Ellinooran tapaiset

Vinkuleluja

vinkulelut ovat Radio Suomen soittolistalla joka päivä. Niiden hoilotuksissa ei ole edes sanotusta, se on vaan samaa hokemista. Kenelle tuo epävireinen ja kyllästyttävä pakksyöttö on tarkoitettu?

64

2466

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • elli-nooraonihanparas

      Jotkut tykkää ja jotkut ei, Elli-Nooran musiikki ei ole suunnattukaan teille yli 70 vuotiaille!

    • 17vuotias

      Ei Ellinooran äänestä päätellen myöskään alle 70 vuotiaille, ei siis kenellekään.

    • 60-v

      Samaan vinkujaporukkaa on mm. Maija Vilkkumaa, Erin, Anna Puu, Elli Haloo ja Sanni.
      Kaiki edellämainitut ovat saaneet runsaasti soittoaikaa Radio Suomessa, kun taas monia taitavia laulajia ei kuulla lainkaan.
      Koskahan Carolaa, Lea Lavenia tai Susan Boylea on soitettu viimeeksi?

      • motala

        Ehkä kannattaisi hankkia radio jonka voi virittää toisellekkin asemalle...... tai valita näistä joku...
        http://nettiradio.fi/pasi


      • AlasYLE
        motala kirjoitti:

        Ehkä kannattaisi hankkia radio jonka voi virittää toisellekkin asemalle...... tai valita näistä joku...
        http://nettiradio.fi/pasi

        Yle vero pois, jollei niin sitten Radio Suomi pois ja sen mukana tyhjän lässyttäjät ja Lindroos, Ferm ja Keskitalo.
        Ainoa jossa kuuluu kansan ääni on Kansan radio !


    • DipI.tutkija

      Ärsyttävä sössöttäjä, ei ne siellä helsingissä osaa enää edes puhua.

    • h987yhiu

      Jos haluaa neutraalia ohjelmaa kuunnella niin silloin YLE Suomi tai YLE ykkönen. On myös vaihtoehto että sulkee silloin vastaanottimen kun alkaa tulemaan ohjelmaa tai musiikkia joka ei miellytä, ei kannata kiusata itseään pakkokuuntelulla, vastaanottimissa yleensä on kytkin jossa lukee "on/off".

    • 36vkuuntelija

      Kyse on siitä miksi musiikkitoimitus on valinnut vain tiettyjen artistien tietyt levyt joita soitetaan joka päivä puoli vuotta, enemmänkin.
      Musiikki on yksipuolista ja siitä päättävät ovat kuuroja palautteelle.

      • rtanksi

        Katso Radio Suomen soittolistat viimeisten 6kk ajalta ja huomaat kuinka naurettava väitteesi on.
        Tai....niin no...joku älykkäämpi huomaisi......


    • Rollosta

      Kuukauden soittolistalla on muutamien artistien soittokertoja yli 30 joten niitä on soitettu joka päivä, joskus jopa kahteen kertaan.
      Simerockissa oli haloohelsingin fanit 10 vuotiaita joten Radio Suomi on lasten ja murkkuikäisten roskamusiikin mekka.

    • 60-v

      Radio Suomi oli ennen hyvä, nyt viimeisen vuoden sisällä se on pilattu lapsille tarkoitetulla soittolistalla. Musiikki on tullut niin tärkeäksi, että se on vienyt juontajilta tärkeää puheaikaa.
      En ymmärrä, miksi minun, veronmaksajan, pitäisi vaihtaa kanavaa, sehän OLI hyvä ja se on viety minulta.
      Miettikääpä, jos esim. RadioRock alkaisi soittaa pelkkää iskelmää ja tangoja ja kuuntelijoille sanottaisiin, että jos ei kelpaa, niin vaihtakaa kanavaa.

      • 32PasteParkko

        Radio Suomi oli huono kanava musiikillisesti vuosia jo edellisen musiikkipäällikön aikana. Ei sitä ole mitenkään erityisesti nykyisen musiikkipäällikön aikakaudella pilattu. Painotukset ovat aavistuksen hieman muuttuneet, mutta yleislinja miten biisejä valitaan ja mitä soitetaan on suuressa kuvassa edelleen kuin se oli viimeiset vuodet Jorma Hietasen toimiessa kanavan musiikkipäällikkönä. Edelleen kanavaa vaivaavat samat huonoudet.

        Esimerkiksi Antti Tuiskun musiikkia soi Radio Suomessa huomattavasti useammin Hietamäen ollessa musiikkipäällikkönä, kuin mitä sitä on soinut Lindroosin aikakaudella. Tuisku vaan on korvaantunut jollain tai joillain muilla saman tyylistä musiikkia esittävillä.

        Puhun tässä nyt radio suomen päälinjasta en niin kutsutuista kanavan musiikin erikoisohjelmista.


    • Kummallista

      Jonna Ferm ei osannut sanoa mikä on iskelmä? Johtuisiko se siitä ettei soittolistaan valita iskelmiä kun ei tiedetä mikä se on?

    • velliloora

      Palautetta taas ylelle niin perkelesti.

    • laulunsanat

      Onks toi se laulaja joka laulaa... "on toisten syy, on toisten syy että, meikäläinen spiidaa" on alamäkinen aivan hämähäkkinen"

    • Eitarviijatkuvasti

      Kysypä asiaa ganska kivalta janarilta Johan Lindroosilta. Hän ehkä osaa kanavan musiikkipäällikkönä vastata kysymykseen.

      Ei tarvitse samasta asiasta jatkuvasti enää täällä kirjoitella ja tivata.

    • mikkihiirähädällä

      Kyse siis Göstan kappaleesta Laura Jenna Ellinoora Alexandra Camilla Jurvanen. Sitä on soitettu viimeaikoina ihan tarpeeksi
      kun oli jotkut Göstan palvontamenot Ylellä.
      Kyseinen luritus soi muiden samanlaisten seassa ihan tarpeeksi.
      Eipä ole sen koommin kuulunutkaan enää joten saadaan olla taas ainakin vuosi rauhassa.

      • Dahivhew

        Jokapäivähän tuon yhtyeen musikkia tulee Radio Suomessa valitettavasti. Rasittavinta mitä radiokanavilla voi olla on tämä ilmiö. Myös muutamilla muilla. On valittu pakkosyöttö soittoon artisti/yhtye jonka tietyt ja samat biisit soi jokapäivä edelleen vaikka niitä on luukutettu sieltä 80-90 luvulta asti eri radiokanavilla jo aivan tarpeeksi tähän päivääna asti.

        Odotan sitä päivää kun tekniikka yleistyy rähjähdysmäisesti. Paljon suuremmalla osalla on langattomat järjestelmät kotona ja nykyaikaiset autot, joten voi napin painalluksella tuossa tuokiossa kuunnella mitä huvittaa. Paikalleen jämähtäneet kanavat ehkä keräävät tällähetkellä vielä kuulijoita, mutta jonain päivänä asia on täysin toinen. Toivon todella, että harva hoksaisi herätä ajoissa, koska silloin saataisiin kerralla se karu totuus näiden tyhjänpäiväisten kanavien kasvoille. Mitä emme eläneet tätä päivää vaan menneisyydessä musiikillisesti.

        En usko että Suomessa suurin osa ihmisistä haluaisi muka kuunnella jokapäivä samoja kappaleita radiosta. Silti sitä tehdään, koska muuta ei ole tarjolla, kuten edellä jo mainitsin. Monella ei ole autossa kuin CD-soitin ja osalla ehkä kasetti tai molemmat. Helposti valitaan radio, mutta kun on nykyaikaiset yhteydet niin kotimaiset radiot jäävät usein kakkoseksi.


    • Yksitoikkoista

      Samaa hoilotusta koko päivän. Milloin Radio Suomesta kuuluu melodista, viihdyttävää ja sellaista musiikkia joka saa jalan vippasemaan.
      Nythän ei ole kuin samalla muotilla tehtyä valitusta ja naukumaijoja äänessä.

    • Vanhempimieshenkilö

      Viimepäivinä usein kuultu joku sellainen rääkyminen kuin että "minä oon oikeessa sinä oot väärässä". Tätä se ns. laulaja rääkyy sen kolme minuuttia putkeen! Ja toinen täysin idioottikappale jotenkin:

      "päppädäpäppädääää BÄÄ"
      "päppädäpäppädääää BÄÄ"
      "päppädäpäppädääää BÄÄ"
      ja samaa hoetaa koko kappaleen keston ajan.

      En enää tajua miksi tuollaista älämömöilyä kuulee ollenkaan ylen kanavilla. Ne sopisivat joillekin nuorison räkärokkiasemille, joiden juontajatkin ovat siihen sopivan näköisiäkin.

    • HerraIsä

      Voisitko ystävällisesti siirtyä kuuntelemaan vanhuksille tarkoitettua radiokanavaa, JÄRVIRADIOTA, siellä ei kuulu rääkymistä ja välillä kuulee Jumalan sanaakin, siirry ihmeessä kuuntelemaan! Kiitos etukäteen.

    • 60-v

      Järviradio ei kuulu meilläpäin muuten kuin netin kautta, enkä todellakaan halua kuunnella virsiä ja Herran sanaa.
      Kaipaan edelleen sitä vanhaa, tuttua Radio Suomea, aamuisin ja ja iltapäivisin alueellista ohjelmaa, rauhalliset juontajat ja hieman kevyttä musiikkia.
      Ja sunnuntai-iltapäivisin "Musiikkia lepopäivän ratoksi", nyt tilalla on Radio Suomen sunnuntai ja musiikki on samaa soittolistaa kuin joka muulloinkin päivä.

      • vinkumaija

        No näitä me vanhemmat haluaisimme kuulla, mutta Lindroos pitää huolen että tulee pelkkiä vinkumaijoja 24/7.

        Järviradion uskonnolliset ohjelmat ovat melkovähäisiä. Maanantai-iltana pari tuntia, sunnuntaina
        aamupäivällä pari tuntia, loppuviikko onkin perinteistä musiikkia meille vanhemmille.

        Radio Suomi levätköön rauhassa.


    • Lapinukko

      Minä haluan kuunnella oman alueen maakuntaradiota. Syy on se että sieltä tulee ohjelmaa alueen tapahtumista, tiedoituksesta, haastatellaan alueen ihmisiä ja se ohjelma tuttua.
      Se on pilattu musiikilla ja siksipä saa Radio Suomi olla rauhassa. Asia olisi korjattavissa sillä että maakuntaradioille annetaan oikeus valita itse musiikki ohjelmaan.

    • Oppiaikäkaiketi

      Samaa mieltä. Ei sitä herrojen sanaa ja virsien hoiluuta kukaan tämän ikäinen enää jaksa eikä usko. Vuodet ovat tuoneet viisautta meille.
      Hömpät jääkööt nuorisolle

      • Anonyymi

        Järviradio lähettää hengellistä ohjelmaa sunnuntaisin klo 10-13 ja maananatai iltaisin klo 18 jälkeen tunnin verran. Että ei kovin paljon.


    • pillereitä

      Jospa musiikista päättävät ovat mielialalääkkeiden tarpeessa? Musiikki on yksitoikkoista, masentavaa jopa suorastaan hautajaisiin sopivaa. Surkeaa hoilaamista joka päivä.
      Kehotan terveystarkastusta ja tarvittaessa hoitoon. Skitsokin ei ole poissuljettu.

    • eivoiymmärtää

      Lappeenrannan aluelähetyksessä tämä iltapäivä on ollut musiikin pohjanoteeraus: Rajamäki, Tiisu. Anna Puu, Vesterinen, Jannika B, Kaija K, Kasmir, Leo, ym.
      Luojan kiitos juontajana ei ole se koko kesän naukunut Miia R, joka muistaa mainita oman nimensä muutaman kerran tunnissa.

    • huonoistahuonoin

      Don Huonot oli nimensä veroinen - tosi huono.

    • sesiitä

      Haloo Elli on paras. Muita en ole edes kuullutkaan edes nimeltä.

    • Hulluelli

      On kärkipäässä ainakin epävireisessä ja inhottavassa vinkumisessa.

    • tulpatkorviin

      Yhteen aikaan Koriseva kiljui "leippe, lempee, lämpöö...." monta kertaa päivässä, nyt soi yhtä ärsyttävä Jannika B:n kappale, en tiedä sanoja, koska radio sulkeutuu heti, kun nämä nenäänsä vikisevät tyrkyt avaavat suunsa. En olisi uskonut, että Anna Puu ja jopa Vesalakin, ovat alkaneet näiksi piipittäjiksi!!

    • Iskelmäradioparas

      Huomenna taas Radio Suomen vellihousuidiootit pakkosoittavat samaa soittolistaa vinkuleluineen ja samaa hokevia papukaijoja.
      .

    • maisnada

      Mieluummin ElliNooraa kuin Kaija Koota.

    • LLIND

      Radio Suomen musiikkipäällikkö vaihtoon ja HETI.

    • karemeetahonotusta

      Radio Suomessa laulaa joku honottaja
      "hyvä mä ooo-o-oooon"
      "niin helvetin hyvä mä ooo-o-ooooon"

    • Teuvarules

      Lauri Töhnällä ei ole lauluääntä mutta huutaa taas että Mä en pelkää. Ja aamulla Lindroos huudattaa samaa lisää..Mä en pelkää..äääää.....äääää...pelkäää..ääää

    • Anonyymi

      Jaa-a. Mitäpä sanoa Ellinoorasta tai muista näistä uusista sen tapaisista artisteista... " Ei oo. Ei oo"

    • Anonyymi

      Kuinka voi radio suomelle antaa palautetta? Satavarma asia on, että jos puhelimella yrittää jotakin henkilöä tavoittaa, ei taatusti vastata. Jos nyt onnistuu hämäämään gestapo-tyylistä ylen keskusta, että edes keskusta pidemmälle saa puhelimen hälyyttämään.

      Sähköpostilla annettu palaute: välitän deletointi.

      Ylen palautepuhelin: yhtä tyhjän kanssa.

      Henkilöstän suorat puhelinnumerot pitäisi olla näkösällä, jotta voisi useammin yrittää haukkua näitä idiootteja.

      • Anonyymi

        Asia on näilläkin palstoilla jo todettu monta kertaa. Anna palautetta Somekanavissa ja erityisesti sellaisissa kuten Twitter missä Yle ei voi moderoida näkyvistä viestejä, kuten esimerkiksi Facebookissa sivujen ylläpitäjänä heillä on se mahdollisuus ja sen he myös käyttävät.

        Siitäkin on täällä jauhettu, että kannattaa sitä palauteta suoltaa asioista päättävillekin ennemmin kuin Ylelle. Ylellä ei kukaan välitä ja turha myöskään itkeä kanavan huonoudesta, jos itse aina oma-aloitteisti kuitenkin kuuntelee kanavaa. Ei taida olla silloin niin huono kanava. Turha myöskään vaatia muutosta, jos ei ole valmis asiasta palautetta laittamaan minnekkään muualle kuin suoraan Ylen roskasuodatin postiin, Sinne menevät myös asialliset ja töysin faktat paikkansa pitävät kritiikitkin.

        Älkää hiiltykö, koska kaikki kyllä tietävät keille tuo viimeinen kommentti on suunnattu.


    • Anonyymi

      Olen laittanut palautetta VIESTI STUDIOON-lomakkeella, useinmiten risuja, joskus harvoin myös ruusuja. Viestin lukee ainakin kyseinen toimittaja, jos on fiksu, niin laittaa viestiä eteenpäin.
      Tosi ärsyttävää on, kun pari kolme vinkuäänistä naista (Nomi, Ellinoora, Jannika ym) esiintyy peräkkäin, ei huomaa milloin kappale tai esiintyjä vaihtuu.

    • Anonyymi

      Kuuntelen radioa hyvin vähän,muutamia poikkeuksia lukuunottamatta,esim:onnen sävel,köyhien radio,euroopan valot,muistojen bulevardi.Syy on juuri tuo että en pidä siitä musiikista mitä siellä soitetaan.Kun avaan radion ja yritän kuunnella,niin on pakko heti sulkea kun musiikki on sitä mitä se on.Onneksi minulla on hyvin paljon Lp ja Cd levyjä joihin en kyllästy.

    • Anonyymi

      Miksi radio suomi on miehitetty umpikuuroilla hölmöillä?

    • Anonyymi

      Valitusta valituksen perään ja itkemistä. Jokaisella on oikeus mielipiteensä ilmaisuun, mutta mielestäni mikäli ei ole oikeasti valmis tekemään omalta osaltaan edes puolta siitä voitavasta muutoksen eteen niin voisi jättää ne pelkät tänne kirjoitetut jokapäiväise nillitys viestit lähettämättä.

      On todella hyvä, että täälläkin keskustellaan asioista, mutta miksi olla huolissaan kritisoida... jos ei ole valmis samoista asioista viestimään missään muualla ja erityisesti viestimissä, missä painoarvo on suurempi kuin Suomi24 keskustelupalstalla.

      "Miksi radio suomi on miehitetty umpikuuroilla hölmöillä?" Oletko tätä kysellyt suoraan Yleltä? Twitterissä, Facebookissa jne. Turha ihmetellä Ylen tekemättömyyttä kenenkään jos ei itse ole sitä osaa valmis tekemään minkä yksin itse voi.

      Yksinkertaisin, jonka melkeimpä kaikki voivat tehdä.

      Jätä radiosuomi kuuntelematta kokonaan.
      Kommentoi ja vaadi muutosta myös muualla kuin 24:ssä
      Vaadi/painosta päättäjiä, puolueita toimimaan (voi lähettää kirjeen, soittaa puhelimella jollekin tai ottaa sähköpostilla tai somessa yhteyttä tai sitten ihan jossain kasvotusten mainita asioista)

    • Anonyymi

      Äärimmäisen vaikea on ketään RS:ssa ketään puhelimeen. Ylen keskus on
      kuin pahin kuulustelukeskus heti alkuunsa.

      • Anonyymi

        Miksi pitäisi saada?


      • Anonyymi

        Jotta voisi keljuilla.


      • Anonyymi

        Ainoa keino antaa palautetta Ylelle. Sähköposti ym menee suoraan roskapostiin.


      • Anonyymi

        Miksi antaa palautetta Ylelle kun sillä ei ole mitään merkitystä? Palaute pitäisi saada iskostettua heidän pääkoppaansa, jotka viimekädessä päättävät millainen YLE meillä on tulevaisuudessa. Sitä eivät päätä Ylen työntekijät ja eduskunta.


      • Anonyymi

        Kuinkahan se onnistuu?


      • Anonyymi

        Erinomaisen hyvä kysymys. Jos siihen tietäisin keinot olisi se jo tehty. On vain keinoja, joilla se voisi toteutua.

        Mitä esimerkiksi voimme tehdä
        Puolueiden ja heidän jäsentensä painostaminen. Palautetta näkyviin paikkoihin missä se ei jää vain Ylen sensuuri pimentoon tai suomi24 lukijoille. Twitter, kommentoida Radio Suomea käsitteleviä kirjoituksia. Ottaa Yle-vero poisto aloitteissa esille kaikki mikä Ylessä on pielessä. Muuten ne eivät ikinä kerää tarpeeksi nimiä päätyäkseen käsittelyyn eduskunnassa. Kun lukee tätäkin palstaa ja muualla Ylestä kommentoitua pystyy kyllä kaikki seikat poimimaan aloitteeseen. Näin aloitekin on vahvempi, koska epäkohtia ei ole vain yksi tai kaksi vaan kymmeniä.

        Lyhyt tiivistys muutamasta mikä Ylessä on pielessä.
        Radio musiikki samojen vanhojen hittien toistoa.
        TV:ssä liikaa uusintoja sama areenassa.
        Suoraa urheilua areenassa ja televisiossa kooste urheilua, jonka perään suorana tullut uusintana koosteena.
        Ylen uutisten ailahteleva taso ja painotus sekä paljon useammin teknisiä ongelmia ja tilanne tajun puuyetta vs Maikkari.
        Ylellä odoteltiin tunti Putin Niinistö tiedotustilaisuutta ja sitten kun alkoi laitettiin ohjelma mainoksia ja uutisia kunnes 5 min mennyt ja hoksattiin äkkiä tiedotustilaisuus ruutuun.
        Ylen uutiset eivät kerro aina kuten asiat oikeasti ovat. Jos jostain ei tiedetä tarkkaan ei sitä pitäisi uutisoida faktana, että asia on juuri näin. Esim postin lakko.
        Ylen ylimielinen ja epäkunnioittava kohtelu rahoittajiaan kohtaan.
        Yle sensuroi facebook sivuiltaan asialliset kritiikit, jossa faktapohjaisesti kritisoidaan tai kerrotaan, että se mitä on viestitty ei pidä paikkansa. Sanan vapauden rajoittamista.
        Uudistukset kuten Yle puhe ei huomiotu lainkaan enemmistön mielipiteitä. Sama radio suomen ajantasan poisto.
        Verorahojen kohdentaminen Ylessä. Voisi tehdä paljon enemmän sisältöä viittomakielisille ja erityisesti suorana asiaohjelmia sekä kuvatulkattuja lähetyksiä vrt. SVT ruotsissa.

        YLE ei kuuntele kuulijoiden ja katsojien toiveita ei vaikka olisi kuinka hyviä ehdotuksia. Ykso esimerkki lisää on paljon vastustusta ja kritiikkiä saanut YLE puheen kesä urheilulähetysten muuttaminen. Jalkapallokierros lopetettiin ja aina ei tule edes lainkaan urheiluselostuksia vaan jonkin radio-ohjelman uusintoja.


    • Anonyymi

      Onko kellään tietoa, kuinka paljon radio suomen kuuntelu on vähentynyt?

      • Anonyymi

        Finpanel tekee tutkimusta kuuntelijamääristä muttei se kerro mitään. Galluppeihin perustuva ja johdatteleva kysely vääristää todelliset kuuntelijamäärät. RS on tippunut todella alas esitettävän musiikin takia. Se matkii Nelosen ohjelmia jossa samat piipittäjät ovat aina näkösellä.
        Kun linja on jatkuvasti Tähkä, Uusivirta. Vesala, Egotrippi, Mariska, Chisu ym niin kuka niitä haluaa kuunnella. Radio Suomi on uudistumaton kaupalliseen massaan tukehtunut turhimus.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Finpanel tekee tutkimusta kuuntelijamääristä muttei se kerro mitään. Galluppeihin perustuva ja johdatteleva kysely vääristää todelliset kuuntelijamäärät. RS on tippunut todella alas esitettävän musiikin takia. Se matkii Nelosen ohjelmia jossa samat piipittäjät ovat aina näkösellä.
        Kun linja on jatkuvasti Tähkä, Uusivirta. Vesala, Egotrippi, Mariska, Chisu ym niin kuka niitä haluaa kuunnella. Radio Suomi on uudistumaton kaupalliseen massaan tukehtunut turhimus.

        Ja kukaan Radio Suomessa ei pistä tikkua ristiin tilanteen muuttamiseksi. Ei ainakaan
        Lindroos eikä Ferm. Ja tällaisten palkkoja joudumme yleveron muodossa maksamaan...


    • Anonyymi

      Joskus oon miettinyt, et luultavasti artistin ikä ei ole se kriteeri, et saa musiikkiaan Radio Suomen soittolistalle.
      Esim. Maarit, Matti Esko ja Eini ei ole enää ihan nuoria, ja siellä ne soi joka päivä, mutta Katri-Helena, Lea Laven ja moni muu ei soi ollenkaan.

    • Anonyymi

      on helppo yhtyä kolleegan mielipiteisiin

    • Anonyymi

      Ellinoora ja Kaija K ovat kehopositiivisten naisten idoleita.

    • Anonyymi

      Ellinoooralla on kieltämättä ärsyttävä ääni. Äänen tuottaminen jotenkin vaikeen oloista, kuin äänenmurrosikäisellä pojalla. Keskittyisi vaikka musiikin tekoon ja jättäisi esittämiset muille.
      Toisaalta, äänellään se variskin laulaa.

    • Anonyymi

      laulajan pitää olla Mies kuten Siltsu tai muu hyvä eikä mikään vinkuämmä

      • Anonyymi

        Samaa mieltä kollegan kanssa. 💪


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samaa mieltä kollegan kanssa. 💪

        Puhutko taas itseksesi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Puhutko taas itseksesi.

        siltsu on syytön ja häntä Syyttävät naiset rasisteja!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        siltsu on syytön ja häntä Syyttävät naiset rasisteja!

        voipi olla, mutta uskon nyt kuitenkin enempi "urhin" stooriin, ei kai kukaan terve lähde huvin vuoksi taistelemaa tuulimyllyi vastaa, vai mitä mieltä ite oot


    • Anonyymi

      Nykymusiikki masentaa. Kuin itkuvirsiä. Ei rytmiä, riitasointuista pakolla työstettyä ulinaa.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      192
      3291
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2151
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2061
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1925
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe