Kari Karppinen kuollut

Kaupunkiuutisten päätoimittaja Kari Karppinen on kuollut vaikeaan sairauteen 62-vuotiaana.
Ilmoita


Pravda-median tyypillinen valeuutinen.
Ilmoita
R I P
Ilmoita
Haaskalinnut saalistaa... Katsotaan kuinka pitkä ketjusta muodostuu.
1 VASTAUS:
Lyhyt kuin elinpäivät??
+Lisää kommentti
Usein stressi aiheuttaa ihmisille fyysisiäkin sairauksia. Tuleekin mieleen vaikuttiko Karppisen sairastumiseen lähdesuojan rikkominen ja siihen liittyvä stressi ja mahdollinen oman arvontunnon katoaminen ammatillisessa mielessä. Usein kuulee myöskin että Karppinen painostettiin rikkomaan lähdesuoja
1 VASTAUS:
Voiko itutukseen kuolla??
+Lisää kommentti
Oliko alkoholilla osuutta asiaan?
Ilmoita
Ehkä olisi vähintäänkin fiksua ja aiheellista katkaista tämä viestiketju tähän, tuo jälkipeli ei enää hänen kohdallaan merkitse mitään eikä muuta mitään!
Pyydän kohteliaasti... Antakaa ihmiselle hautarauha näin somenkin kautta! ✝️
Ilmoita
Seuraajansa on tämä nykyinen HäSan päätomittaja

Annetaan taivasrauha Karppiselle. Avatkaa ketju seuraajalleen.
Ilmoita
Olemme erittäin huolestuneita Hämeenlinnan miespuolisten henkilöiden eliniän odotteesta - haluamme puolueettoman sveitsiläisen tai katolilaisen instituutin selvittämään mikä on todellinen keskimääräinen eliniän odote miespuolisilla henkilöillä Hämeenlinnassa.

Pelkäämme sen olevan vuosia tai vuosikymmeniä vähemmän kuin muualla.
Ilmoita
Olen tavannut Karin vain kerran, oltiin molemmat Pelastusarmeijan patavahteina, eli juteltiin se 10 minuuttia. Tapaamisesta ja miehen lehtijutuista on välittynyt kuva humaanista, mukavasta ja ystävällisestä miehestä, jolla oli niin älyä kuin huumorintajuakin. Surullinen ja pysäyttäväkin uutinen. Kunnialla mies lehteä luotsasi, ja muutenkaan ei mitään pahaa sanottavaa. Voimia läheisille ja terkkuja Karille sinne jonnekin.
2 VASTAUSTA:
Samoin ajattelen.
Osanottoni.
+Lisää kommentti
Niin Kiemungin sanotaan painostaneen Karppista lähdesuojan rikkomiseen
Ilmoita
Jätetään nyt asiattomat kommentit kirjoittamatta ja hiljennytään suru-uutisen edessä. Lepoa ja rauhaa lähtijälle.
Ilmoita
Jos Kiemunki painosti karppisen rikkomaan lähdesuojan, voidaan Kiemungin olevan osallinen karppisen kuolemaan
1 VASTAUS:
Sälli, trollo ja ritva on syytä äänestää ulos sosiaali- ja terveystoimen ytimestä. Mitä pikemmin sen parempi kaupunkilaisille.
+Lisää kommentti
Viikatemies vieraillut Hämeen Sanomissa usein lähivuosina. Muutaman vuoden sisään neljäs kuolintapaus.
Ilmoita
Kukapa sitä oman lähtönsä hetken etukäteen tietää, ei kukaan. Sanomalehtiin kirjoittaminen on reportterina kuitenkin aika stressaava ammatti, kun pitää mennä kieli keskellä suuta, lehden lukijoiden mielipide ja lehden omistajien intressit huomioiden.
2 VASTAUSTA:
Kun itse lähtönsä päättää, niin sen kyllä tietää etukäteen😇
Täm'ä mummolassakin tavoitteena.
+Lisää kommentti

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Kari ei ollut mikään maanpetturi, ja vaikea edes kuvitella, kuka maanpetturi voisi edes olla. Ehkä jossakin maan ylimmässä johdossa, jos toimii vieraan vallan hyväksi, sellainen voisi olla mahdollista. Mutta Karin toimista ei ole kuin hyvää sanottavaa.

Toivottovasti edellinen kirjoittaja etsii ja löytääki apua ongelmiinsa, olivat ne mitä tahansa.
0 VASTAUS:

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

+Lisää kommentti
> Lepoa ja rauhaa lähtijälle.

Mikähän mahtoi olla tämä vaikea sairaus ja milloin on todettu? Kyseessä kuitenkin julkisuuden henkilö, jolla kytkös mahdollisesti vaaralliseen sälliin ja sitä kautta paikkakunnan sosiaali- ja terveystoimeen.

Pelkäämme, että sosiaali- ja terveystoimeen tai sen liepeille on pesiytynyt porukkaa, joka ei sinne kuulu. Toisin sanoen näiden palvelujen tosiasiallinen luonne ja toimintatavat voi olla eri kuin mitä kaupunkilaiset olettavat.

Ala on suljettu viranomaisilta ja parlamentaarisilta vaikuttajilta (sälliä ja ritvaa lukuunottamatta), eikä mitään tietoja voi saada muuten kuin määrätietoisilla tiedonhankintamenetelmillä.

On erittäin huolestuttavaa, jos jonkinlainen partisaanikopla on linnoittautunut ja miehittää peruspalveluitamme täysin suojassa kaupunkilaisten valvovalta silmältä.

Vaadimme paikkakunnan sosiaali- ja terveystoimen täydellistä avaamista kriittiselle kaupunkilaisten nimeämien puolueettomien asiantuntijoiden tarkastelulle, sekä välittömiä henkilövaihdoksia.

Monituomittu sälli ei voi toimia sosiaali- ja terveyspalveluissamme missään roolissa.
2 VASTAUSTA:
Ekköhän antais olla. Mitään häpyä, älyä, hienotunteisuutta tai ihan maalaisjärkeä sun kirjoituksissasi ei ole koskaan ollutkaan. Oo vaiti kerrankin.
katopeiliin kirjoitti:
Ekköhän antais olla. Mitään häpyä, älyä, hienotunteisuutta tai ihan maalaisjärkeä sun kirjoituksissasi ei ole koskaan ollutkaan. Oo vaiti kerrankin.
Kaveri on sairas.
+Lisää kommentti
Kyllä Karppisen kirjoitukset miellyttivät minua, samoin lupsakka hymy tekstien oheiskuvassa. Liian kauan kuitenkin aistin teksteissä keski-ikäisen miehen tuskaa. Liian miesmäinen ruokavalio ja liian nopeasti päivän aikana etenevä kello oli aiheena monta kertaa. Eihän siinä ehdi. (Leikki leikkinä, mutta toivottavasti A.P Sarjanto ei tee kohta seuraa!) Minkäs teet, mutta maailma on liian kova paikka keski-ikäiselle miehelle. Mikä tätä maailmaa vaivaa?
3 VASTAUSTA:
Että mikä maailmaa vaivaa. Miesten keskimääräinen elinikä on noussut koko ajan. Kyllä ennen rankempaa oli.
No joo mutta kun on älytöntä pitää jengiä hengissä vaan sen takia, että niistä pitää tiristää jokainen hikipisara ulos vaan ehkä sen takia, että saa jonkun hikisen lautakasatalon maksettua ennen kuoppaamista.
Nojoo, nytkun on USA:n presidentti ei anneta kattoo telkkaa ja twiittailla koko aikaa.
+Lisää kommentti
> Ekköhän antais olla.

Vankilat on täynnä murhaajia, joiden mielestä olisi ollut parempi jos olisi vaan annettu vainajan levätä rauhassa eikä kukaan kiinnostunut kuolemaan johtaneista syistä.

Sikasosut hei - ei se mene niin loputtomiin.
Ilmoita
> Miesten keskimääräinen elinikä on noussut koko ajan.

Oletko viisivuotias? Sellainen vaikutelma syntyi. Et lainkaan tiedä mikä tällä paikkakunnalla on keskimääräinen miespuolisen henkilön elinajan odote - sitä ei muuten moni tiedä.
Ilmoita
Mustan porvarin partisaanisosut ja ritva ulos sosiaali- ja terveystoimesta. Eihän täällä voi muuten olla.
Ilmoita
Karppinen oli miellyttävä toimittaja. Hyvät on muistot on hänestä. Hänen kuolemansa oli pysäyttävä ja yllättävä uutinen. Ei kai monikaan edes tiennyt, hänen sairastuneen noin vakavasti.
Ilmoita
Juomisella voi olla vakavat seuraukset. Mutta muuten mies oli oikein miellyttävä persoona.
Ilmoita
On saatu tieto, jonka mukaan toimittaja kuoli yöllä sällin sairaalan osastolla. Yllättävästä kuolemasta olisi syytä laatia tutkintapyyntö - kuka oli vastaava lääkäri ja hoitaja sillä hetkellä, ja ottivatko he sälliltä ohjeita tai määräyksiä asiassa.

Voiko sivullinen laatia tutkintapyynnön? Kyse on myös yleisestä edusta.

Emme uskalla käyttää paikallisia sosiaali- ja terveyspalveluja niin kauan kun sälli on siellä.
2 VASTAUSTA:
Kyllä sun pitäis käyttää ainakin näitä terveyspalveluja. Ei se sälli ole siellä, usko vaan.
Kerro vaan nimesi ja osoitteesi niin keskustellaan ja katsotaan sitten kuka niitä palveluja oikein tarvitsee. Me nimittäin emme niitä palveluja tarvitse ennenkuin sälli ja koplansa on sieltä ajettu tiehensä.
+Lisää kommentti

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Kari Karppinen kuollut

Kaupunkiuutisten päätoimittaja Kari Karppinen on kuollut vaikeaan sairauteen 62-vuotiaana.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta