! Viimeinen sana tuli niin käskevällä äänellä, että jopa Janica itse yllättyi. Tomi ei reagoinut heti, hän oli edelleen puoliksi tajuton Janican käsittelyn jäljiltä ja nyt häntä käsketään nuolemaan. Tomi kyllä piti suuseksin antamisesta, mutta tilanne oli vähän erikoinen. Kun Tomi ei heti tehnyt mitä käskettiin teki Janica omat johtopäätöksensä ja painautui jälleen koko painollaan Tomin naamalle. Ja taas tultiin tilanteeseen, jossa Tomi ei saanut henkeä ei nenän, eikä suunsa kautta. Janica pysyi paikallaan kauan, Tomi alkoi jälleen panikoimaan, sitten Janica nosti hieman itseään, Tomi veti henkeä, kuin ei koskaan olisi happea nähnytkään. Janica sanoi painokkaasti. - Näin käy kun et tottele, jos tahdot hengittää vielä niin kieli töihin! Janica ei koskaan oikeasti voisi satuttaa Tomia, mutta juuri nyt tuon sanominen kiihotti häntä entisestään. Ja Tomi teki työtä käskettynä, hänen kielensä osui tässä asennossa juuri sinne mihin pitääkin, Janican klitorikselle, joka normaalisti on niin herkkä, ettei juuri suoraa kosketusta kestä, nyt kuitenkin se suorastaan vaati Tomin kieltä reilusti ja kunnolla. Tomi nuoli ja nuoli, välillä ottaen klitoriksen kevyesti hampaidensa väliin samalla nuollen sitä (taito, jonka hän oli opetellut ihan Janicaa varten).

      Janica tiesi, että tulisi ihan kohta uudestaan, mutta vielä ei ollut sen aika, Tomi ei koskaan ollut suostunut nuolemaan hänen pyllyään, Janica oli useampaan otteeseen kertonut siitä pitävänsä. Nyt Tomi saisi lopulta toteuttaa Janican haaveen. Janica nousi ylös, kääntyen ympäri niin, että hänen pyllyreikänsä oli Tomin suun tienoilla, - Nuole minun persettä! Nuole kunnolla! Janica sanoi kiihkoissaan. Ja Tomi totteli, Janica tunsi kuinka Tomin kieli ensin varovasti kierteli ympäri hänen peräaukkoaan, ja lopulta alkoi käymään siellä sisällä, saaden Janican tuntemaan tavalla, jota hän ei olisi uskonut kokevansa koskaan. Janica tunsi orgasmin nyt väistämättä olevan tulossa, painautui tiukemmin Tomin naamaa vasten ja alkoi kädellään hinkata klitoristaan Tomin samalla jatkaen kielihoitoa hänen pyllylleen. Janica ei nyt enää välittänyt tai muistanut Tomia lainkaan, hänen oma nautintonsa, nyt kahdesta paikasta yhtä aikaa saatuna vei hänet aivan uusiin maaimoihin, jos edellinen orgasmin oli ollut kova ja ennenkokematon niin tämä oli vielä aivan eri tasoista. - NUOLE, PERKELE:..AAAAAAAAA, VITTU SAAATAAAAAAANNAAAA... AAAAARRR Janica huusi ja kiljui vapisten ja täristen, orgasmi tuntui kestävän ikuisuuden hän ymmärsi nyt miksi ranskalaiset kutsuvat orgasmia nimellä "La petite mort" - pieni kuolema.

      - Janica, Tomi sanoi, Janica kuuletko minua. Kyllä Janica kuuli, mutta oli liian raukea heti vastatakseen.
      - Janica, mennäänkö naimisiin Tomi sanoi hiljaa, Janica tunsi sisällään valtavaa lämpöä. Tätä miestä hän rakasti ja tahtoi elämänsä hänen kanssaan jakaa.
      - Todellakin mennään Janica vastasi, puristaen Tomin naaman tiukasti reisiensä väliin uudelleen...

    • Anonyymi

      Todella kuuma, eikä se tylsä tavallinen ja normaali, saisi tällaista kinkkua olla vaan enemmänkin.

    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1916
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1848
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe