Vaateostoksilla

laatuhousut

Olin hieno nuorimies. Pukeuduin aina hyvin. Suosin paikkakunnallani miesten asusteliikettä, joka oli laatuvaatteiden myymälä.
Myymälässä oli myyjätär aivan huippu. Rouvashenkilö, vähän vanhempaa ikäpolvea jo kuin mitä itse olin. Hän oli hyvin puhelias, rohkea ja viettelevä, samalla asiallinen ja hyvin huoliteltu. Hyvin kaunis nainen hän oli.
Nautein suunnattomasti keskustelutuokioista hänen kanssaan. Hän flirttaili aina leikkisästi, mutta niin että välillä oli tunnelma todella kuuma. Välillä olimme todella lähellä seksuaalista kontaktia myymälässä, niin oli välimme kehittynut leikistä totiseksi.
Kun olin ostamassa vaikka paitaa, hän mielellään suositteli ja miltei vaati minut sovittamaan vaikkapa mustaa ihonmyötäistä poloa, joka paljasti jokaisen ääriviivan ruumiin rakenteestani. Hän sanoi aina että nuori urheilijavartalo on sellainen että sitä kannattaa näyttää oikeilla asuvalinnoilla. Hän myös tykkäsi kosketella minua kun auttoi paidan päällelaitossa. Hän välillä hiveli rintaani sanoen että kyllä näitä lihaksia kannattaa näyttää. En ollut mikään bodarityyppi, mutta minulla oli urheilijan vartalo ja olin tikissä.
Kerran menin taas mielihyvin ostamaan suoria housuja juhlaan. Tämä valloittava persoona oli heti mukana tarjoamaan ammattiapua. Olin tarkoituksella vähän myöhempään liikkeellä, koska tiesin, että loppupäivän viime tunnilla on hyvin hiljaista, ei juuri ole asiakkaita. Näin saisin hänen huomionsa kokonaan itselleni. Ja näin kävikin.
Valitsin kivan näköiset housut ja menin sovituskoppiin sovittamaan. No, enhän mä saanut kun housut jalasta kun tämä ihana Irmeli kiskaisi verhon auki ja sanoi, ai et olekaan vielä valmis, anteeksi, ja hymyili pilke silmäkulmassa. Vedin housut jalkaan hänen katsellessaan, hän sanoi, astupa ulos tähän ison peilin eteen, niin katsotaan miltä näyttää. Tein niin.
Hän polvistui eteeni, suu oli juuri kullini korkeudella, havaitsin, kun hän alkoi kääntämään lahkeen suut ylös. Mittaa on mutta mitenkäs vyötärö. Hän nosti kädet vyötärölleni ja liu"utti lanteita myöden alas. Vaikuttaa vähän kireältä, mitenkäs täältä, hän sanoi häpeilemättä, ja laittoi käden sisäreidelleni, liukumaan ylös kyrvälleni joka oli lahkeessa. Sanoin että odotas hetki, tuntuu tosiaan että alkaa ahdistamaan. Pitää varmaan valita numeroa isompi. Ok.
Hän nousi edestäni niin, että otti lantiostani kiinni, ja auttoi käsillään itsensä ylös, huulten hipaistessa kohoumaa etumuksessani. Olimme kiihottuneita molemmat, se oli kosketeltavissa. Teerenpelimme oli kestänyt jo pidemmän aikaa, tullen kaiken aikaa tuttavallisemmaksi ja rohkeammaksi. Nyt mentiin tuuliajolla.
Hän nouti numeroa isommat, tuli eteeni avasi vetoketjun, laski housuni niin, että auttoi kädellään jo seisovan kullini pois kousun lahkeesta. Hän katsoi minua silmiin posket kuumottaen. Jos emme ehdi ennen sulkemisaikaa, voimme jäädä vähän yli ajan jos tarvitsee. Minulla ei ole nyt juuri kiire mihinkään, hän sanoi hyvin lempeällä äänellään. Jo hänen äänensä sai melkein mällini lähtemään, niin oli hunajainen ulostulo. Vai näin.
Uudet housut jalkaan, hän polvistui taas lahkeen käännöksiä kääntämään. Pyyhkäisi kullini kohdalta ja kysyi, miltä tuntuu nyt. Piukottaako?
Katsoin häntä alaspäin. Hänellä oli hame päällään, ohuet ruskeat sukkahousut, hän oli nyt avojaloin. Hän otti avokkaansa jaloista ennen kuin kumartui alas.
Tuo seksikäs vaaleakutrinen iäkkäämpi nainen uniformussaan, huolitellussa meikissään, veikeissä silmälaseissaan edessäni polvillaan, katsoin hänen seksikkäitä sääriään ja kauniita nilkkojaan nailoneissa, punatut huulet aivan lähellä nyt jo aivan kovettunutta kyrpääni. Oli epätodellinen mutta samalla niin todellinen tilanne, sellainen nyt ja tässä paikka, jossa ei ole vaihtoehtoa.
Avasin napin. Laskin housut nilkkoihin, alushousuissa pullottava kulli varasti hänen katseensa. Olin hirveän kiihottunut. Ottaisitko sen suuhun, sanoin. Olen hirveässä kiimassa nyt. Hän teki niin. Hän pureskeli alushousuni läpi terskaani, raotti lahkeenreunaa josta kyrpä sukelsi ulos. Inkku nuolaisi terskaa ja upotti sen kokonaan kuumaan suuhunsa. Voi pojat. Käteni hiuksissaan katselin noita upeita sääriä, kaunista nilkkaa ja naisellisia jalkoja huulten lypsäessä kyrpääni ahneesti. Käteni sukelsi paidan kauluksesta ja rintaliivin alle, rinnat olivat kookkaat, ja nänni oli aivan kova.
Aloin puhua rumia, tosin hallitusti ja kohteliaasti. Kuten, olet ihana nainen Irmeli, kullini on maailman parhaassa suussa, imet niin hyvin. Kun haluat, nuolen pillusi likomäräksi ja syön klitoristasi kunnes repeär orgasmiin. Hän ilmeisesti piti siitä koska imuteho kasvoi ja kieli nuoli voimakkaammin.
Hän sanoi, anna tulla, haluan niellä kaiken. Kullisi on syötävän herkullinen. No niin tein, annoin tulla. Ja sitä tuli. Ja tuli. Se lähti jostain syvältä, ja nautinto oli sanoinkuvaamaton. Järisyttävän orgasmin jälkeen hän pyyhkäisi suupielensä ja meni polvilleen maahan pylly minuun päin. Ou jees.
Nostin hametta tempaisin nylonit ja pikkarit alas, ja nuolaisin, ja nuolin.

7

2622

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asustelaatu

      Oli pakko sanoa että en kestä odotella, pillua pitää saada nyt. Annoin voimakasta kielihoitoa hetken, runkkasin kielelläni kaikkia rouvan herkkuja paikkoja, kunnes luonto ajoi puuhun. Kulli käteen ja ohjaus pillun huulille. Sittwn nautinnollisen hidas työntö. Pohjaan. Sitten alkoi. Kiihdytin tahtia. Saniin avoimesti mitä ajattelin. Sanoin että olen niin kuumana että haluaisin nyt takoa kaunistelematta sunua takaapäin niin kauan kunnes mälli lentää. Haluan nyt nussia kovaa. Sopiiko sinulle, näin?
      Inkku sanoi, kyllä sopii, haluan sitä itsekun. Kullia niin paljin kuin mahdollista. Olen kiimassa itsekin.
      Näin teimme. Ovi oli unohtunut auki, mutta kukaan ei onneksi tullut. Naimme kovaa, rouvan pillu oli suurenmoinen, hän nai suurenmoisesti, liikkeemme sulautui yhdeksi, tavoitteena suuri orgasmi kovalla naimisella. Joskun sitä vaan haluaa. Näin teimme, ja onnistuimme. Räjähdimme yhdessä. Kiirehdin vielä hänen vavistessaan kääntämään hänet selin ja nuolin kiivaasti klitorista saaden väristykset voimistumaan. Hän sai klitoraalista lisukkeeksi vaginaaliseen orgasmiin. Ja tykkäsi kovin. Niin päättelin voihkaisuista ja huohotuksesta. Mikä pillu sinulla onkaan rakkauteni..

      • Anonyymi

        Mistä liikkestä ostit?


    • haaraldhirmu

      Housut tuli ostettua

    • Anonyymi

      Ostikko oikein molskihousut? Ja Riimannilta?

      • Anonyymi

        Jep,riimannin housuissa on oikein polvi ja perspaikat.
        Vai vanhanmallin jukolan veljeksien käyttämät luukkupöksyt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jep,riimannin housuissa on oikein polvi ja perspaikat.
        Vai vanhanmallin jukolan veljeksien käyttämät luukkupöksyt.

        Ei käy kirppiksellä moiset mäihät.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei käy kirppiksellä moiset mäihät.

        Mistähän tuollaista palvelua yhä saisi?


    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1555
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1331
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1267
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1265
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1243
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1224
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe