Vihreillä kampanja häiriköidä lennoilla?

uskomatonta

On paljastunut että vihreillä on jo kesäkuussa netissä aloitettu kampanja jossa kehoitetaan lentoliikenteen häiriköintiin. Eli vaikuttaa ettei Ruotsissa ja Suomessa sattuneet tapahtumat ole itsestään kys. tilanteessa syntyneitä vaan toimintaohjeet on poimittu netistä videolta. Onkohan Touko Aalto ollut selvillä tuosta ohjeistuksesta? Entä Li Andersson? Molemmat eduskuntapuolueen puheenjohtajia.

39

481

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • semaksaa

      Ai Anni Törni. Mitä sitten. Ei ole helppoa kenelläkään.

    • Eppäelys

      Jos tuo on totta paikka Supolle on tutkimuksen aloittamiseen.

      Se , ettei liioin V-liiton tai Vehreiden hölinä asiasta hyödytä mitään. Yhteinen ohjaus palauttamisista on peräisin EU direktiivistä. Sen muuttaminen kysyy enemmän kuin 2 meppiä.
      Vaalimainoksena toki tuo on melkein erästä lippumainosta tehokkaampi.
      Näyttää myös siltä että jo reunoistaa rispaantunut "Natsikortti" on temmattu esiin.

      Jos poliisitutkimusta ja sanktioita ei "Lentoterrorista" tule on kysymyksessä joko "saamattomuus" tai tilaustyö !!

    • kovimmanmukaan

      Ankara rangaistus vihreille..

    • tämä_puoli_asiassa

      Kuka hullu aloittaisi systemaattisen lentoliikenteen häiriköinnin? Piruja maalaat seinälle.
      Tiettyyn rajaan asti kansalaistottelemattomuus on OK. Hyvä, Aino Pennanen !
      Persuhenkiset vetäneet herneet nenäänsä, mutta ei heistä tartte välittää.
      Entäpä jos alkaa vaikka Finnairin boikotointi arveluttavien karkotusten takia?

      • taaskovihreet

        Mitäs, kun ne koneen ollessa ilmassa? Nytkin savusi jo kone Vantaalla?


      • häirikötrautoihin

        Jos olisin ollut koneessa. Häirikkömuija knipuun ja heitetty kentällä. Huutanut kapteenile,että usvaa turbiineihin..


      • Sano.appelsiini
        häirikötrautoihin kirjoitti:

        Jos olisin ollut koneessa. Häirikkömuija knipuun ja heitetty kentällä. Huutanut kapteenile,että usvaa turbiineihin..

        Pennanen vai Appelsiini?


      • Viherkommunistit

        Jos te persaukiset kommarit ja vihreet poikotoitte finnairia! Ei tunnu missään lycka till! Pysykääkin poissa sohlaamasta!


    • Apostolinkyyti

      Eipä tuo mua haittaa vaikka vihreet häiriköi lennolla. Sitä saa mitä tilaa lentokonneeseen mänijät.

      • mistätilauslomakkeita

        Onko ne muka tilannut häirikkö vihreen?


    • GreenWings

      Turha lentoliikenne voidaan lopettaa. Nykyisin tietoliikenne tarjoaa välineet etäpalavereille yms. Verotukselliset keinot lienevät ainakin alkuvaiheessa valtiolle tuottoisia, kun turha lentely karsitaan maailmaa saastuttamasta.

      • 1111122222

        Juu polkupyörällä lomalle eurooppaan, kerrohan yksin vihreä edustaja joka ei lentokonetta käytä. Turha huutaa sosiaalipummin , koska sosiaalipummihan se saa elantonsa verovaroista.Mitäs sinäkin rahasi saat kun nämä "turhat" lennot lopetetaan??.


    • IslamKylässä

      Jokanen tolkunihminen tietää sen että viherkommareiden tarkoitus on Islamisoida suomikehitysmaamuslimeilla......

      • vihervasemmistonunelma

        Siksi vihervasemmisto onkin todellinen uhka Suomelle.


    • KommariMari

      Onneksi euroopassakin viimeinkin herätty tähän tosiasaan,tapasin juuri äsken ruotsissa asuvia sukulaisia sanoivat että matut ovat suurin uhka ruotsissakin toivotttavasti R-Demokraatit pääsevät suurimmaksi puolueeksi he ainakakin sitä kovasti toivoivat.

    • täänahjus

      Mykkänen vaihoon?

    • Pitää.puuttua.asiaan.het

      Tuosta Pennasesta pitää tehdä esimerkki jolla suojellaan lentoliikennettä. Pitää antaa ihan oikea vankeustuomio jotain 5-10 vuoden välillä, rahalliset korvaukset pitää olla kuusinumeroiset. Toisaalta taas tällaiset ressukka Pennaset ja muut terroristit ei korvauksia maksa kun muutenkin elävät lähinnä meidän muiden kustannusella. Mutta tuomion pitää olla kuitenkin kova ja sellainen että sillä on vaikutusta.

      • Nähtyon

        Mistä luulet tuo korvaussaumman rahan löytyvän ?

        Oletus on , että se jää kuten yleensäkin "auringon laskuun" kuten jutuissa jossa on "seisomahenki" vallalla. Veronmaksajien piikki on auki ja oikeuskustannukset maksaa valtio.

        Mikään puolueista ei tohdi äänien menettämisen pelosta kajota tuohon , se on kuin "eräs kasa" jonka penkominen aiheuttaa vain suuremman hajuhaitan.
        Parempi tonkia vain asunto ja muita "metiaseksikkäämpää" asiaa.


      • Lakikirja-unohtui

        Siinäpä oikein lakiasiantuntija persujen joukossa. Taidat olla ihan lautamiehenä ?

        Oikeuskäsityksesi mukaan tulisi mielenilmauksesta (jonka sisältö ei miellytä sinua) rankaista kuten murhasta tai raiskauksesta?

        Varjele meitä persusta tuomarina!


    • Kevään vaaleihin on vielä pitkä-aika.Toivottavasti vihreet töppää ja sattuu muutama törkeä matujen tai mamujen tekemä "ylilyönti" esim. kuukautta ennen äänestystä.Olisi niin kiva kuunnella heidän ehdokkaiden koottuja selityksiä ja hätävalheita.

    • Funlandiankansalainen

      Eihän tuossa auta muu kuin kunnon vaatia häiriköinnistä vahingonkorvaukset ja tuomiot. Mikäli kyse oli ennakolta harkittusta teosta, niin syyte ja tuomio pitää olla kovempi eli ehdotonta vankeutta 1-2 v. Teko ei paljon eroa konekaappauksesta.

    • Satu_Hassis

      Mutta mutta missähän on tämän nistin "Harha-Ahonsisko " vastaus....ai niin eihän vihreä huumehörhö voi tosiasioihin vastata kun ei voi syyttää "persuja ekä natseja" :D :D

    • LaitontaAnarkismia
      • 1111122222

        Tässä vihreille luonto ystävällinen lento, ruvetkaa kasvattamaan lohikäärmeitä, ei tule saasteita kun pyyhkii pitkin maailmaan ja säästyy vero rahojakin, Eikös se syö luonnon mukaisesti??.


    • moinenkatki

      Häkin heilahdettava? Oliko savukin vihreidentouhua?

    • TOSIASlA

      Pennasesta olisi syytä tehdä varoittava esimerkki eli tuomio olisi oltava raskas ettei vihreitä ja vasemmiston kettutyttöjä houkuta jatkossa tehdä iskuja lentokoneissa.

    • Vihreistä tulossa vaarallinen puolue kansalaisten turvallisuudelle. Vihreä kun näkee huutavan ulkomaalaisen poliisien kanssa hän pysäyttää lentokoneen. Vihreällä ei ole mitään tietoa, miksi ulkomaalaista ollaan poistamassa Suomesta. Turun puukotuksen vuosipäivä on tulossa. Toivottavasti Vihreät ovat joukolla paikalla juhlimassa ilman paitaa peppua läpsimässä.

      • IslamKelässä

        Onneksi tolkunihmisille alkaa pikkuhiljaa valkenemaan mikä on näiden viherkommareiden, demareiden ja muiden suvakkien linja kehitysmaamuslimiden suomeen päästämisessä ja täällä pitämisessä keinolla millä hyvänsä. Myös vaatimukset niiden perheiden yhdistämisissä sekä niiden tuoman korkean rikollisuusasteen hyväksyminen osana ”turvaan” tulemista ei ole enää kellekkään tolkunihmiselle epäselvää....


      • myrkkysuvakki
        IslamKelässä kirjoitti:

        Onneksi tolkunihmisille alkaa pikkuhiljaa valkenemaan mikä on näiden viherkommareiden, demareiden ja muiden suvakkien linja kehitysmaamuslimiden suomeen päästämisessä ja täällä pitämisessä keinolla millä hyvänsä. Myös vaatimukset niiden perheiden yhdistämisissä sekä niiden tuoman korkean rikollisuusasteen hyväksyminen osana ”turvaan” tulemista ei ole enää kellekkään tolkunihmiselle epäselvää....

        Nythän pitää muistaa, että vihervasurisuvakkien mielestä näillä "pakolaisilla" on suurempi oikeus asua Suomessa kuin meillä suomalaisilla.

        Vihervasurisuvakkien mielestä vastuu näiden elättämisestä kuuluu muille kuin heille. Hehän hoitavat vain maahantuonnin.


      • myrkkysuvakki kirjoitti:

        Nythän pitää muistaa, että vihervasurisuvakkien mielestä näillä "pakolaisilla" on suurempi oikeus asua Suomessa kuin meillä suomalaisilla.

        Vihervasurisuvakkien mielestä vastuu näiden elättämisestä kuuluu muille kuin heille. Hehän hoitavat vain maahantuonnin.

        Ihmetellä täytyy, että haluavatko nämä vihreät naiset todellakin tulla peitetyksi kaapuun ja ryhtyä synnytyskoneiksi. Tämän jälkeen mies sano 3 kertaa eroan.
        Suomessa ajetaan naisten tasa-arvoa, tuovatko muslimit edistystä tälle asialle?


      • feministi

        Saudi-Arabiassa naiset pääsee nyt ajamaan autoa ja Tunisiassa saavat perintöä kuten miehet. Nyt naiset ovat tasa-arvoisia muslimimiesten mielestä. Ja naisten peittäminen kaapuihin ajaa vain naisen etua. Nuoret tytöt eivät tätä tiedä joten suvun miehet opettavat tämän asian naisille.


    • SeSuvakimpiMatkustaja
      • pakkopalautus

        Rahtikone ja minkkihäkit, olisi paljon varmempi ratkaisu.


      • Ulkoistetaan kuljetukset Veäjälle tai Puolaan sieltä löytyy joukkojen kuljetukseen sopivia koneita


      • ktviesti2
        DonaldTruth kirjoitti:

        Ulkoistetaan kuljetukset Veäjälle tai Puolaan sieltä löytyy joukkojen kuljetukseen sopivia koneita

        Kannatetaan ajatusta kuljetusten ulkoistamisesta venäläisille. Sieltä vielä löytyy
        henkilökuntaa, jotka varmasti osaavat pitää matkustamossa järjestystä yllä
        ammattitaitoisin ottein. Koneeseen noussut suvakki muistaisi moisen tekonsa
        lopun elämänsä.


    • bertilperversson

      Toukohousun määräämien häiriköintien on hänen näkemyksensä mukaan suotuisa vaikutus vaalitulokseen. Touko on jopa luvannut, että hänen pääministerikautenaan kukaan, uskonnosta,politiikasta,sukupuolesta tai jostakin muusta vastaavasta vajavaisuudesta kärsivien ei tarvitse istua pitemmilläkään lennoilla lainkaan, vaan saavat olla seisaallaan koko matkan. Jos mukana on mahdollisia palautettavia henkilöitä, niin Toukon mukaan he saavat tehdä koneen ohjaamossa, tietysti kapteenin hieman seuratessa, vaikkapa reittisuunnitteluja. Touko myös painottaa, että tällaisella puuhalla on myönteinen vaikutus palautettavan tullessa takaisin kotiinsa pienen paluurahansa turvin.

    • Ruotsidemokraattien Jimmie Åkesson tuhopoltoista: ”Ei ole kyse siitä, että muutama kundi polttaa pari autoa, koko maa on menossa säpäleiksi” Liittykää Persuihin. Ainut mahdollisuus pelastaa Suomi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      61
      2722
    2. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      11
      2005
    3. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      79
      1628
    4. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      151
      1462
    5. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      312
      1420
    6. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      121
      1222
    7. Oiskohan se aika

      Selvittää pää vihdoin ja viimein. Minun kaivattu ei todellakaan käy täällä ja piste. Ei ole mitään järkeä enää tuhlata t
      Ikävä
      5
      1209
    8. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      29
      1129
    9. Mää oikeasti vielä kuolen

      Tämän tilanteen takia. Minä tosissani yritin ja tiedän että tämä tilanne sattuu sinuunkin. Molemmat taidetaan olla niin
      Ikävä
      44
      1058
    10. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      18
      1036
    Aihe