Kertokaa OIKEASTA taikuudesta

Hitonhollywood

En tarkoita Hollywood taikoja. Toivon että joku kertoisi millaista oikea taikuus on, mitä sen avullaan voi tehdä ja miten sitä käytetään.

4

144

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Eilen_tänään_huomenna

   Pääsääntöisesti sillä kusetetaan typeryksiltä rahat pois.

  • Astra

   Opiskele chakroja. Niiden avulla pääset ihmisten sieluun ja voit lukea ajatuksia, muuttaa ihmisten ajatuksia jne..

  • OikeaaOn

   Istu kynttilöiden eteen suljetun suolaringin sisään ja keskity siihen mitä haluat saada aikaan. Voit käyttää jotain työkaluja, veistä, maljaa, hiekkaa, keppiä yms. energiavirtojen kuljettamiseen

  • liekki_ikuinen

   Se alkaa aina ympäristön ja luonnon merkkien tarkastelulla. Tosin täytyy sitä ennen sulkea itsensä nykypäivän ajasta ja kohinasta, tuntea aika ja energiat, ja löytää tavallaan universaali "ajattomuus".
   Silloin kun ymmärttää sen miksi ja millainen on siinä hetkessä ja siinä pisteessä, niin voi alkaa ymmärtämään omaa tarkoitustaan maailmassa, jolloin voi myöskin ymmärtää ketkä ovat ystäviä ja ketkä vihollisia, ystävät on niitä jotka auttavat ja tuovat sinulle energiaa, ja vihollisten läsnäollessa tunnet ikäänkuin oman energiasi heikkenevän. Silti ei kannata olla hyökkäävä vihollisiakaan kohtaa, vaan kääntää ne vähitellen myönteisesti suhtautuvaksi.
   Täytyy antaa kaikelle elämässä olevalle ja ympärilläsi olevalle "oman nimensä" tai "oma merkkinänsä", jolloin ymmärrät siitä suhteesta mikä niillä sinuun on. Mutta muista, että valtaosa ihmisistä ei tunne "voimaa" tai sen läsnäoloa, he ovat siis heikkoja, ja usein tälläistä vahvempaa taikuria kohtaa tuntevat kateutta, senkin voit kääntään voiman positiivisuuden avulla liittolaiseksi.

   Eri asia on harrastatko jotain "rituaalista taikuttaa" kuten wiccat tai monet muut nykyajan yhteisöt. Pääasia on ymmärtää energia, mikä ihmisten välillä vallitsee, eli se tuntemus tai tunnelta ajassa ja paikassa, joka on kuitenkin aina kaiken ajan ja paika ylittävää, ja se että kaikella joka liittyy sinuun on todellakin merkitys, joka pitää ymmärtää, mistään ei pidä olla "epämääräistä" tunnetta, sillä se johtaa aina epävarmuuteen. Äläkä koskaan usko mitä epäilijät, tai sinua heikommat sanoavat, tunnista tilanteet, ja näe miten ne peilaavat energiaa ja itseäsi, näe mahdollisuudet vaikuttaa positiivisella tavalla. Se myös on totta, että kaikki mitä itsestäsi annat peilautuu ainakin kaksinkertaisena takaisin, eli pyri positiivisuuteen, mutta älä kuitenkaan anna turhaan posiitiivisuutta viholliselle, jos et näe että se on muuttumassa ystäväksi. Tunne itsesi !

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   114
   4672
  2. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   19
   1729
  3. Ei mutta nallukkani

   Mähän rakastan sut. Älä sitä unohda :)
   Ikävä
   202
   1072
  4. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   71
   938
  5. Mikä johti siihen että

   Välinne katkesivat? Kertokaa. Se kertoo onko menneeseen enää mahdollista palata
   Ikävä
   63
   907
  6. En ole ottanut enkä aio ottaa koronarokotteita

   vaan koetan selvitä luontaisella immuniteetilla eteenpäinkin.
   Maailman menoa
   355
   825
  7. En ole varma siitä, nainen

   Mietittyäni tarkemmin, en olekaan varma, että jaksan kantaa sinut kynnykseltä sänkyyn. Rakastan kyllä jokaista kiloasi, ei siitä ole kyse, mutta kanta
   Ikävä
   64
   760
  8. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   150
   756
  9. Maisa Torppa julkaisee kuvia lapsesta

   Onko oikein että tämä henkilö julkaisee 100000 fanillensa kuvia vieraasta lapsesta? Eikö kuvien julkaisu ole äidin ja isän tehtävä jos yleensä haluava
   Kotimaiset julkkisjuorut
   30
   755
  Aihe