Yllätin vaimoni nussimasta nuorta poikaa

novelproo

Olen 36 vuotias yritysjohtaja ja vaimoni on 35 vuotias sairaanhoitaja. Meillä ei ole lapsia. Matkustelen työni vuoksi paljon ja olin palaamassa pitkältä työmatkalta Pohjois-Suomesta ja pääsin työasioista irti aiemmin, kuin olin kotiin vaimollenikaan ilmoittanut. Sain myös peruutuslipun iltakoneeseen, kun minun piti tulla vasta seuraavana aamuna ja mennä suoraan toimistolle.

Ajelin kentältä kotiin Kauniaisiin ja tulin talomme pihalle. Huomasin, että vieraspaikalla seisoi minulle tuntematon mopoauto. Ajattelin, että Katin tuttuja on käymässä ja otin laukkuni autosta ja menin sisään. Tullessani ison talomme autotallisiiven ovesta sisään ja kävellessäni eteiseen, huomasin, että eteisessä oli vieraat miesten purjehduskengät. Mitäs ihmettä tämä tarkoittaa ajattelin ja laskin laukkuni eteiseen sekä lähdin kävelemään ympäri taloa. Keskikerroksen tiloissa ei ollut ketään, ei myöskään alakerran saunaosastolla tai työhuoneessani. Muutoinkin koko talo tuntui autiolta. Menin yläkertaan ja kun kävelin rappusia, aloin kuulla vaimeita ääniä makuuhuoneemme suunnasta.

Kun tulin ylätasanteelle, erotin selvästi äänet makuuhuoneemme suunnasta ja olin revetä ja räjähtää kiukusta, kun ymmärsin, että makuuhuoneemme sängyssä rakastellaan täyttäpäätä. Hillitsin kuitenkin itseni ja ajattelin, että täytyy vilkaista, mistä on oikein kyse. Raotin makuuhuoneen ovea ja kun sänkymme on 20 m2:n makuuhuoneemme toisella seinällä, oli minulla oven raosta suora näkyvyys sänkyyn ja mitä näinkään: vaimoni Kati imi nuoren ehkä 15-16 vuotiaan pojan kullia suurella innolla ja nuori poika imi ja nuoli samaan aikaan Katin posliiniksi ajettua pillua. Kati oli päällä imemässä ja he olivat nk. 69-asennossa. Molemmat olivat alasti, Katilla oli jalassaan tosin valkoiset puuvillaiset polvisukat, joita hän käytti usein hameen kanssa ja työkuvioissaan. Olin täynnä sekä raivoa, että kiihotusta. Maltoin olla menemättä sisään ja otin housujeni vetoketjun auki ja oman kyrpäni käteeni.

Minulla on kokoluokkaa 19-20 cm pitkä ja suhteellisen paksu työkalu, jota aloin runkkaamaan. Katin imiessä pojan kalua, saatoin havaita, että se oli aika pieni, ehkä kokoluokkaa 13-15 cm. Katia se tuntui kuitenkin kiihottavan ja pojan nuollessa hän aina päästi välillä kalun suustaan ja huohotti sekä vaikeroi ja antoi pojalle neuvoja. yhtäkkiä hän sanoi, että nuole rakas Kari klitoristani enemmän ja silloin vasta tajusin, että nuori poika oli kesäksi puutarhaamme ja pihojamme hoitamaan palkattu kaveri, jonka olin tavannut monta kertaa.
Kati voihki ja oli kiihottunut, yhtäkkiä poika sanoi, että varo, kohta tulee, mutta kati jatkoi vain imutusta ja niinpä poika päästikin koko lastinsa Katin suuhun. Kati tuntui nielevän ahnaasti spermat, tiesin kyllä, että siitä hän pitää, koska hän nieli aina suihinotossa minun spermani. Osa spermoista kyllä valoi hänen suupielistään, mutta Kati otti sängyltä omat pikkuhousunsa ja pyyhki niihin suutaan.

19

30870

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kimoss

      Runkkailin omaa kyrpääni oven raossa ja varoin aiheuttamasta ääniä, etten paljastuisi. Poika tuntui olevan nolona, mutta Kati sanoi, että ei mitään, jatka hänen nuolemistaan ja käytä sormiasi samalla hieromaan pimppiä, kyllä hän saa kullin uudelleen toimintakuntoon. Hyvänä imijänä ja suuseksin osaajana hän sen saikin taas seisomaan ja nyt hän sanoi pojalle, että hän haluaa tulla päälle. Hän kääntyi poikaan päin ja alkoi asettamaan tämän kullia pillunsa huulille.
      Hitaasti hän laskeutui ja alkoi ratsastamaan pojan kullilla voihkien ja heitellen päätään samalla. Hän kehotti myös poikaa hieromaan keskisuuria rintojaan samalla ja nipistelemään nännejä. Poika teki käskyjen mukaan ja Kati jatkoi ratsastustaan ja ääntelyään. Poika antoi nuoreksi hyvää kyytiä vaimolleni, koska hänen lantionsa liikkuin ratsastuksen kanssa toimivan näköisin vastaliikkein.

      Vaimoni hieroi käsillään ratsastuksensa yhteydessä klitoristaan ja alkoi huutaa saaden ensimmäisen orgasminsa. Samalla hän sanoi pojalle huohotuksen keskellä, että poika naisi häntä takaapäin. Poika asettui vaimoni taakse ja alkoi työntää kulliaan takaapäin vaimooni. Rakastelun äänet ja pillun maiskahtelu kuuluivat, kuin olisin ollut samassa sängyssä. Runkkasin kulliani ja olin äärirajoille kiihotuksesta. Toisaalta teki mieli keskeyttää ja alkaa raivoamaan, mutta kiihotus vei voiton.
      Poika nussi raivoisasta nuoren fysiikan voimalla Katia takaapäin ja Kati huusi suoraa huutoa, nussi mua, nussi mua, anna kullia mulle, ihanaa nuorta munaa, rakastan nuorta munaa… Siinä nuoren pojan kanssa nussiessaan vaimoni näytti irstaammalta kuin useimmat pornotähdet. Kati kiljui ja sai toisen orkkunsa. Taas Kati halusi kääntyä ja he vaihtoivat perinteiseen lähettyssaarnaaja-asentoon ja poika alkoi myös imeä Katin nännejä ja nussi samaan aikaan. Uskomaton potenssi, koska Kati tuntui saavan kerta toisensa jälkeen ja poika vain nussi nuoruuden vimmalla. Kati hieroi klitoristaan ja poika nussi häntä nuollen nännejä.

      Kati huusi ja voihki onnesta ja yhtäkkiä poika sanoi, että kohta tulee, johon Kati huohotti, että anna tulla sisään, käytän pillereitä. Poika kiihdytti vauhtia ja yhtäkkiä hän huohotti ja vavahteli koko kehostaan vetäen kullinsa ulos pillusta. Spermaa tuli Katin posliinillekin ja poika päästi spermansa Katin sisään ja pillunhuulille sekä alavatsalle. Kati tuntui olevan tyytyväinen pojan suoritukseen ja otti taas pikkuhousunsa ja kuivasi pillunsa alueen spermoista niihin. Sitten hän sanoi pojalle, että ei ollut saanutkaan koskaan näin nuorta munaa ja että ihmetteli pojan mieskuntoa.

      Poika sanoi nussineensa jo 13 vuotiaasta lukien naapurin tytön kanssa ja sen jälkeen monen muunkin ja sanoi, ettei ollut koskaan edes haaveillut saavansa yli 30-kymppiseltä. Minä olin saanut oman orgasmini jo aikaa sitten ja lähdin kulli kädessä kiireesti talomme kellarikerrokseen, jossa menin kodinhoitohuoneeseen ja otin pyykkikorista vaimoni pikkuhousut, joihin pyyhin kullini puhtaaksi. Sitten menin kiireesti ulos autotallin ovesta, odottelin 10-15 minuuttia ja menin kolistellen ja huhuille sisään. Poika tuli ovella vastaan, tervehti minua pelokkaasti ja kertoi, että oli ollut makuuhuonekerroksemme terassin kukkia hoitamassa ja kastelemassa. Vaimoni oli makuuhuoneemme suihkussa ja joutui melkein paniikkiin, kun huutelin, että kulta, minä tulin….

      -LOPPU-

      • reeettaa

        Mä odotin koko ajan, että sä purat kiukkusi panemalla väkisin tuota poikaa isolla kullisllasi.


    • sexkyttä

      Hienoa!
      Minä sain 14-vuotiaana 25-vuotiasta eronnutta rouvaa!! Hän oli ensimmäiseni, opetti minulla sexin salat. SE OLI mahtavaa!!!

    • Olisi hienoa lukea teistä kolmesta yhdessä.

    • jompeliss

      Mukavaa luettavaa.

    • pottukukko

      pyyhki niihin suutaan, hyi helevetti, kusisiin pikkareihin yäk...

    • kasmoka

      tää oli hyvä

    • Ompas hyvä tarina. Ite yllätin kanssa vaimon n 30 v pojan kanssa naimasta. Jäin kahtomaan kun vaimooni ratsasti ja puristeli nuoria pusseja sanoi että elä laske sisään. toivoin että ois ees kumi kun muuta ei oo tai ettei laske sisään. Kiihoituin kun huomasin että tahti kiihtyi ja mies viis veisasi pyynnöstä otti lanteista kiinni ja karjahti arvasin että sinne meni satsi spermaa. Vaimo puristeli tyhjenneitä pusseja ja sanoi laskit sisään entäs jos panit paksuksi? Mies vastasi tykkäsit kuitenki kieltämättä vaimo sai kyllä hyvät orkut. Kävi kateeksi

      • raskaaksiko

        Hyvä kommentti,lisää tällaisia.


      • Anonyymi

        Noin se meni meilläkin kun vaimo antoi vieraalle, oli hassu tunne katsella vierestä kyrpä pystyssä. Myöhemmin vieraan lähdettyä vaimo antoi paljaalla panna saunan pukuhuoneessa ja kyllä nautin suuresti ja onneksi vaimo ei pamahtanut paksuksi vaikka kyllä tuota pelkäsin.


    • täysin keksitty tarina..kirjoitajalle pinnat..

    • pottukukko

      minäkin olen yllättänyt, vaimon kakalta "kesken yhdynnynnän" eli se siitä tottuuvesta! satuva koko tarina. ,)

    • Anonyymi

      Katellisten panettelua,jotka eivät usko

    • Anonyymi

      Kiihottava tarina. Olisi ollut vielä kiihottavampi jos poika olisi vielä pari vuotta nuorempi. Sitä paitsi tuollaisia suhteita kyllä on!

    • Anonyymi

      Varmasti on,kertokaapa :)

      • Anonyymi

        Kun vaimo tuli täytti 45v. Hän vapautui seksiä.
        Eka kokemus oli Kimppa kahden nuoren miehen kanssa.
        Se tilanne tuli ihan suunnittelemattta, sanoin et noi kaverit on iskeneet silmänsä minuun.
        Aikansa mua haettiin tanssimaan,mies yllytti kysymään.
        Washington minähän kysyin,siitä vaan mökille jatkoille.
        Nautimme ilman kiirettä,takas oli tulet ja kivanlämmintä takka tulen loisteessa.
        Parikymppisenä kaverukset tutkivat ja nuolia minut hellästi,spermat saiin sisään.
        Mieheni seuras vierestä,minusta tuo oli ihan hyvä järjestely . Ei tarvinnut piilotella wiki kertoa mitä tapahtui.


    • Anonyymi

      Vaimollani on avioliittomme aikana ollut muutama niin sanottu vierasmies, mutta ikäisemme. Viime aikoina olen yrittänyt innostaa häntä vastaamaan seurusteluilmoituksemme nuorelle miehelle. Miksi emme sallisi fiksulle, opinhaluiselle lukiolaispojalle kokemusta Mrs. Robinsonista? Eikö se ole kaikkien kypsien rouvienkin haave?

    • Anonyymi

      Asuttiin Asematie 1 siinä varubudenin yläkerrassa, kun tulin kotiin, niin kamala kolina kuulu makuuhuoneessa, niin vaimo paneskeli Kurren baarimestarin kansssa, jota luulin homoksi. No en suuttunut koska vaimoni lupasi, että saan naida hänen likka kaveria, joka oli kurren tarjoilia. No paninkin sitä moneen otteeseen, kunnes vaimo sanoi että etkö nai häntä ollenkaan, jolloin soitin kaverilleni Sepolle soukkaan , jotta voitko auttaa vähän kaveria, no tämä iso kalunen äijä tuli auttamaan.

    • Anonyymi

      Hyvä juttu ja hyvin kirjoitettu.

    Ketjusta on poistettu 21 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1846
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1628
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe