Opel poisti insignian tehoversion myynnistä!!!

Poistettumyynnistä

Tuo kamala uusi insignia 2.0T 4x4 on pätetty poistaa kokonaan myynnistä. Kulutus on 260 heppaseksi 2 litraseksi ihan kamala 10,5-11,5litraa ja matka ajossakaan et meinaa alta kympin päästä. Paras mitä mitä sain oli hki-jkl välillä niin näytti 9,9l/100km. Mutta käytännössä voidaan sanoa että ympäri vuoden keskikulutus on n.11 litraa ellei sulla ole todella raskas kaasujalka silloin menee ihan mitä vaan tuosta isompia lukuja. Mutta tosiaan aika harvinaista että uusi malli poistetaan markkinoilta. No olihan tuossa dinosauruksessa 199g päästöt jotka on tänä päivänä ihan kamalat 2 litraiselle. Taitaa jäädä nuo käytetyt kokonaan käsiin ei niitä kyllä yksikään halua riesakseen. Lisäksi insignian rengasmeteli on ihan kamala varsinkin kesärenkailla, talvikitkoilla oli viel iha jees.

15

350

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Insigniaturbo

      Samaa huomasin ja tilalla 200hv etuveto 1.6turbo, muttei saa nelikkona. Ei löydy hinnastosta enää bensanelikkoa. Minulla on kyseinen auto ja kyllähän se tosiaan hörppäsee mutta ajan 500km kuukaudessa niin pääsen melkeen yhdellä tankilla kuukauden..tällä opelin tankilla ajaa sen 400km pyöreesti.

      • vajakki

        Opel ei ole poistanut mitään,opel on poistunut kokonaan markkinoilta,enää ei ole missään myynnissä Opel merkkisiä autoja,nimi voi olla opel muta uto on Peugeot/Citroen ja kone myös Peugeot /Citroen,näin minun koneessa lukee.
        PSA on myös poistanut ooppeli ikkunoiden toiminnan,siis ei toimi sähköikkunat niinkuin ennen liittymistä.


      • Keripukkkkki

        Opel on nykyään ranskanperuna juu mutta en tiedä onko se jopa parempi kuin tuo GM jossa kaikki on päin pyllyä. Nykyäänhän pösökin on mennyt ohi tuosta opelista. Ite ajan hondalla Type R 310hv vm16


    • Naurettavaaaaa

      Varmaan helppo vaihdokki myydä tuommonen joka kuluttaa kuin kasikone ja silti on nuhanen kulkupuoleltaan ja 4 kone:) ja vielä opel

    • Vivavauxhall

      Eiks siihen saa pienempii suuttiimii tai jotakiiiii säätöö boksii.

      • Janoyltyyyy

        Ei varmasti saa ja kuka nyt haluaa uutta autoa alkaa säätämään muutenkaan. Fakta on että monet uudet ns performance autot kuten M3 kuluttaa vähemmän kuin tämä insignia ja tästä on kokemusta ihan käytännössä.


      • epäoleellista
        Janoyltyyyy kirjoitti:

        Ei varmasti saa ja kuka nyt haluaa uutta autoa alkaa säätämään muutenkaan. Fakta on että monet uudet ns performance autot kuten M3 kuluttaa vähemmän kuin tämä insignia ja tästä on kokemusta ihan käytännössä.

        Ao. autojen hintaerolla kuittaa "syöpön" kulutuseron bensat vaikka miljoonalle kilometrille.
        Pääomakulut ovat se olennaisin osa autoilun kustannuksia, polttoaineen kulutuserot ovat polttomoottorisissa epäolennainen erä.
        "Performance-autojen" pääomakulut = euromääräinen arvonalennus ovat satoja prosentteja suuremmat kuin normikotteroilla, kuten Insignia.
        Muutenkaan ei ole kovin kuranttia verrata täysin eri tarkoitukseen tehtyjä eri hintaluokan autoja.


      • Ootkoihapelle

        55 tonnilla saa esim ford focus rs performance auton nelivedolla ja 350hv. Ford on kummiskin merkkinä opelia arvostetumpi. Opelhan on samassa kastissa kun vaikka hyundai, rellu, kia jne. Kyllä tuossa fordissa on arvonlasku paljon opelin 260hv mallia pienempi. 2 vuoden jälkeen 2016 mallit on nettiautossa edelleen aikalailla 47-53tuhatta euroa joten eipä ole kummoinen arvonlasku 2 vuodessa. Ja niin sen RS focuksen kulutus on paljon pienempi kuin kyseisellä opelilla. Ja opel painaa joku 1650kg ja ford RS vajaa 1600 niin et voi selittää tätä eroa edes että opel olis isompi auto.


    • Oupel

      Ei saakeli... Ei ole tosiaankaan tätä päivää tuollainen.

    • Onoutoakulutusta

      Tulee vaan mieleen äkkiseltään että kuinka joku menee ostamaan tuollaisen insignia joka muuten onkin luokassaan pätevä auto niin tuollaisella koneella joka ei ole ollenkaan ajankohtainen muuhun autoon nähden. Okei twinster neliveto on kyllä pätevä kaikinpuolin mutta ei sekään selitä tuollaista kulutusta. Nettiautossa on ollut useat insigniat tuolla koneella myynnissä viime talvesta-keväästä saakka ja hintoja laskettu lisää vähän väliä. Tuosta autosta varmaan pikkuhiljaa alkaa hyvitykset olemaan vähän ajettunakin 30 luokkaa sillä autoliikkeet näkevät ettei tuo auto kierrä vaihtoautona edes niin kuin jotkut AMG mersut kasikoneella, niille sentään riittää ostajia. Menitkö sinä ostamaan 55-60 tonnin opelin? Sen arvo taitaa puolittua tätä myöten.

      • epäoleellista

        Ostohinnaltaan kalliiden mersujen hinta putoaa euromääräisesti Opelia reilusti enemmän.

        Osittain siksi, että ao. ostohinnaltaan erittäin kalliiden mersujen ylläpito on käytettynäkin erittäin kallista - edellyttäen tietysti, että autoa huolletaan ja korjataan, eli ylläpidetään (vielä kalliimmaksi käy jos ei ylläpidetä ja siten rikotaan auto huolimattomuuttaan).

        Osittain myös siksi, että kalliisiin uusiin mersuihin päätyvät kuluttajista ne, joilla niihin on oikeasti varaa, eikä heidän ole tarpeen ostella käytettyjä autoja. Käytetyt meset päätyvät täten niille joilla ei ostovoima riitä uuteen - muttei myöskään välttämättä kalliin käytetyn kalliiseen ylläpitoon.


    • twinster

      No, epäilen ettei aloittajalla ole autosta mitään kokemusta. Itselläni ollut ko. malli kesäkuun alusta ja kilometrejä takana noin 10000. Alussa keskikulutus oli 8,6l/100km, mutta nyt näyttää 8,3l/100km.
      Mukava auto ajaa ja tilava. Nelivedon hyötyjä en ole päässyt vielä mittaamaan, talvi näyttää.

      • Pashaaapuhutmyyjä

        Kuules nyt. Sinulla ei kyseistä autoa ole ollut. Sillä autolla ei pääse missään olosuhteissa varsinkaan alle 9litran kulutuksella. Se ei vain ole mahdollista. Minulla oli tuo auto kyllä muttei kauaa sillä kulutus on älytön. Kertaakaan ei näyttänyt 98 bensalla edes alle 10 litraa. Talvella jotakuinkin 11,5 ja kesällä 10,4litraa ja tässä on lähinä ajoa kehä3-kehä1 ja lahden motari. Mitään stadin keskustassa ajoa ei tässä ole. Ole seurannut nettiautoa ja samat autot viime talvelta ovat muuten edelleen myynnissä. Jätjetön kone jolla ei varmasti ajeta alle 10 litran kulutuksella muutakun jossain oikein varovaisessa matka ajossa. On valetta että tuolla autolla voisi ajaa pienemmällä kun ei voi. Ja jos ostat 260hv ns semi-sportin niin ostatko sä sen siks et voit säästellä bensaa ja ajaa rauhassa? Ei tod..kyllä sä sillä painelet tietty kaasua enemmän kun jollain tojon tuhnulla. On aika tyhmää verrata opelia mihinkään mersuun muute millää tavalla..sama kun vertaisi ritsaa oikeeseen aseeseen...


      • Keijjjjjo

        Siinä oli myyjän kommentti: 8,3 litraa:) ja nelivetoa et ole päässyt vielä testaamaan...selkeä myyjä🤣 ja just 10 tonnia oot sattumalta ajanu. No kyllä sieltä automyynnistä nuo autot ei liiku kirveelläkään se on varma niinkun ollaan nähty. Ja palautuvat melkeen heti takasin kun ei kukaan siedä tollasta kulutusta ja rengasmelua🤗😂🙆🏿‍♂️ Siinä on auto mihin ei voi olla kyllä tyytyväinen kukaan...muutakun ne jotka ostaa sen 30 perusversion jossa pienipäästönen ja kulutuksinen kone.


    • mihinvertaa

      Eihän tuo ole paha kulutus. Itselläni ollut useampikin volvo tältä vuosituhannelta ja vaikka heppoja on sata vähemmän eikä nelivetoa, niin pääsääntäisesti mennään kymmenen litran tuntumassa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5248
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3407
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1542
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      186
      1410
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1056
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      968
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      769
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    Aihe