Lowrance hook 4* GPS

Mistähän saisi tarkempia käyttoohjeita kuin mitä ostettaessa tulevassalehtisessä annetaan? Lowransen sivuilta en ole löytänyt!
Ongelma on siinä kun auto asennossa kaiku on niin herkkä ,ettätulee virhekaikuja,sitten kun panee manuaalikäytölle kaikualue on vain muutamia metrejä,kysynkin voiko kaiun mittaus aluetta laajentaa.vai pitääkö sitä käyttää silloin autoasennossa? Hankalaa aina säätää järvensyvyyden muuttuessa !

8

881

  Vastaukset

  • Moi,

   Paina sitä miinusmerkkiä kaikutilassa pari kertaa niin se zoomaa ulos ja näyttö selkenee kun metrejä tulee lisää.

  • Itsellä lowrance hook2 4x bullet gpskaikuluotain ja siinä ilmeisesti sama huonosti toimiva ohjelmointi auto-moodissa. Eli siis vaihtaa syvyysaluetta heti kadottaessaan pohja aj alkaa sitten kokeilemaan eri syvyysalueilla parin kolmen sekunnin välein - näyttö menee sotkuiseksi ja auto-moodi on siis käyttökelvoton.

   Manuaaliasennossa syvyysalue on säädettävissä. Tällöin jostain napista tulee valikko, jossa on mm. syvyysalue ja herkkyys ym. Haittana vaan on, että syvyysaleen vaihto vie minimissään 7 painallusta, tosin tuo sekvenssi on jo lihasmuistissa.

   • Vedetäänpä vähän haukkuja takaisin. On käynyt ilmi että softassa on häikkää ja siihen on korjaus luvassa. Katsotaan sitten kuin pelaa päivitetynä.


  • Onkos kukaan päivittänyt kyseisen kaikuluotaimen ja autoiko asiaan. Miten päivitys tehdään?

  • Itse otin yhteyttä kaiun myyntiliikkeeseen, josta sain yhteystiedot maahantuojan huoltoon. Kaiku postiin sinne ja ja tuli muistaakseni kahden päivän kuluttua päivitettynä takaisin. Nopeaa palvelua sekä posilta että huollolta.

  • Tietäisikö joku miten ko. laitteen saa päälle talven säilytyksen jälkeen? On ihan mykkä vaikka virtaa on. Säilytetty talvi kaupunkiasunnossa lämpimässä. Onko siinä jokin bootti-näppäinyhdistelmä kuten vanhemmissa malleissa?

  • Netistä käyttöohje opm -kalastus sivuilta ja virtajohto kunnolla kiinni jos ei käynnisty.

   Nyt on saatavilla Lowrance Hook2 laitteisiin uudet päivitykset. Näytti joku kauppaavan päivitysmicrokorttia 15€ hinnalla . Jos ei omat kyvyt päivitykseen riitä.
   Toki kohtuullisilla nörttitaidoilla Lowrance Hook2 päivittää ilmaisesikin
   Mutta helppoa se on valmiilla päivitysohjelmalla ( voi tulla halvemmaksikin jos ei omaa microkorttia ja adaptereita:)

   Jollain Furunolla päivitys tehdään liikkeessä ja maksaa näemmä 100€

   Löytyy haulla plotterin päivitys siis tuo Furunon päivitys ja hinta

   • Missä oli myynnissä se kortti?


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Poker Run kolari

   Ei mennyt aivan putkeen! Joku loukkaantui vakavasti ja taphtuma keskeytetty. Videolta näkyy ensin yksi vene ajaa melko hiljaa kovalla melulla ja vesis
   Yleistä veneilystä
   169
   3218