Kokemuksia Lämpöpartion toiminnasta

selkku

Onko kellään kokemuksia Lämpöpartio -nimisen firman ilma-vesilämpöpumpun asentamisesta tai yleensä firman toiminnasta?

23

9845

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Pettynyt vuodenvanha takuu korjaamatta Asennuksen lälki ala arvoinen Joudun itse korjaamaan Jos mahdollista etsi joku toinen virma.

    • Anonyymi

      Pari vuotta myöhässä voin kertoa kokeneeni vastaavaa Lämpöpartiolta. Siivousta ja asetusten korjausta riitti asennuksen jälkeen. Kokemus ei tunnu yltävän vanhaan ja suureen taloon. Ilma-vesilämpöpumppu sisäyksiköllä palvelee -5 asti järkevästi, ja sen jälkeen voi tulla tarve vaihtaa esim. kaksoiskattila käyttöön. Huolto ei välitä tai tiedä riittävästi. Parempi on opetella esim. Samsung 9 kW split hallitsemaan itse. Työhön lisättiin 4000 € öljystä luopumisesta, jonka älysin perua jo kesällä. Olkaa tarkkoja!

    • Anonyymi

      Surkeeta toimintaa, en suosittele, väki vaihtuu tiuhaan

    • Anonyymi

      Harmittaa, että valitsin tämän firman. Vanhaa järjestelmää ei purettu kokonaisuudessaan ja jouduin myös omalla kustannuksella maksamaan uuden putkimiehen hoitamaan homman. Käyttöohjetta ei annettu, eikä mitään muitakaan dokumentteja ole toimitettu. Vakuutus kuuluu sopimuksen mukaan, siitä ei ole mitään dokumenttieja annettu yli kolme kuukautta asennuksesta.
      Myyntimies tosiaan painosti, tarjous oli vain rajatun ajan voimassa ja menin lankaan :( Olisi pitänyt valita paikallinen toimija.

    • Anonyymi

      Ei ainakaan kovin hyvää kuvaa anna yrityksestä, että Lohjalla joutuvat käyttämään terveyskeskuksen parkkipaikkaa autonsa säilytykseen ja kerjätäkseen ilmaista mainostusta

    • Anonyymi

      Asennus oli nopea, eivät antaneet minkäänlaista käyttöohje kirjaa. Se kyllä ihmetyttää kun ostaa itselle koneen niin sitä ei saanut. Lupasivat tulla vuoden päästä tarkastamaan ja säätämään mut nyt on mennyt jo 3 vuotta eikä miehiä ole näkynyt.

      • Anonyymi

        Me saatiin käyttökoulutus ja iso nivaska ohjeita. Muuta kehumista ei ole. Viimeistelytyöt jäi tekemättä. Kävivät kyllä pyytäessä viimeistelemässä mutta sinnepäin sekin. Ulkoyksikön asennuskin on sinnepäin. Teippaus ulkoputkessa repsottaa jo kk kuluttua asennuksesta. Kallistusta ei ole vaan putki taittuu 90 asteen kulmassa alas. Putki myös vuotaa, koska ulkoyksikön alla on jääkerros.


    • Anonyymi

      Niinpä, asennus oli nopea ja jälki sen näköistä. Laattoja lattiasta rikki, paskaräpylän jälkiä joka puolella.
      Laite ei toimi luvatulla tavalla, takuu voimassa vaan ei silti tulla paikan päälle.
      Jonkun vuoden laite ollut ja kokemus on huono. Parempia löytyy halvemmalla.

    • Anonyymi

      Eipä mitään erityisen hyvää sanottavaa kun on kyse asennus virheen korjaamisesta

    • Anonyymi

      Kannattaa miettiä todella tarkkaan,näiltä löytyy aina kun jotain sattuu se on jonkun toisen vika

    • Anonyymi

      Suhtautuisin suurella varauksella

    • Anonyymi

      Ei jatkoon

    • Anonyymi

      Ei hyvää sanottavaa, väärin mitoitettu ilma-vesilämpöpumppu, pakkasta 15 miinus astetta niin pumppu lopettaa lämmön tuotannon.
      Lämpöpartioon ei saa minkäänlaista yhteyttä.
      Kaukolämmöstä tuli luovuttua tämän takia.
      En voi suositella.
      Kylmä on myös sisällä.

      • Anonyymi

        Joo sama laista sekoilua Lahdessa väärin mitoitettu koko laite kun joutuu 20 asteessa menemään sähkölle vastuksen teho ei riitä myös maadoituksen puutui putkistosta vuoti laitteesta jännitteen hetkellisesti vesiputkistoon iha paskaa kukaan ei ota vastuuta kyllä TUKES pitäisi tutkia firman toimintaa kuka vastaa asennus ja myyntitoiminnasta olen joutunut itse selvittämään laitteen toimintaa olen setin hyväksyma sähköalan ammattilainen


    • Anonyymi

      En voi suositella, Mitsubishi HMA 100S, laite Ok mutta sähkäri kytkenyt vain puolet laitteesta tointaan, 4,5 kW kun maksimi teho 9 kW .
      Ja Lämpöpartio ei vastaa yhteyden ottoon, viikon yrittänyt saada jonkun esdes vastaamaan viesteihin.

      • Anonyymi

        Joo sulle myyty laite joka pitää ottaa käyttöön puoliteholla talossasi varmaankin 25 amp päävarokkeet jolloin laite valvoo virtamuuntajilla päävarokkeiden kestoa eikä voi ottaa koko tehoa käyttöön laite myyty väärillä tiedoilla sulle ja siitä johtuu laitteen vajaa toiminta varmaankin näitä on paljon myynneet olen törmännyt laitteiden ongelmiin ympäri eteläsuomessa minusta sähköalan ammattilaisena tämä on huijjausmyyntä jos 20 astetta pakkasta kuten nytkin joulun aikaan ja talossa muutakin sähkönkulutusta ei sähkövastus 4.5 kw riitä lämmön tuottoon


    • Anonyymi

      Sama homma, en suosittele ko. firmaa. Meillä jo tarjousvaiheessa alko tökkiä. Varasin netistä ajan ja kuvittelin, että tulevat paikan päälle. No olikin Teams. Peruin sen, vaikeasti oli peruttava. Soitin ja laitoin ko. ihmisen sähköpostiin sekä info osoitteeseen meiliä. Ei vastausta. Sit kuukauden päästä soittavat ja oli puhe, että laitan kuvat watsapissa. No laitoin ja kuukauden odottelin tarjousta ja kun kysyin, niin oli sitä sun tätä. Nyt tuli tarjous ja ihan törkyhinta.

    • Anonyymi

      Ihan jostain heidän toiminta. Tullaan tehdään nopeasti välittämättä asiakkaan lattioista jne.. Lähdetään nopeasti pois ettei ehdi valittaa jäljestä. Ei saa kiinni jos korjattavaa, myyntimies valehtelee minkä ehtii. Katunut koko kauppaa 2v. PYSYKÄÄ EROSSA TÄSTÄ YRITYKSESTÄ. PASKAA MYYVÄT.

    • Anonyymi

      Meri-Lapin alueelta laitettiin vilp 2015 Lämpöpartiolta. Yrittivät myydä sähkökattilaakin, mutta onneksi jätin öljyn. Ensimmäisen vuoden jälkeen alkoi pääsulakkeet paukkuja, kun kondensioputki oli kaivettu liian matalalle. Takuuseen meni, huoltomies kävi muka putkea korjaamassa. Mutta vilp ei ole koko aikana toiminut kunnolla, enkä ole saanut Lämpöpartiolta pyynnöistä huolimatta huoltoa. Nyt on kulunut 2 kk huoltopyynnöstä. Kun huoltoon soittaa, menee automaattiin. Lupaavat ottaa yhteyttä, mutta mitään ei kuulu. Meillä myös vilpin alle muodostuu jäätä. Onneksi paikallinen yrittäjä kävi paikalla.

    • Anonyymi

      Ei voi kyllä suositella.Ulkoyksikkö täristää seinää,laittoivat pyynnöstä.erikseen jotkut kumitassut alle vaan eipä tuo auttanut.Se laatta minkä päälle ulkoyksikkö on laitettiin on aivan sokkelissa kiinni ja siinä se vika liene piilee,saahan nähdä korjaavatko ja ketä syytetään.Seinään ei pitänyt mitään laittaa mutta asennuksen aikana putosi jopa yksi kuva hyllyltä kun seinää paukuttivat ihan urakalla.Ja sitten sisällä tuo.patteriverkoston tyhjentäminen; no seisoskellaan asukkaan nojatuolin päällä joka ei todellakaan ole seisomista varten,puhua pulistaan omia puheluita mitkä ei töihinsä liity ja yksikätisenä (siis sen kännykän takia)työmiehenä työkalutkin lentelee,ei onneksi tullut lattiaan vaurioita.Tässä.siis muutamia syitä miksi en suosittele ja kaikenkukkuraks ei kovin lämmntäkään ole ja välillä tosi kuuma.Patterien termostaatit tämän mylläkön jälkeen ei toimi kuten ennen,sama onko nollassa vai täysillä.

    • Anonyymi

      En suosittele, marraskuussa -23 asennettu poisto ilmalämpöpumppu ja ei toimi vieläkään nyt maaliskuu-24. Olen soittanut ja laittanut s-viestejä, kuuntelevat ja lupaavat korjauksen mutta mitään ei ole tullut palautetta vaikka piti olla etäohjauksessa että heidän on helppo säätää että jos ongelmia ilmenee. Mitähän pitäs tehdä että sais pumpun kunnolla toimimaan

    • Anonyymi

      Senera ja Lämpöpartio ovat mainostaneet netissä öljyn hintakäyrillä, nyt vain rommaa. Molemmat konkurssikypsiä.

    • Anonyymi

      kaikki yllä olevat kommentit niin totta. Kuluttaja-asiamiehen kanssa asiaa hoidettu ja nyt siirtyy kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      71
      5062
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2347
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1857
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1561
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      44
      1558
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1348
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1267
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1187
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      3
      1185
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1173
    Aihe