Halpa hyvä kuntosali?

kuntis

Onko Jyväskylässä halpaa kuntosalia?
En ole opiskelija.

20

381

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • GymÄijä

      Kankitien laavulla voi tehä pohkeita

    • Fresh Fitness Jyväskylä on nykysin Elixia Bace, mutta hinnat on pysyneet aika edullisina. Itse sali on jyväskylän juna-asemalla

      • Voi p*rkele. Kone jumittu, mutta voi voi. Piti myös lisätä että Halosen kanssa samassa rakennuksessa on myös ihan suht halpa kuntosali. Ja hippoksen kuntasali on myös ihan okei mutta hinnasta en tiedä. Aalto-Alvarilla on myös suht edullinen sali mutta se on aika ahdas ja aika usein täynnä nuoria jotka sinne päästää liikunta-laturi taikka sitten ikäihmisiä. Itse en sitä suosittelisi, mutta kunhan mainitsin


    • cguyrgu4er

      En ymmärrä miksi pitää kuntosalille mennä, voi ihan hyvin mennä juoksulenkille, tehdä matkalla etunojapunnerruksia, voi ottaa sopivan kokoisen kiven hartioille jota pitää kiinni käsillä ja samalla voi tehdä kyykkyä tai hyppiä kyykkyä eteenpäin samalla pitäen kiveä hartioilla, vatsaliikkeitä voi tehdä, kotona voi ottaa kaksi kassia tai ämpäriä joihin laittaa kiviä painoksi, niillä voi treenata käsivarren lihaksia. Ei tarvitse mennä hikiselle kuntosalille pullistelemaan.

      • ap111

        Ei varmasti ole ainut asia mitä sinä et ymmärrä.


    • cdruoierhfjd

      En ehkä ymmärräkään kaikkea mutta itse juuri aikoinani treenasin lenkkipoluilla, juoksemalla, kävellen, fillarilla ja matkalla tein etunojapunnerruksia, vatsaa, kyykkyä kivi hartoilla ja myös juoksin mäkiä ylös kantaen kiveä, vähän vastaantulijat ihmetteli mutta ei se minua haitannut..siitä lähti maratooniin osallistumiset, olen juossut 7 maratonia ja lisäksi harrastanut niin sanottua ultrajuoksua, siihen aikaan ei tunnettu sanaa ultrajuoksu, pisin matka 100 km ja aikaa kulutin hieman yli 8 tuntia, koskaan en ole kuntosaleilla käynyt.

    • bodarimake

      Minä taas käyn ainoastaan kuntosaleilla, kiva tunne kun toiset katsoo minun lihaksia, se on oikeastaan ainoa tyydytys mitä kuntosaleilta haen, en muuten viitsisi siellä käydä jos ketään ei olisi.

      • PeiliKutsuu

        Narsisti olet kuten useimmat kaltaisesi bodarit


      • bodarimake
        PeiliKutsuu kirjoitti:

        Narsisti olet kuten useimmat kaltaisesi bodarit

        En ole narsisti ja mitä vikaa on siinä jos tykkää näytellä itseään kun on kroppa treenattu tai ainakin on treenaamassa samankaltaisten kanssa, kivempi on katsella lihaksia kun langanlaihoja käsivarsia, kun tekee hauiskääntöjä ja samalla tuijottaa omaa hauistaan niin unohtuu rasitus ja kipu ja tahtoo yhä enemmän treenata.


      • Tunnustit
        bodarimake kirjoitti:

        En ole narsisti ja mitä vikaa on siinä jos tykkää näytellä itseään kun on kroppa treenattu tai ainakin on treenaamassa samankaltaisten kanssa, kivempi on katsella lihaksia kun langanlaihoja käsivarsia, kun tekee hauiskääntöjä ja samalla tuijottaa omaa hauistaan niin unohtuu rasitus ja kipu ja tahtoo yhä enemmän treenata.

        Juuri niin, sellaisiahan narsistit ovat


    • bodarimake

      Kateellisten puheita, kateelliset haukkuu bodareita narsisteiksi koska itsellään on narukädet!

    • Älytailihas

      Ehkä narukädet mutta loistavat aivot! Sehän menee ihan suhteessa, mitä isommat lihakset, sitä lähempänä esi-isiään. En ole koskaan tavannut älykästä massankasvattajaa. Toki joku on saattanut olla fiksumpi ennen harrastustaan, mutta syötyään mitä sattuu on hiipunut sammakoksi.

      • Mieoonviisas

        Kankitiellä kun nostelee jekku pulloa ääntä kohti niin kyllä siinä tulee ruista ranteisiin.. Ja ÄO:on huipussaan mitä enemmän otat huikkaa.


    • Lars-Olof

      Minä olen etsinyt sellaista elitistisempää kuntosalia jossa olisi samanlaisia porvarillisesti ajattelevia henkilöitä. Ei siellä tarvitsisi olla kuin sulkapallokenttä, biljardipöytiä, golf-simulaattori ja kylpy- ja hierontapalvelut. Parin sadan vuosimaksu jo karsisi aatteettomat ovilta.

    • Lars-Olof

      Me kokoomuslaiset kammoksumme periaatteessa tuota mainitsemaasi aluetta ja vältämme sinne joutumista. Mutta kiitos ystävällisestä yhteydenotostasi Jan-Erik. Ajattelin että jos veisin sinut vierailijana seuraavaan looshitapaamiseen saunomaan. Sinun ei tarvitse ottaa mukaan kuin oma pensseli.

    • Gogo Express osoittautunut ihan hyväks treenipaikaks. 18€/kk halvimmillaa, 18€ olikohan liittyminen. Löytyy kyykkytelineitä ja penkkiä ja koneet ja soudut ja juoksumatot ja muut vapaapainot ja vielä muutakin tekemistä. Suosittelen.

    • päijänteensoutaja

      Oijoijoi, oikein juoksumatto, siinä kun laiskasti askeltaa 5 minuuttia niin kyllä tulee huima kunto, muistat vaan nesteytyksen, kyllä tuollaisen rasituksen jälkeen pitää muistaa tankata hartsporttia muutama litra ja napostella kaikkia nappeja päälle että saa lihakset kasvamaan, peilin edessä pitää muistaa myös käydä ettei mene överiksi koko treenaus.

    • kuntosalit245453

      Goldin sali jos se vielä on siinä ammattikoulua vastapäätä, ränsistynyt rakennus oli aikoinaan mutta sieltä jotain... olin töissä joskus sielläpäin.

    • 101pros.hetero

      Suurin osa kuntosaleilla kävijöistä on homppeleita, näkeehän tuon jo pelkästä kävelytyylistä ja olemuksesta. Sinne menevät toisiaan kannustamaan.."työnnä työnnä, puske vielä kerran, anna tulla aaahhh" hyi helvata pthyii!

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Savonlinnassa machete hyökkäys!

      Myös kirvestä käytetty lyömäaseena......näin se Savonlinnakin rikastui...
      Maailman menoa
      186
      3101
    2. Mikä siinä sun kaivatussasi on niin

      erityistä muihin verrattuna? 🙋‍♂️
      Ikävä
      166
      2246
    3. Jos sinua kiinnostaa nainen

      tai olet miettinyt, niin ei minulla ole ollut ketään. Olen viettänyt hiljaista ja yksinäistä elämää. En ole "käynyt nais
      Ikävä
      67
      2004
    4. Suoraan Sinulle

      En usko välttämättä mihinkään sielunkumppanuuteen tai muuhun maagiseen voimaan, mutta sinussa olen silti nähnyt jotain,
      Ikävä
      50
      1439
    5. Mikähän auttaisi kun kuIIi

      Seisoo kun lipputanko. PaIIien sitominen antaa voimakkaan orkun mikä jeesaa himoja hetkeksi, mutta se panetus tulee pian
      Ikävä
      82
      1408
    6. Miksi toisille löytyy kumppani, mutta joillekin ei?

      Usein ihmettelee, miten helppoa joillekin on löytää seuraa. Jo nuoresta asti on kumppani vierellä ja jos tulee ero, vaih
      Sinkut
      182
      1324
    7. Kuvaile omaa ulkonäköäsi

      Niin kaivattusi voi bongata sinut täältä.
      Ikävä
      97
      1241
    8. Apokryfikirjat: mitä "kielletyt kirjat" kätkevät sisäänsä?

      Itämaiset palstat eivät ole Raamatun tai kristinuskon asialla, mutta koska meitä häiritään täällä, meidän on puhuttava a
      Hindulaisuus
      373
      1110
    9. Niin siinä kävi

      Mä ihastuin suhun. Kukapa ei? Olisi pitänyt kuunnella sisäistä naisen vaistoa, etten takuulla ollut ainut. Kuulin sattum
      Ikävä
      61
      1103
    10. Mitä siellä tapahtuu?

      Mitä ihmettä? Joku hyökkäys?
      Savonlinna
      24
      988
    Aihe