PKY Travel kusettaa

kekekekeke

Yrittivät saada Airiston kesäviikkoni ja rahaa minulta jotta saan PKY Travel jäsenyyden. Suurta lomaosakehuijausta.

22

1808

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kukukuku

      Paljonko jäsenyys olisi maksanu.ja mitä sillä ois saanu enemmän kuin airiston osakkeella

    • immeli69

      No nyt on sitte suomeen rantautunut nämä 90 luvulla espanjassa tapahtuneiden lomaosakekusetuksien takana olevat klubijäsenyydet .

    • Eiymm

      Kui ihmiset lähtee mukaan tällaseen vedätykseen?

    • Viikko-osakeSylissä

      Mikä tuossa on huijausta? Eikös kaikella saa käydä ihan normaalisti kauppaa. Ei kai firman jäsenet kaikki tyhmiä ole. Heille ratkaisu on ollut hyvä.

    • Legekes

      Taisi jäsenkauppias tuota äskeistä kommentoida.

    • sinisilmää
    • Langervist

      Kannattaa kiertää kaukaa

    • Kokemux

      PKY on rehti ja rehellinen firma, eivät huijaa!

    • Savonmaanhilma

      Ovat entisiä lomaosake kauppiaita.

    • Ööi

      Näissä klubijäsenyyksissä pätee muuten samat kuluttajasuojalait koska nämä klubijäsenyydet luetaan myös lomaosakkeisiin ja voi näinollen perua ilman kuluja.

    • Lilijus

      Miten ne kusettaa.

    • Jäsen

      Höpö höpö, ollaan oltu mukana jo vuosi ja kaikki on toiminut just niinku puhuttu! Täällä selvästi metelöi porukka joka ei tiedä mistään mitään! Käykää esittelyssä niin saatte faktaa.

    • Langervist

      Tuon kommentin kirjoitti pky:n päällikkö.

    • pököy

      Ja arvaas mistä sen tietää? No kerron...se edellinen viesti jossa kehuttiin pky travel esittelyä mukavaksi tapaamiseksi mutteivat ostaneet kun eivät matkusta mutta sopii varmaan hyvin sille joka matkustaa. Tämä viesti siis kirjoitettiin 5 min aikaisemmin kuin kehu tämä viesti. Ihmeellinen yhteensattuma? Tosiaankin joku pky porukasta kirjoittelee positiivista...niin läpinäkyvää.

    • Tulporras

      Eikö ppositiivisiä asioita saa täällä kertoo olenskaan.No nektiivisiä sitten.Kuka alottaisi?

    • Puhuvainjostiedät

      Minä olen ollut PKY Travelin jäsen 1,5 vuotta. Homma on toiminut kyllä paremmin kuin uskalsin odottaa. Jäsenedut ovat kyllä kovia. Sitten kun on käynyt kartanossa ja maksanut siitä parin hotelliyön verran, ymmärtää asian. Jännä että pitää marista näillä palstoilla, vaikka ei tiedä asiasta mitään. Minulle homma on sopinut tosi hyvin, olen erittäin tyytyväinen jäsen.

    • ykpturhake

      Aloitus "minä olen", ei me olemme tai meidän perhe tai meidän yritys. Yksinkö yövyit Pajuniemen Kartanossa? Nukuitko nälissäsi joka yö eri huoneessa? Oliko mukavaa? Pajuniemen Kartano on Sotkamon syrjäisessä omakotialueella ja ei mitään palveluita lähimain. Vai onko Pajuniemen Kartano palkkalistoilla palvelija James joka tuo aamiaiset, iltapalat ja kaiken muun mitä milloinkin lomamaiselle tulee mieleen, esim kuljettajanaoleminen. Mahtaa mahan kurninta kaikua kovaa pajuniemen kartanossa. Melkein kaiken mitä haluat täytyy lähteä hakemaan ihmisten ilmoilta. Tasokasta lomailua, EI ole. Mielestäni tämä on joke=vitsi. Majoittua jonnekin Sotkamon omakotialueelle järvenrannalle jossa ei ainuttakaan palvelua. Itse olin edellisenkerran Katinkullan Kylpylässä kesällä ja koska en viitsinyt ajaa niin lensin Helsingistä. Tämä matka sujui enemmän kuin hienosti. Kattilinjat minibussi kuljetus oli suoraan lennolta Katinkullan Klubitalon eteen. Oli kyllä tosi ystävällinen kuljettaja. Rupateltiin matka kainuusta ja moottoripyörämatkailusta keskieruroopassa, jossa molemmat olemme pyöräilleet harrikoilla. Kattilinjat kyyditsi mennentullen minut Katinkultaan. Golfbägit tuli kätevästi mukana. Veikkasin että jos olisin mennyt Pajuniemi Kargtano niin olisin matkustamaan isolla rahalla taksilla, omaan piikkiin. Mitenkä siten se golfinpeluu? Olisin käyttänyt Pajuniemen Kartanon autoa? Haluan golf kierroksen jälkeen istua Katinkullan terassilla parilla kaljalla pelikavereiden kanssa ja syödä ravintolassa. Eihän tämä onnistu tällä PKY travel systeemillä alkuunkaan. Pajuniemen Kartano voi sopia jollekin yritysporukalle kokoontumispaikaksi pariksi yöksi palaveri ja saunominen, ei muuhun. Ei lomailujuttu alkuunkaan.

    • 7890

      Pysy sinä harrikkasi kans siellä hesassa pajuniemi kuuluu hyville lomalaisille.Eisinun kaltaiselle kusipää pitkäparralle.

    • miettiipky

      Millainen lomakohde on ilman palveluita? Ihmiset haluavat lomallaan palveluita. Tuletko Pajuniemi Kartano majoitukseesi 16 kpl S-Market Vuokatti ostoskassin kanssa? Sellaistako luxuslomaa haluat? Tulla arjenpyörittämisestä lomalle pajuniemen kartanoon pyörittämään loma-arkea ostoslistoineen mitä syödään ja tarvitaan. Sitähän lähdetään pakoon lomalla! Missään PKY julkaisussa ei ole mainintaa millainen varustelutaso ja palvelutaso paikassa on. Pitääkö ostaa wc paperit, tiskiaineet, tulitikut, polttopuut myös? Kerrotaan että on moottorikelkka ja vesiskootteri ja hieno auto käytössä lomalla. Jos ei tarvise moottorikelkkaa ja vesiscootteria vaan palveluita? Onko tämä PKY travelin mielstä uusi innovaatinen lomailutapa? Erikoinen innovaatio. Veikkaisin että leijonanluolassa ei tippuisi rahaa. Valmistat itse ruokasi ja ajat itsesi paikasta toiseen kohteen hienolla autolla? Ei kuulosta kovin houkuttelevalta lomalta.

    • 65tre

      500.000 EUROA liikevaihto ja pirusti työntekijöitä: takkiin tulee liikaa henkilöstöä:

    • Pergeiässä

      Tämävuosi taitaa olla liikevaihdoltaan pienempi kuin 2017.Eikä ihme lomaosakkeet sen kun jyllää.

    • Dadada

      Ostavat osakkeesi jos liityt jäseneksi ja annat 6000€ rahaa hah hah

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      41
      2184
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      50
      1714
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      35
      1537
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      42
      1508
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1456
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1450
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      3
      1417
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1351
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      4
      1275
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1243
    Aihe