Aihe

Mihin matkalle??

Möhhhggjk

Kerro lempi matkakohteesi!

2

156

  Vastaukset

  • Olemme matkailleet ympäri ämpäri eri maissa, mutta nyt on jäänyt sellainen paikka kuin Bulgarian sunny beach sydämeen. Olemme käyneet siellä jo kahtena syksynä ja vieläkin tekisi mieli käydä, vaikka periaatteemme on, ettemme käy samassa kohteessa edes kahteen kertaan. Maailmaa pitää nähdä.. Olemme käyneet siellä elo-syyskuun vaihteessa jolloin lomakausi siellä alkaa olla loppumaisillaan. Aurinkoa kyllä riittää Suomalaisen makuun. Lentomatka noin 3 tuntia.. Jotenkin rento meininki, palvelu ystävällistä, hintataso ok, paikka tuntuu turvalliselta, putiikeissa saa rauhassa katsella, ei ole "pakkomyyntiä". Ruoka turvallista syödä. Olemme näinä kahtena vuonna, joina olemme siellä olleet, asuneet samassa hotellissa. Todella mukava palvelu. Sieltä on lyhyet välimatkat joka paikkaan pääsee kävellen, rantaan, shoppailemaan, huvipuistoon, ravintoloihin. Myös lapsille on tekemistä. Jos olet kiinnostunut, voin ilmoittaa hotellimme, joka on turvallinen ja luotettava.

  • Ehdottomasti Intia! Vaikka lentomatka hieman pitkä, mutta paljon parjatuilla pomppulennoilla se sujuu mukavasti, kun pääsee välillä jaloittelemaan lennon vaihdolla.
   Intiassa hintataso edullinen ja talvella mielyttävän lämmintä. Ja jos ei mene mihinkään massaturistikohteeseen, on todella edullista ja rauhallista. Näkemistä riittää vaikka koko lopuksi elämää, on sen verran katsomista. Ja jos ranta on tärkeä, niin puhdasta hiekkarantaa riittää kilometritolkulla. Moottoripyörällä jos tykkää ajella, niin mahtava maa reissata moottoripyörällä. Polkupyörällä vallan mainio maa matkustaa. Ihan äkkiä ei kyllästy!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1726