Aihe

Seksiä anopin kanssa laivalla (Koko novelli)

novelpro

Viime vuonna, näin pikkujouluaikaan, matkasimme perinteiselle firman jouluristeilylle. Raskaan syksyn jälkeen olin jo etukäteen päättänyt hiukan ”nollata” päätäni, eli ottaa kunnon kumarat. Tällä kertaa matkasta jäivät pois fiman parhaat hauskanpitäjät, joten olin varautunut pitämään hauskaa ihan omin voimin. Ruokailun jälkeen hakeudun erilleni muusta porukasta, en jaksanut käydä muiden poikien kanssa taas läpi niitä samoja vanhoja juttuja. Etsin pubista rauhallisen kulmauksen ja keskityin siemailemaan huurteistani. Samalla tietysti etsin jotain mukavaa katseltavaa. Tilanne näytti yllättävän huonolta, vain varattuja naisia tai sitten muuten vain minun makuuni sopimattomia. Join lasin tyhjäksi ja päätin käydä hiukan keventämässä oloani. Palattuani tilasin uuden juoman ja palasin paikalleni.

Hiukan myöhemmin silmiini tarttui jotain tutun oloista. Tiskillä jonottavan naisporukan keskellä oli jotain tuttua, kunpa vain näkisin tarkemmin. Ei perhana, siellähän oli anoppini, Kirsi 52v, ja hyvässä vauhdissa! En ollut aiemmin nähnyt anoppia tuossa vauhdissa. yleensä hän nauttii alkoholia hyvin hillitysti, lasin viiniä, korkeintaan kaksi. Nyt tosiaan näytti olevan eri meno. Kirsin mies oli lähtenyt liitosta nuoremman naisen perään 4 vuotta sitten. En koskaan ollut ymmärtänyt appiukon päätöstä. Kirsi oli nimittäin uskomattoman seksikäs pakkaus. Olin jo vuosia katsellut anoppia ihailevasti. Nytkin hän näytti aivan mielettömän hyvältä: musta jakkupuku, alla valkoinen paita josta suorastaan pursusivat dd-kuppiset uhkeat rinnat. Mustat sukkahousut ja todella seksikkäät kunnon stiletti korkokengät täydensivät asun. Jäin katselemaan Kirsiä sivusta. Naisporukalla tuntui olevan kovin hauskaa, he naureskelivat ja pitivät kunnon mekkalaa. Juomani loppui jälleen ja sain näin tekosyyn hivuttautua tiskille. Teeskentelin yllättynyttä kun kohtasimme tiskillä: ”no mutta Kirsi, mitä sinä täällä teet”

Kirsikin oli kuulemma työporukalla reissussa ja hauskaa oli lähdetty pitämään. Kirsin työtoverit olivat lähdössä pubin puolelta keularavintolaan ja sovimme että tapaamme myöhemmin illalla. Baarimikko tarjoili oluen ja join sen pirun nopeasti. Jostain syystä minulle tuli tarve vaihtaa ravintolaa keulan puolelle…

Saavuttuani yökerhoon, katseeni etsi Kirsiä, eikä mennyt kuin hetki kun jo löysin hänet. Joku noin viisikymppinen ukko tanssitti häntä, kädet minun mielestäni aivan väärässä paikassa. Onneksi biisi loppui, ja äijä saattoi Kirsin pöytään. Hain drinkin, ja suuntaisin kohti Kirsin pöytää. Kirsi pyysi tietysti istumaan, pyysi ystäviään väistämään, että pääsin hänen viereensä. Istuttiin ja juteltiin, tunsin että Kirsissäkin oli jotain normaalista poikkeavaa jännitystä. Kun hitaat alkoivat, tein nopean päätöksen, pyysin Kirsiä tanssimaan. Hän suostui epäröimättä. Lattialla tunsin epävarmuutta alkoholin vaikutuksesta huolimatta, mihin minä nyt piruvie käteni laitan, anopin pakaroille vai??

Kirsi kuitenkin painautui heti aivan minuun kiinni ja liikkui musiikin tahdissa todella kiihottavasti. Kumpikaan meistä ei sanonut mitään. Toisen kappaleen aikana stondistani oli jo aivan turha yrittääkään peitellä. Mahdotonta se olisi ollutkin, niin tiiviisti anoppi oli minussa kiinni. Vieläkään kumpikaan ei ollut sanonut mitään. Kun kappale loppui, otti Kirsi minua kädestä kiinni ja talutti baaritiskille. ”Nyt tarvitsen rohkaisuryypyn, ehdottomasti”, hän sanoi. Kirsi tilasi kaksi salmaria, kippasi omansa kerralla tyhjäksi ja sanoi ”nyt mennään”. En ollut vieläkään saanut sanaa suustani. Saavuimme hisseille ja viimeistään siellä minulle kävi selväksi, mitä Kirsillä oli mielessä. Hissin ovien sulkeuduttua hän kouraisi yhtään häpeilemättä etumustani. Tunsin vereni pakenevan päästäni, vuosien unelmani Kirsin panemisesta oli käymässä toteen!!

8

2819

  Vastaukset

  • Kun pääsimme hyttini ovelle, olin niin kiihkoissani etten meinannut saada ovea auki. Kun se vihdoin aukesi ryntäsimme sisään. Suutelin Kirsiä ja hyväilin hänen pieniä pakaroitaan. Kesken suutelun hän irrottautui minusta ja sanoi ”oletko Marko aivan varma tästä?” Jaa että olinko – totta kai, olin unelmoinut hänestä niin kauan, jo yli 8 vuotta. Nyt en enää halunnut perääntyä, tuskin hänkään. En edes vastannut kysymykseen, sanoin vain haluavani häntä. Saman tien Kirsi pudottautui eteeni polvillensa, avasi housuni vyön, otti kaluni esille ja alkoi hellästi nuolla terskani alapintaa. Hänen kielensä leikitteli kaluni varrella, hänen huulensa hyväilivät terskaani. Nuoleminen tuntui mahtavalta. Sitten hän otti kaluni suuhunsa ja alkoi uskomattoman suihinoton, hymyilin ajatellessani että taitaa tällä suvulla olla tämä osaaminen verissä, vaimonikin on nimittäin aivan loistava suihinotossa. Kirsi ynisi edessäni ja imi minkä ehti. Kuola valui hänen jakkupuvullensa. Näky oli todella irstas: anoppi polvillansa edessäni, lutkuttamassa aivan kiimassa kaluani. Otin hänen hiuksistansa kiinni ja annoin kädelläni vauhtia. Kirsi jatkoi imemistä ja yninää. Tilanne oli niin kiihottava, etten enää pystynyt hillitsemään itseäni, laukesin suoraan anoppini suuhun. Spermaa hiukan purskahti suupielistä, mutta hän nuoli sen hymyillen pois. Yö oli vasta aluillaan….

   Homma ei todellakaan päättynyt tähän.

   -LOPPU-

  • Ihan kiva kertomus.

   • Kyllä, samaa mieltä sun kanssas :)


  • Typerä.

  • Ihana :)

  • Hyvä juttu :)

  • kiitos kun jaksat lisäillä :)

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   11588
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   72
   7689