Aihe

Meidän firmaan ei tule Renault -autoja

Olen pari vuotta istunut erään suomalaisen yrityksen hallituksessa, joka harjoittaa franchising toimintamallia. Firman strategiana on viestiä menestyksestä, luotettavuudesta ja haluttavuudesta.

Sain inspiraation Skoda-palstalta. Erittäin hyvä ja koskettava kirjoitus oli erään johtoryhmän jäsenen viesti siitä, että Skoda hankitaan persvakojätkille. Se on niin totta. Renaultit ovat tunnettuja epäluotettavuudestaan ja epämääräisestä boheemiudestaan. Melkein meinasin itsekin lipsahtaa hankkimaan, mutta onneksi maahantuoja töppäili asian kanssa.

Seuraavassa kokouksessa aioin ehdottaa, että mikäli strategia on tämä, niin Rellujen hankinta on franchising soppareiden purkuperuste. Pitäisiköhän laittaa vielä sopimussakko päälle?

8

266

  Vastaukset

  • Keksitkö mielestäsi hyvänkin jutun kun monistat samaa eri merkkien alle.
   Voin sanoa, että et onnistunut tälläkään kertaa.

   • Koska kritiikki osuu kahteen merkkiin, niin on luonnollista laittaa se molempien merkkien palstoille. Mutta eihän se niin justiinsa ole näille sun vastauksille, kunhan vain pääsee tölväisemään Landlordia.


   • Voi sinua poikaa.


  • Nyt kun olet asiasi kertonut, niin älä enää jankkaa samaa. Uskotaan ettei mainitsemasi merkit sovi sinulle. Itse ajelen Talismanilla, eikä tarvitse katua ostosta.

   • "..eikä tarvitse katua ostosta."

    - Siihen asti kunnes viet vaihtoon ja kysyt hyvitystä.


  • Voiko Citroen fani olla noin nuija?

  • Sanopa firman nimi, niin pistän sen boikottiin. Firma jonka hallituksessa on moisia typeryksia ei tarvitse minun rahojani missään muodossa.

   • Härski&Sörsselsson ja pojat.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1760