Poikuudet naapurin rouvalle (Koko novelli)

novelpro

Tämä tapahtui jo vuosia sitten kun olin sellainen about viisitoistavuotias nuoren miehen alku ja täysin kokematon tyttöjen suhteen. Naapurin poika oli paras kaverini ja kun hän oli perheen vanhin lapsi, niin äitinsäkään ei ollut kuin ehkä jotain 35v. Usein heillä käydessäni rouva, sanottakoon nyt vaikka Marjaksi, kulki kotonaan usein ilman hametta tai päällyshousuja pelkissä sukkahousuissa ja pikkupöksyissä. Siitäköhän johtuu että nykyäänkin seksikkäät sukkahousukuvat säväyttävät, ovat edelleen yksi suosikki seksifantasia aiheista. No joka tapauksessa pitihän tämän kypsän naisen tajuta että, nuoren puberteetissa olevan naapurin pojan mielikuvitusta nuo suuret pakarat ja paksut reidet sukkahousuissa ja pikkupöksyissä kiihottivat aivan sairaasti. Ja etupuolella näkyi kuinka tiukat alushousut muotoilivat häpykummusta kauniin, persikkaa muistuttavan pallon, jonka keskellä kulki selvä halkeama. Eihän näitä useasti tapahtunut, mutta ne kerrat jäivät niin hyvin mieleen että tuntuu että niitä olisi ollut useamminkin.

Joskus heidän lomamatkojensa aikana kävin kastelemassa kukkiaan ja silloin tutkin vaatehuoneessa tarkasti Marjan alusvaatekorin. Puhtaitahan ne pöksyt olivat, mutta silti niiden haisteleminen ja ajatteleminen että ne olivat olleet tiukasti aikuisen naisen pillua vasten, kiihottivat aivan sairaasti. Naapurin vessanpytty sai niillä kerroilla useasti vastaanottaa elämännesteeni. Joskus saattoi tippa spermaakin niihin karata kun vetelin käteen pöksyt kiedottuna kalun ympärille.

Kerran kävi niin hassusti että rouva oli joutunut tulemaan lomalta töihin ja oli tullut junalla kotiin muun perheen jäädessä loman viettoon toiselle puolelle maata. Minulle tieto ei ollut tullut, vaan menin kukkien kastelukäynnille kuten aiemminkin. Hipsin sukkasillani hiljaa rikkomatta tyhjän talon rauhaa. Ajattelin ensin tumputtaa ja kukkien kastelun jälkeen vaikka vielä uudestaan. Suunnistin vaatehuoneeseen ja sieltä Marjan pöksyt mukanani vessaan. Otin nipusta jo toiset, kun olin aiemmin käyttämäni palauttanut pinon päälle. Housut jo avoimina kuljin naapuritalossa kalu paljaana runkaten. Sekin tuntui nuoresta miehestä äärimmäisen kiihottavalta. Avasin vessan oven ja siinä näin Marjan istuvan silmät suljettuina pytyllä ja hierovan alavatsaansa. Toisessa kädessä oli rouvan omat pikkupöksyt joita hän piti kasvojensa edessä. Jähmetyin paikalleni. Erektio alkoi laskea nopeasti, mutta oveakaan en tajunnut sulkea. Rouva leväytti silmänsä selälleen, ja pudotti hameen helman peittämään sylinsä.

Tuijotimme toisiamme hetken aikaa. Naisen katse kääntyi alavatsaani ja käsiini joissa toisessa oli lerpahtanut kulli ja toisessa alushousunsa. Sanaakaan sanomatta hän ojensi kätensä kohti kaluani ja puristi kätensä omani päälle. Nuoruuden kokemattomuudessa en tajunnut mitä minun olisi pitänyt tehdä, mutta hetken päästä vedin käteni pois. Marja tarttui nyt tiukasti kaluuni joka seisoi nyt taas täydessä mitassa. Astuin kynnyksen yli pieneen eriöön. Nainen hyväili terskan reunoja ja veteli varrella kokeneella otteella ja tunsi kalun sykkeestä että laukeaisin aivan pian. Hän painoi kädessään olleet pöksynsä terskaa vasten samalla kun tunsin ensimmäisen spermaruiskahduksen tulevan. Siemeneni kastelivat housut läpi ja Marja pyyhki sormensa ja kaluni huolellisesti pöksyihin jotka heitti sitten lavuaariin.

Nainen hymyili minulle ymmärtävän ystävällisesti ja sanoi, epäilleensäkin minun käyneen tutkimassa alusvaatteitaan. Sitten hän jatkoi että, hän oli puhtaita housuja vaatehuoneesta ottaessaan aivan vaistomaisesti haistanut niitä. Marja kertoi että hänellä on ovulaation aika ja hajuaisti herkkänä hän oli haistanut kaluni hajun pöksyistään. Ajatus että nuori mies tutkii housujaan ja runkkaa niihin oli kiihottanut häntä niin että hänen oli pakko sormettaa kusella käynnin jälkeen suihkutettuaan klitorista bidee-suihkulla.

Olin äärimmäisen nolona, mutta sain pysyttyä paikoillani ja yritin keksiä jotain selitystä käytökselleni. Eihän siihen tietenkään mitään selitystä tarvinnut koska kyllä aikuinen nainen nuorten miesten haluista tiesi. Ehkä ainoa asia jota halusin hänelle selittää oli että, aikuiset naiset kiihottivat minua enemmän kuin ikäiseni nuoret tytöt. Tai ainakin tämä ihana naapurin rouva.

8

18238

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • novelpro

      Kasvot punaisina yritin änkyttää jotain kohteliaisuutta naisen kiihottavuudesta. Katseeni eksyi alushousuihin ja sukkahousuihin jotka olivat mytyssä polvien alapuolella. Kun sain ajatukseni hieman kasattua, tajusin hiljalleen että tämä aikuinen nainen oli juuri tyydyttänyt itseään hajuani haistellen ja sen jälkeen pitänyt kaluani kädessään ja runkannut minulle orgasmin. Nyt oli erittäin hyvät mahdollisuudet päästä panolle. Siitä rohkaistuneena kurotin jalkoväliinsä. Marja nosti hameen helmaa ylös ja levitti jalkojaan niin paljon kuin housumytty säärien ympärillä antoi myöten. Tuuhea tumma karvoitus peitti tehokkaasti naisen hävyn, mutta aikuisen naisen karvoituksen näkeminenkin oli nuorelle miehelle kuin taivas, parempaa kuin mikään seksifantasia.

      Työnsin käteni tupsun alle paljaalle pillulle ja tunsin sen pehmeyden sekä lämpimän kosteuden. Ensimmäistä kertaa elämässäni koitin naisen pillua. Ja minkälaisen naisen pillua. Olin niin usein vetänyt käteen ja kuvitellut että käteni olisi Marjan pillu tai edes käsi. No käden ehdinkin jo tuntea, mutta nuorella miehellä kiima nousi taas nopeasti ja kalu seisoi jo aivan täydessä erektiossa. Marja nojasi taaksepäin ja silmät sulkien painoi kätensä käteni päälle. Hän ohjasi liikkeitäni häpynsä päällä ja auttoi etusormeani löytämään poimujen välistä klitoriksen. Nainen värähti kun sormeni osui herkimpään kohtaan.

      Hiero siitä näin, Marja huohotti ja sormellaan opasti sormelleni oikean liikkeen ja rytmin.

      Katsoin naisen paitapuseron raosta liivejään ja rintojen yläreunoja jotka punehtuivat naisen kiihottuessa uudestaan. Marjan opastaessa juuri oikeaan rytmiin, orgasminsa joka oli jo äsken ollut lähellä, laukesi nopeasti. Hän painoi tiukasti sormeani vasten klitorista ja pysäytti liikkeeni. Tunsin miten naisen nipukka värähteli ja liikahteli sormeni alla samalla kun hiljainen valitus purkautui avoimesta suustaan. Katsoin äärimmäisen kiihottuneena naapurin rouvaa, jolle olin ensimmäistä kertaa antanut orgasmin. En tiedä mikä rohkeuden puuska minuun iski, vai olisiko se ollut kiima, mutta painoin huuleni huulilleen. Nainen hieman häkeltyi eikä tiennyt miten olisi vastannut, mutta pian suunsa suli pehmeään hellään suudelmaan ja kielensä nuolaisi huuliani. Epävarmasti työnsin omaa kieltäni mukaan ja Marjan kieli kiersi irstaasti kieleni kärkeä. Elämäni ensimmäinen suudelma ja kiihkeä kielisuudelma, mitä vielä voisin toivoa.

      Tissit, tuli mieleeni. Nyt on ainutlaatuinen mahdollisuus nähdä Marjan tissit. Alkoi tuntua että tältä naiselta ei tule kieltoa enää mistään, joten ryhdyin avaamaan paitansa nappeja. Marja katsoi silmiini totisena. Kokemattomana en osannut lukea kiimaa katseestaan. Lopetin hetkeksi, mutta kun hän ei tarttunut käteeni, jatkoin alas asti. Pitsiset liivit yrittivät pitää suuria rintoja kurissa. Kun edelleen Marja ei tehnyt elettäkään pysäyttääkseen minua, painoin käteni varoen rinnan päälle. Lähdin ujuttautumaan liivin sisään. Juuri kun sormeni tavoittivat kovan nännin nipukan, nainen yllätti minut tarttuen liiviensä yläreunaan ja vetäisi ne rajusti alas. Kuului repeävä ääni kun kangas antoi periksi. Mirja hätkähti, mutta kun vahinko oli jo tapahtunut, hän katsoi silmiini ja nosti molemmin käsin suuret rintansa pystyyn. Repeytyneet liivit jäivät rivosti roikkumaan tissien alle. Painoin käteni varoen pullistuneen rinnan kärjelle ja kuuma nänni poltti kämmentäni. Tämä nainen olisi toivonut rajua käsittelyä tässä syrjähypyssään, mutta teinipojasta ei siihen tietenkään ollut.

    • novelpro

      Ei se rikki mene, Marja sanoi napakasti.

      Tartuin tissiin tiukemmin ja nipistin nännin sormieni väliin. Marja vinkaisi hiljaa ja lopetin pelästyessäni että satutin naista.

      Ei kun jatka vaan. Tuntuu hyvältä. Haluatko imeä niitä, Marja kysyi?

      Joo, joo, änkytin nuoren miehen innolla ja kokemattomuudella.

      Kumarruin alemmas ja imaisin nännin suuhuni. Tätäkään en ollut koskaan päässyt tekemään. No tietenkin joskus omalta äidiltäni, mutta sitä ei lasketa. Enkä kyllä miettinyt sitäkään että paras kaverinikin oli näistä tisuista saanut ensimmäiset maitonsa.

      Odota, minä nousen ylös, Marja sanoi ja työnsi housunsa myttyyn lattialle.

      Nainen nousi seisomaan. Hän oli melkein pituiseni joten vain hieman kumartumalla sain nännin uudestaan suuhuni. Imeskelin sitä nautiskellen samalla kun Marja heitti avoimen paidan pois päältään. Hän avasi myös liivit ja riisui nekin.

      Nämä on kyllä nyt entiset, rouva sanoi ja heitti ne lattialle.

      Marja avasi hameen vetoketjun ja pudotti senkin lattialle. Nyt hän oli edessäni ilman rihman kiertämää ja niskaani tarttuen painoi kasvoni tiukasti vasten rintaansa. Imin ja lutkutin suureksi paisunutta nänniä naisen voihkiessa.

      Pure vähän, nainen pyysi.

      Toteutin toiveensa ja painoin hampaani arasti nänniin. Purin hieman kovempaa ja etsin rajaa kuinka pitkälle voisin mennä. Uskomattoman kovaa sain purra ennen kuin nainen voihkaisi tuskaisesti. Ei hän vieläkään kieltänyt, mutta nyt osasin käyttää hampaitani sopivasti. Marja tarttui paljaaseen kaluuni toisella kädellään. Viileä käsi kuumalla kyrvällä tuntui uskomattoman ihanalta.

      Riisutaan sinutkin, Marja kuiskasi korvaani.

      Irrottauduin vastahakoisesti tissistä ja kuoriuduin vaatteistani ennätysajassa. Marja tarttui käteeni ja lähti vetämään minua makuuhuoneeseen päin. päiväpeitto lensi nurkkaan ja nainen pujahti nopeasti peiton alle. Sujahdin perään ja Marjan maatessa selällään jalat levällään luonto veti tikan pojan puuhun ja kiipesin tämän kypsän aikuisen naisen jalkoväliin. Ehkäisy käväisi mielessäni, mutta kyllä aikuisen naisen piti miestä jalkoväliinsä vetäessään tietää että mitä yhdynnästä voi seurata. Minä taas olin pääsemässä poikuudestani joten tässä vastuu jäi pelkästään naiselle. Kalu seisoi niin että pakotti. Se tökki naisen häpykumpua, mutta kokemattomuuttani en osunut kohdalle.

      Odota, Marja kuiskasi ja työnsi kätensä väliimme.

      Toisella kädellä hän levitti häpyhuulensa pois tieltä ja toisella kädellä ohjasi terskan tiukalle aukolle. Nyt kyllä tajusin jo työntää ja sinne upposi kivikova kaluni ensimmäistä kertaa naisen vittuun. Pehmeä kostea lämpö ympäröi kaluni kun tunsin ensimmäistä kertaa naisen sukuelimen ihanan puristuksen. Olin mies.

      Nyt pane kovaa, nainen allani voihkaisi.

      Olisin ilman ensimmäistä Marjan käteenvetoa jo ruiskinut nesteeni, mutta nyt tunsin että minähän pystyn panemaan pitempäänkin. Työnsin peittoa pois päältämme. Halusin nähdä alastoman naisen allani. Suuret rinnat hölskyivät ihanasti kun nousin käsieni varaan ja työnsin jo kuin panomies konsanaan. Marja voihki silmät suljettuina allani. Alaston päiväunieni kohde, kaunis naapurin rouva on allani jalat levällään ja mun kalun on paljaana hänen pillussaan. Enempää ei nuori mies voi toivoa.

    • novelpro

      Rehvakkaasti kysyin, tuntuuko hyvältä?

      Aivan ihanalta. Sulla on niin iso ja kova, nainen imarteli ja katsoi nyt suoraan silmiini.

      Multa tulee jo kohta, valitin huohottaen.

      Anna tulla vaan, mä sain jo äsken tuolla vessassa, rouva vastasi.

      Voinks mä tulla sisään, kysyin vielä uskomatta tätä ihanaa mahdollisuutta.

      Joo, anna tulla vaan. Minä niin tykkään kun mies laskee spermansa mun sisään, Marja vakuutti.

      Entäs ehkäisy, kysyin vielä?

      Älä huolehdi. Laske nyt vaan sinne sisään, nainen huohotti.

      Puuskutin punaisena ja tunsin varpaan kynsien irtoavan. Ainakin siltä se tuntui kun raju orgasmi lähti eturauhasen tienoilta ja ravisti koko kroppaani siemeneni roiskuessa Marjaan. Refleksinomaisesti vedin hieman ulospäin ja survaisin takaisin pillun pohjaan. Marja voihkaisi kun terska osui rajusti kohdunsuuhun. Jäin makaamaan lämpimän naapurin rouvan tissien päälle ja puuskutin viimeisillä voimillani elämäni ensimmäisen yhdynnän jälkeen. Marja silitti hiljaa niskaani. Nautin rouvan lämpimästä ihosta ja valutin kaiken vielä jäljellä olevan spermani sisäänsä. Nousin hieman ylös ja katsoin aikuisen naisen hymyileviä kasvoja. Painoin huuleni huulilleen, mutta nopean vastauksen jälkeen hän työnsi minua kauemmas.

      Ei enää, hän kuiskasi. Nyt voisit päästää minut vessaan, nainen jatkoi.

      Nousin päältään ja katsoin kuinka pehmennyt kaluni lurpsahti ulos nussitusta pillusta.

      Anna minä katson vielä vähän, pyysin anoen.

      Marja jäi makaamaan hetkeksi jalat levällään. Levitin pillun huulia nähdäkseni vielä tuon ihanaa nautintoa tuottaneen aukon naisen alapäässä. Kun Marja tunsi spermani valuvan sisältään, painoi hän käden pillulleen ja nousi mennäkseen pesulle. Ehdin kuitenkin painaa mieleeni kauniin punaisen turvoksiin naimani naisen elimen jonka avoimesta reiästä sisään laskemani nesteet hitaasti valuivat.

      Seurasin perässään vessaan jonka lattialta keräsin vaatteeni ja pukeuduin. Marja huuhteli alapäänsä ja vessan vedettyään alkoi hänkin kerätä vaatteita lattialta. Saatuaan puhtaat, minun tuomani pikkupöksyt jalkaansa, hän napittamatta kietaisi paidan päälleen ja sitoi sen solmuun lantioilleen.

      Mites toi ehkäisy, kysyin vielä?

      Rikkinäiset liivit kädessään Marja lähti keittiöön päin ja naurahti, älä huolehdi. Mulla on kierukka.. Otatko kahvia, hän jatkoi aivan luonnollisena laittaessaan liivejä roskikseen ja myöntymiseni jälkeen hän latasi kahvikeittimen.

      Panokahvit vielä siinä hörpättiin ja vaiteliaana istuen pöydän yli sain ihailla avoimen paidan raosta rintojen välistä solaa ja rintojen sisäreunoja. Kiitellen, pussit tyhjinä lähdin kotiin Marjan hymyn saattelemana. Naapureiden loma jatkuisi pari päivää, joten kukat pitäisi kastella ainakin vielä huomenna….

      -LOPPU-

      • Anonyymi

        👍👍👍


    • jumppos

      Mukava novelli.

    • Alkuperäinenkirjoittaja

      Ai tämä mun vanha novelli olikin täällä. Olin epähuomiossa tuohnnut, joten sain sen takaisin talteen

    • Anonyymi

      Vähä knäkkenbröödii

      • Anonyymi

        Tyypillinen speden sekoiluja buaahaa


    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4135
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      124
      1620
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1416
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1402
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1274
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      48
      1140
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1131
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1096
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      61
      1050
    Aihe