Lontooseen lapsia 3 mukaan

Matkaanko

Syksyllä Lontooseen, onko vielä turvallinen kohde? Hotelli suosituksia ja kaikkia vinkkejä kiitos

7 kommenttia

Äänestä

Vastaukset

  • Lontoo on turvallinen kohde, koska britit oppivat läksynsä jo IRA:n aikoina. Ero noihin päiviin on, että bobby oli tuolloin aseistamaton, mutta tänäpäivänä aseistettu, koska IRA:n kohteet olivat kovia, mutta muslimien kohteet ovat pehmeitä.

    Minkä ikäisiä lapset ovat? Yksi takuuvarma kohde lasten kanssa on London Dungeon. Pojat ja miehet tykkäävät Imperial War Museumista. Sen kokoelmat ja näytteillepanoon hieno. Säistä riippuen risteily Litle Venice - Camden Town on kiva. Reitillä on nykyään muitakin operoijia, mutta itse pidän Jason’s Trip’stä.

    http://www.jasons.co.uk

  • Mietimme kuitenkin vaihtoehtoista kaupunkia koska mitä olen nyt lukenut ilmeisesti Lontoo ei ole paras kohde pienille lapsille, nuorin silloin 11kk, rattaat eivät ilmeisesti ole busseihin sopivia.

  • Mulla just veli kävi perheineen Lontoossa ja kaksi pientä lasta mukana, toinen vasta 1,5v eli rattaat kyllä mukana. Ei mitään ongelmia, tosin matkustivat enemmän metroissa ja rattaat oli kai sellaset kokoontaitettavat. Ja kyllähän siellä hyvänen aika paikallisetkin käyttää busseja rattaiden kanssa :)

  • Muista naisena pukeutua tarpeeksi peittävästi, että mamu-bussikuskit suostuvat ottamaan sinut kyytiisi Lontoossa. Tämä tarkoittaa täyspitkiä hihoja ja pitkää hametta. Mieluummin vielä huivi päässä, niin pääset helpommin bussin kyytiin.

  • Varmaan uskonnollista ongelmaa ja siihen liittyvää terroria riittää kaikkialla. Maailma on muuttunut, kaikki voidaan matkustaa aiempaa helpommin, niin myös ongelmien aiheuttajat. Lontoo on upea paikka, usein siellä käynyt, ei ongelmia. Koti/keittiö lienee vaarallisin paikka :)

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.