Kaatis-Högis

Jättefin

Asuntomessujen yhtenä kohteena voisi olla
vanhan kaatopaikan uusiokäyttö väistötiloina toimivien koululaisten parakkien sijoituspaikkana!

15

410

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Herätysrakennusvalvonta

      Maankäyttö- ja rakennuslaki 5.2.1999/132
      Pykälä 117 c

      Rakennuksesta ei saa aiheutua terveyden vaarantumista sisäilman epäpuhtauksien... tai maapohjan pilaantumisen... vuoksi.

    • LovIsaLandfill

      Lov is a landfill!

    • lovisakaatopaikkojenkylä

      Lovisa on Suomen paras kaatopaikkojen hyötykäyttäjä. RKP on ollut edistyksellinen ja tasapuolinen kun on valinnut hyvin tiedossa olevan kaatopaikan Högiksen ruattinkielisten koululaisten homehaittojen korjausrakentamisen ajaksi väistöparakkien sijoituspaikaksi. Ihan fiini juttu jonka ruattinkieliset lasten vanhemmat kuittaavat tyytyväisinä. Rohkea veto kaupunginhallitukselta ja rakennusvalvonnalta. Hyvä perustelu kaatopaikan hyötykäytölle on se, että sisäilmaongelmastaan tunnettu Lovisan liikuntahalli on vain parin minuutin kävelyn päässä Högiksen koululaisten väistäparakeista: Tästä lapset tykkää kun ehtivät vetäistä mennen - tullen sauhut liikuntahallin ja parakkien välisllä raitisilma ulkoilussa.

      • Kaatistalkoot

        Styrelsen todellakin yritti toimia
        kielipoliittisesti tasapuolisesti, kun se päätti sijoittaa myös suomenkielisten lasten väistötiloina toimivat parakit saman tiedossa olleen kaatopaikan päälle. Jotkut kaupunkilaiset menivät kuitenkin tekemään oikaisuvaatimuksen ja kaatoivat rannan parakit, kun olivat huolissaan parakkien sijoituspaikan terveellisyydestä ja turvallisuudesta lapsille. Tämmöinen hämmästyttävä huoli hiersi kait Titteä, joka sanoo toivoneensa asiassa hieman enemmän talkoohenkeä!


    • Vetkuttelusenkuinjatkuu

      Ainostaan yksi valtuutettu on lehtitietojen mukaan tiedustellut högiksen väistötilojen turvallisuudesta ja haluaa nähtäväksi asiakirjat, joista selviää onko parakit rakennettu kaatopaikan päälle. Kaikki muut valtuutetut ovat tähän asti olleet hiljaa ja eivät ole kiinnostuneita koko asiasta?
      Hävetkää!

      Muualla vastaava koulufarssi olisi johtanut kaupunginhallituksen erottamiseen ja asioista vastuullisten viranhaltijoiden fuduihin. Täällä päinvastoin painetaan kaikki villaisella ja aina vain "katsotaan eteenpäin ".
      Katastrofaalisesta koulujen tilanteesta huolimatta kaupungin johto näyttää keskittyvän vain asuntomessujen parissa puuhailuun ja niistä lausuntojen antamiseen.

    • Pois.päässyt

      Mitä muuten kuuluu sille vanhalle sahan kaatopaikalle? Sille liejuiselle saarelle, jolle ajettiin tarpeettomat rimat ja päälle soraa? Rimanpäät vieläkin näkyvät Sahaniemen kärjen lähellä vedessä.
      Onko sinne tulossa se YK:n päämaja helikopterikenttineen, venäläisrahoitteinen eliitin alue vai mitä kaikkia suunnitelmia niitä suurella veronmaksajilta kynityillä rahoilla tehtiinkään kaavoittajien Hyvien Veljien tiliin?
      Vanhan hautausmaan päällehän tehtiinkin jo kauan sitten se Rautatienkadun omakotitaloalue. Ja 1918 punaisten hautuumaan päälle kaupungin läntisen sisääntulotien koroke ja pikkuelukoitten hautuumaa. Toki osa punikkien haudoista jäi LPO:n rakennuksenkin alle.
      Ja on niitä punaisten hautoja muuallakin Loviisan lähellä, mutta asioista tietävät eivät jostakin syystä uskalla puhua niistä. Kumman arkaa sakkia!

    • Tacktilläsäfpochkompisar

      Sahaniemen rakentamisen löyhäpäinen unelmoinut ei ole loppunut. Kuin kalliina
      satojen tuhansien eurojen välipalana nyt aiotaan siirtää Vanhan Valkontien tasoristeystä noin 10 metriä kaupunkiin päin, jotta saadaan "jouheva" liittyminen Vanhalle Sahatielle. Sen lisäksi rakennetaan uusi risteysjärjestely Haravakyläntielle / Vanhalle Sahatielle. Hölmöys on ehtymätön luonnonvara!

    • Tillmejtilldej

      Koulut ovat alkaneet myös Högiksen parakeissa, jotka on ilmeisesti sijoitettu vanhan maakaatopaikan päälle? Onko alue lapsille terveellinen ja turvallinen?
      Tähän kysymykseen ei saada vastausta. Valtuustoa, kaupunginhallitusta ja heidän ystäviään johtavia viranhaltijoita ei asia kiinnosta pätkääkään! Tärkeintä on kokouspalkkioiden ja ison liksan nostaminen sekä virheiden maton alle lakaiseminen ja puoluetovereiden suojelu!

      • Spekulaatio

        Jos Högiksen parakkien sijoituspaikka todettaisiin saastuneeksi, niin parakit jouduttaisiin siirtämään. Silloin koko koulupakettikyhäelmä sortuisi. Siitä seuraisi iso meteli ja keskeisten politiikkojen ja viranhaltijoiden jakkarat voisivat mennä alta. Keskeisten politiikkojen uudelleen valinnat eivät olisi enää itsestään selvyyksiä. Joillekin se tarkoittaisi jopa 20 000 - 30 000 euron vuositulojen lakkaamista, koska eri kunnallisten toimielinten paikkojen lisäksi moni muukin erilaisten hallitusten mansikkapaikat katoaisivat!

        Mikä sitten pitää jatkuvasti ryssineitä viranhaltijoita jakkaroillaan? Kauhun tasapainoko? Onko viranhaltijoilla erilaista materiaalia, kuten esimerkiksi sähköposteja, joista ilmenee joidenkin poliitikkojen ilman toimivaltaa määräillen ja ohjanneen viranhaltijoita?


      • Hurahuratillledningen
        Spekulaatio kirjoitti:

        Jos Högiksen parakkien sijoituspaikka todettaisiin saastuneeksi, niin parakit jouduttaisiin siirtämään. Silloin koko koulupakettikyhäelmä sortuisi. Siitä seuraisi iso meteli ja keskeisten politiikkojen ja viranhaltijoiden jakkarat voisivat mennä alta. Keskeisten politiikkojen uudelleen valinnat eivät olisi enää itsestään selvyyksiä. Joillekin se tarkoittaisi jopa 20 000 - 30 000 euron vuositulojen lakkaamista, koska eri kunnallisten toimielinten paikkojen lisäksi moni muukin erilaisten hallitusten mansikkapaikat katoaisivat!

        Mikä sitten pitää jatkuvasti ryssineitä viranhaltijoita jakkaroillaan? Kauhun tasapainoko? Onko viranhaltijoilla erilaista materiaalia, kuten esimerkiksi sähköposteja, joista ilmenee joidenkin poliitikkojen ilman toimivaltaa määräillen ja ohjanneen viranhaltijoita?

        Parakit on sijoitettu kaatopaikan päälle. Kovaa kamaa on maaperässä, jos myrkyt voivat tulla jopa putkien läpi juomaveteen. Eipä ongelmaa sillä vanhaa kaatopaikkaa voi konsultin raportin mukaan käyttää turvallisesti virkistysalueena. Toisin kuin kaupungin johto, konsultti ei ole todennut alueen olevan kelvollisen koulun sijoituspaikaksi? Aluetta voi kuitenkin käyttää koulun sijoituspaikkana, koska koulu on ilmeisesti luokiteltu virkistysalueeksi? Vai kuinka Jan D Oker-Blom (r.)?

        Fakta on se, että kukaan ei tiedä minkälaisia jätteitä on alueelle kaadettu ja mitä parakkien alla on. Vaikka maaperästä
        yhdestä kohdasta otettu näyte ei ole saastunut, niin metrin päässä montun vieressä voi olla ihan mitä vaan.

        Herätkää jo loviisalaiset!


    • Skattebetalarebetalar

      Kunnalle järjestetetty työpaikka
      Noin 14 000 eur

      Kunnan toimielinten kokouspalkkiot, matkakorvaukset yms.
      20 000 - 30 000 eur

      Kunnan ulkopuolella olevat hallituspaikat
      13 000 - 16 000 EUR

      Vuosiansiot 40 000 eur ->

      Kaikki paikat ja palkkiot on saatu poliittisin perustein!

      • Luktarintebra

        Tämä on sitten sitä pyyteettömyyttä!


    • rakkirumba

      Onneksi vanhat kyläkoulurakennukset ehdittiin myydä vähien tarjonneille.

    • Kaatopaikkakartta

      Voisiko nyt kartoittaa kaikki vanhat kaatopaikat. Joki mukaanlukien.

      • Tacktilläsäfpee

        Vanhan Rannan kaatopaikka oli tiedossa, joten parakkien sijoittaminen sinne on ollut tietoinen teko!!! Vain Loviisassa lapset laitetaan käymään koulua kaatopaikan päälle!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1779
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1381
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1367
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1335
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe