Lääkärissä (Koko novelli)

novelpro

Odotushuoneessa ei ole muita. Ovi on raollaan ja huoneesta kuuluu näppäimistön naputusta. Kurkistan varovasti oven raosta. Vaimoni ikäinen nainen kirjoittaa näppäimistöllä nopeasti. ’Sisään vaan rohkeasti!’ hän sanoo. Hän nousee tuolistaan, kurottuu kättelemään ja pyytää istumaan alas. Valkoinen takki istuu vyötäröltä kauniisti, mutta irvistää runsaiden rintojen kohdalta. Päivettyneet sääret näkyvät helman alta.

’Tämähän oli ihan rutiini työterveystarkastus’ hän kysyy. Nyökkään ja hän kysyy onko mitään erityisiä huolenaiheita tai terveydentilaan liittyviä kysymyksiä. ’Ei mitään erityistä’ vastaan ja mietin suurimman huolenaiheen olevan oma ja vaimon tyytyväisyys. Lapsiperheen arkeen ei ole viime aikoina mahtunut erotiikkaa omien tarpeiden mukaisesti. Vilkaisen sormustani ja huomaan naislääkärin nimettömässä leveän rusketusrajan. Onkohan sormus ollut jo kauan poissa? Kyllä minä tuollaisen naisen huolisin. Mietin miltä tuntuisi riisua takki, asiallinen hame ja paita joka peittää hänen runsaat kurvinsa, avata nutturaa paikallaanpitävä solki, uppoutua kiiltävien huulien väliin ja…

’Mitataankos me aluksi ne paineet’ hän kysyy. Pelkään hänen huomanneen ajatukseni, housut alkavat nimittäin tuntua yllättävän tiukilta. Lääkäri pyöräyttää tuolinsa lähemmäs, pyytää riisumaan paidan ja asettaa mansetin kohdalleen. ’Vahvat kädet’ hän tuumaa. Mietin silittääkö hän hauistani ohimennen vai kuvittelenko kaiken. Odotamme laitteen piippauksen vaimenemista. ’Ihan hyvät lukemat ikäisellesi miehelle, vähän ylärajan tuntumassa. Pidäthän jatkossa huolta että paineet pysyvät kurissa, et anna kertyä liikaa.’ Yskähdän ja nyökkään. Pakotus puntissa jatkuu.

Toivon etten joudu nousemaan vielä. Hätäpäissäni alan puhua selkäkivuista. Lääkäri kysyy olenko nostellut painavia taakkoja tai tehnyt voimakasta työntöliikettä lantiolla. ’Enpä juuri viime aikoina’ vastaan. Keksin vaivan etten vaan joutuisi nousemaan tuolista ja saisin lisäaikaa verenkierron palautumiseen. Virheliike. Hän pyytää minua nousemaan, aikoo tutkia rankani liikkeitä tarkemmin. Alistun ja nousen. Hän ei onneksi huomaa mitään, kävelee taakseni, kehottaa ottamaan päällimmäiset housut pois. Yritän vastustella mutta hän sanoo ettei muuten saa liikkuvuutta kartoitetuksi. ’Alushousut saat toki pitää jalassa’. Riisun tottelevaisesti housut, yritän peitellä keilaani ja kumarrun tottelevaisesti. Viileät kädet tunnustelevat alaselkääni, mielikuvitukseni alkaa lentää, täysin väärässä paikassa. ’Katsotaanpas sitten sivusta’ hän sanoo, kävelee sivulleni ja huomaa pinteeni muttei sano onneksi mitään.

Taivuttelen rankaani, kanki on pystyssä edelleen. Hän istuutuu tuoliinsa, rullaa vierelleni ja alkaa tunnustella lannenikamiani, pää on tuskallisen lähellä nivusia. Huulet ovat hieman raollaan. Housuni kohoilevat edelleen. Lääkärini pujottaa kätensä alushousujen alle, vetää ne nilkkoihin. ’Vai tällaisia paineita’ hän sanoo, vetää esinahan sivuun, nuolaisee huuliaan ja ottaa kivikovan kaluni suuhunsa. En voi uskoa tilannetta, mutta en pistä vastaankaan. Sensuellit huulet liukuvat pitkin kankeni vartta. Upotan sormeni hiuksiin, vapautan ne tiukalta nutturalta ja alan liikuttaa päätä toivomassani tahdissa. Naisen käsi liukuu pakaroideni väliin, alkaa liikkua kivesten ja anuksen välillä. Sävähdän kun sormi uppoaa sisääni ’Älä, en välitä noista jutuista’ sanon. Nainen lopettaa imemisen. ’Kumpi meistä olikaan lääkäri?’. Hän aloittaa uudelleen, alkaa hieroa anustani ja jatkaa imemistään runkaten minua välistä toisella kädellään, arvioiden seisokkiani. Hieronta tuntuu yllättävän hyvältä. Yhtäkkiä paineen tunne sisälläni kasvavan, kurkustani pääsee matala murahdus. Takerrun hänen hiuksiinsa, painaudun kasvoihin kiinni ja alan purkautua hänen suuhunsa. Hän yskähtää, vetää kasvonsa pois ja runkkaa minua edelleen. Roiskin spermani hänen kasvoilleen. Valkoinen takki ja sekaisin mennyt tukkakin saavat osansa.

6

5564

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • novelpro

      Hän nousee tuolista, ottaa pöydältä nenäliinan ja alkaa siistiä kasvojaan. ’Tuhma poika! Ei sinun vielä pitänyt tulla.’ hän sanoo. Mutisen jotain paineista ja kävelen hänen luokseen. Avaan napit yksitellen ja takki putoaa lattialle. Riisun allaolevan paidan ja astun taaksepäin katsomaan häntä. Nännit painuvat pinkeinä liivien ohutta kangasta vasten. ’Riisu ne’ käsken. Liivit putoavat lattialle. Astun lähemmäs, nostan hameen vyötärölle ja vedän alushousut pois. Yllätyn hieman nähdessäni täydellisen posliinipillun. Alapäässäni alkaa tuntua elonmerkkejä. Hän potkaisee työkengät jalastaan, istuu työpöydän reunalle ja levittää jalkansa. Vaaleanpunaiset poimut kutsuvat minua. Kuljetan sormeani lääkärini kosteaa vakoa pitkin, istun työtuoliin ja alan nuolla häntä hitaasti, tartun pakaroihin ja vedän häntä itseäni kohti. Aistin sisäreisiltä tutun mausteisen hajuveden tuoksun. Hän käy makuulle, hengittää raskaasti, kiljahtaa hieman kun imaisen sisemmät häpyhuulet suuhuni ja alkaa hangata tussuaan naamaani vasten, levittää reisiään enemmän.

      Nostan päätäni ja löydän nappulaksi turvonnen klitoriksen. Pyörittelen sitä hellästi huulteni välissä. Nain häntä hitaasti sormellani ja painan kieltä voimakkaammin klitorikselle. Naisen käsi pyyhkäisee vahingossa kynätelineen ja kirjapinon pöydältä. Lantio tärisee hieman ja huuulilta pääsee tukahdutettu voihkaisu. Hän makaa voipuneena pöydällä. Olen taas valmiustilassa. Työnnyn naiseen lupaa kysymättä, tunnen vielä orgasmin jälkikouristelut. Rinnat heiluvat työntöjeni tahdissa. Tilanne on niin kiihottava etten kestä kauaa vaan ammun pussien pohjalla pyörineet lastinrippeet hänen sisäänsä.

      Nojaan käsilläni pöytään raskaasti huohottaen. Hän kohottautuu, suutelee minua ja kysyy ’Haetko muksut treeneistä vai siivoatko työhuoneen?’ Tarjoudun hakemaan lapset ja kysyn onko hänellä mitään erityistoiveita seuraavalle yhteiselle vapaahetkelle. Hän hymyilee, sanoo kaipaavansa hyvää hartiahierontaa ja laittaa sormuksen takaisin nimettömäänsä.

      -LOPPU-

      • kosmos

        Kiitos :)


      • nokasoma

        kiitos vaan :)


      • penomla

        kiitos


    • roippanass

      Kiva lääkäri fantasia :)

    • tomsossae

      lääkärissä pitää käydä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      214
      3419
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2171
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1955
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      75
      1617
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1257
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe