PKY Travel

pkyy

Omistamme lomaosakkeen ja meillä on siitämyynti-ilmoitus. Tähän myynti-ilmoitukseen vastasi PKY Travel ja he tarjosivat meille jäsenyyttä mutteivat kertoneet mitä jäsenyys tarkoittaa ja ei muyöskään mitä se maksaa. Halusivat vain tulla tapaamaan meitä. Mielestämme tämä on erikoista ja outoa. Haulla yrityksen taustalta löytyi Pajuniemen Kartano Oy Sotkamo. Onko kellään vastaavaa kokemusta, mitä heillä mielessä?

56

2137

Vastaukset

 • Vähän kaikkea ja ei oikein mitään konkretiaa, joten eiköhän siellä jonkinlainen verkostomarkkinointi ole tiedossa.

 • Jos olemme myymässä osakettamme, mitä sillä on meille merkitystä sillä haluamme osakkeesta eroon. Ei mitään verkostomarkkonointihöpötyksiä.

 • Eiköhän ne ole rahaa vailla teiltäkin

  • Niinovat,meiltä olisivat vieneet lomaosakkeen ilmaiseksi ja vielä ensin maksettava 7600 e liiittymismaksua,jotta olisi ottaneet myyntiin ja vuosimaksu 365€ lisäksi.johonkin olisivat "hävittäneet",lomaosakkeemme,ettei olisi tarvinnut vastikkeita makaa,eli ottaneet itselleen ilmaiseksi ja vuokranneet sitten edelleen.Ihmetytti kun ei neuvottelija omaa osakettaan antanut firmalle,jos kerran oli sellainen.


 • PKYtravel ilmoittaa ostavansa osakkeesi ja samalla liityt jäseneksi heidän lomaklubiin. Jäsenyys maksaa tuhansia euroja. He ostavat osakkeesi mutta tarjoavat siitä vain mitättömän hinnan joka on huomattavasti pienempi kuin jäsenyyshinta. Eli annat heille osakkeesi ja tukin rahaaniin olet pky jäsen. Tällä jäsenyydellä sitten voit lomailla heidän renkaansa kohteissa vuosijäsenyydellä. Eli iso liittymismaksu ja oskauppasummana annat lomaosakkeesi ja rahaa ja sitten vuosittaiset pieni jäsenmaksut. Tämän takia he haluavat nähdä sinut kasvotusten. Se on kuin lomaosake-esittely. Voi olla tällaisella kesähelteellä aikas hiostavaa sanan varsinaisessa merkityksessä. Se kelle se sopii että annat oskekirjan ja rahaa niinmikäpä siinä. Itse nauroin heille, koska heidän ehdotus tuntui niin käsittämättömältä. Ei se joka kysy, vaan joka suostuuvai. Iten se sananparsi meni?

  • Ei se hullu olejoka pyytää vaan se joka maksaa liikaa.


 • Jos PKY Travel menee konkurssiin niin miten käy lomaoikeuden? Veikkaisin että se on muisto vain. Osakkeesi ja sijoitettu raha on hävitty. Mitä sanoo tällaisten pky-travel lomaklubi jäsenen oikeuksiin korvauksista matkasta yms. sopimuksesta sanoo EU:n matkapakettidirektiivi? Tämä yritys ei ole kuluiltaan käyttäjäjäsenelle läpinäkyvä. Ennen päätöksentekoa ei voi rauhassa vertailla ja laskea kuluja ja näiden kulujen järkevyyttä omaan lomailuun ja rahanmenoon. Mitään maksuja ja kuluja ei heidän sivuiltaan löydy. Mukavaa höttöä ja puuteria lomailusta ja sen ihanuudesta ja mahdollisuuksista. Nykyajan trendi on läoinäkyvyys ja avoimuus ja mielestäni tämä pkytravel ei edusta sitä. Lomaosakkeissa on kuluttajansuoja 14 vrk voi perua sopimuksen kuluitta. Tässä pky jäsenyyssopimuksessa et voi sitä tehdä kuluttajansuojan puitteissa. Mieti sitä ennen kuin laitat nimeä allekirjoitusta sopimukseen.

 • PKY travel kalastelee epätoivoisten viikko-osake omistajien myynti-ilmoituksia myydään lomaosake esim. suomen lomaviikot, tori, huuto.net palveluista. PKY travel ei kelpaa mikään pieni studio osake, ei korpikohteet ilman palveluita. He ottavat yhteyttä Katinkulta, Tampereen Kylpylä, Saimaa, Kuusamon Tropiikki, Saariselkä omistajiin ja tarjoavat kauppaa ehdoin; annat lomaosakkeesi ja rahaa ja saat PKY jäsenyyden. Heitä kiinnostaa vain isot asunnot koska yhtiö tarjoaa korkeatasoisia ja exlusive palveluita jäsenilleen. Koska yhtiön palveluksessa on monikossa entisiä holiday club myyjiä esim Karinkullasta, niin on varmaankin käytössä "muistissa" hcr omistajien yhteysteidot" joihin ottaa yhteyttä tarjoten tätä uutta lomapalvelua. Tämähän on muunneltu villas holiday club versio. Villas Holiday paketin saadakseen täytyy antaa viikko-osakkeita joita ei käytä tai on yrittänyt myydä vuosia huonolla tuloksella ja rahaa väliin ja on villas jäsen. PKY travel annat myös osakkeesi ja saat jäsenyyden. Ei enään omistamiseen liittyviä yhtiövastikekuluja, korjauskuluja ja ajatuksia mitä perilliset tekee osakkeilla joilla ei tee mitään. Näistä huolista pääsee eroon antamalla osakkeen ja tuhansia euroja PKY travelille. Nyt näyttää vain että PKY travel voi ehkä antaa ainaskin paperilla paremmat edut kuin villas omistaja, teoriassa. Kohteita kaupungeissa, kartanoissa, ihan missä vain. HCR:llä on vain pistesysteemi, kallis, ja omat hotellit joissa oikeasti ei halua majoittua päivää paria enempää. Onko joukkopako HCR omistajilla PKY traraveliin?

  • Hehän ovat Holiday club Katinkullan entisiä henkilöiä,jotka keksineet käyttää osakkeenomistajien tilannetta hyväkseen.Kupla siinäkin,kuten koko lomaosakejäjestelmässsä,vanhoja osakkeita ei markkinoida,vaan uusia,ei edes tarjota asiakkaille.Sillä rahalla saa matkustella aika kauan mikä menee vastikkeisiin ja pääomaan.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Hehän ovat Holiday club Katinkullan entisiä henkilöiä,jotka keksineet käyttää osakkeenomistajien tilannetta hyväkseen.Kupla siinäkin,kuten koko lomaosakejäjestelmässsä,vanhoja osakkeita ei markkinoida,vaan uusia,ei edes tarjota asiakkaille.Sillä rahalla saa matkustella aika kauan mikä menee vastikkeisiin ja pääomaan.

   "Sillä rahalla saa matkustella aika kauan mikä menee vastikkeisiin ja pääomaan" Jos nyt ostat esim onnenlomat (pky) firmalta huutokaupasta osakkeen hintaan 50 euroa ja sitten liität sen RCI systeemiin ja otat halvan RCI loman jossain maailman äärissä tasokkaassa kohteessa tähän väittämääsi seuraavaa; olet säästänyt vastikeet ja pääoman ensinmäisen lomapäivän puoleenpäivään mennessä. Suosittelen ostamaan osakkeen esim onnenlomat firmalta. Halavalla saat


 • Se että otetaan omistajaluokalta omaisuus kuulostaa sosialisoinnilta. Se että lomaillaan näissä entisissä omissa osakkeissa sitten ”jäseninä” vuosittaisella jäsenmaksulla kuulostaa jo kolhoosiksi ja riisto hyväksikäytöltä. Eikös tätä jo kokeiltu tuolla rajan toisella puolella? Sitä kutsuttiin sosialismiksi. Annat velattoman osakkeesi ja rahaa kuulostaa ryöstösosialismilta. Eihän tuollaiseen kukaan tervepäinen voi suostua. Se joka suostuu voi mielestäni laittaa tutkimuksiin ja sitten holhouksen alle.

 • Ei kannata

 • Ei kannata jo siinäkin valossa että asiakastiedon ja prh palvelun mukaan firma on pakkasella eoli tappiollisen toiminnan tehnyt. Jos firma kaonkkaan niin kaikki luvatut lomailu yms jutut menee kannkulan kaivoon. Ne häviää-. Mieti sitä ennen kuin laitat nimeä paperiin.

 • En yleensä osallistu suomi24 keskusteluihin, mutta avaan lyhyesti toimintaamme. Jokaiseen täällä esitettyyn kysymykseen tai spekulaatioon löytyy vastaus jos tuote on käyty läpi. Ensinnäkin se, miksi asiat käydään juurikin kasvotusten läpi johtuu siitä, että emme ole puhelinmyyntiyhtiö ja meidän tuote ja sen sisältö ei ole avattavissa puhelimen välityksellä. Meillä on erittäin paljon kohteita läpi maailman ja jäsenyytemme ei ole pelkästään lomia ja lomakohteita, vaan paljon muutakin. Meillä on lisäksi eri tuotteet yrityksille ja perheille ja näitten sisällöissä on eroja. Meiltä voi ostaa jäsenyyden myös ilman viikko-osakkeen pois antamista, 80% jäsenistämme ei ole aiempia viikko-osakkeen omistajia. Suomessa on ihmisillä viikko-osakkeita aktiivisesti myynnissä noin 10.000kpl, total määrä noin 50.000 osakkeenomistajaa. Monella nämä ovat todellisia ongelmia, kun halutaan päästä niistä eroon. On yritetty myydä vuosia ja kulut juoksee. Meillä on kehitetty tähän fiksu ratkaisu ja tarjolla tilalle nykyaikaisempi tuote, jossa ei omisteta seiniä vaan jäsenyyden kautta saadaan käyttöoikeus kohteisiin, joista moniin ei pääse muuta kuin jäsenyytemme kautta. Ei viikkosidonnaisuutta, ei vaihtopäiviä, ei remonttikuluja, ei vaihtomaksuja ne.
  Jokainen tekee omasta tahdostaan itse ratkaisun haluaako lähteä jäseneksemme, tai haluaako kenties luopua viikko-osakkeesta. Emme ole aggressiivisia myynnissämme. Yrityksemme on perustettu 1993 ja toiminut saman y tunnuksen alla koko toimintansa ajan. Takana on vakavarainen yhtiö. On totta, että ensimmäinen vuosi PKY Travel toiminnassa oli lievästi negatiivinen. Tämä johtui valtavista investoinnesta uutta toimintaa luodessamme. Näin on erittäin monella muullakin yhtiöllä alussa ja monella vielä satunnaisesti matkan varrellakin. Näihin ja moniin muihin kysymyksiin löytyy vastaus esittelyissämme. Tv Petri Makkonen, tj PKY Travel

 • Aika hyvin ja selkeä vastaus.

  • En tiedä mutta omasta mielestäni siinä toimitusjohtaja puolusteli firmaansa eikä sen parempia perusteluja ollut, miksi PKY travel olisi hyvä juttu. Ehkä tyhjästä on paha nyhjäistä? Kyllähän osakkeista yleensä eroon pääsee kun "antaa ilman" eli ilmaiseksi. Ongelma lienee siinä, että niitä on vaikea myydä eikä PKY travel kai niistä juuri mitään maksa vaan päinvastoin myyjä joutuu maksamaan PKY Travelille. Ojasta allikkoon siis.

   Hyvältä kuulostaa, niinkuin ZinZino jäsenyyskin.


  • Lahjoita_osakkeesi kirjoitti:

   En tiedä mutta omasta mielestäni siinä toimitusjohtaja puolusteli firmaansa eikä sen parempia perusteluja ollut, miksi PKY travel olisi hyvä juttu. Ehkä tyhjästä on paha nyhjäistä? Kyllähän osakkeista yleensä eroon pääsee kun "antaa ilman" eli ilmaiseksi. Ongelma lienee siinä, että niitä on vaikea myydä eikä PKY travel kai niistä juuri mitään maksa vaan päinvastoin myyjä joutuu maksamaan PKY Travelille. Ojasta allikkoon siis.

   Hyvältä kuulostaa, niinkuin ZinZino jäsenyyskin.

   Taitaa löytyä myyjä tuolta, joka edustaa myös zinzinoa..


 • Tässä toiminnassa ei kyllä ole senttiäkään läpinäkyvyyttä hinnoittelussa. Maksanko minä enemmän jäsenyydestä kuin toinen vastaava käyttäjä. En voi vertailla tätä mistään. Toisekseen minulle sanottiin jotta palvelussa on 6000 käyttäjää joten kukahan jäsen pääsee majoittumaan esim Lönnrotinkatu 38 huoneistohin? Mielestäni numerot ei täsmää yhtään mihinkään tässä firmassa alkae liikevaihdosta jos sitä alkaa jakamaan väitetyllä jäsenmäärällä näihin jäsenkohteisiin. Yhtiö harjoittaa liiketoimintaa ja yhtiö voi mennä konkkaan niin sitten kaikki meni jäseneltä .sitä on klubijäsenyys. Vain suuria lupauksia ja kiiltäviä esitteitä. Jäsenvideotkin on tällaisiä toisen yrittäjän suosituksia joka myy samalla omia tuotteitaan. Uskottavaa? Haluttaisi saada käsiin jäsenehdot. Myös aikalomat lähti polleasti valloittamaan maailmaa. Miksei sama kohtalo voi odottaa tätä firmaa? Liiketoiminnassa on iso riski, aina. Lomailu ja riski ei kyllä kuulu yhtee. Ei vakuuta minua ja pelkään pahoin että ihmisillä menee ei ainoastaa lomaosake mutta myös raha mitä laitettu tähän kiinni. Tämä on minun mielipide.

  • Itse olen tyytyväinen jäsen, tunnen toiminnan aika hyvin, tiedän firman ja sen omistajan taustat. Siinä valossa ja faktapohjalta näkemykseni on ihan päinvastainen kuin Poipoon kirjoittama. Tiesitkö muuten että käy tuotteen esittelyssä, tiedät sen jälkeen paljon enemmän. Ei maksa mitään eikä ole riskiä. Siellä saat kuulla "salaisuudet", ei tarvitse arvailla. Toiminta on ehkä hienompaa kuin uskallat odottaakaan.


 • Täällä(kin) ketjussa saa semmosen käsityksen, että lomaosake olisi joku arvokaskin omistus! Vessapaperillakin on enemmän arvoa kuin osakekirjalla ja pöntöstä vetämällä pääsee vielä eroon. Onneksi en ole mennyt siihen vipuun vaikka holiday clubin esittelylomia olenkin melko monet kerrat käyttänyt. Pkystä ei mitään käsitystä joten siitä en osaa kommentoida.

  • Taas joku tietäjä kommentoi lomaosakkeista. Osakekirja, joka minulla on tallelokerossa kaikkien muidenkin arvopapereiden joukossa, on liitetty RCI lomamaailmaan ja tällä jäsenyydellä olen matkaillut ympäri maailmaa yli 100:ssa kohteessa tasokkaasti ja edullisesti. Käy sinä vain hcr esittelyissä jotta saat alehintaan nauttia siitä mitä minä nautin pysyvästi lomillani korkeatasoisissa lomaosakkeissa, Minä en käy hcr esittelyissään vaikka pyytävät melkein jokaisella lomalla käymään tarjoten 50 eur lahjakorttia. Jos tarjoaisivat 500 eur voisin harkita, 1000 eur menisin varmasti. En harrasta muutoinkaan ruokakaupassa näitä ale -30% tuotteita, ostan sen ruan mitä haluan ja maksan täyden hinnan. Sinulle tämä 50 eur HCR lahjakortti tai HCR halpa esittelymajoitus näyttää olevan tärkeä joten voihan sitä vielä lomakohteessa kerätä pulloja yms lisätienestiä harjoittaa että pääsee lapset sinne angry birds parkkiin. Tätä PKY travel en tarvitse koska käytän yleensäkin monia matkapalveluita ristiin, siis rci+booking+airbnb. Viimeksi kun olin Balilla Indonesiassa 2 viikkoa tasokkaassa RCI koheessa olin menomatkalla 2 yötä Singaporessa Chinatown alueella bookin.com kautta hotellissa ja Balilla yhden yön Kutalla ennen lomaoakkeisiin siirtymistä. Jos osaa käyttää lomaosakkeella RCI systeemiä niin saa valtavia rahallisia etuja. Tietenkin on ihmisiä jotka omistaa osakkeita ja ei osaa käyttää niitä mutta se ei ole lomaoakesysteemin syy vaan käyttäjän. Turha haukkua mersua jos ei osaa ajaa sillä. Ei ole mitään järkea antaa osaketta ja vielä lisäksi rahaa tälle pky travel firmalle. Koko idea on järjenvastainen rahasäus. Kun yritys menee konkurssiin niin menetät kaikki. Sinulla on riski tässä lomailussa pky travel jäsenenä. Huono sijoitus. Tällaista jäsenyyttä ei voi laittaa tallelokeroon muiden osakkeiden ja käteisen joukkoon.


 • Jos et harrasta ruokakaupassa -30%tuotteita niin miksi lomaosake.Ottaisit vaan niitä ei alennettuja lomia esim.1000€/viikko/hlö.Lomaosake ja pah.

 • Jos olet käynyt useasti holiday club tutustumisloma ja asia ei ole mennyt perille vaikka rautalangalla on väännetty, syy ei ole systeemin tai firman jos äo:si on kengännumeron ja 100 väliltä. Älä syytä muita jos et ymmärrä systeemiä ja sen hienouksia.

 • Vikkoosakkeen osakekirja on arvopaperi.Osake maksanu 10.000€hcr:ltä ostettuna.Onko arvo osakkeella noussut ja kuinka paljon.

  • 😆😅😄😃😂😁😆


 • Kannattee varmaan kattoa taloussivuilta pörssiosakkeet sivulta.

 • Itse viikkolomaosakkeita 11 vuotta myyneenä olen PKY Travelin toimintaan tutustuttuani tullut siihen tulokseen, että tuossa on lomamatkailun järkevä tulevaisuus. Ihan samalla tavalla, kuin kukaan ei vielä 1970 -luvulla tajunnut mistään muusta kuin Keihäsmatkoista ja 1980 -luvulla alettiin raivona ostaa viikkolomaosakkeita. Sitten 1990 -luvulla tulivat nämä lomapisteet. PKY Travel edustaa sitä suuntausta, mihin lomamatkailu on menossam mutta sitähän eivät rahattomat juntit tajua.

 • Tämä PKY Travel on hyppäys takaisin 90-luvun Kanarian lomaosakeclubi jäsenyyteen. Siellähän et omista mitään vaan jäsenyyden. Jäsenmaksut ja muut kulut päättää clubi ja ne yleensä kovin nousevia. Näissä lomaklubeissa ei ole mitään läpinäkyvyyttä maksuissa ja lomakohteiden saatavuudessa. Sama on PKY Travel innovaatiossa. Ei PKY ole mikään innovaatio. Samanlaisia on Kanarialla vaikka kuinka paljon esimerkkinä www.silverpoint.com en ikuna liittyisi tähän suomiklubiin enkä kanariallakaan. Sitten on tämä konkurssiriski.

 • Kuulemma pky travelin keksimä koko jäsenyys juttu.Ainut maalimassa tällainen homma oiskohan näin en usko.Varmaankin kohta samanlaisia yrityksiä suomessakin useita.

  • Ai on verkosto uusi keksintö?


 • Huono juttu jäsenelle tämä PKY. Samat tai paremmat edut saa esim American Express kortilla, jolla saa hyviä matkaalennuksia ja lounge edut ympäri maailmaa. Monet hotellit antavat kanta-asiakkailleen etuja, laivayhtiöt palkitsevat jäseniään. Trivago löytää sinulle halvimman majoituksen ilman tällaista kallista jäsenyyttä. Pelkkää rahastusta tämä PKY jäsenyys jos tosiaankin annat hyvän osakkeen heille ja lisäksi paksun tukun rahaa.

  • Heti heräsi kysymys, että mikä on hyvä osake? Ei ainakaan mikään lomaosake. Mielellään vaikka maksan, että pääsen omista paskoista eroon mitkä kuolinpesän kautta vastaanotin.


  • Shitosake kirjoitti:

   Heti heräsi kysymys, että mikä on hyvä osake? Ei ainakaan mikään lomaosake. Mielellään vaikka maksan, että pääsen omista paskoista eroon mitkä kuolinpesän kautta vastaanotin.

   Haluatko maksaa esim 6000 euroa PKY Travel yhtiölle että ottavat osakkeesi? Sillähän pääset eroon ja olet lomaklubin jäsen.


  • En ehkä noin paljoa, mutta muutaman tonnin mielellään. Yli tonni vuodessa vastikkeita osakkeesta harrasteineen jota ei saa vuokrattua millään hinnalla eikä tuohon aikaan milloin viikko on paljon nappaa lomailla! Ja turha puhua mistään Rci hommista, lisää kuluja ja tuolla paska viikolla pääse vaihtamaan mihinkään.


  • Mistä osakkeesta yli tuhat euroa kuluja vuodessa. Meidän osake reilu 300 vuodessa. RCI systeemi toiminut hyvin ja siitä pieniä kuluja. Säästöt suuria lomailussa. Joskus holiday kautta vuokrattu osake. Ottavat 30% välityspalkkiota mutta meillekin jää ihan mukavasti koska vuokrahinnat korkeita. Kysyntää riittää. Vain ääliö lähtee tällaiseen leikkiin että antaa osakkeen ja rahaa ja sitten maksaa vielä vuosittaista jäsenmaksua PKY 300 eur vuosi. Ei ole 5 vuoden päästä tätä yritystä.


 • Onko jäsenyys minkä hintainen vai onko hinnoittelu samanlaista kuin lomaosakkeiden.Eri ihmisille erilainen hinta.

 • 20 000 euroa ja jos annat lomaoakkeita niin esim 10 000 välirahaa.

  • Aijaa! Päästiin eroon sitten aika paljon halvemmalla!


 • Annoitte varmaankin 3 mh Katinkullan osakkeen viikkko 29 ja 5000 eur rahaa. Hyvä diili, tosi hyvä diili. Ehkä joskus sinä oivallat että sinua on kusetettu.

 • Onko kukaan uskaltanut pky:n esittelyyn ja missä ne esittelyt pidettiin.Ooliko painostava esittely onko eroa lomissa ollenkaan verrattuna lomaosakkeihin.

  • Me käytiin jokunen viikko sitten. Oikein mukava tapaaminen oli. Ei tehty kauppaa kun meidän reissaaminen on vähän niin ja näin mutta ei kyllä painostettu yhtään. Tosi hyvä systeemi varmasti niille ketkä reissaa.


 • Toi systeemi käy vaan nenästä vedetyille.

 • Mitä tuolla jäsenyydellä saa ja voiko heidän toimintaan tutustua muualla kuin sotkamossa?

 • Tuolla PKY jäsenyydellä et saa katetta maksamaasijäsenmaksuun. Olimme vasta Ukkohalla kohteessa tutustumislomalla ja oli kyllä tosi tyrkyttävää pakkomyyntiä. En suosittele kenellekään PKY tutustumismajoitusta ja jäsenyyttä.

  • Onpa outo juttu. PKY Travelilla ei ole ollut esittelyjä Ukkohallassa ennen kuin olet kirjoittanut kommenttisi. (11.9) Tästä syystä olisi kiva tietää esittelyn traumoista lisää.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Onpa outo juttu. PKY Travelilla ei ole ollut esittelyjä Ukkohallassa ennen kuin olet kirjoittanut kommenttisi. (11.9) Tästä syystä olisi kiva tietää esittelyn traumoista lisää.

   Kummallista kun olin siellä nimenomaan PKY tutustumismajoituksella. Täytyypä kaivaa tositteita esiin.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Kummallista kun olin siellä nimenomaan PKY tutustumismajoituksella. Täytyypä kaivaa tositteita esiin.

   Ai ne on levitäytymnyt sinnekin. Nyt ei sitte saa olla laskettelemassa jos et käy esittelyssä. Ei enää ukkohallaan.


 • Tässä PKY travel jäsenyydessä ostetaan kyllä ilmaa ja suuria lupauksia. Jäsenhinnat ovat samoja tai jopa kalliimpia kuin varaamalla itse esim booking.com palvelusta tai liittymällä suoraan itse jonkin hotellin tai majoittujan kanta-asiakasohjelmaan. Kun soitan heidän travel clubiin niin olet jonossa ja pitkään. Eihän kukaan sellaista jaksa enään nykypäivänä. Ja kun vastaavat niin ei ole tilaa Helsingin keskustassa tai Rukalla. Vain jossain korpikohteissa. Toisaalta tämä on myös yhtä arvoton kuin lomaosakkeet. Molemmissa menettää rahaa.

  • Eikö lomaillessa menetä aina rahaa?


  • Soititko Ukkohallan tutustumisloman aikaan kun samaan aikaan kirjoitellut?


 • Oliko mies vai nais esitteliä.

  • Oliko mies- vai naisesittelijä?


 • Sano kiitos EI PKT travel.

  • Me sanottiin kiitos ja otettiin jäsenjyys.


 • Pky travel En todellakaan halua jäseneksi. Sitten kun sulla on se osakkuus ni saat n 10% alennuksen niiden sopimushotelleista/mökeistä!! Eipä kummoinen ole alennus. Ja jos konkurssiin menee, niin menee rahatkin.

  • Ei ole tarkoitettu ollenkaan sinulle 10% käyttäjälle. Ole vaan lomaosakkeessasi ja tuijota sen kattoa ja odota että yhtiövastike nousee taas 10 %. Ihanaa olla jäsenenä ja lomailla edullisesti.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

  Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
  Maailman menoa
  102
  3962
 2. Luisteluvalmentaja Mirjami Penttinen

  Valmentaa nuoria kannustavasti ja tasa-arvoisesti.
  13
  2025
 3. MURHA hämeenlinnassa

  Keskustassa, maanantain ja tiistain välisenä yönä??!! Kertokaa heti lisää........
  Hämeenlinna
  27
  1893
 4. Otin vastaan osa-aika töitä kaupasta

  Huomasin että suomen anteliaan sosiaaliturvan ansiosta tienään 5 päivänä viikossa 3 työtuntia tekemällä saman verran kuin 5 päivänä 8 tuntia päivässä
  Maailman menoa
  25
  1062