Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Stadissa vuokralla vai omistus?

miksiomistus

Stadissa hinnat ovat korkeat ja monella ei ole mahdollisuutta omistusasuntoon "hienolla alueella". Mutta vuokrallahan voi asua vaikka eirassa tai kaivopuistossa. Eli vuokra-asuminen mahdollistaa asumisen missä haluaa. Joten vuokra-asuminen on myös halvempaa, ei tarvitse eikä kannata ostaa 800 000€ kämppää vaan maksaa siitä kuukausittain vuokran enempää ei tarvitse murehtia. Mitä mieltä olette tällaisesta?

2

129

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lyhyt_näkö

      800 000 euron kämpässä ei kyllä ole kovin "halpa" vuokra....eikä liioin Eirassa tai Kaivopuistossa, vai puhutko nyt kokemuksesta? Ja halpa verrattuna mihin? Luulenpa että itsellesi nyt yrität uskotella jotakin ällistyttävää.

      Osta (tai leikittele samaan tapaan ajatuksilla) se 800 000 euron kämppä pistääksesi se suoraan vuokralle ja kehittele sitä ajatusta. Et varmaan päästä "halvalla" tai alle kulujen ja niin ei kukaan. Varsinkaan hiton stadissa missä kaikki menee mihin hintaan vaan pyytää.

      • Helsingissä_ehkä

        Helsingissä nimenomaan on halvat vuokrat verrattuna asuntojen hintoihin. Tai siis oikeammin sanottuna hinnat ovat aivan hirvittävän kalliit mutta vuokrat vain kalliit. Luksusasunnon ostaminen sijoitusasunnoksi ei kannata ainakaan pelkän vuokran toivossa, sillä pääomalle ei siitä saa kuin parin prosentin tuottoa. Kannattavuus riippuu hintakehityksestä.

        Sen sijaan vuokralla asuminen tuollaisella parin prosentin hinnalla saattaa jopa kannattaa. Miljoonaa lähestyvälle summalle saa tuottoa muualtakin kuin seinistä ja ehkäpä paremminkin. Mutta kyllä sitä pitää saadakin, jotta on varaa roiskaista vuokraisännälle joku 30 donaa vuodessa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2257
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1698
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1407
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1374
    8. 52
      1268
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1196
    Aihe