Etsin, 2002 syntynyt

täti1970

Siskoni antoi v 2002 heinä-elokuu lapsen adoptoitavaksi kenenkään tietämättä. Olen kaikki nämä vuodet kaivannut siskon lasta, en tiedä onko tyttö vai poika. Halunnut olla täti, tietää miten hänellä menee, edes pieni tiedon murunen? Onko minulla ikinä mitään mahdollisuuksia tietää? Auttakaa.

6

171

Vastaukset

  • Onpa julma sisko sulla!!! Kevytkenkäinen!!!

    • Millä tavalla? Luultavasti siskollasi oli oikein hyvä syy. Kukaan ei anna ''kevytkenkäisesti'' lastaan pois.


  • Ai toi aborttinatsi. Jotain tämmöstähän sillä on takana.

  • Sehän on melkein kuin olisi osa bändiä tai tapahtumia,kun katsoo niitä youtubesta. Itse en koskaan roskildessä ole ollut,mutta hyvällä mielikuvituksella olen,kun katson videoita ja säästän samalla rahaa,kun mietin paljonko olisi mennyt matkoihin ja pääsylippuihin!! Aatelkaapa sitä. Jouluna kuvittelen ympärille ystäviä ja ruokaa. Muistan kinkun maun,vaikkei sitä minulla ole vuosiin ollut. Säästöä tulee tässäkin,vaikkei se näy tilillä... Mutta ymmärtänette mitä tarkoitan!

  • Tietääkö siskosi, mihin perheeseen lapsi on päätynyt? Tai mikä organisaatio on hoitanut kyseisen adoption? Tietenkään ideana ei ole nuuskia, joten kaikki taitaa riippua siskosi valinnasta. Jos siskosi ei ole kertonut hänestä mitään (hyvin mahdollista että hän ei tiedä mitään, ehkä sukupuolen ja tarkan syntymäajan) tuskin asia on hänellekkään helppo. Mietin tässä myös, että etkö nähnyt siskoasi yli 9 kk vai kuinka tämä adoptio tuli niin yllätyksenä?

  • Jos ja kun ilmeisesti adoptio ei ollut avoin niin eipä taida auttaa muu kuin odottaa, että lapsi täyttää 18 ja mahdollisesti itse haluaa ottaa yhteyttä äitiinsä.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.