Raisa Räisäsen kohtalo

Makruubi

Raisa Räisänen oli tällainen tyypillinen länsimaalainen tyttö, joka joi alkoholia ja joka oli poikien kanssa, vaikka hänen vanhempiensa olisi pitänyt osoittaa hänelle uskonnollinen aviomies.

Minä uskon, että Raisa raiskattiin ja surmattiin. Älköön hänen elämänsä jääkö turhaksi. Tappotyö saattoi olla Suomen kansalle arvokas opetus. Tyttöjen pitää olla kuin Turkissa. Isänmaalliset ja uskonnolliset arvot on nostettava kaiken keskiöön, jottei tyttöjä saatettaisi alttiiksi raiskauksille ja tapoille.

Ei Raisa ollut tappajansa viettien uhri. Hän oli aikansa uhri. Tappaja teki urotyön, mikäli tapot hänen antamansa varoituksen ansiosta ovat vähentyneet. Laulan Raisan muistolle.

11

257

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dfsdf

      Turkkilaisuudesta ei kuitenkaan kannata omaksua kaapuilua. . Burkha päällä kun ei ole kätevää juosta pakoon raiskaajaa.

    • teräsvilla1

      Turkkihan ei ole ääri-islamilainen maa, tavat on monesti hyvinkin länsimaisia. Alkoholinkäyttöön ei ainakaan suorasukaisen jyrkästi suhtauduta. Tosin voi jotkut tietenkin sielläkin suhtautua.
      Ilmeisesti ketjun aloittanut tarkoitti varoituksena "nuorten alkoholinkäytöstä Suomessa". Niin, toreille ei kai mennä juomaan niin kuin reilu 20 vuotta sitten, syynä lienee ihan se että poliisit valvoo nuorten juomista julkisilla paikoilla ihan eri tavalla kuin siloin. Mutta kyllähän nuoret juopottelee edelleen ihan yhtä lailla, ja sillä on jonkinlainen "aikuistumisrituaalinenkin merkitys, mikä ei nyt mustavalkoisen "paha" asiakaan ole. Se vaan on tapa kapinoida, joka oikeastaan lopulta ei kapinointia ole ollenkaan. Se vaan on jotakin jota tapahtuu.
      Mutta tuskin se "varoituksena" mahdollisena sikäli on mennyt läpi (jos sellainen oli), että nuorisohan juo edelleen, mutta peitetymmin kuin ennen. Raisakin taisi harrastaa nk.kotibileitä, jos oikein muistan.

    • niinon

      "Tyttöjen pitää olla kuin Turkissa"
      Eli siis kenen tahansa mullahin ja muun uskonnollisen pedofiilipapin raiskattavana.
      Vaikka tämä ei nyt varsinaisesti mitenkään kadonneisiin kuulukkaan, niin Suomessa naisten asema on kuitenki niin paljon parempi ku noissa uskonnollisissa hihhulimaissa että paremminkin niiden pitäisi ottaa oppia täältä,eikä päinvastoin.

    • oletann

      "Raisa Räisänen oli tällainen tyypillinen länsimaalainen tyttö, joka joi alkoholia ja joka oli poikien kanssa, vaikka hänen vanhempiensa olisi pitänyt osoittaa hänelle uskonnollinen aviomies. "

      -mitä vittua?
      Ettei vaan aloittajan omat vanhemmat ole lähteny jostain uskovaisesta paskamaasta karkuun just tuommosta uskovaista hihhuli hevonpaskaa,,,vai häh?

    • taasmeneeylihilseen

      "Tyttöjen pitää olla kuin Turkissa. Isänmaalliset ja uskonnolliset arvot on nostettava kaiken keskiöön, jottei tyttöjä saatettaisi alttiiksi raiskauksille ja tapoille. "

      Joo Turkkihan onkin varsinainen ihmisoikeuksien malliesimerkki.

      Muutenki mua ihmetyttää että ensin pitää lähteä tänne elintasopakolaiseksi jostakin uskovaisesta paskamaasta ja sitte täällä aletaan huutamaan samaa hevonpaskaa mitä sieltä on pitäny pakoon lähteä.

    • köhhöh3

      "Joo Turkkihan onkin varsinainen ihmisoikeuksien malliesimerkki.

      Muutenki mua ihmetyttää että ensin pitää lähteä tänne elintasopakolaiseksi jostakin uskovaisesta paskamaasta ja sitte täällä aletaan huutamaan samaa hevonpaskaa mitä sieltä on pitäny pakoon lähteä. "

      Ohi aiheen menee reippaasti ja eräänlaista politikointia tämä nyt on, tai siksi tulkittavissa.
      Moniko Suomessa asunut turkkilaislähtöinen on yleensä kenellekään uskontoaan tuputtanut?! Ei kovinkaan moni, eikä kyllä ääri-islamistisistakaan maista tänne muuttaneet juuri islamia ole pakoksi valistaneet. Ei islam ole sama kuin jehovan todistajat, tai joku muu ovelta ovelle kiertävä lahko.

      Mikä muuten on "uskovainen paskamaa" onko se (mielestäsi) sama kuin islamilainen maa vai?!

      • uskonnot.onsyöpä

        Uskovainen paskamaa..
        No semmonen maa jossa naisia saa vaihtaa kameliin tai raiskata ja tappaa sen ku vaan haluaa ja paikallisia viranomaisia ei vois vähempää kiinnostaa.
        Siinä onkin haatetta tulevaisuudessa miten semmosista maista tuleville opettaa että täällä ruukaa olla naisillakin ihmisoikeudet,niitä ei saa raiskata ja polkea kusiaispesään täällä.


      • röhhöh4

        Tuohon ei Turkki sovi "uskovaiseen paskamaahan", sikäli(kään) ei tähän keskusteluu kuulu.
        Saria lakia soveltaviin islamistisiin maihin kylläkin, mm.raiskaus (ja sen tunnustus) naisella syyte aviorikoksesta jne. ... Esim.Koraanihan ei ole yhtäläinen Saria - lain kanssa, kuten ei ole Raamattukaan jyrkän krinstinuskon tulkinnan kanssa. Sikäli keskustelu tästä aiheesta lienee turhaa, vaikka turkkilaiset olisikin mahdollisia epäiltyjä ...


      • eipävissiin

        vaikka turkkilaiset olisikin mahdollisia epäiltyjä ...

        Niin muuten vissiin ovatkin.


      • röhhöh6

        "Niin muuten vissiin ovatkin. "

        Juu, mutta ei uskonto siihen kuulu tiettävästi mitenkään. Muutenhan valtaosasta Suomessa tapahtuvista henkirikoksia pitäisi syyttää luterilaisuutta. Jos islamin uskoisten tekemista kerran syytetään myös uskontoa.
        Onhan olemassa uskonnon takia tehtyjä henkirikoksia (harvemmin tosin Suomessa ollut), joissa uskonnolla on jokin rooli, mutta turha uskontoa on linkittää tapahtumiin, etenkin vain jos se ei epäillyillä satu olemaan maan valtauskonto. Jos ateisti surmaa, niin pitääkö automaattisesti sitten syyttää "jumalattomuutta" surmatyöstä vai?!


    • voihanvidu

      On täällä parempiakin juttuja keskusteltavina kuin tuollaiset mielenvikaisten trollit. Mutta vakka valitsee kantensa, ja töhkäpää töhkäpään!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1756
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1669
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      14
      1458
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1154
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1143
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1141
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1096
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1091
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      5
      1062
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1050
    Aihe