Åre Holidayclub

Petri

Tervehdys!

Matka-Vekka myy maaliskuulle to-su Åren matkaa, johon kuuluu lennot sekä majoitus Holidayclubissa Åressa. Onko kukaan käynyt ja jos on, millaisia kokemuksia (onko hintansa arvoinen 519 €, millaiset rinteet, pääseekö ajamaan kelkalla, millaista porukkaa, onko ruokailut Suomen hinnoissa...)?

Myös muut majoitusmahdollisuudet kiinnostavat, jos joillakin kokemuksia.

Olemme (2 hlöä) aikeissa startata ehkäpä sinne suunnille maaliskuun ja huhtikuun vaihteeksi muutamaksi päiväksi (=ei välttämättä aivan koko viikoksi).

Kiitos etukäteen mahdollisille vastaajille...

Petri

Ps. Olin epähuomiossa kirjoittaa Åren ä:llä... ;)

2

851

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • neve

      Holiday Club Åre on Holiday Club -ketjun uusin kylpylähotelli/lomakeskus, joka avattiin marraskuussa 2004. Sijainniltaan Holiday Club Åre on erinomainen, aivan Åren rautatieaseman vieressä, kylän keskustan välittömässä läheisyydessä ja järven rannalla (vaikka sillä ei taida talvisesonkina olla suurta merkitystä). Lisätietoa kohteesta osoitteessa http://217.77.196.91/holidayclub/are/index.html.

      Itse en ole vielä kyseisessä paikassa päässyt käymään, mutta olen kuullut vain hyvää niiltä, jotka jo sinne ovat ehtineet. Muutoinkin Åre taitaa olla melkoisen suosittu kohde näin talviaikaan, koska talvisesonkina kylässä oleilevien määrä moninkertaistuu verrattuna vakiväestöön. Ja rinteitäkin riittää varmasti jokaiselle jotakin, koska kokonaismäärä on 100, joista pisin on 6,5 km pitkä. Offareitakin on kuuleman mukaan riittävästi.

      Holiday Clubilla on muuten toinenkin kohde Åressa Tegefjällin alueella, noin viiden kilometrin päässä kylän keskustasta.

    • Petri

      Tuli sitten käytyä Åressa. Hieno paikka. Saimme onnekkaasti Holidayclubin esittelymatkan SU - TO, johon kuului majoitus, aamiainen, lennot ja bussikyydit hintaan 295 € / henki.

      Rinteet olivat todella kokemisen arvoiset. Hienot, pitkät ja riittävän haastavat. En ole mikään kokenut laskettelija, mutta luulin, että sellaisia rinteitä ei löytyisi, jossa joutuu välillä puhaltamaan, jotta jaksaa loppuun saakka. Mutta sieltä löytyi. Nyt alkoi kyllä etelän puolen rinteet olla jo hieman vetisiä, mutta sieltähän sitä valikoimaa riitti pohjoisenkin puolella.

      Kannattaa mennä. Esittelytarjouksia kannattaa kysellä suoraan Holidayclubista. (Tarjoukseen kuuluu velvoite osallistua parituntiseen esittelytapahtumaan, mutta ei se ollut mikään paha rasti.)

      Petri

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4295
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1681
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1497
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1304
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      51
      1207
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1126
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      66
      1083
    Aihe