keuda kerava

älytön

Käsittämättömän huonosti hoidettu datanomiopinnot Keravalla. Vuodesta toiseen sama onneton tumpelo saa opettaa siellä. Oppilaat turhautuvat eivätkä opi mitään ja lopettavat koulun kesken.

Oppilaita ei kohdella tasa-arvoisesti sillä toinen ryhmä saa kunnon opetusta. Ovat jo koodaamassa, toinen ryhmä vasta leikkaa liimaa askartelee. Edes lukujärjestystä ei tämä "opettaja" ole osannut antaa oppilaille.

3

120

  Vastaukset

  • Samaa voisin sanoa Keuda Mäntsälän toimipisteestä paitsi että eri ala. Oppilaat nimenomaan turhautuvat eivätkä opi mitään ja tuntuu että meitä kohdellaan tunneilla kuin pieniä lapsia vaikka osa on sielä jo aikuisia. Ekat 2kk opiskelusta meni ihan hukkaan kun meillä oli todella tumpelo sijainen. Onneksi kuitenkin vaik 2kk eikä vuosi. Siinä olisikin ollut sitten ihmeteltävää.. Ihmettelen miten sellainen voi edes opettaa kun olemme hoitoalan opiskelijoita.

  • Itse olen Mäntsälän keudalla ja opettajat ei osaa antaa tehtäviä vaikka kuinka kysyy ja vihdoin sain niitä, mutta ne on ollut nyt noin 3viikkoo arvioimatta vaikka he sanoivat että arvoi samantien.. en suosittele kenellekään

  • Huonoja kokemuksia myös minulla. Valmistuin juuri taloushallinnon merkonomiksi. Viimeisenä lukuvuotena ei ollut neljään kuukauteen opintoja. Muutenkin opinnot oli vain hengailua ja pinta puolista taloushallinnon oppimista. Mitään ei jäänyt kunnolla käteen. Lisäksi oli melko ikävä tapa lopettaa opinnot työssäoppimisen arviointi keskusteluun, jossa opettaja ei rakentavasti pystynyt kritiikkiä antamaan vaan haukkui minun kommunikointi taidot rankasti. Jopa työpaikka ohjaaja oli ihmeissään opettajan käytöksestä. Ilmeisesti Keudassa kunnioitetaan suulaita ihmisiä jotka pilaavat työrauhan ja suurin ongelma ovat hiljaiset ja ujot ihmiset. Tosin haukkui hän muutkin oppilaat huonoiksi pitämään huolta opinnoistaan. Eikä ollut ainut päivä jolloin oli epäkohtelias. Todella ikävä olo jäi tuon viimeisen päivän jälkeen.

   P.S. Irvokkain kokemus oli keväällä kun stipendit jaettiin. Stipendit jaettiin keväällä sellaisille jotka esim. pelasivat tunneilla nettipelejä. Sellaisilla arvoilla siellä mennään. Vaikka olisit kuinka hyvin asennoitunut opiskeluun ja pärjännyt, se ei paina kun sosiaalisuus on siellä uskonto. En ole kohdannut koskaan yhtään samantasoista luonnerasismia.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sohvi takaisin Eirassa

   Riita tullut,yöllä lähti koiran kanssa,aamupäivitys eirasta,lakanoista tunnistin,samat mitkä vaihtoi silloin toukokuussa😅
   Kotimaiset julkkisjuorut
   185
   4848
  2. Niko ja Katrie hop lopissa

   Suloinen video, Niko ja Katrien tyttö😍
   Kotimaiset julkkisjuorut
   170
   3523
  3. Johanna Tukiainen ryyppää raskaudesta huolimatta

   Päihdeäidin putki jatkuu, nyt vain salaa. Siirtyessään laivalla Ruotsin ja Suomen väliä juo salaa halpaa viiniä. Neuvolassa ei ole käynyt lainkaan, ko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   73
   2254
  4. Sofia ja Stefu tarjoilijoina.

   Näkyy Sofian instastoryssa olevan video jossa Sofia ja Stepu tarjoilevat pöytiin Fyllaksessa. Stufun sisko antanut töitä?
   81
   1563
  5. Johanna Tukiainen känässä laivalla

   Hänet siis nähty ympäripäissään Siljalla. Samaten juhannuksena Suomessa dokannu 3 päivän putken... Että sellanen uskovainen äityli..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   37
   1202