VPS - SJK vihje nro 2

Sopusointu

Tänään VPS - SJK

Tulossa 0- 0 tai 1- 1

Vihjasin keväällä ekan vijeeni ja matsi päättyi 0 - 0

Nimimerkki on unohthttps://www.youtube.com/watch?v=Zvvr7dmiGKgunut mutta se löytyy tältä palstalla keväällä pelattu matsi.

Nyt toka vihje: 0-0 tai 1-1 VPS - SJK

Vihjetilastoni: 1 veikkausvihje x: päättyi 0-0, 1 vihje, 1 oikeinvihjaus.Otan uuden nimimerkin käyttöön nyt. Olkoon se Sopusointu. Mun vinkit osuu hyvällä prossalla?

1

<50

Vastaukset

 • Eli idea on tänäänkin sama: pyritään 0-0 pelaamaan. Jos kuitenkin vajinko tapahtuu niin 1-1 on lopputulos. Tasoitus tulee nopeasti.

  Tänä vuonna VPS - SJK 0-0 ja 1-1 pelanneet kaksi ottelua. Ajattelin laittaa sen aiemmin päättyneen 1-1 tuloksen vihjeeksi tänne mutra jäi laittamatta.

  Olen tämän sopuisasti pelaavien kaverusjoukkueiden lopputuloksen osannut arvata itselleni voittoisasti 2 ottelua ja 2 oikeaa tulosta, nolla väärää tulosta !

  Jos joku löytää keväällä pelattuun vihjaamaani matsiin linkin niin kiva olisi! Nyt on kaava sama kuin aiem,in pelatuissa matseissa. Sopupelit ovat tosiasia. Onko tämä vihje sattumalta kolmanben kerran tasapeli ?

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  164
  6742
 2. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  173
  3228
 3. Toni Nieminen rakastui 7 lapsen yksinhuoltajaan

  ja muutti tämän taloon. https://www.seiska.fi/Uutiset/Jatti-tylysti-ex-vaimonsa-Toni-Nieminen-iski-seitseman-lapsen-yh-aidin-paparazzikuvat
  69
  2086
 4. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  153
  1394
 5. Zoo aloittaa yt't

  Huonolta näyttää.N.20 työntekijää liikaa.Kylmää on kyyti.
  Ähtäri
  31
  570